Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Akkor nem értem, 1.66-os arányom van s nem vagyok PU..s nincs meghívóm se..

james69holden
Ez egyféle Cyber szleng kifejezés. Durva fordításban ezt jelenti: "leütni majd elszaladni". A torrent esetében ezt arra értjük mikor valaki gyorsan letölti a fájlt és utána nem marad seedelni, vagyis elfut. Ezt sehol sem veszik jónéven, sõt bizonyos oldalakon konkrét büntetés is jár érte.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Az, hogy nem seedeled vissza 1 egészre a torrentet. Amúgy szerintem már az is kiszúrás az oldalon hogy a pu szint 1,5 felett kezdõdik. Szépen el is vették tõlem, meghívókkal együtt, pedig nincs 1 hit n run-om se.

OFF. mi a rák az a hit'n'tun? 😄 Nézzétek el tudatlanságom 😊

legközelebb tessék körülnézni, most épp nem kell meghívó...
http://www.blackcats-games.net/signup.php
mellesleg nekem is sok hit'n'run-om volt, de ezért csak a power user statuszomat buktam...
gneoka
hát ez elég szivatás, pláne hogy azokat a játékokat ha akarnád sem tudnád visszaosztani mert nem töltik.....
ettõl függetlenül tényleg jól jönne egy meghívó mert van pár gamecube játék amit ki szeretnék próbálni mert nem vagyok benne biztos hogy tetszeni fog de megöl a kiváncsiság

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

james69holden
pont most vagyok nagyon ki az oldallal <#gun>

jó a felhozatal nem arról van szó, de bizonyos usereket nem becsülnek meg úgylátom...

Downloaded: 48.14 GB
Uploaded: 420.70 GB
Ratio 8.74

ilyen aránnyal nem tölthetek le semmit pfff...
ezt írja:

"Download Disabled
You do not currently meet the ratio requirements to download new files. You are still able to download the .torrent files for torrents in your history. You must bring your ratio up by either uploading what you have downloaded from Blackcats. Also reference the Seed Points FAQ if you don't know what they are."

valszeg sok hit&run-om volt, de könyörgöm azt ne várják már el tõlm hogy tavalyi torrenteket osszak vissza akit már a kutya se szed...
fuck you blackcats

gneoka
igen a jó öreg cinizmus <#nevetes1> azt várta hogy közli valaki : nekem van! de nem adok <#mf1> 😊
na mind1 azért ha valaki megszán akkor priviben kérem jelezze !
az elõzõ accountomhoz nem férek hozzá 😞 pedig jó volt az arányom direkt vigyáztam <#szomoru1>

biztos van sokmindenkinek.
kérdés az hogy adnak e neked <#eplus2>
gneoka
van valakinek meghívója a black cat games-ra?

Totis
Lehet kapni fekete házat hozzá.
Esetleg skin-t amivel pl nem veszik el a gari...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Csibe001
Én PAL-os GC játékot rendeltem (Eternal Darkness) e-bayrõl s nekem pl a wiikey miatt nem játsza le, mert pont ez a játék nem tudom milyen audio sávokat használ s wiikey-el nem kompatibilis.
Sztem külföldi fórumokon nézz utána, hogy mit írnak a te esetedre.
Bár helyedbe inkább PAL-os játékot szereztem volna be...PAL-os játékok is olcsók (resit 4000-ért , resi0-át 4500-ért szereztem) s még sorolhatnám.

gneoka
Tudna valaki segíteni? Szerintem valami nagy Gamecube gurura lenne szükségem , remélem azért akad <#nevetes1>
A problémám a következõ: vettem egy gamecube controllert meg memória kártyát,és Resident Evil 3 USA NTSC-s változatot, hogy legyen mivel játszani 😊
Próbálom lejátszani a Resi3-t és azt irja hogy "The memory card is formated to a different region"

(Le tudom valahogy formázni ntscre a karit (ha jól értelmezem ez a baja) tudok valamit tenni vagy vegyek Pal-os gamét?
De ebay-en az USA-s gamék olcsók ,

Van wiikey a gépemben az elvileg régió függetlenít ugye?

És ha leformázom NTSC-re valahogy akkor a Pal-os játékok is nyafogni fognak? és két memória kártyát kell tartanom?
<#confused>

Csibe001
Elõlapot is tud majd cserélni akinek nem tetszik a fehér. 😊
Szóval nem nagyon van értelme várni, mivel ha jön az új akkor esetleg jó magyar szokás szerint drágább lesz...s kb kényelmesebb úgy megvenni, mint letölteni a frissítést ill venni más elõlapot.

valakinek nem fekszik a fehér szín és azt olvastam hogy õsszel lesz több szinben is pl fekete stb..
És bizakodom hogy az új verzioban már lesz egy optikai kimenet hogy DD hangot is tudjon ne csak Dolby Pro Logic II

Totis
Ha esetleg kap külsõ HDD-t azt szerintem a mostani is fogja tudni kezelni.
DVD lejátszás szerintem is Firmware frissítéssel megoldható...

Csibe001
DVD lejátszási lehetõséget egy Firmware frissítés formájában más is megszerezheti, szóval csak emiatt nincs értelme várni.
S mi az, hogy meg ilyenek?

De szerintem vár õsszig mert akkor akarnak valami újat kiadni DVD film lejátszás meg ilyenek

56 tényleg jó ár az alap gép ért persze legyen benne minden tartozék 😊 Én még 70 körül vettem 2006-ban 😊

Totis
Én még 60-ért vettem. Nagoyn jó ár az 56e érte...

Kb. akkor pakolhatták ki. Volt 8 db. Szerintem hamar elviszik. Én még kicsit várok a megvételével, ma szar napom volt <#lama><#schmoll2>.
Pihenek.
sztem is jó ár, énis ma találtam rá😄 pécsen sztem nem lehet olcsóbban kapni.

james69holden
az jó ár szvsz

56-ért láttam ma a pécsi media marktban. Sok? Kevés? Le vagyok maradva az árakkal.... vagyis legtöbb helyen még jóval 60 fölött adják....
leszedtem fra cryt rapidshare-rõl, nem vettem észre hogy törölték a 002-es filet, esetleg megvan vkinek? pdx-fcv.iso.002

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Totis
Nézz körül az Apronet-en. Súgok: WiiKey-re keress rá...

Szia Hát nem tudom lehet hogy ott be is rakják, de nem biztos.
Ezt találtam még a Net-en http://www.cyclopsds.com/cgi-bin/cyclods/engine.pl?page=news
itt találsz doksit hogy lehet berakni meg ilyenekrõl.

még annyi remélem nem baj,hogy ezt hol vagy hogy tudom beszereltetni
???????????????????,
köszi
Sziasztok Ti mit tudtok tényleg õsszel jön ki egy olyan wii ami már DVD filmeket is le tud játszani? Meg a régikre egy frissítés hogy képesek legyenek erre? Olvastatok valami ilyet?

Sexgod666 ezt találtam Neked a témával kapcsolatban csak akkor a gari ugrik.
http://www.konzolgame.hu/index.php?page=6&sp=6

hol lehet chippet vásárolni és mennyiért?
Hogy? <#confused>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

zola2000
Ja igen majdnem 100%ra kipörgettem a rayman raving rabits játékot, és szeretném elcserélni pl valami akciójátékra (pl a red steelre gondoltam) az ajánlatokat priviben várom.

A

zola2000
Van már hozzá csíp.

A

lolcsiter: Nem, itt mindenki 15e forintos játékokkal játszik...
james69holden
de kell
itt mindenki eredeti játékokkal játszik!

(a lentebbi keresõ sok kérdésre választ adhat)

Hali! Milyen a Wii másolásvédelme? Ugye nem kell 10e-ért vásárolgatni hozzá a játékokat?
Faradtsag erdekes dolgokat hoz ki az emberbol😊
Csibe001
Szerintem a "Swat-oson.. " ezt a Ghost Squad-ra értette. 😊

ghost squad
gneoka
Lesz még ilyen virtual cop szerû játék a Swat-oson meg a Resi-n kívül?

resident evil 4 kivégezve, végigjátszva, extrásítva.
kezdjük a scarface-t, talán befejezem a prince of persiát.
mondjuk lövöldözhetnékem van, loccsanjanak a fejek....
gneoka
3 céllövölde van mindegyikért lehet egy sor kabala figurát kapni ( a keys and stuffnál lehet megnézni õket) meg pénzt kapsz ha az 5-6 vagy darab céllööldét egymás után csinálod a lényeg hogy mindig ugyan azt a típust ekll egymás után (A B C vagy D) de ugyanazt egymás után 5x az a lényeg

tudja valaki hogy a resi 4 be ha megcsinálom a céllõvõldébe az õsszes pontszámot akkor mi van valaki ért el nagy eredményt??az enyém 6050 ez jo??

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Most vettem Wii-t és olvastam, hogy fellehet tölteni Mii-t a Wii-re PC-rõl (amit neten szedek le). Le is szedtem Mii-ket, meg átküldõ programokat, de mindegyik hibás volt, bármilyen oldalról töltöttem le. Honnan tudok normálisan mûködõ programot leszedni? Köszönöm elõre is a válaszotokat!
Köszi, akkor a kérdésemre igen a válasz.

james69holden
"What is Resident Evil Rebirth? You wrote that it was the biohazrd
package with all the games, Resident Evil Rebirth.

Peer responds: Just an alternate name some people have taken to calling the GameCube remake of BioHazard -- or Resident Evil, as it's known over here."

Resident Evil Rebirth Ez melyik rész? Az újrafeldolgozott resi?