Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
http://www.blackcats-games.net/signup.php
mellesleg nekem is sok hit'n'run-om volt, de ezért csak a power user statuszomat buktam...
ettõl függetlenül tényleg jól jönne egy meghívó mert van pár gamecube játék amit ki szeretnék próbálni mert nem vagyok benne biztos hogy tetszeni fog de megöl a kiváncsiság
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
jó a felhozatal nem arról van szó, de bizonyos usereket nem becsülnek meg úgylátom...
Downloaded: 48.14 GB
Uploaded: 420.70 GB
Ratio 8.74
ilyen aránnyal nem tölthetek le semmit pfff...
ezt írja:
"Download Disabled
You do not currently meet the ratio requirements to download new files. You are still able to download the .torrent files for torrents in your history. You must bring your ratio up by either uploading what you have downloaded from Blackcats. Also reference the Seed Points FAQ if you don't know what they are."
valszeg sok hit&run-om volt, de könyörgöm azt ne várják már el tõlm hogy tavalyi torrenteket osszak vissza akit már a kutya se szed...
fuck you blackcats
na mind1 azért ha valaki megszán akkor priviben kérem jelezze !
az elõzõ accountomhoz nem férek hozzá 😞 pedig jó volt az arányom direkt vigyáztam <#szomoru1>#szomoru1>
kérdés az hogy adnak e neked <#eplus2>#eplus2>
Esetleg skin-t amivel pl nem veszik el a gari...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Sztem külföldi fórumokon nézz utána, hogy mit írnak a te esetedre.
Bár helyedbe inkább PAL-os játékot szereztem volna be...PAL-os játékok is olcsók (resit 4000-ért , resi0-át 4500-ért szereztem) s még sorolhatnám.
A problémám a következõ: vettem egy gamecube controllert meg memória kártyát,és Resident Evil 3 USA NTSC-s változatot, hogy legyen mivel játszani 😊
Próbálom lejátszani a Resi3-t és azt irja hogy "The memory card is formated to a different region"
(Le tudom valahogy formázni ntscre a karit (ha jól értelmezem ez a baja) tudok valamit tenni vagy vegyek Pal-os gamét?
De ebay-en az USA-s gamék olcsók ,
Van wiikey a gépemben az elvileg régió függetlenít ugye?
És ha leformázom NTSC-re valahogy akkor a Pal-os játékok is nyafogni fognak? és két memória kártyát kell tartanom?
<#confused>#confused>
Szóval nem nagyon van értelme várni, mivel ha jön az új akkor esetleg jó magyar szokás szerint drágább lesz...s kb kényelmesebb úgy megvenni, mint letölteni a frissítést ill venni más elõlapot.
És bizakodom hogy az új verzioban már lesz egy optikai kimenet hogy DD hangot is tudjon ne csak Dolby Pro Logic II
DVD lejátszás szerintem is Firmware frissítéssel megoldható...
S mi az, hogy meg ilyenek?
Pihenek.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Ezt találtam még a Net-en http://www.cyclopsds.com/cgi-bin/cyclods/engine.pl?page=news
itt találsz doksit hogy lehet berakni meg ilyenekrõl.
???????????????????,
Sexgod666 ezt találtam Neked a témával kapcsolatban csak akkor a gari ugrik.
http://www.konzolgame.hu/index.php?page=6&sp=6
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

A
itt mindenki eredeti játékokkal játszik!
(a lentebbi keresõ sok kérdésre választ adhat)
kezdjük a scarface-t, talán befejezem a prince of persiát.
mondjuk lövöldözhetnékem van, loccsanjanak a fejek....
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Kéne egy kis segítség. Most vettem Wii-t és olvastam, hogy fellehet tölteni Mii-t a Wii-re PC-rõl (amit neten szedek le). Le is szedtem Mii-ket, meg átküldõ programokat, de mindegyik hibás volt, bármilyen oldalról töltöttem le. Honnan tudok normálisan mûködõ programot leszedni? Köszönöm elõre is a válaszotokat!
package with all the games, Resident Evil Rebirth.
Peer responds: Just an alternate name some people have taken to calling the GameCube remake of BioHazard -- or Resident Evil, as it's known over here."