Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Alkudni lehet?<#mf1>
Törölt felhasználó
Hülye gyerek
Sephi
Fail.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

moonster
warez = ban

hirdesd az expressben 😊

eladó 4 írt wii játék dvd tokban borítóval egyben 2500ft-ért érd:[email protected]

1 red steel
2 nfs pro street
3 scarface
4 prince of persia:rival swords

kisgabo
http://www.ntorrents.net/register.php

hajrá, jó oldal.

Törölt felhasználó
Sephi
<#worship>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Tekken 6 nak uzenem, hogy menjen vissza a plejsztesonos topikjaba mert ha itt tovabbszennyezi a topikot akkor bunti lesz.
A rendszer verzió 4.2E és a frissítés úgy tûnik mûködne mert kiírja hogy nincs frissebb!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Ezeket hol lehet bekapcsolni? Nem találok ilyen lehetõséget! Ha a beállítások között belépek a WiiConnect24-be akkor ezt kapom:
WiiConnect24 and Wii Shop Cannel service is not currently begin offered.
Sajnos angolból nem vagyok jó.
Köszi a segítséget!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sephi
This error is caused the WiiConnect24 service being disabled.
To solve this error:
Ensure the WiiConnect24 service is turned on.
Set the WiiConnect24 service to Standy Connection mode.

Akkor probald meg ezt :

- Legyel benne biztos, hogy a WiiConnect24 legyen bekalcsolva!
- Alitsd be, hogy a WiiConnect24 Standy Connection mod-ban legyen.

Irj vissza, ha ez sem mukodik.

Vezetékes a router és nincs beállítva jelszó!

Sephi
Jo de van a routeren passwrodod nem? En ugy tudom, hogy azt nem szereti a DS! Probald meg a routerrol kivenni a passwordot (persze szamolj azzal, hogy igy konkretan barki csatlakozhat hozza WIFI-n keresztul).

Biztos van ra mas megoldas, de aztat en nem tudom, ennyire nem ertek a routerekhez.

Nekem egy D-link DIR-100 routerem van. Amikor csatlakozni akar akkor a routeren is világít a lámpa aztán kiír valamit angolul valami WiiConnect24-rõl meg hogy error code: 109139.

Törölt felhasználó
Mivan elgurult a pirulád??
Amúgy a ps3-ból eddig alig adtak el mert 1 kalap szar,már senkinek se kell.Fõleg linux nélkül nem.
Sephi
Asszem az is baj, hogy ha passwordos a router akkor a regebii modellek nem is hajlandoak kapcsolodni.

Igen van egy LAN adapterem. Elméletileg be is van állítva a router is meg a wii is de mindig hibát ír ki.

Sephi
Meg kell erteniuk hogy ez nem SPAM topik es mi nem a Nintendo Front vagyunk, hogy vedenunk kene a masinat. Csak sokan elvezik ezt...

Sephi
<#eljen>

moonster
Hol van ilyenkor a moderátor?
Toljon már nekik ban-t.

Szétcseszik a topicot. Tajgetosz-szökevények 😊
kisgabo
prody és tekken 6, mivel hasonló beállítottságú embereknek tûntök, nyomjatok egyet a népligetben valameik padon, de ne itt szennyezzétek a tudatot. 2 <#kocsog>.

sony boven nem annyira jo gep mint amilyen draga ezert is szoritotta ki az xbox nehez ra jatekot fejleszteni etc. Raadasul innovacioban is elmarad pl az xbox live vagy a nintendo mozgas vezerlos kontrollere ehhez kepest a a ps3 kicsit kerekebb mint a ps2 kb ennyi.

the world is mine

én igasság szerint a sony-ra esküszöm és harcolok érte, énvagyok SONY BOY<#nevetes2> és ha elbukik a ds én gyõzök vahhahahahahaha <#violent>
na mivan ds bu@ik égnek áll a hajatok 😄 <#csodalk>
Prody
Lol.... 😊

Sephi
Kar eroltetni. Remelem maskor gondolkosz mielott irsz.

pisz

troll farm XDD

the world is mine

Törölt felhasználó
Nem,inkább visszatértem rá,kipróbáltam ezt a konzolos világot,csak nem jött be😊
Prody
Lol igen😄
PC-re tértél ?

Sephi:
Volt Wii-m is, DS is, DSi is. És imádom a régi nintendos játékokat, meg ma is vanegykét game amit végigtolnék Wii-n...de nem éri meg azért vennem még1 konzolt, fõleg Wii-t mégegyszer
Nem irtátok, csak egy "magyar" Wii-s oldalon láttam kommentben hogy HÚÚÚ A SONY MÁSOLJA A NINTENDO-T és ott trollkodtak a pistik...
Pénzes vagyok? Jaj a FullHD monitoromat oda sem írtam... kösz hogy szoltal... 😊
Akkor a háromnegyed SG egy penzes nyomorek, mert ugye majdnem mindenkinek van egy eros PC-je, 1-2-3 konzolja, HDTV-je... jó megállapítás haver 😊) =D =D

Sephi
Mi vesszuk komolyan? Te jottel be olyan teruletre okoskodni, amirol fogalmad sincs.

Irtuk mi itt, hogy szar lesz a Ps3 move? Nem irtuk. Sot szo sem volt rola milyen lesz, tehat mar megint felrebeszelsz.

Honnan tudom, hogy penzes vagy? Olvasd el az alairasod, te mahad irtad "haver".

Ciki mi?

Törölt felhasználó
Jaa az xboxra gondolsz?😄
Eladtam már azt is mert kijátszottam rajta mindent amit akartam,és most 1 full hd-s moncsit veszek az árából+befejezem a vízhûtést a gépembe.
Prody
Annyira komolyan veszitek ezt az egészet 😄 Nyugi, a PS3 Move kijövetele után... hoppá 😄
Honnan tudod megállapitani hogy pénzes vagyok? mondjad már el kérlek. haver...

Sephi
Hat mi negyen rohogunk rajtad. Te egyedul rajtunk semmi ok nelkul mert olyas valamivel kotekedtel amirol fogalmad sem volt. Hardware-rol volt szo. Buktad. Miert te rohogsz rajtunk?

Prody
LOL olyan jó nézni titeket =D =D =D =D =DDDDDDD
kedvenc: "penzes nyomorek"

Sephi
Hagyad mar, ez is egy penzes nyomorek akinek jobb dolga sincs mintsemhogy itt probaljon ervenyesulni.

Sephi
Gondolom te soha az eletben nem irtal el egy szot. Annyira gyerekes vagy. Mind1, ezt beszoptad, es meg egeted is magad.

Akkoriban volt ra ertelmes, az emberek szotakoztak vele. Jo hogy nem josz nekem magyarazni, hogy a regi JVC Tv-n van e HDMI csatlakozo.

Prody
Am. te már eladtad a wii-t és vettél egy fosládát?😄

Prody
Akkoristõlemloptak.

Törölt felhasználó
Mért??
Volt hozzá 1 csomó játék,meg a nintendo találta ezt ki elõször.
Meg a 2 verseny játékra aztmondta hogy jó ott az irányítás meg minden.
Prody
Akkor... '92ben születtem, alapötlet megvolt már nekem '95-ben... most lopnak tõlem

Bencõ, hagyjuk azokat a videókat

kisgabo
én pl semmit se tudok róla, de ha volt a nintendónak egy ien /elsõnek/ kezdetleges elképzelése, amire a wii kontroller épül.... akkor az alapötlet az övék, nem?

nem ritka, hogy a gyártók ötleteket lopnak egymástól... nintendo kvarcjátékom meg már akkor volt, mikor a sony még jó ha tévéket gyártott, nem konzolokat.

Törölt felhasználó
1 vidi

2. vidi

Itt megmutatnak pár játékot rá.
Törölt felhasználó
angry
Prody
Az nem Globe hanem Glove D😄😄😄😄:SA😄S:SA😄S:A:SDS:A😄S Ennyit rólad is és az angol tudásodrol... látom sokat tudsz erröl az "eszköz"röl =D =D
Lássuk csak... tényleg nagyon maradandó és híres, sokat tudni róla😞 ( <#idiota><#hehe> ) Valami értelmes játék rá? Hmmmmm??? =D =DDD

Ne égesd már magad ==DDDDDDD

Törölt felhasználó
Jah még az agry video game nerdben is bemutaták😄
Nézétek meg az nagy vidi😄
Sephi
Az eszedben sem jutt, hogy a Ps2 elott a Nintendonak mar volt ilyen? Kicsit nezz mar utana neten mielott itt egeted magad, rendben? Power Globe a neve. Nintendo-nak kb minden elobb volt mint barmelyiknek.

Prody
Imádom ahogy a sok Nintendo-s mondja "A Sony lemásolta a Wii-t a motion controller miatt"... de az eszükbe nem jut, hogy a Wii elõtt volt már PS2-re motion controller + Eye kamerás játék/program... ennyit errõl.

<#wave>
kisgabo
de, viheted. pm be megtalálsz.

kisgabo
nekünk megfelel a wii, a ds is, és ez a lényeg.

ha neked nem az csak a te problémád, okoskodj máshol. <#gunyos1>

jóhogynem, nekiállsz itt vitatkozni, hogy a te homokozó lapátod a legmenõbb. az is a magányügyed.

pápá