10948

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    mi az a bb?
  • moonster
    Enyém is gyári chipes :), de az újabb Backupokat nem viszi, így a BB-t feltolom majd, csak irtó lusta vagyok.
    4 hónap alatt addig már eljutottam, h vettem egy SD karit
  • webibebi
    :P rendben.azt használtan veszitek a játékokat vagy esetleg használtan?
  • GPx8
    Nekem eredeti chip van benne...
  • TomBond
    Én csakis eredetiben.
  • webibebi
    ti kicsipeltettétek a wii-teket? vagy eredetiben veszitek meg?
  • Bogdogege
    köszi srácok
  • Bhalage
    +a darkside chronicles sztem ubertutter jatek : )
    grat
  • moonster
    Jól néz ki!
    Fekete, Motion+, Zapper...
    nyami
  • TomBond
    gratula!
    Biztos sok örömöt fog szerezni!
  • Bogdogege
    Megérkezett
  • moonster
    Azzal dobja meg, h pontosabb :)
  • kisgabo
    tehát a játékélményt nem dobja meg, csak pontosabb a cucc.
  • moonster
    Jóval pontosabb a mozgáslekövetés.
    Vannak játékok, amelyek nem működnem nélküle.
    pl Wii Sport Resort
  • iko
    ez a motion kieg mennyivel dobja meg a játékélményt?
  • solti
    jah, és ezért mondanám, hogy rock band 1 cuccot ne vegyél, mert az csak ahhoz jó, meg talán a rock band 2höz.
  • solti
    guitar hero world tour es a band hero gitarok kompatibilisek mindennel ha jol tudom...talan a rock band2 szett kompatilis meg, de nem biztos. Nekem world tour szettem van, és az eddig mindenhez jó volt (kivéve rock band 1).
  • webibebi
    lesz hozzá minden még wii fit is:D rock band et találtam 25ért.az jó nem?
  • moonster
    Mindenképpen még egy wiimote+nunchuk párost, meg két motion+ kieget, ha nincs alapból mellékelve.

Ha van lé, akkor érdemes a rock bandet, de azért nézz utána, h a gitár kompatibilis-e a GH-kal.
  • webibebi
    én nemsokára kapok egy wii-t!szerintetek érdemes venni rock band-et? vagy mit érdemes venni?:D
  • moonster
    Én anno utángyártott GH gitárt akartam venni, de annyi szart írtak rólka, h lemondtam róla és beruháztam egy eredeti GH:Metallicaba.
    Nem bántam meg.
    Én rendeltem egyet Vateráról. Remote + Nunchuk 5700-ért.
    CSak a remote érkezett meg, az eladó szerint ilyen még nem történt.
    És az sem müködik rendesen. Olyan mintha folyamatosan mozogna, még akkor is ha az asztalra teszem. Magyarul fos.

Szerencsére az eladó visszautalta a pénzt, a gagyi remote meg maradt.
  • iko
    Sziasztok!
    Mik a tapasztalatok az utángyártott wiimote és nunchukokról?.
    Kompatibilitás, játékélmény, minőség? Az ára mindenesetre sokkal kedvezőbb.
  • kisgabo
    2 hete, és még nincs nyaralás...
  • zola2000
    Május 7 óta sehol senki? EZ durva.
  • zola2000
    Új irányító a wiihez:

csak jelenjen meg errefelé is! ^_^
  • rainman72
    Wii Barnyard-ot keresek,tud vki segiteni vagy vkinek van eladó esetleg?
    [email protected]
    Köszi!
  • moonster
    Alone in the Dark.
    vagy itt mazsolázhatsz:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_light_gun_games#Wii
    Hali!

Tudnátok mondani olyan "fénypisztolyos" játékokat Wii-re, mint például a House of the dead sorozat, vagy a Resident Evil : The Umbrella és Darkside chronicles?
  • Probatbicol
    Monster Hunter 3-al játszik valaki? Milyen?
  • zola2000
    Tényleg jó ... de lassan itt a generációváltás! (szerintem)
  • Rowlend
    Én még viszonylag gyereknek számítok, Csak 20 éves vagyok :D Ha tényleg jó akkor azt hiszem nyáron megveszem
  • solti
    attól függ, hogy mit szeretnél vele. Én a barátnőmmel szoktam Wiizni (mást is..hehe:D), én 27 ő 25 éves és nem bántuk meg. Mondjuk ismerősi kör hülyének tart minket miatta, de sebaj. Nagyon sok játék van kisebb gyerekeknek, de felnőtteknek is van dögivel. Mi pl nagyon sokat guitar herozunk (van 2 gitár, dob, mikrofon...:D), de szeretjük a mario jellegű platform játékokat is. Bevallom, az utóbbi 1 évben kevesebbet játszunk, de ez a munkának is betudható, meg a sorozatjunkieságunknak. Az első 2-3 évben viszont minden héten játszottunk pár órát. Szerintem megéri, gyerkőcöknek biztos tetszeni fog nagyon!
  • moonster
    BÉKE!! :)

Rowlend: Én nem bántam meg, h vettem Wii-t. Nagyon jól szórakozok vele, no meg a gyerkőceim is (5 és 2 éves).
    Vannak rá durvább játékok is, de nyilván nem egy hardcore konzol.
    A grafika nem a legjobb, de itt ez nem számít, mert tipikus party konzol. Akkor a legjobb, ha többen játszanak egyszerre.

Most a többi konzolgyártó is próbálkozik a mozgásérzékelős irányítással, de ha megjelennek azok a hardverek tesztelik a felhasználók, akkor lehet róluk véleményt mondani.

Csak voltam wii tulaj:)
    Azóta gépre gyúrok inkább,konzolnak meg van 1 ps2-m az azzal nosztalgiázok néha:D
    Amúgy meg nem tudom ki árulja itt a másolt szarjait,amiért fel is jelenthetne itt bárki.

De ha neked ez megéri akkor csináld.
  • kisgabo
    ostobaság volt Wii nél csak a dvd olvasóra hagyatkozni, mondjuk nem egy tragédia árért lehet ám olvasófejet rendelni...

elfért volna a gépben egy kisebb hdd /160/ amire a gyakrabban nyuzott játékok magját kirakja a gép. animal crossing hasznos adattartalma 400mb sincs / dvd lemez 4,7 gigájából a nagyja töltelék adat /
  • Rowlend
    Media Marktban láttam használat közben ezt a kis gépezetet és nagyon tetszett hogy miket lehet vele művelni. Szóval azt szeretném kérdezni hogy megéri-e venni egy ilyen konzolt mer nagy kiadás de ha tényleg olyan nagy móka akkor beruháznék rá
  • hairdresser
    solti és bencó a ti hozzámszólásotok volt a nem megfeleő reakció felém,nem én kezdtem az egész köpködést uh a "kedves fórumadmin igazán kbiaszhatna téged már innen ( WAREZ = azonnali BAN! )"

a játékokat meg valahogy sejtettem h nem csinálod meg ennyiért :D

bencóra (persze direkt kisbetűvel, az iq-jára is utalva ezzel)csak annyit h valószinű sajnos nem egy értelmes wii-tulaj
  • Sephi
    Ismerosomnek konkretan behalt 2008 elejen a DVD olvasoja. Mivel nem boltba vette a gepet, ezert nem volt garancia. A Softmod ota o is ujra tudja hasznalni a gepet. Ilyen szempontbol jo a softmod, persze kerdeses, hogy ez mennyire hozza kisertesbe az embert, hogy warezoljon...
  • zola2000
    hosszu távon olcsobb venni egy 160 gigás usb hddt, és akkor nem kell aggódni a wii dvd olvasójának kopása miatt sem.