Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
anti hero
A
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Surgosen eladnek Guitar Hero 5 + Guitar Wii-re. Tokeletes allapot.
Vagy cserelnem GH5 Ps3-mas verziora. Ha van akit erdekel ez akkor privi. Koszi.
Meg se kerdik... mar alapbol igy adjak.
DS-re Oeration: Vietnam, Puzzle Quest meg még pár fiatalabbaknak való cím 1990...
Annyira azért nem gáz a helyzet, csak jobban körbe kell nézni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
amúgy, eredeti játékot ds-re 3k ért alig tudtam eladni, ugyanez érvényes wii-re is.
olyan szintû a warez, hogy 3 ropiért se veszik. ez azért durva... <#idiota>#idiota> és nem kókány cimek voltak. azért, aki konzolra kiköhint 50-60-x ropit, nehogymá 3k sok legyen, rinyájjon. szal van egy magyar gyökszi mentalitás, alapból. szvsz, konzolbolt a fele cuccot, már csippelve okosítva tudja csak eladni.
Én 6-ért vettem a tp-linket és azóta semmi gondom nincs vele,nagyon jól megy:D
Mivel ez sokba kerül, meghaladja egy vezetéknélküli router árát, ezért nem érdemes megvenni, hanem helyette egy vezetéknélküli routerbe beruházni,mert az mégis csak univerzálisabb.
ITT meglesheted a wii LAN adapterek árát.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Epp ezt mondom, hogy aki 576 vagy MediaMark-ban vesz jatekot az meg is erdemli.
...vágod?
<#wilting>#wilting>
tökmindegy mien platform, arról dalolok, hogy idehaza szabadrabló árak vannak. pl. ds-re 10 fontért vásárolok játékokat / 3000 ft / mig a mediamark/ew nem rest 10+ ropiért mérni, ugyanazt..
egyébként, kint eksönben 20 font volt a mario galaxy, itthon soha nem volt akcióban, fõleg nem 6k.
Jo az is szamit, hogy hol dragabb, mert van aki 576-ban vesz, van aki UberKonzol-ba... es ugye neha nagy kulombseg van.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
némi türelemmel, szépem megvehecc mindent akcióban. 10-15 fontért...
szutyokországban ez másként megy, ott reális a fizu mellé a 15k egy játékért, aztán rinyálnak, hogy nem fogy.
ki érti ezt.
hálistennek, sokan rájöttek azért, hogy lehet korrekt áron is játékot kidobni /EA/, és érdekesmód, eladható/bb a cucc. más kérdés, hogy a kereskedõk, mohók..
A
legalábbis én értem <#idiota>#idiota>
anti hero
A kettõs tagadás furán jött ki:)
"régen nem vásároltam"
nem kukacoskodok, csak csodálom a magyar nyelvet. Szegény külföldi magyarul tanulók
(mostanában én is óvatosan vásárlok, ami azt illeti elég régen nem vásároltam wii játékot : ) majd a NMH2-t azt csá)
anti hero
Na mind1 én most 1 új monitort veszek:D
kiadott egy gépet, szerinte levédte, okos kis kezek meg szétkapták a programját.
azért megnyugtatlak, ha pl. rajtad múlott volna ( ne kezdj el rám mutogatni, puhány <#idiota>#idiota> ) vagy a nagy átlagon, akkor még mindig a 15 ropis játékok futtatása lenne csak megoldott.
magyarországon, nemtudom lenne e értelme egyáltalán, ilyen wii játékárak mellett forgalmazni a gépet. kinek van 100 rongya 6-7 játékra, amit a kölök pikkpakk megun.
pc-re egy új bad company 2 8k, wii mariogalaxy 15....
Agyonhackelt már a wii:D
A sok warezkocka meg multizhat kedvére a másolt cuccal:D
Ezt nevezem:D
A
A