Ableton Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jöhet majd tracklist is! :-)
most töltöm a mixet!
de itt egy leírás a komolyabb gépezetrõl:
link
"csak" 759 euró :/
klafa
tehát hozzálehet csatornákat rendelni meg miegyéb..
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
a nagy (kever) Õ
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Köszi szépen ezek szerint én voltam a láma,látszik h még csak 1 hete vágtam bele jobban a témába.
Az elõzõ hozzá hiba nálam is elõjött, és még olyan hiba volt nálam h a warpolt zene belassult hallhatóan a közepénél de a végére helyre jött :)
Remélem valami patchel ki lehet majd javítani.Itt a fórumba szereplõ tutorial segítségével összeraktam egy kis mixet ami letölthetõ innen
Amennyiben érdekel a tracklist valaki közzé teszem :)
Várom a live mixelési tutorialt ,de már lehet rájöttem h lehet úgy mixelni.
1.: Mikor beteszed a zenet keteselyes, hogy egyben teszi-e be vagy kette vagja... amit ugy kell erteni hogy a zene kozepenel kette van vagva a zene, de nem hallod meg mikozben megy a mix csak az abletonban latod. viszont a gain-t allitasz akkor a zene mindket feleben meg kell tenni.
2.: Elinditod Ableton-t es elkezdes vele dolgozni, majd amikor mondjuk mar 20.szoraa inditod el hogy hogyan is szol amit alkottal akkor elkezd akadozni. Na most a latency beallitas factory default-n volt most lejjebb vettemm de lenyegtelen. Igy is ugy is csinalja. De ez nem annyira zavar tenyezo mint az elso problema.
Phat, orulok hogy tetszett:)'
van egy masik is amit meg keveropulttal csinaltam:
http://www.djn-ice.com/miamix.mp3
na byez:)
Jeff Wayne - Eve of the War (Tom Middletons Cosmos mix)
Klein and Zenker - Foot Coner (Original mix)
Groovehunter - I get by (Mike Monday remix)
Martin H. & Sina M. Solouk - Sounds Reviving (Original mix)
Guy Gerber - Stoppage time (Max Graham mix)
16 Bit Lolitas - Between You (Mix 1)
Rick Pier O'Neil - Asia (Original mix)
BCML - Mr. Horowitz (Way Out West mix)
Chris Kaeser - Over (Original mix)
Lexicon Avenue - Rise like the sun (Chris O's Like the sun remix)
Avenue D - Do I look like a slut (DJ Rooster & Sammy Peralta mix)
Ozgur Can - Changed (Gabriel and Dresden mix)
http://www.djn-ice.com/promo.mp3
ebben mar nincs problema.
Sima Audigy 1est hasznalok, ugyanis a 2es leegette az alaplapomat... vicces:) 50 dolcsis hangkartya megy, a 200 dolcsis meg csinal 300 dollaros kart:)
na mindegy... Szoval az akadasra annyit tudok mondani hogy nekem mar a teljes verzio van meg, de szintugy akad. de csak egy ora hasznalat utan. nekem a latency beallitas 100on van. Amugy pedig vadonatuj zenekbol keszitettem egy promot. Ugyhogy holnap rohanok is leadni mindenkinek:)
Szerkesztõ módbna meg Live módban is kijön. (Szerkesztõ módbna mixeltem 2 számot és renderelés után nagoyn hallani winampban :S)
õõõ
mix lesz vagy remix ?
már töltöm is a mixed,kiváncsi vagyok rá! :-)
Hat itt az eredmeny:
http://www.jameszabielafanclub.com/justprogressive.mp3
Kellemes zenehallgatast mindenkinek;)
Byez:)
Ui.: es itt kis koszi PiR8:)))
Nnno léptem ela hétvégére, majd hétfõn leszek... további kellemest! :)
én alapon hagytam így:
Input latency: 185.0ms
Output latency: 92.0ms
Overall latency: 92.0ms + 185.0ms + 0.0ms = 277.0ms
õõõ
én meg a jövõhéten leszek távol :)
remixet sikerült meghallgatnod ?
õõõ
õõõ
Kis problem:
szerkesztõ módban el kezdtem összedobálni a két számot, állítottam a hangerõn (oldalt Mixer-Track Volume) Draw Modeban átrajzoltam, tök jó volt aztán egyszer csak kikapcsolt, tehát maga a rajzoló vonal is barna lett, és oldalt a piros kis négyzetbõl is "kiment a szín", és nincs is semmi hatása. Szal rá kéne jönnöm hogy tudom visszakapcsolni, help pls :D
õõõ
Ableton.Live.v5.0.1-BEAT
ezt leszámítva egész jó lett!
De egyébiránt már S54 mutatott nekem egy könnyebb módszert warpoláshoz. Asszem csinálok egy tutort :)
PResident Evil: iiiigen, már rájöttem. Falabu meg nyaralni van. :)
Pir8, lenne egy kerdesem, hogyan mersz BPMet SF8ban?