Ableton Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig egész jó, laza kis dances vonal!
jöhet majd tracklist is! :-)

oké,köszi :)
kicsi a bors, de erõs! :-)
most töltöm a mixet!

ezt elfogadnám nagyon szivesen :) Mixet valaki meghallgatta már? :))
hát jah..kicsit gagyi feelingje van!
de itt egy leírás a komolyabb gépezetrõl:
link
"csak" 759 euró :/

nekem ez nem jön be.de azért elfogadnám :)
nommeg ez sem egy utolsó darab:
klafa

áá nemhiszem, profinak néz ki a cuccos, gondolom a kialakítása is olyan neki!
tehát hozzálehet csatornákat rendelni meg miegyéb..

Dj N-Ice
es ez mennyi ez a nagy O?:)

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

traktort én is sokáig használtam, baromira tetszettek benne a filterek! :-)

Ez is szép,de csak avval az eggyel kezelnéd a midit középen?
a midi controller jó dolog, nekem továbbra õ rá fájna a fogam:
a nagy (kever) Õ

Jaja nagyobb feelingje van úgy.De én most midi controller beszerzésén gondolkozok de mivel még nem dolgozok ezért nincs is rá pénzem és nem is tudnám rá visszakeresni :(
Dj N-Ice
Hat nemtudom, regebben mikor meg nem volt keveropultom en VTT-t hasznaltam, szimpla volt es pofon egyszeru. Aztan nem voltam hajlando programokkal foglalkozni amikor megvettem az elso komplett DJ szettemet:) Most eladtam es rakenyszerultem a programra, de nem bantam meg:) Szerintem hihetetlen jo. De azert soxor ugy vagyok vele mikor toltom az idot a beallitasokkal hogy hogyan mixelje at stb. hogy azert szivesen csinalnam ezt inkabb eloben;)

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Hát valamennyire tudok de sztem az nem elég hozzá de sok dolog magától érthetõdõ :) Eddig Traktor DJ Studio-t használtam de váltottam sztem örökre :)
Dj N-Ice
nem vagy lama, en is kb akkor kezdtwm bele;) de azert hozza kell tenni Pir8 rendesen kitett magaert, es a sugo sem piti az abletonban, ha tudsz angolul:)

ohh értem :)
Köszi szépen ezek szerint én voltam a láma,látszik h még csak 1 hete vágtam bele jobban a témába.
Dj N-Ice
a belassulas nem az ableton hibaja hanem aki csinalta a warpolast:) valamit nem jol allitottal be. Egy valamire kell figyelni,a kiallast ket fix pont koze kell zarni. es akkor nem lesz lassulas.

Helló!

Az elõzõ hozzá hiba nálam is elõjött, és még olyan hiba volt nálam h a warpolt zene belassult hallhatóan a közepénél de a végére helyre jött :)
Remélem valami patchel ki lehet majd javítani.Itt a fórumba szereplõ tutorial segítségével összeraktam egy kis mixet ami letölthetõ innen
Amennyiben érdekel a tracklist valaki közzé teszem :)
Várom a live mixelési tutorialt ,de már lehet rájöttem h lehet úgy mixelni.
Dj N-Ice
Freee es JustMusic forum:) Nem rendereles utan van hiba hanem elotte. Mikor teszem ossze a mixet ket hatalmas hiba maradt a teljes verzioban.

1.: Mikor beteszed a zenet keteselyes, hogy egyben teszi-e be vagy kette vagja... amit ugy kell erteni hogy a zene kozepenel kette van vagva a zene, de nem hallod meg mikozben megy a mix csak az abletonban latod. viszont a gain-t allitasz akkor a zene mindket feleben meg kell tenni.

2.: Elinditod Ableton-t es elkezdes vele dolgozni, majd amikor mondjuk mar 20.szoraa inditod el hogy hogyan is szol amit alkottal akkor elkezd akadozni. Na most a latency beallitas factory default-n volt most lejjebb vettemm de lenyegtelen. Igy is ugy is csinalja. De ez nem annyira zavar tenyezo mint az elso problema.

Phat, orulok hogy tetszett:)'

van egy masik is amit meg keveropulttal csinaltam:
http://www.djn-ice.com/miamix.mp3

na byez:)

PResident Evil
te írkálsz a JustMusic fórumba is :)

tehát csak renderelés után van akadás a zenében ?

kellemes számok! <#eljen>

Dj N-Ice
DJ N-Ice - Just Progressive (promo mix)

Jeff Wayne - Eve of the War (Tom Middletons Cosmos mix)
Klein and Zenker - Foot Coner (Original mix)
Groovehunter - I get by (Mike Monday remix)
Martin H. & Sina M. Solouk - Sounds Reviving (Original mix)
Guy Gerber - Stoppage time (Max Graham mix)
16 Bit Lolitas - Between You (Mix 1)
Rick Pier O'Neil - Asia (Original mix)
BCML - Mr. Horowitz (Way Out West mix)
Chris Kaeser - Over (Original mix)
Lexicon Avenue - Rise like the sun (Chris O's Like the sun remix)
Avenue D - Do I look like a slut (DJ Rooster & Sammy Peralta mix)
Ozgur Can - Changed (Gabriel and Dresden mix)

grat! egész jó lett, jöhetne egy tracklist is! :)

Dj N-Ice
adnek egy masik linket kozben ,mert voltak problemak a gain beallitasokkal.

http://www.djn-ice.com/promo.mp3

ebben mar nincs problema.

Sima Audigy 1est hasznalok, ugyanis a 2es leegette az alaplapomat... vicces:) 50 dolcsis hangkartya megy, a 200 dolcsis meg csinal 300 dollaros kart:)
na mindegy... Szoval az akadasra annyit tudok mondani hogy nekem mar a teljes verzio van meg, de szintugy akad. de csak egy ora hasznalat utan. nekem a latency beallitas 100on van. Amugy pedig vadonatuj zenekbol keszitettem egy promot. Ugyhogy holnap rohanok is leadni mindenkinek:)

king13
TerraTec Aureon 5.1 Fun
Szerkesztõ módbna meg Live módban is kijön. (Szerkesztõ módbna mixeltem 2 számot és renderelés után nagoyn hallani winampban :S)

õõõ

milyen hangkártyát használsz ?
mix lesz vagy remix ?

Hali!
már töltöm is a mixed,kiváncsi vagyok rá! :-)

king13
én meg csinálnék mixet ha nem akadna :\

õõõ

Dj N-Ice
Bocsi hogy elirtam a neved Pir, meg alszom:)))))))))heheeh

Dj N-Ice
Udvozlet ismet:) Pier8 nek koszonhetoen en is beletanultam ebbe a mixelesi technikaba, soha nem csinaltam meg szamitogepen mixet csak keveropulttal:)

Hat itt az eredmeny:

http://www.jameszabielafanclub.com/justprogressive.mp3

Kellemes zenehallgatast mindenkinek;)

Byez:)

Ui.: es itt kis koszi PiR8:)))

PiR8
Én a kX-driverrel beállítottam egy 20+20-at.. aza összesen 40ms. Gond nélkül megy egy 1.7-es celeronon.
Nnno léptem ela hétvégére, majd hétfõn leszek... további kellemest! :)

én alapon hagytam mindent

king13
ööö latencynek mennyit kell beállítani?
én alapon hagytam így:
Input latency: 185.0ms
Output latency: 92.0ms
Overall latency: 92.0ms + 185.0ms + 0.0ms = 277.0ms

õõõ

rendben!
én meg a jövõhéten leszek távol :)

PiR8
Ööööhm még nem, ezer bocsánat ;) Költözés meg munka volt az eddigi munkarendem egy napra. Jövõhéten már szabadabb leszek....

Hello!
remixet sikerült meghallgatnod ?

PiR8
Hm.. ez a probléma elég érdekes.. Nekem csak egy idõ után kezd el akadozni, de azt hittem ez azért van, mert nyuzom a gépet rendesen :) Mégsem :)

king13
lehet nálad nem, de nálam akkor is akad :) Az automata bpm az jól mûködik benne alul frankón fel is ismeri azt nem modntam hogy nem viszont ha a kimenõ eltér akkor akad, nálam legalábbis, csak arra lennék kíváncsi mitõl lehet mert így nemigen van értelme :)

õõõ

PiR8
Szerintem nem.. Egyébként remekül mûködik a v5 automata BPM állítása. Szóval a Lenti BPM a szám EREDETI ütemszáma, a balfelsõ pedig a kimenõ vagyis a meghatározott BPM.

king13
az mért van hogy ha jobb felül beállított bpm eltér a betett a számétól akkor akad a szám? csak mert ha két különbözõ bpmû számot teszek be akkor valamelyik mindenképpen akadni fog nem? vagy folyamatosan állítani kell menet közben?

õõõ

king13
Na már meg is van :)
Kis problem:
szerkesztõ módban el kezdtem összedobálni a két számot, állítottam a hangerõn (oldalt Mixer-Track Volume) Draw Modeban átrajzoltam, tök jó volt aztán egyszer csak kikapcsolt, tehát maga a rajzoló vonal is barna lett, és oldalt a piros kis négyzetbõl is "kiment a szín", és nincs is semmi hatása. Szal rá kéne jönnöm hogy tudom visszakapcsolni, help pls :D

õõõ

Hot Stuff: <#nevetes1>
Ableton.Live.v5.0.1-BEAT

mondjuk elég nagy kamu benne az mp3 support, tény hogy beolvassa, de wavba átalakítani énis áttudom!
ezt leszámítva egész jó lett!

<#eljen>

PiR8
Megjelent...
ABLETON v5

>> info <<

PiR8
Berángatod a muzsikát, majd monnyuk az elejétõl kijelölsz 32 ütemet. Szépen számolod. Az ACID Loop palettán van felezõ kijelölés, ha benyomod, akkor lefelezi a kijelült részt. Addig felezel, míg csak 4 ütemed nem lesz. Ekkor a panelen már látható az érték.. 132 pl.

De egyébiránt már S54 mutatott nekem egy könnyebb módszert warpoláshoz. Asszem csinálok egy tutort :)

PResident Evil: iiiigen, már rájöttem. Falabu meg nyaralni van. :)

Dj N-Ice
udv!:)

Pir8, lenne egy kerdesem, hogyan mersz BPMet SF8ban?