5387
10645648441119966253.jpg\"
  • redraven8
    És ha túl húzom a ramokat akkor nemfog elfüstölni az egész videokari?
  • zoolee
    Teszteld.
  • redraven8
    Van itt valaki akinek van SLI Gigabyte 7600GT 256DDR3 rendszere? Én ma vettem még 1 karit a másik mellé és mennek dualban meg minden,de jó lenne tudni mit lehetne még egy kis tuningal kihúzni belőlük
  • zoolee
    Ugye ????
  • kirol
    Ó de rendesek. :)
  • CzGobe
    Mert kevesebb a hibásan gyártott darab, amit veled fizettetnek ki
  • kirol
    Tényleg, miért olcsóbb egy 7900 GS, mint egy 7800GT? Ha még jobb is?
  • zoolee
    És jobban húzható is.
  • Inquisitor
    És gyorsabb is.
  • zoolee
    Akkor már olcsóbb 1 7900 gs.
  • Zaladár
    Köszi
  • Inquisitor
    Szerintem, ha csak nem vesszük az atomdrága Golden Samplet, a 7800GS az lasabb, mint a 7800GT. Igazából arról se vagyok meggyőzve, hogy egy húzásmentes 7600GT ne mosná le?
  • zoolee
    PCI e s 7800GT MSI.
  • Zaladár
    Van olyan PCI-E -es VGA, ami teljesítményében és tudásában azonos egy AGP-s 7800GS-es?
  • bakvarnyu
    Hogy tudom megnezni milyen memoria van a kartyamon ddr2 vagy ddr3?
    Le akarom ellenorizni.
  • Anotino
    ja, amugy ati x1*** kartyakon is van ilyen "avivo" color saturation neven.
  • Anotino
    Az a baj vele, hogy eltorzitja a szineket. Ami engem illet max supermariohoz kapcsolom be :)
  • CzGobe
    Egyrészt a Digital Vibrance egy tök jó dolog :P, ami amúgy ati-ban nics
    Brightness-t gondolom, az a fényerő, de A fekete, fekete marad. (vagy ne használj perwoll black magic-et)
  • CzGobe
    A kártya oldalán pedig ugyanezek az infók vannak. (valódi 750 MHz= effektív 1500 MHz)
    Ha a Core Clock-on többet emelsz, lehet fogsz tapasztalni vmi változást.
  • grebber
    A régi ati kártyámon ott a szinbeállitásnál 2 lehetőség volt nem 3 mint most nvidiánál és ha állitottam egyiken akkor a gameekben a szinek világosabbak lettek.
    Nvidiánál melyiket kell állítani? Mert a játékokban a fekete kurvára fekete :(
  • Alblink
    Akkor nem is erdemes tuningolni?mert akkor a 7600gs jobb hutese miatt nem adok +4ezret.maradok a legolcsobb markanal.
  • Sland
    606/800-ra felraktam, és 1 FPS-t sem növekedett a teljesítmény... :(
  • Sland
    Oh köszi

A Core Clock Settingsnél alapból 580MHz
    A Memory Clock Setting pedig 750MHz

A kártya oldalán pedig más infók vannak.

Akkor nekem mi ez a 750MHz?

És a 2 órajelet milyen arányban kell állítani hogy jó legyen?
  • scorpeeon
    Nekem is Gainward kártyám van (AGP-s 7600GT) és én is a hozzáadott EXPERTool-t használom. 560/1400MHz-en megy alapból, 650/1620-ig bírja stabilan. (a 650 mehetne feljebb csak a proginál ez a max)
    A teljesítmény mindenképpen megnő, és a hőmérséklet is egy kicsit. Próbálgasd, eleinte nagyobb lépésekben aztán kisebbekben, baj nem lehet belőle, ha túl nagyra állítod, akkor egyből hibákat látsz a képen, ekkor vagy visszaállítja magától magát, vagy újra kell indítani. Kárt nem okozhatsz vele a karinak. Arra viszont készülj fel h fontos munkád ne fusson a háttérben miközben próbálgatod a teljesítményt, mert ha újra kell indítanpd, akkor elveszne a munkád.
  • Sland
    az 540 meg 840
    sorry még 1x
  • Sland
    *Exper Tool bocsi
  • Sland
    Van egy Gainward 7950GT GS-em.
    580/750MHz-n megy.
    Van nekem egy ilyen Expert tool nevezetű cuccom amivel elég sok mindent lehet csinálni.
    Ebben a cuccban lehet is növelni ezeket az órajeleket.
    Ezek ha feljebb rakom akkor mi lesz?
    Nagyobb lesz a videókari hőmérséklete és teljesítménye?
    641/540MHZ-ra felrakhatom? Vagy meddig egészséges?
  • Alblink
    Hi most keszulok venni egy MSI NX7600GS-TD256,jo kartyanak tunik.Hd vidok lejatszasanal nem tudom a vidokartya szamit e,de ha igen,ebbe van valami ami gyorsitja?elore is thx.
  • Zsoldos
    Veszel egy ezresert egy csendes hazhutot es radobod a gigabyte bordajanak a tetejere. Sokkal halkabb, hidegebb kartya lesz, mint az MSI. Emiatt en mindig passziv gigabyte kartyakat veszek ha megtehetem. (+ igy a tuningot is siman birja)
  • mentos-boy
    kérdés az everest-et használókhoz!
    Hogy lehet vele monitorozni, vagy vmilyen grafikonos cuccost megjeleníteni menteni?
    A lényeg hogy vissza tudjam keresni hogy játék közben mennyire melegszik...köcce
  • mentos-boy
    MSi aktív hűtésű, a Gigabyte pedig passzív, aza nagy hűtőbordás kártya!
    nekem Gigabyte van, és mindenképp kell hozzá JÓ!! házlevegőztetés (amit még nem volt időm megcsinállni), mert anékül alapon 70fokos a GPU, terhelés alatt 100fok is lehet (pl. Carbon alatt mindig).
    Szóval ha nincs a házadban jó levegőztetés kiépítve, és nem is akarsz vele vacakolni, akkor indenképp az MSI-t javaslom neked.
  • p377y4
    LOL ezt nem hiszem el:D:D:D:D . egy pár órája megkérdeztem a fórumon kb. 5-6 topicban hogy melyik agp-s 7600gs a jobb az MSI v. Gigabyte. Erre 3 ember írt is nekem privibe (amit meg is köszönök) de az a 3 ember ezeket válaszolta:D:D: ::::1.MSI 2.Gigabyte az valamennyivel gyorsabb mint az MSI. 3.Lényegében nincs különbség a 2 kártyák között.

Én mondjuk a 3.-at tartom hihetőnek, de akkor miért van az MSI illetve a Gigabyte között 3-4k eltérés. Aki tud erre válaszolni azt megköszöném. Vagy arra hogy ténylegesen melyik jobb az msi vagy a gigabyte. Előre is köszi

Üdv. RS|ZapeE^ #rs-gaming.hu
  • zoolee
    Gigabyte, az erősebb!
  • p377y4
    Sziasztok ma szeretném megrendelni az új vga-m mégpedig a 7600gs(AGP) személyében. Csak nem tudom hogy Gigabyte vagy MSI! Pls segítsetek melyik jobb , HA LEHET PRIVIBE ÍRJATOK. köszi

ÜDV: ZapeE^
  • zoolee
    Driverben nézelődj szem.
  • Passy
    Hali!

Tegnap vettem 1 Gainward 7600 GT Golden sample-t, agp-és és ma vettem észre, hogy sötét kép részeknél kék csíkok és pontok jelentkeznek.
    Ez lehet a kari baja vagy valami más?
  • Anotino
    Nem nagyon ertelek. Szemely szerint inkabb -2000 mint +3000-5000 ugyanazert a cuccert ;)
  • zoolee
    És +3000-5000 nem sok érte.
    Sztem megéri.
  • Anotino
    Vagy -3000, mert aquanal most van 22 bruttoert inno 7600gs.
  • zoolee
    Igen.
    Ha nem akarsz mostanság váltani de ha van + 3000 ft d akkor inkább 7600 at.