5387
10645648441119966253.jpg\"
  • mardal
    Hy.

Szerintetek a GEFORCE 7300 GT 256MB PCIE TV INNO DDR3 25ezerért jó vétel?Érdemes megvenni?
  • Mr Spock
    Kaptam persze de azon egy 2005 decemberi van. Frisstíeni szeretnék. Amit linkeltél azt már próbáltam. És az tényleg csak 7800 meg 7900hez jó.
  • scorpeeon
    Nem is számít a proci sokat játékoknál... Onnantól kezdve, hogy ki tudja hajtani a procid. Valószínűleg eddig ki sem tudta hajtani renesen.
  • l-toro
    koszi a tippet felhuztam a procit (2.4 478 northwood) 3ghz re es az eredmeny 3dmark05 ben 5382 szal aza 600mhz es proci huzas kozel 1000 pont pluszt jelentett a 3dmark05 ben ami nem keves sztem. csak ugy voltam mostansag sokkal nagyobb szerepe van a jatekteljesitmenyben a videokarinak mint a procinak de ugy latszik azert a proci is nagyon jelentos.
  • zoolee
    Uff ...
    A ddr2 hány mhz is ???
  • zolo
    Próbáld meg ezt: Geforce 7 go driver
    Nvidia oldalán külön menüpont van a drivereknél az Geforce 7 go -hoz, de megnéztem , igazából nme írja a 7300 go-t. July 5-én jött ki, támogatja a 7900Gtx-et is, ezért gondolom hogy a tiedet is fogja.Ha nincs telepítőlemez a Notebookhoz akkor megér egy próbát.
  • zolo
    Kaptál valamilyen telepítőlemezt a notihoz?
  • Mr Spock
    Kezdek megőrülni! Notebookban Geforce Go 7300 van. Leszedtem a 93.71 a 97.02-őt és egyikkel sem megy. Telepítésnél kiírja, hogy nincs megfelelő illesztőprogram a hardwarehez ezért a telepítő most kilép. Pedig megnéztem és elvileg jók ehhez a kártyához.
  • p377y4
    Előre szólok PLS privibe írjatok, mert keveset vagyok gép előtt. THX

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy néztem a www.depo.hu-n az AGP-s karikat és a 7600gs elég jó árban vannak és ilyet akarok venni csak nem tudom melyik gyártó lenne a legjobb. a karira bruttó 30 ezer foritom lenne. Légyszives nézzétek meg a depo.hu-n. Válaszotokat előre is köszi.

Üdv: ZapeE^
  • sb1
    Köszönöm a segítséget.
  • CzGobe
    Aszem talán olyan 3,2-3,4es prockók tudják nyomázni, de szerintem akármelyik C2D is, kihajtja rendesen, de PH!en van "ideális GPU-CPU párok"-teszt is, nézz utána, ott le van írva pontosan
  • scorpeeon
    Én 3.0-t tettem fel, arra crack és aztán update, regelve maradt :)
  • zolo
    Ja, jólenne, csak a 3.50-hez nem találok...
  • czky
    Ha regisztrálod a tiédet (vagy crack-eled), akkor az is teljes verziós lesz.
  • zolo
    Ezt nem hiszem el!!!
    Feltettem az Everestet , hogy leellenőrizzem melyik driver mutatja jól a Gpu hőmérsékletét, de a trial pont az nem mutatja meg

Valaki tudja, hol találok teljes verziós Everestet a neten?
  • zolo
    Találtam PH! -n egy topicot, ahol le van írva melyik 7600Gs-t szabad ill. nem szabad megvenni.Így mindenki számára világos lesz végre.

Link
  • sb1
    A "3678"-ra valaki plz...
  • Inquisitor
    Nem tudom sokkal jobban, abból tudom amit ti visszejeleztek.
    Eddig MSI, Gainward és GigaByte tulajok jelezték, hogy nekik 800-on megy a ram, Innoból van 800-as és 667-es, az Asus sajnos 540-en megy, meg a Leadtek állítólag 700-on megy.

Csak nem ilyen gömbölyű a dolog!

Ma kaptam a pofámra, mert leszidtam egy Inno-t, picivel drágábbért (+1500???) lehet kapni olyan INNO 7600GS AGP-t, ami GDDR3 ramokkal van!
    Történetesen a "vizesbolt" online árlistáján láttam.
  • purk2
    mercury 3hónapos
  • Mr_no_NaMe
    Köszi!
  • zolo
    Gyengébb sokkal.Asus-ból semmiképp se vegyél 7600gs-t agp-ben.Ami tuti nem butított az Msi , Gigabyte és még van 1-2.Inquisitor jobban tudja ezt, őt keresd meg.
  • Mr_no_NaMe
    x800 GTO-val
  • Mr_no_NaMe
    AGP-s
    De ha össze kéne hasonlítani egy x800-al? (agp-s)
    Nincs vmi összehasonlító oldal ezekről?
  • zolo
    Ha Agp-s akkor butított, ha PCI-E-s akkor nem.Nekem ilyen van Silentos verzióban.
  • Mr_no_NaMe
    Mi a véleményetek egy ASUS N7600 GS-ről? Bútított vacak vagy csak én vagyok hülye? :)
  • izb
    milyen táp,és mennyi idős?
  • purk2
    van egy 400W-os tápom, és egy 7900gt-m meg, 2*1gb ram, meg intel pentium 3ghz 2mb cache, egy dvd író, +80gb-s vinyom, 2*8cm-es ventilátor,egy 12cm-s szerintetek a tápom birja ezeket a cucokat idáig semmi baj se volt vele.
  • MaSzKa
    vegyetek inkább sapphire x1950xt 65000Ft bruttoért a prohardveren
  • p377y4
    Előre szólok légyszives privibre írjatok mert nagyon ritkán vagyok gép előtt.

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy ugyebár már itt a karácsony a hátunkon és végülis eldöntöttem hogy mit kérek karácsonyra csak nem tudom hogy mien tipus lenne a legjobb választás. Ez a dolog a videókártya lenne.A kártyára bruttó 30e Ft-om lenne. AGP foglalatú. Játékokra szeretném használni.Ha lehet a www.depo.hu-n nézzétek a kártyákat. Előre is kösz.

Üdv: ZapeE^ iN nLg
  • sb1
    Hy all...

Szerintetek egy 7800GTX-et milyen proci hajt ki maximálisan? Intel vonalon gondolkodjatok, ha kérhetem...
    Egy P4-3.0Ghz már elég neki, nem lesz procilimitált a cucc?
  • VTomi75
    HSI témában senki? :(
  • tmisi
    Igaz, már 3 napja írtál. Itt bárki, aki az egész országban keres, itt nézzen szét: www.arukereso.hu és ott Számítógép alkatrészek. 7600GT van Leadtek, de nem emléxem hol. Tuti rendelni kell. :)
  • armysaviola
    hello!V.ki megtudja mondani, hogy miért van a gainward bliss 7600 gs-nek kettő db power anya csatlakozója?
  • Tigristank
    Mondtam én egy szóval is, hogy nincs igaza? :D
  • VTomi75
    Hi! Tudja valaki, hogy az AGP-s NVidiákon levő HSI chipnek mekkora az órajele, illetve hogyan függ a GPU órajelétől? Függ egyáltalán? Azért kérdem, mert érdekelne, hogy húzáskor mennyire melegszik túl a HSI? Az én MSI kártyámon réz bordája van neki, de kegyetlenül melegszik. Egyébként az Inno 6600GT-n is eszement forró volt folyamatosan, de baja nem volt. A 7600GS meg hagyná magát húzni a VF700 alatt rendesen, csak féltem a HSI-t. Vélemény?
  • Inquisitor
    Meg van rendelve egy X1650XT, csak már 10 hete és 4 napja nem jött meg :(
    (Persze megvehetném máshol vagy vehetnék mást, de csak így tudom részletre ... illetve tudnám.)
  • NeoMaN
    vettél már VGA-t? milyet?
  • Inquisitor
    Pedig igaza van, jobb helyeken már a GF6600GT-ből is volt Innoból ilyen, itthon meg csak a szar hűtősöket lehetett kapni.
  • Tigristank
    Fejlődnek ők is.
  • TothLaci
    Végre már Magyarországon is lehet kapni olyan InnoVision kártyát, ami Zalman hűtővel van ellátva. Képből itélve majdnem ugyanúgy néz ki, mint a VF700, de ez teljesen alumínium. Kb. 5000 Ft-al lehet drágább az eredetinél, de sokkal jobban megéri ilyet venni, mivel akkor nem kell hozzá venni hűtőt, és a gari sem veszik el.
    Végre megjött az eszük...