5387
10645648441119966253.jpg\"
  • tmisi
    Mivel már úgyis Gainward 7950GTGS-ed van, nem mind1???
  • Sland
    Mi a jobb kártya?
    Akármilyen, nem tuningolt 7800GTX vagy egy Gainward 7950GT GS?
  • BenceYCE
    de bizony ám! és ezzel a garancia szóval nagyon lehet ám játszani. Mivel ha lefutott a termék akkor már nem tudják cserélni csak visszaadni a pénzed. Így azért nem hangzik rosszul, hogy ingyen használtad hónapokig :) A pénzed pedig kevésbé amirtizálódik mint egy vga kari :D
  • tugyiti
    garancia
  • arossz
    az fasza!!! és most mit csináljak vele??? 30.000FT-ot kiadtam egy szar kártyáért fölöslegesen dobhatom ki a -ába.
  • scorpeeon
    Ha a memória órajele itt nem effektív hanem valós órajel, akkor örülhetsz ha ennek az órajelnek a felét bírja, ez csak egy GS . 7600GT bír ennyit, vagy többet kicsit. Mindenesetre mindenképpen az abaj, hogy köze nincs a kártyának olyan órajelen futni, amit beállítottál neki.
  • Anotino
    Az alapjan amit irsz, ez vertex shader(gpu) vagy videomemoria hiba. Eselyes, hogy rossz a kartyad.
  • InfectedMann
    Hello.

Galaxy féle Zalmanos 7600GS kártyám van és valamiért nem tudom feljebb húzni az órajeleket annál mint amit ő optimálisnak talált...
    KÉP

ForceWare verzió: 91.57
    Teljes konfighoz ott a link az aláírásomban.
    A proci 2400Mhz -en fut ha ez számít.
  • tmisi
    Az attól függ, milyen proci az az 1.7Ghz. Bár szerintem, ha P4 vagy Athlon, már azzal is kevés, Celeron/Sempron esetén meg pláne. Szerintem cserélj prockót, ha nem akarod kicserélni az alaplappal együtt. Ráadásul utóbbi nem is jó 5let, mivel már AGP-st újonnan nem illik venni, PCIE-be meg ez a karesz nem megy bele. Karácsonyi ajándékot meg nem illik 2 hét múlva eladni.

Nézd meg milyen alaplapod van + CPU típusát! Egyébként a kézikönyvben benne van milyen CPU-kat támogat a deszka!!!
  • arossz
    a hűtés jó(sz.tem) nem melegszik túl. azt is mondták hogy a gépemhez erős de ez sz.tem nem igaz a gépem:1,7GHZ 512MB RAM.Most adjam el vagy mit kezdjek vele????
  • Inquisitor
    Full szűz Winreinstall, minden driverből, directx-ből, anyámtyúkjából a legfrisebb fel ...
  • TothLaci
    Szerintem a második...
  • izb
    passzív,vagy simán szar a hűtés rajta?
  • petee
    szerintetek megéri megvenni a 7600 GST-t a GT helyett? elvileg csak pár mhz-zel kevesebb a memcsik órajele és kb. 5 ezerrel olcsóbb.megéri?
  • arossz
    Most kaptam karácsonyra egy Ge FOrce 7600GS-t.(256MB AGP INNO3D)
    Az vele a bajom hogy végülis fut rajta minden játék nem is fagynak le, de pl:1órát játszok egy játékkal akkor a grafika tök szar lesz(bevágások vannak pl:a carbonban az autón)MOST ILYENKOR MIT CSINÁLJAK???PLS SEGÍTSETEK
  • zoolee
    Előfordul az ien.
    Nekem 6600 gt vel volt és vettem egy új hűtőt és már nem volt annyi.
  • Asher
    Jaj elfelejtettem: AGP-s.:)
  • Asher
    Hi

Vettem egy inno 7600 gs 256 mb DDR3-mas karit, és az a problémám, hogy fagynak vele a játékok, eddig a Guild Wars, Fear, NFS:MW-t próbáltam és teljesen véletlenszerűen fagynak ki. Volt win reinstall, legújabb driver van fent, a kártya hőmérséklete 60 fok körül van.

Ha valaki találkozott hasonló problémával, vagy tud segíteni kéremszépen segítsen.

Előre is köszi.
  • zolo
    Mivel DDR1 van rajta, ez a határa.Próbálj meg valamit kitalálni, visszavinni a boltba, mondj valamit, és cseréltesd ki MSI-re, vagy Gigabyte, esetleg ami mégjobb, DDR3-as Galaxy -ra, ha kell fizess rá valamennyit, de ez így nem jobb a 6600-nál.
  • CzGobe
    mármint a 2 szabvány nem átjárható. pci-ees karit nem tucc agp-slotba tenni és fordítva sem
  • jaws30
    Ja nekem csak a memoriát 250 mhz engedi huzni!!!Miér!!!Ez fölöt pedig becsikozodik a játék!!!
  • CzGobe
    semmi, a PCI-E újabb szabvány, gyorsabb. de nem átjárható
  • zoolee
    De visszalehet húzni.
  • jaws30
    PCI-Express 16x és az AGP közt mi a külömbség!!!
  • Inquisitor
    Tök mindegy, driverfüggően összes GF6, GF7, GF8 támogatja az OpenGL2.0-t. Csak a játékok nem :)

Inno meg 667-re butított AGP-s cumokat árul mostanság, csak pöttyet gyorsabb.
  • jaws30
    AZ SOKKAL JOBB!
  • zoolee
    Az enyim AGP s inno3d
    És az támogatja az opengl 2.0 is.

Inkább AGP s inno3d 7600 gs t vegyél.
  • jaws30
    EZ VAN NEKEM!!MOST!!

ASUS NVIDIA GEFORCE N7600GS

NVIDIA CineFX 4.0 Shading Architectura
    NVIDIA Intellisample? 4.0 Technologia
    NVIDIA UltraShadow? II Technologia
    NVIDIA PureVideo? Technologia
    SLI Technologia
    NVIDIA Digital Vibrance Control? (DVC) 3.0 Technology
    AGP 8x támogatás
    Microsoft? DirectX? 9.0 támogatás
    OpenGL? 1.5
    HDTV támogatás

Grafikus processzor: GeForce 7600GS
    Videó memória: 256 MB DDR2
    Processzor órajel: 400 MHz
    Memória órajel: 500 MHz
    RAMDAC: 400 MHz
    Memória interfész: 128 bit
    Csatoló felület: AGP 8x
    Maximális felbontás: 2048x1536
    VGA kimenet: 15-pin D-sub
    TV-Kimenet: S-Video és komp. vid.
    DVI Kimenet: DVI-I
  • jaws30
    Melyik a jobb most itt!!

Heat-Pipe néma hűtés
    NVIDIA CineFX 4.0 Shading Architectura
    NVIDIA Intellisample? 4.0 Technologia
    NVIDIA UltraShadow? II Technologia
    NVIDIA PureVideo? Technologia
    SLI Technologia
    NVIDIA Digital Vibrance Control? (DVC) 3.0 Technology
    PCI Express támogatás x16
    Microsoft? DirectX? 9.0 támogatás
    OpenGL? 1.5
    HDTV támogatás

Grafikus processzor: GeForce 7600GS
    Videó memória: 256 MB DDR2
    Processzor órajel: 400 MHz
    Memória órajel: 800 MHz (400MHz DDR)
    RAMDAC: 400 MHz
    Memória interfész: 128 bit
    Csatoló felület: PCI-Express 16x
    Maximális felbontás: 2048x1536
    VGA kimenet: 15-pin D-sub
    TV-Kimenet: S-Video és HDMI
    DVI Kimenet: DVI-I
  • jaws30
    mert nekem ez van!!!
  • jaws30
    Akkor szoval ez a gond:Csatoló felület: AGP 8x
  • Inquisitor
    Nos, ha véletlenül AGP-set vettél, akkor az lehet az oka, hogy 800MHz-es DDR2 HELYETT 540-es DDR1(!)-el szereli az Asus. Ha nem AGP-s, akkor vagy el lett szúrva a telepítés (esetleg szemetes a Windows), vagy a procid volt a szűk keresztmetszet.
  • zoolee
    Az, hogy az 7600 gs nem gddr2 van de gyorsabb a mag, a 6600 ha minden igaz akkor gddr3 de lasabb.
  • jaws30
    Nálam mi a gond ,hogy most cseréltem le a Geforce 6600 kártyámat egy ASUS Nvidia N7600GS-RE 258 mb és ugyan azt produkálja!!!MInt a Geforce 6600 semmi változás sincs!!!
  • Inquisitor
    "Tényleg, miért olcsóbb egy 7900 GS, mint egy 7800GT? Ha még jobb is?"

Nem olcsóbb, csak 7800GT-t ritkán kapni, mert ezer éve nem gyártják. Utoljára 45K körüli áron láttam ...
  • bakvarnyu
    Mit akarsz te még ezeken húzni?! Hihetetlen egyeseknek semmi se elég.
  • zoolee
    Hzért vegyél zalmant 18-27 decibel a hangja és szabájozható.
    És 3x Garantáltam 3x jobban hűt.
    És csak 7500 a vf700 és 9500 a vf900.
    Nem bánod meg ha azt veszed.
    Azt a sz@r hőcsövet meg dobt ki a pics..ba
    Csak dísz az egész.
    Ha a ramokat nem húzod akkor miértelme ??
    Ha most a magon húzol jóesetben 100Mhz et akkor is a memőria ugyanolyan lassú lesz.
    És akkor semmi értelme a tuningnak.
  • redraven8
    Csak ragaszkodnék a gyári passzívhűtéshez...egyenlőre még nemakarok rájuk új hűtőt venni.De már megnéztem egy linket ahol a gyári hűtéssel csak +55 hercet lehet emelni.. ..úgyhogy majd muszály leszek rá szerezni valami komolyabbat..
  • redraven8
    Franc sem akar hűtőbordát rá...van má rajta silent pipe 2 ami akkora,hogy a 2 videokártyán kívűl más már belesem megy a gépbe.. ..a ramokat még nemakarom húzni.
  • zoolee
    Hááá baker...
    Vagyél egy zalman hűtőt rá.
    Van mellé ram hűtő borda is.