6257
-
cuccok #2377 Na jó medium és minimum közt :) -
cuccok #2376 Szerintem az a 9600-as kari elég gyengécske már ehhez a játékhoz és ne várj tőle sokat ha véletlen el is indul.A 6600gt-en is minimum-on 1024-ebn futtatom és éppen nem szaggat. -
Ladislaw #2375 de nem lett jobb a driver felrakása után sem:-)
-
Ladislaw #2374 Hali!
Razoros verzióm van,
és pár perc után mindig lefagy memóriahibára hivatkozva.
Raktam fel új videókártya drivert.
A konfigom:
Asus p5b,cor2duo e4500 2.2,1giga ram,8600gt oc videókari.
Szóval ha van ötlet, kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm. -
#2373 tolni?!azt meg hogy kell? -
#2372 tolni kell a kiégett verdát ha jol emlexek. -
#2371 hát többszöris megprobáltam de palackot sehol nem látok!a házon pedig nincs ablak!lehet hogy nem ugyanarrol beszélünk.denevéres pálya amikor ketten megyek a haverral kijövünk egy épületből egy kiégett autó világit,balrol meg tüzelnek ránk trojkával!kilövöm mid a hármat és allunk mert nem látok palackot.ha kicsit előrébb megyek kivágódik a csatornafedél és denevérek repülnek ki belőle!innen nemtudok továbbmenni!hol van az a rohadt palack?légyszi valaki irja meg!bár egyre gyanusabb hogy egy istentelen bug!köszi -
gyuri12 #2370 menni fog rajta tökéletesen,csak rakj fel újabb drivert -
#2369 Kell hogy menjen... sm2-től felfelé... és sztem még full közepes beállítással is elmenne neked rajta néhány "hivatalos" swappal kisérve... -
#2368 Tudom hogy izomgyenge kari,és hogy jobbal kéne próbálkoznom de nekem gépfejlesztésre nincs pénzem.Szóval van aki próbálta radeon 9600-as videóká
rtyával.Mert állítólag megy vele. -
#2367 wazze.köszi
-
kenderzen #2366 nézz jobban körül mindig találsz palackot :)))
lehet hogy mosst pont a házon belül ablakbol kell kilöni 1et:)) -
#2365 hali!elakadtam a denevéres pályán ott ahol a csatornábol hirtelen kirepülnek!nem tudok előrébb menni mert sötét van palack pedig nincs amit kilőjek!az ellent kilőttem már.remélem nem valami bug!
-
gyuri12 #2364 szerintem nem tudja,hogy mit jelent az,hogy swap... -
#2363 faq? -
csabika6630 #2362 Sziasztok az lenne a problémám, hogy elndítom a játékot, megy 40-50 FPS-es utána beszaggat őár másodpercre és ez ismétlődik állandóan.
Van rá valami megoldás? -
#2361 a patch nem segit! -
mike01010101 #2360 Egy kerdesem lenne (en nem lattam ra megoldast a forumban).
Megy a jatek, minden ok, de csak spanyolul. Ha atirom a lang.txt-t az itt megadott angol kodra vagy kitorlom a lang.txt-t akkor nem indul el, nem toltbe a jatek. Nics sok szoveg benne lehet nyomni spanyolul is de jobb lenne az angol.
koszi
-
gyuri12 #2359 a patch segít azoknak,akiknek sokszor kilép,vagy lfeagy? -
#2358 Na elvileg megjelent már itthon is nem?
A magyar felirat elérhető valahol? -
#2357 vki tudta küldeni egy save-t,ott tartok,hogy át kell tekernem magam egy függőhídon,de egy pontnál mindig kifagy a gép,patchelve is... -
ZÓÓÓcsi #2356 Az meg van!
Köszi! -
#2355 nálam nem engedi az antianalisinget a video menube beállitani...?
-
#2354 1. Nem érdekel a CoOp, soha nem játszom neten.
2.Annyi kell, hogy meg legyen az eredeti indítófájl, amit felülírtál. Elég, ha rámásolod a tört file-ra az ISO-ból.
Ha nincs meg az eredeti indítófile, akkor nem megy a pecs. -
rockerdave #2353 multiról nincs vmi hír? :S -
Borat #2352 Nálam érdekes módon szépen fut a játék most,hogy végre valahára patchelve lett.Egy darab ilyen exe kilépés nem volt,viszont nekem ilyen hagrecsegéses gondjaim nem voltak. -
Gabyee #2351 Szasztok!
Elkeztem a játékot és olyan problem van hogy az első filmes bejátszásnál(helikopter lezuhan,leadert kinyírják stb.)k*rvára recseg,ropog,akad a hang de játék közben semmi baja nem volt.Ilyen másnál is előfordult vagy csak az én gépem a kukás? -
ZÓÓÓcsi #2350 Oké! De a coop is működik?
Amúgy a patch-et csak az alap játékra lehet föltenni, crackeltre nem? -
cuccok #2349 Ja és a játékkal van egy olyan gondom hogy ha megcsinálom hogy azzal a war exe-s hibával ne lépjen ki akkor nem engedi a coop mod-ot.
Ezt hogyan lehet megoldani vajon? -
cuccok #2348 Ha medjelenik magyar verzió vagy már megjelent nemtom valaki feltöltehetné a magyar fájl-okat :) -
#2347 Hammer od Dawn, itt ez a titok, szerencséd, h nem lát szegény Berserkered:DDDD Jah persze előtte ki kell csalnod szabadtérre. És utána megpörköljheted a seggét. -
gyuri12 #2346 lődd a karján a cuccokat,majd a hátán a zágyút,majd a térdét,majd azta kis köcsögöt aki a hátán ül,és kész -
#2345 Hali, a nagy golyószórós szörnyet, azt akit a nyakán ülő ellen irányít, szóval azt hogy kell kinyírni.
köszi. -
#2344 XP alatt játékon belül nem tudod bekapcsolni az AA-t (anti aliasing). ennyi. -
hitch #2343 hy.melyik pályán van az a bazi nagy szörny aminek rakétája van meg fegyvere???? -
#2342 magyar Verz jöhetne már... -
#2341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is fog. Fuss előle, és térj ki. Vezesd neki a zárt ajtóknak. Előbb-utóbb kijutsz a nyílt térre. Ott adhatsz neki azzal a fegyverrel, amivel azelőtt a nagy bogarakat megölted. A módszer ugyanaz. -
#2340 A taktika itt csak annyi, hogy ha Terminator-ként berongyolsz, akkor meghalsz. :P
Viszont nagyon hangulatos "kommandós" fedezékről-fedezékre taktikát használ a játék. Itt taktikai gondolkodásra nem nagyon lesz szükséged, viszont a hangulat és a játékmenet (szerintem) erősen odab*sz.
Nem az agyatlan hent, ahogy pár "*khm*" ember írta, sokkal inkább hasonlít afféle állóháborúra az egész :D (Nem, nem kell írni, tudom mi az.) Naggggggggyon hangulatos. IMHO -
#2339 A titok az, hogyha vhol el vagy akadva, használd a Q (vagy amire tetted), avagy az "aktuális, érdekes dolog megmutatása" gombot. -
ricsa008 #2338 üdv
ok sikerült
de most elakadtam egy folyoson valami dög mindig fut felém elugrok de hiába lövök nem pusztul meg
itt mi a titok?