Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://gearsofwarweb.extra.hu/
ha valaki megoldását írtam az írjon és az aljára odarakom hogy köszönjük..-nak
ha valamit kihagytam azt is szívesen veszem ha külditek, nagyon sok a kérdés ugyhogy sztem kell a faq
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
kölcsönkért időből élek....
És még a játékra mondták, hogy agyatlan...<#help>#help>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Why so serious?
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ennek ellenére más gamek - amelyek egyeseknél problémáztak, pl. Timeshift - gond nélkül mennek.
Ja és C-ne nekem is csak 5gb van üres hely. xD
Na majd meglátom, most szedtem le a COD4-gyet, nemsokára jön a PS, Crysis, hujjujj miért minden jó game novemberben jön ki? 😄
Vajon mi lehet a különbség?
és nagyon lassú
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
h olyan lassan tölti be a pályákat mint a mocsok
szentetek mi baja lehet?
másnak is ilyen?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Próbálnák én is játszani a játékkal, de van egy kis gondom vele. Még a menüben, vagy akár a töltés közben kidob a játék és megjelenik a hibajelentés küldése. A vicc az, hogyha nem megyek rá h hibajelentés küldése, vagy nem zárom be, akkor visszatudok lépni a játékba, és megy is a játék, csak így állandóan beakadozik. (nem folyamatosan akad, simán megy, csak így 2-3 mp-enként megakad).
Próbáltam 2 cracket is (gamecopyworld-on 2 is van), mind2-vel ugyan az a helyzet. Hardveres hiba kizárva, driverek is frissítve vannak :S
A profil készítés is sikeres volt, mindig be is jelentkezik probléma nélkül.
csak indulna el😄
Vagyis offline profillal játszok, gondolom... Bár a profilkreáláskor nem tudom hol lehet állítani hogy offline vagy online legyen, scak talán a JOIN LIVE gombal...
De a lényeg hogy offline vagyok, és le van totálisan tiltva a netrõl a game, mégis szemétkedik...
Nem adom fel, ha sikerül valamit produkálnom, írok hátha másnak is lesz még hasonló gondja....
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Tény hogy nálam is akkor száltak el savek mikor lan-on próbáltam a coop-ot. Lehet h ha letiltva hagyom gamet és csak singlere koncentrálok akkor nem vesznek el. Viszont ez nem magyarázza legionarr esetét :\
If you're not connected to the internet in anyway and run\create a profile it takes that as an Offline account. Hence you have made an Offline account and so have to run it Offline
If you then connect to the net and run the game it takes your said Offline account and uses it as an Online account.
It works vice versa. Make an Online account then run it Offline and your saves will be missing.
Either make multiple online and offline accounts or remember what you made and stick to that version.
The game does warn you before hand it uses different saves for each.
To fix it and get your saves back whatever version you created stick with that one. I've made an offline account so I have to disconnect from the net every time I play of my save won't be there. Or create another online account and use that."
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
És még a keresõ is hasznos 😊