Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Akkor most valahol a gyárnál lehetsz,miután lerobbant a kocsi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
A különbözõ warezverziók hibaüzeneteinek megoldásást még be lehetne írni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Evogordon
Na már elég messze tartok a játékban máûr ilyen robbanó szörnyek egy ideje jönnek... Életembe nem játszottam még jobb játékkal!!!4!!!!44!!ASDSSDXdc<#guluszem1>

GoKu x
#1313????

Grove4
Sztem jó lett!

gneoka
összedobtam egy FAQ-t ténlyeg dobtam gyorsan ugyhogy nem kell fikázni

http://gearsofwarweb.extra.hu/

ha valaki megoldását írtam az írjon és az aljára odarakom hogy köszönjük..-nak

ha valamit kihagytam azt is szívesen veszem ha külditek, nagyon sok a kérdés ugyhogy sztem kell a faq

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Balumann
Ha jól látom akkor másnak is kidobja azt a hibát, és vissza lehet lépni. De nekem vajon miért akadozgat a játék :S

nekem sztem ennyi volt a játék, nem fogok ujra nekiugrani, elég érdekes h tegnap még tudtam folytatni a berserkertöl a nightfall egy részéig, most meg kiirja h no checkpoints, és minden mentést törölt, ráadásul rendesen müködö accounttal... ha vki tud segiteni mentésben akkor szoljon, msn [email protected]

ha kint leszel egy udvar szerüségen van egy oszlop amit nem tud össze törni az mõgé beálsz hátra mész egy kicsit és csiálod a légi támadást asszem az oszlop valami magas és világos szürke bal oldalt találtam
Átteszed a Temp-t máshová, ahol van helyed , és ennyi.

kölcsönkért időből élek....

Grove4
A hammer of dawn-al kell lõni!

Riddick21
"kezdjem el lõni azt kész?"

És még a játékra mondták, hogy agyatlan...<#help>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ki kell csalogatni nyílt terepre és akkor a hammer of dawn-al le lehet szedni. De ezt el is mondják különben.

Why so serious?

kergetõzni kell vele hogy az ajtókat kiüsse- aztán majd kinn elintézed azzal a légitámadásos fegyvereddel😊😊

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

k3nGu
amikor megölik kim tábornokot, akkor utánna bent találkozunk egy nagy döggel, az a berserk?a folyósón ahol kijött utánna tovább futottam, beértem egy másik terembe, és utánna?kezdjem el lõni azt kész?1 ütésbõl levert😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Gunner
Oké, most razorral is kidobott 😄 Már nem értek semmit se 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Hát... de valahogy sikerült jól eldugniuk. A telepítés tényleg nem gond, csak More Optionsra kell katt és akkor minden rendben. És most kipróbáltam a gammát reloaded-es crack-el, kidobott a 2. sarok után, de persze alt-tabbal vissza lehetett lépni. Razor crackel folytatom, ha törlõdik megint save, akkor visszarakom reloaded 😊

Semmi extra dolog nem kellett, csak amikor írja hova fogja tenni akkor ott alul van egy more options gomb, nah ott ki kell választani egy olyan part ahol van hely. Ha nem választasz hanem nextre mész figyelmeztetni fog hogy nincs hely, és lehet választani. De itt már mind1 mit választasz mert nem fog felmenni.

Hát én már ki sem merem próbálni, látom egyeseknek mennyi gondja van vele. (majdnem 8 giga 1M ADSL-lel is azért elég húzós). Külüönben meg én eddig minden játéknak megtaláltam a mentését, ez sem bújhatott el annyira. <#pardon1>
Ennek ellenére más gamek - amelyek egyeseknél problémáztak, pl. Timeshift - gond nélkül mennek.
Ja és C-ne nekem is csak 5gb van üres hely. xD
Na majd meglátom, most szedtem le a COD4-gyet, nemsokára jön a PS, Crysis, hujjujj miért minden jó game novemberben jön ki? 😄

Az én tapsztalataim a játékról:Razor verzióm van,simán fõlment.Most ugye ebben benne van az,hogy majd' 3/4órát installált.Crackoltam,elindult elsõre simán.Megcsináltam egy profilt,szerintem mákom volt,pont jó helyre kattintgattam,ez is jól sült el.Odáig jutottam,mikor kinyírják az elsõ pályán a parancsnokot,aztán a Nemezissel kell germózni.Egyszer sem dobott ki a játék alatt.Az fõleg tetszik,ahogy fedezékrõl fedezékre lehet nyomúlni.Mély mondandója nem úgy tûnik,hogy lenne a játéknak.Menj,õlj.Talán a Quake4-hez tudnám hasonlítani.A grafika dögös,a karakterek szintén.Az én gépemen ami elég szolíd config(AMD2500+ proci,másfél giga RAM,Galaxy7600GT VGA)1280X1024ben viszonylag jól elmegy.Az akadozások itt is megvannak.Lehet,kiröhögtök,hogy álmodik a nyomor,de felhúztam mindent maxra,kivéve antianalising,élsimítás,meg az árnyékokat hagytam ki.Így viszi egész jól a gépezet.FPS-t nem nézegetem.Nálam játszható egy játék szemre,vagy nem,ezt nem egy számérték dönti el.Mentéseim egyszer vesztek el,mikor az videó opcióknál a 2vagy 3beállítást megváltoztattam:lehet asszem háromféle módon állítani.Utána eltüntek a mentéseim.Remélem,azóta nem.Na,ennyi lenne a játékról az eleje után a véleményem,ami persz változhat késõbbiekben.Bocsi,ha hosszúra nyultam volna....

<11:22> <~PRE> (GAMES) - Gears.Of.War.EMUDVD.PROPER-Unleashed
Vajon mi lehet a különbség?
Brolly28
na nekem meg csak 1 GB van
és nagyon lassú

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

a töltési idõ nekem max 20sec..pedig "csak" 2giga ramom van a gépbe..
jaja a joy-t is támogatja a gémet,de nekem kicsit fura vele irányítan pchez szoktam és inkább bill+egér!
Brolly28
na fentvan a játék el indul csak 1 probléma van vele
h olyan lassan tölti be a pályákat mint a mocsok
szentetek mi baja lehet?
másnak is ilyen?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

a földalati részek tök jók van benne pár vicces rész meg itt már kicsit bekeményedik a játék (végre)
valaki, mentést (legalább a Nightfall részig amikor a Checkpoint Two-nál tart)

joy-al probálta már vki a gameet???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Balumann
Hello mindenkinek!
Próbálnák én is játszani a játékkal, de van egy kis gondom vele. Még a menüben, vagy akár a töltés közben kidob a játék és megjelenik a hibajelentés küldése. A vicc az, hogyha nem megyek rá h hibajelentés küldése, vagy nem zárom be, akkor visszatudok lépni a játékba, és megy is a játék, csak így állandóan beakadozik. (nem folyamatosan akad, simán megy, csak így 2-3 mp-enként megakad).
Próbáltam 2 cracket is (gamecopyworld-on 2 is van), mind2-vel ugyan az a helyzet. Hardveres hiba kizárva, driverek is frissítve vannak :S
A profil készítés is sikeres volt, mindig be is jelentkezik probléma nélkül.

atom nagyon állat
csak indulna el😄
en most ugy jatszok hogy ugyan online profilom van de nem alt f4 ezek nemfagy ki a jatek nempakolom kisablakba nemzarom be ctrl alt del feladat befejezese modon hanem mindig megvarom a checkpointot quit to main menu , aztan onnan exit game igy mar az act 4 be vagyok es inditottam ujra a gepet meg kapcsoltam is ki joparszor es megvannak a mentesek .. viszont ha co-op ot akartok jatszani mindenkeppen elvesznek a regi mentesek 😄 jatszattok versus-t az nincs kihatassal a fokuldetesre 😄 vagy ki kell vinni aztan lehet szorakozni a co-op al meg amivel tetszik

LegionarR
Na ezt az üzit kapom:
Vagyis offline profillal játszok, gondolom... Bár a profilkreáláskor nem tudom hol lehet állítani hogy offline vagy online legyen, scak talán a JOIN LIVE gombal...
De a lényeg hogy offline vagyok, és le van totálisan tiltva a netrõl a game, mégis szemétkedik...

Nem adom fel, ha sikerül valamit produkálnom, írok hátha másnak is lesz még hasonló gondja....

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Doom 4
áááá pont most járt le az elõfizetésem a serverre ááá nem tom letölteni

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Jaja jo lol 2007 ben:S:S
Ezt a telepítéssel kapcsolatos dolgot leírnád kicsit pontosabban?Én ugyan még nem játszom a gémmel(elriasztott az a rengeteg probléma, amirõl írtatok...), de elképzelhetetlennek tartom, hogy 2007-ben kiadnának egy olyan játékot, amiben a regedittel kell vacakolni ahhoz, hogy a program oda települjön, ahová én szeretném.Sejtettem, hogy van erre opció a játékban(nekem is 3 giga helyem van a C-n, mivel rendszerpartíció), de jó lenne, ha kicsit megvilágítanád a lényeget...Elõre is kösz!<#wave>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Gunner
Gunner
Na, kb azt magyarázza hogy: ha online akarunk játszani akkor csináljunk annak is külön profilt, mert ha offline profillal elkezdünk online játszani akkor törölni fogja állásunk, de erre game is figyelmeztet.
Tény hogy nálam is akkor száltak el savek mikor lan-on próbáltam a coop-ot. Lehet h ha letiltva hagyom gamet és csak singlere koncentrálok akkor nem vesznek el. Viszont ez nem magyarázza legionarr esetét :\

Gunner
"Login Issues. Saves Gone........fixed.

If you're not connected to the internet in anyway and run\create a profile it takes that as an Offline account. Hence you have made an Offline account and so have to run it Offline

If you then connect to the net and run the game it takes your said Offline account and uses it as an Online account.

It works vice versa. Make an Online account then run it Offline and your saves will be missing.

Either make multiple online and offline accounts or remember what you made and stick to that version.

The game does warn you before hand it uses different saves for each.
To fix it and get your saves back whatever version you created stick with that one. I've made an offline account so I have to disconnect from the net every time I play of my save won't be there. Or create another online account and use that."

olvasgatam hogy hiba üzivel kiteszi az embereket nekem még ez nem jött be a mentéseim meg vannak úgy hogy elvagyok
Gunner
Ne mond már... akkor mégse olyan nagy az ötletem, de mindjárt bemásolom azt amit angol csóka irt hiv. fórumon ennek megoldására 😊

Gunner
Jóvan, akkor imádkozz h ne vesszenek azok a szép mentések 😄

LegionarR
Hát nem tudom, én is offline profillal játszok, mégis elvesznek a mentések (le is van teljesen tiltva tûzfallal a game is, meg a launcherja is)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

az act3 kicsit kemény lett meg parás is kicsit most tratok a játék felénél
Gunner
Srácok, olvastam game eredeti fórumán h úgy kell save dolgot megoldani, hogy csak offline profillal játszotok. Én ezt úgy oldottam meg véglegesen, hogy letiltottam tûzfallal a játék kapcsolatát. Majd ha végigtoltam akkor max átállítom.

Szinten c-re kezd installalni. Elegge el van r*ntva ez az installer.
Gunner
És még a keresõ is hasznos 😊

nem eszi meg. akarmire allitom, marad az alapbeallitas.
hogy kell megcsinalni hogy ne a cre hanem a d re tegye????PLS
[email protected] az msn-em ha gondolod vegyél fel és akkor összehozzuk

vk megtudná mondani hogy lehet 2 profilt csinálni mert ha már egy van a create profil opcio eltünik ha login another accountra rámek és beirok egy uj cd kulcsot talán ugy lehetne csak?