Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ez volt, valamiért elszált a mentések. De mivel én x360végig vittem ezért csak a 5 pályát kellet pcn amit meg mentés nélkül is el lehet érni.

ha tudnam holvannak elkuldenem 😄

nekem profillal van és mégis eltünt mára... pedig tegnap emg tegnapelött is toltam... de emntést honnan tudnék hozzá szerezni, hogy ne kelljen elölröl kezdeni?:S

DarkSector
Igen nálam is ez volt.
Asszem fõmenüben allul kattints a halványan látható CREATE PROFIL-ra..
És csinálj egy profilt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
Miért nem maradnak meg a mentéseim??
Tököm kivan hogy mindig elõrõl kell kezdenem

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

nem tudnád elkülden ia mentésedet? jo hát de nem akarok ujra nekiállni most...

kezd elolrol jo az 😄 en 4szer kezdtem mar ujra mondjuk ha most is dobna a menteseket biztos nemkezdenem megint el 3. chapter vegen vagyok 😄

A More optionsba válaszd ki hova teszed de ott amikor nextet nyomsz. Nekem 2gb volt a Cn és semmi gond nem volt.

nekem csak szimplán törölte, de ugy h csak elölröl tudom kezdeni:S azt meg nagyon nem szeretném, voltak itt olyan disznok h elég volt öket egy alkalommal lezuzni... plz help me!:S

Gunner
Ejj neked is elszált? 😄 Én nekem is ejj! 😄
Én coopolni próbáltam, ott rányomtam new campaingra és erre single playerben törölte checkpointsaim 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
hkeylocalmachine\software\microsoft\windows\currentversion

itt van egy programfilesdir nevü bejegyzés, átirod oda ahova telepíteni akarod gamet, én átirtam d:\games-ra, elinditottam telepítést, felrakta, visszairtam c:\program files-ra, én happy game megy, csak save-m szált el 4 óra játék után ^^

jol van, most kurvára ideges vagyok:@ tegnap toltam este a játékot, eljutottam a Nightfall|Outpost rész utánig, erre most kiirja h no checkpoints... azt hittem föbelövöm magam:S pedig kibaszott nehéz volt megcsinálni odáig, ugyhogy ha valakinek van mentése hozzá azt szivesen fogadom... mert nem akarom elölröl kezdeni :S

Hat eleg fura dolgokat muvel az installer. Rendszer: Vista 64 bit

Inditom az installt, irja hogy keves a hely a C-n, ami igaz (9gb mivel rendszerparticio) es felajanlja az opciot hogy valtoztassak. Ott barmilyen mas drive-t adok meg, mindenkeppen a C-re kezdi rakni, ahol nem lesz eleg igy nincs mas hatra, mint leallitani.

Ami az erdekes, ha leapasztom a c-n levo ures helyet 1 GB -ra, es valasztok mas drivet, akkor az installer elkoszon keves hely miatt C-n.. (jo kerdes, hogy az elozo esetben miert nem ezt teszi). Ha itt ujra mas install helyet valasztok akkor az installer latszolag "lefagy", nem valtozik semmi, es lathatatlanul installal a C-re. Ha kilovom az ablakot akkor is folytatja, process szinten kell leallitani ezt a vackot.

Bemasztam a registrybe es atirtam a program files lokaciojat egy masik drive-ra, amig installalom. Erdekesmod tovabbra is a C:\program files -ra akar pakolni (restart is volt).

Ezzel nagyjabol vegigzongoraztam az opciokat amiket a google-n lattam. Ha valakinek lenne konstruktiv otlete annak orulnek. A rendszer amugy kifogastalanul mukodott eddig x+1 progival.
SuperCharger
Ja lehetne GYIK-et csinálni... gond csak az, hogy CSAK kérdések lennének benne, mert a válaszokat még senki nem tudja.

nah 5 re sikerült normális feltelepitenem a következö a gond bej9n a menü meg minden inditom hogy new game töltenébe gondolom az elsõ pályát vagy videot tölt tölt asztán kibasz 1 hiba üzenetel hogy leál az exe hibát észlelt. mi lehet a baj? hiába nyomkodok az asztalon az ikonjára de nem lép vele vissza

ALien

nálam fent van a driver mégsem megy ugyan aszt irja ki mint nálla erre akasz horgot😄

ALien

rapidshareacc
de alma vagy 😄 nem teetted fe,l a legújabb drivereket, pedigg game, telepítés elõtt mondja is!!! 😊

.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'

rapidshareacc
2 napja próbbálom feltenni, de sosincs 12gb szabad helyem 😄
amm, nagyon vártam, de a cod4 hamarabb lett meg, hát az az elsõ 😄

.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'

Milye nehézségi fokozaton vised? Mert hardcore-on azért van benne kihívás. Nem mondom hogy nehéz de azért nem is 0.

Why so serious?

HeadHunter86
Fuhhh, elég gyengusz ez a játék.
Kihívás 0, a grafika lerágott csont, a fedezékbõl fedezékbe rohangálás az jó, a csapatársak szövegelése silány (fõleg cod4 után).
Az átvezetõ animek se rosszak. Csak kár hogy ilyen rohadt unalmas ez a játék...

Énmár probáltam mindent,semmi nem segitett eddig rajta 😞
Engem ilyen üzenettel dob ki ugy 5 perc jáék után.Persze nemis ment.
warass
Elõször amikor indítottam, már volt 1 automatikus profil, aminek a mentéseit nem tom betölteni, ha megy a netem, ha bontom, és visszalépek a gémbe, akkor minden ok. Tört gémmel(Razor) online profil??<#conf>

Voltan
Nem biztos, hogy értem...
Muszáj Live-os profilt csinálnod a mentésekhez, magától nem teszi meg, erre figyelmeztet is, ha új kampányt kezdesz. Alul írja, hogy F1-el lépsz be a profil menübe. Beírod a neved, és kész.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

warass
Nekem magától csinált 1 profilt az okés, vagy külön kell 1 másik? Újraindítotttam a gépet, de nem veszett el a mentés, de csak akkor tom betölteni, ha netem bontva van, különben kiírja, h no saves...<#shakehead><#conf><#help>

Voltan
Kicsit visszaolvastam a topikban: 2005 nov. 12-es post:

"Mivel a GoW a kezdeti képek és videók alapján az X360 egyik nagy sikervárományosa, ezért nagyon kicsi az esélye, hogy a megjelenést követõ 1-2 évben viszontlátjuk PC-n.

Mark Rein gyorsan hozzátette, hogy négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on."

Hehehe. Négy év múlva... És annak idején ezt el is hittük. Sõt, még mikor megjelent 360-ra pont egy éve (2006 nov. 7), ámultunk, hogy nincs az az isten, hogy ez PC-n elfusson. És láss csodát 😄. Várjuk majd a következõ generációs konzolokat! 😄D

Voltan
Profil kéne! F1-el tudod elindítani a fõmenüben.

gneoka
a segíteni kimaradt az elejérõl

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
van valakinek kedve egy rajongói oldalban (PC-seknek) ? Faq, Gyik, fórum, képek, patchek, végigjátszás multizás lenne benne.
ha van ilyen aktív emberke az dobjon meg egy privivel és megbeszéljük

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

GoKu x
hát nem tudom sajna. én még elindítani se tudtam.

Akkor a Call of Duty 4 bannerjérõl nem is beszélek, az már mindent csinál😊

Gunner
Semmi... :\

GoKu x
igen másnak is eltünk. profilt kell létrehozni! (asszem)

GoKu x
miútán felrakta visszakapcsoltam a netet, de mindenféleképp ezt írja ki nekem. fogalmam sincs mivan ezzel <#nemtudom> nem tudom mi lehet még faq sincs. hálás lennék ha vki szánna 1 kis idõt segíteni.

Gunner
Másnak is eltünt a save-je? Megoldást talált? 😊

SuperCharger
Disconnectált nettel kell telepíteni? Emiatt vár nálam indítás után 3 percig a semmire? És ha egyszer elindítom úgy, hogy van net?

GoKu x
#1313 vki??

broman191
10 óra körülbelül

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

de hány óra alatt vihetõ végig???Mert gondolom nem olyan hosszú,mint a BioShock.

broman191
kb 3 délután körül😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Azért elég gyakran születik ide új hsz, úgyhogy ha végigvitte már vki, leírná,h normál tempóban kb mennyi idõ alatt vihetõ végig???

Gunner
Most nézegettem a GoW könyvtárat, és látom h chapter35ig megvannak savek, de akkor nem értem h amikor rákattintok a continue campaingra akkor miért nem tölti be utolsót :\

kuci06
nem, nem sikerült 😞
nincs egy másik hasonló program? talán azzal menne 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GoKu x
wargame-g4wlive.exe - A komponens nem található
lécci vki segítsen mit csináljak?? razoros verzió. úgy raktam fel h net kivotl kapcsolva, crack megvolt.

Gunner
Áhh... nem sikerült, és még a save-m is elveszettem, sz'al "im pissed"
valaki eltudná küldeni a savet? 😊
és szeretném tudni h az meik act, amikor valami felkelõk táborából jövök ki, h elmenjek valami kocsiért

Maxtreme
Nálam mehibát sem dob 😊
Viszont állítólag a textúra állítási procedúrát, csak ujraindítás után fogadja el a game. Ergo mediumban játszol 😊 De tökmind1, mert így is szép.
A high/highest érték pedig ATI-n globálisan problémát okoz. Szinte mindenkinél szarul megy úgy a game.

crazyclone
de hogy lett nektek angol nem razor vagy müxik rendesen ha törlitek a laguage filet???

Vagy inkább magadra, mert nekem is basztak válaszolni mind2 kérdésemre... 😄 Na mind1 😄
Sikerült multiznotok hamachin? Az nforce fórumán azt olvastam hogy nem megy vele, de azért megkérdezem mert hátha mégis.<#buck>