6257
-
ricsa008 #2337 üdv
valaki feltudná rakni valahova az eredieti WarGame-G4WLive.exe-t?
mer itt írtak valamit hogy ettől megjavul nem lépked ki meg minden hát én leszedtem felraktam és elbaszta az egészet -
lee56 #2336 Van valami érdemi különbség vistás és xp-s látvány között itt? -
#2335 visszaolvasol! -
#2334 A vonaton a madárembert hogy kell kinyírni? -
#2333 vista alatt nekem 1x se fagyott pedig mar a végén vagyok asszem :) lehet oprencer cs. kellene. -
#2332 Windows XP -
#2331 Nekem nem engedi felrakni a patchet frissen felrakott game-re, azt írja rakjam be az eredeti lemezt.Hogy sikerült felraknod? -
#2330 jelen esetben taktikai=néha fedezékbe kell bujni, gránátozni :) -
#2329 op rendszer? -
#2328 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Az a problémám lenne, hogy a GOW teljesen véletlenszerű időközönként megfagy. Feltettem a legfrissebb ATI Drivert és az 1.1-es patchet, de csak annyit javult a dolog, hogy ritkábban lesz öngyilkos a program. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? A FAQ-ban leírt Alt+Tab módszer nem ment. A konfigom: IntelCore2Duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Mobility radeon X1600. A segítségeteket előre is köszönöm! -
#2327 Nemrég raktam fel az uj drivert és más játéknál tuti :) Annyira nem zavaró egyébként. -
#2326 Fura. Nézd meg, nincs-e külön a driverben Applications fül alatt Gears Of War, nem kizárt, hogy egy ilyen nagy címet beletett az nvidia alapból. Ha van, ott is force-old a vsync-et.
(már ha még ezt nem tetted meg. ha ez sem segít(ett), én eltávolítanám, és újrainstallálnám a drivert) -
#2325 Később tudod őket irányítani de sokat ne várj volt hogy lemaradtak 4 szobára, check point és hopp ott vannak mind a 4en :) előtte hiába hivtam őket stb 0 reakcio. -
#2324 Valami hasonló de nem annyira fletűnő a dolog. Viszont csak ebben a játékban jön elő. -
#2323 most hogy toltam egy ideig, kérdezem: hol van ebben a taktikai rész??? mert hogy mindenhol így reklámozzák, taktikai tps. később lehet a társakat irányítani? mert az hogy fedezék mögé lehet bújni, attól még nem taktikai. eddig haladtunk előre a csőben és lőttük aki szembejön...
egyébként morcos a cucc nagyon, csak nem taktikai. -
#2322 Miért ne működne? Nálam megy. Igaz, nem innen van, de tök ugyanaz a fix. -
Borat #2321 Na játék feltéve,patchelve,Startup.exe felülírva.
Na majd ha több óra kockulás után nem lép ki a játék semmiféle böszme hibával,akkor ki lehet jelenteni,hogy végre van megoldás.
De egyenlőre ne kiabáljuk el.
Köszönöm szépen a linket ZÓÓÓcsi! -
#2320 Hogy "hullámzik"? Nem úgy, hogy széttörik 2-3 képre víszíntesen, mikor gyorsan nézel körbe? Mert akkor a vsync-es tearing nem lehet, ha driverből ráerőltetted globálisan, vmi más kell, hogy legyen.
Le tudod írni, úgy kábé? -
ZÓÓÓcsi #2319 Parancsolj!
De ne kérdezd hogy jól működik-e, inkább írd meg, ha van lehetőséged kipróbálni! -
Borat #2318 Van törés a javításhoz?
Be tudja linkelni valaki,ha szépen kérem? -
#2317 valaki csapatja dx10-ben? -
#2316 az az érdekes, hogy ettől még simán elindult, a kampány is.
egy-két grafikai effektet túlzásnak tartok, talán túl csillog minden, de egyébként faja.
-
#2315 nekem nem kérdezett semmit. sőt a játékkal sem volt semmi egyéb gondom. csak egy kicsit szaggatott <- sz*r gépen sz*rul megy. ez van. sprite -
ZÓÓÓcsi #2314 És működik?
Kilépkedés, mentés elvesztés? Ilyenek vannak? Továbbra is Player1-es profil? -
#2313 Nekem ilyen incidensem nem volt vele.
Nálam tökéletesen müxik 1911. -
#2312 tudom, hogy nem szép dolog, meg minden de mivel ilyen jellegű játékkal még nem nyomtam, muszáj így kipróbálnom, mert jókat olvastam róla: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval a razor félét szedtem le, és már a kitömörítésnél rákérdezett, hogy egy bizonyos fájlt felülírok-e egy ugyanolyan nevű másikkal. végülis arra klikkeltem, hogy igen, aztán a telepítésnél hiányolta is azt a féjl, amit felülírtam, de ettől függetlenül felment és el is tudtam indítani a gammát
ez volt másnál is, lehet ez probléma később? -
#2311 Sajnos nem jött be forced on driverben mégis hullámzik. -
T4sY #2310 Mentés megmarad, de néha kifagy, de az nem is gond, mert 5éve nem fejlesztettem a gépem. -
#2309 thx -
#2308 Offline profilt hozz létre, tehát mielőtt indítod a gémet, ne lépj netre. sztem reinstall kellesz... -
#2307 Az miért van hogy hiába csinálok profilt ,még is ha újraindítom ,eltűnnek a mentéseim ? Pedig a profil megmarad... -
#2306 Amúgy nektek is kirakott egy csomó mappát, ahová telepítetétek a Gears of Wart? -
#2305 Kijött a krekk a peccshez! -
Axl Rose #2304 oké, megvan :) -
Axl Rose #2303 Lehet hülye kérdés, de szinte adja magát:
olyat honnan tudok leakasztani ? -
#2302 Dawn of Hammer... tudod a napenergiás műholdas fegyverrel kell kinyírni! -
Axl Rose #2301 Skacok,
Ashes végefelé egy sarokban van valami soklábú izé, ami az ég felé köpköd repülő lényeket és ha szétlövöm azokat, akkor szétfröccsennek.
Azt hol kell lőni és mikor ?
Mert már ráengedtem az utolsó táramat is és semmi 6ás... -
#2300 Ne használj onlinet!!! Offlinba hozz létre profilt, Player1 néven. és akkor ne lépj netre előtte. -
T4sY #2299 Mit tehetek, hogy ne vesszen el a mentésem?
Lentebb irt valaki egy ruszkis mentésről, azzal mi is van?
-
#2298 Jó játék ez, egy pillanatig sem szívtam vele.