Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem fõmenüben allul kattints a halványan látható CREATE PROFIL-ra..
És csinálj egy profilt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Miért nem maradnak meg a mentéseim??
Tököm kivan hogy mindig elõrõl kell kezdenem
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Én coopolni próbáltam, ott rányomtam new campaingra és erre single playerben törölte checkpointsaim 😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
itt van egy programfilesdir nevü bejegyzés, átirod oda ahova telepíteni akarod gamet, én átirtam d:\games-ra, elinditottam telepítést, felrakta, visszairtam c:\program files-ra, én happy game megy, csak save-m szált el 4 óra játék után ^^
Inditom az installt, irja hogy keves a hely a C-n, ami igaz (9gb mivel rendszerparticio) es felajanlja az opciot hogy valtoztassak. Ott barmilyen mas drive-t adok meg, mindenkeppen a C-re kezdi rakni, ahol nem lesz eleg igy nincs mas hatra, mint leallitani.
Ami az erdekes, ha leapasztom a c-n levo ures helyet 1 GB -ra, es valasztok mas drivet, akkor az installer elkoszon keves hely miatt C-n.. (jo kerdes, hogy az elozo esetben miert nem ezt teszi). Ha itt ujra mas install helyet valasztok akkor az installer latszolag "lefagy", nem valtozik semmi, es lathatatlanul installal a C-re. Ha kilovom az ablakot akkor is folytatja, process szinten kell leallitani ezt a vackot.
Bemasztam a registrybe es atirtam a program files lokaciojat egy masik drive-ra, amig installalom. Erdekesmod tovabbra is a C:\program files -ra akar pakolni (restart is volt).
Ezzel nagyjabol vegigzongoraztam az opciokat amiket a google-n lattam. Ha valakinek lenne konstruktiv otlete annak orulnek. A rendszer amugy kifogastalanul mukodott eddig x+1 progival.
ALien
ALien

.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
amm, nagyon vártam, de a cod4 hamarabb lett meg, hát az az elsõ 😄
.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
Why so serious?
Kihívás 0, a grafika lerágott csont, a fedezékbõl fedezékbe rohangálás az jó, a csapatársak szövegelése silány (fõleg cod4 után).
Az átvezetõ animek se rosszak. Csak kár hogy ilyen rohadt unalmas ez a játék...
Muszáj Live-os profilt csinálnod a mentésekhez, magától nem teszi meg, erre figyelmeztet is, ha új kampányt kezdesz. Alul írja, hogy F1-el lépsz be a profil menübe. Beírod a neved, és kész.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Mivel a GoW a kezdeti képek és videók alapján az X360 egyik nagy sikervárományosa, ezért nagyon kicsi az esélye, hogy a megjelenést követõ 1-2 évben viszontlátjuk PC-n.
Mark Rein gyorsan hozzátette, hogy négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on."
Hehehe. Négy év múlva... És annak idején ezt el is hittük. Sõt, még mikor megjelent 360-ra pont egy éve (2006 nov. 7), ámultunk, hogy nincs az az isten, hogy ez PC-n elfusson. És láss csodát 😄. Várjuk majd a következõ generációs konzolokat! 😄D
ha van ilyen aktív emberke az dobjon meg egy privivel és megbeszéljük
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
nincs egy másik hasonló program? talán azzal menne 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
lécci vki segítsen mit csináljak?? razoros verzió. úgy raktam fel h net kivotl kapcsolva, crack megvolt.
valaki eltudná küldeni a savet? 😊
és szeretném tudni h az meik act, amikor valami felkelõk táborából jövök ki, h elmenjek valami kocsiért
Viszont állítólag a textúra állítási procedúrát, csak ujraindítás után fogadja el a game. Ergo mediumban játszol 😊 De tökmind1, mert így is szép.
A high/highest érték pedig ATI-n globálisan problémát okoz. Szinte mindenkinél szarul megy úgy a game.