6257
-
Amadeus HU #2417 Én megvettem ma eredetiben és multizni nem lehet vele a szaros LIVE miatt.
Hogy rohadna meg az aki Live-os rendszerként csinálta meg a multit.
Majd talán 2020ban lesz ebben a szar országban is Live rendszer -
#2416 Ha megveszem eredetibe akkorse tudok magyarországról multizini mert a live nem működik? -
#2415 Jah fejleszd a gépedet. -
Micsu #2414 hi
arra már van megoldás hogy a gém mikor elindul akkor a menü kb képregényben megy, az egér 3 mp után reagál stb..
valaki? -
lordcartman #2413 megoldottam! jeee
Nagyon keméény!
Atomkirály egy játék!!!!!!! -
#2412 Über játék nekem nagyon bejön! -
lordcartman #2411 2gb ram -
lordcartman #2410 A gépem
Asus M2N
AMD64X2 5600+
MSI 8600GT 256GDDR3
Lehet hogy a videókari a hibás?
a legfrissebb driverek vannak fent!
És XP -
lordcartman #2409 Mért van az hogyha elindítom a játékot akkor fekete a képernyő!
minden oké csak a monitor kapcsol ki és kész!
Tudna valaki segíteni? -
#2408 Vki feldobhatná a magyar feliratot!!!! -
joe1980 #2407 Prince 22-nek üzenem:még nem töltöttem le mert nincs meg hozzá a vas,csak nem értettem miaz windows live.de ki fogom próbálni. -
joe1980 #2406 még nem töltöttem le mert nincs meg hozzá a vas,csak nem értettem miaz windows live.de ki fogom próbálni. -
#2405 én azt nem értem, hogy a vonatos részen a denevérek milyen logika alapján csinálnak ki egyszer, máskor meg nem. simán mindig fény közelében vagyok, mégis szétszednek, máskor meg egy sötét részen dekkoltam hosszú másodpercekig... -
Axl Rose #2404 Rengetegszer kezdtem újra és úgy tudtam megölni, hogy beakadt a vonat közepén lévő farönkbe és nem tudott sétálgatni.
De nincs hiányérzetem emiatt... -
tmisi #2403 Amióta feltettem a GOW-ot, a Juiced2 is indításkor kíírja a Sign in feliratot a képernyő alján.
Tán ez is Xlive-os? -
#2402 Ez a módszer nem hangzik rosszul:
"The best way to kill him is to take cover behind the first block of cement you see after exiting the train compartment then let him come to you. He will then try to move around the block to get to you and all you need to do is jump over the block and take cover on the other side. After that fire at him while remaining in cover, if you repeat that process he'll be dead in no time. "
Bár nem tudom, én még nem tartok itt :D -
gyuri12 #2401 youtubeon fenn van vagy 20 videó.tessék KERESNI!!4444 -
#2400 Szívesen. amúgy bejött a trükk? -
kokos #2399 Hali!A vonatos ellenséget kéne szétcsapnom.....de 27. ujrakezdésnél valahogy elment a türelmem!!!És már kezdem nézegetni a szerszámosládát!!!!Aki tudja mi a megoldás megkérném irja le!!!Kösz!! -
joe1980 #2398 Ok köszönöm hogy elmondtad! -
#2397 Hát figyelj én sem értem, csupaán tapasztaltam. Mire rá jöttem, azóta kétszer instaláltam, de úgy hogy előtte, letöröltem mindent, még a regeditből is, a microsoft gamesben a gow kulcsot. eleinte én is csak nettel tudtam játszani, mivel rajta voltam a neten, és úgy hoztam létre a profilt sajna.
Szal nekem ez jött be:
Net kapcsolat nélkül tedd fel, és net kapcsolat nélkül hozz létre profilt. Ennyi az egész, és müxik. -
joe1980 #2396 Figyelj csak légyszives!És ha akkor felrakom ha van netem akkor mondod hogy net kell a single-hez ,de ha letörlöm a játékot utána kinyomom a netet és akkor telepitem fel akkor is jó lessz?Az a baj hogy én ezt a windows live-ot nem értem.Én hibám ,de ez van. -
#2395 Ne törödj vele. Ha meg van a gém rakf fel. És nagyon fontos, h mielőtt elindítod: ne legyen netkapcsolatod... mert ha ezt teszed, akkor mindig netre kellesz lépj, h tudd folytatni a single-t. Szal no internet! ezna lényeg -
joe1980 #2394 sziasztok kérlek titeket áruljátok már el hogy ehez a játékhoz (már a single player-re gondolok)kell az a live vagy internet nélkül is lehet játszani vele?toom hülye kérdés de válaszoljatok rá kérlek titeket! -
Axl Rose #2393 Azért nem kicsit elvetette a sulykot, aki ezt a vonatos főellenséget kitalálta.
100x jobb tűzereje van, nekem semmi mozgásterem, mert amint sötétbe érek kampec.
Csak a vonat közepét tudom(nám) használni, ahol ugye ő is van.
És mindig odajön ahol én vagyok, tehát mozognom kell(ene)
Idáig meg voltam elégedve a gameval, de ez több mint idegesítő.
Milyen lehet akkor a legnehezebb fokozaton ez ?
(már a legkönnyebben próbálom meg kinyírni, nem sikerült még)
Nem tudom miért nem lehetett ezt meghagyni a hardcore szintre...
Elhiszem hogy game vége, meg főellenség, de ez erősen túlzás... -
kenderzen #2392 lehuzod vagy kikapcsolod a netet , de elötte felteszed a hamachis fixet mert akkor kilövi a windows livet(ez lesz az ami neked bezavarhat),ha fentvan az imént emlitett fix akkor már a gépre fogja menteni az állásodat ,és ha vakmerö vagy akkor teszel is 1 probát hogy meggyilkolja e ugy is a neted:))ezt a hamacsis fixet meg már kismillioszor belinkelték ebben a topicban, biztos hogy megtalálod. -
#2391 Egyszerűen csak megszakítja a netkapcsolatot. nem kell itt semmit kihúzni... -
#2390 amikor játszani akarsz vele, kihuzod a net dugóját a gépből sztem -
teherhordó #2389 Ettöl féltem sok a nyelvtan tanár a fórumokon. Na szoval azért probáltam taglalni bövebben, mert különben csak a felesleges kérdések tömkellegére kellet volna válaszolnom. Elnézést a hibákért nem jártam nyelvtan órákra,. Ellenben a hiba nálam létezik, ha valaki tapasztalta s tudja az ellenszert, firkáljon pár sort. Tehát az intenet kapcsolatot nálam kiírtja (lehet hogy ez egyedi hiba). A többit ha veszed a fáratságot és megtanultál olvasni,kibogarászhatod az elözö hejesírási hibáktól hemzsegö irásomból. Ha meg nem olvastad végig akkor mijen véleményed lehet.(más fórumon olvastam lehet faszság de állitolag az internetre menti az állásokat) "nem a munkahejit" és ez kavarhat be. -
#2388 a lényeg hogy kiirtja a zinternetet a game -
#2387 én végig se olvastam inkább... -
kalimpa #2386 Vazze! Jártál te nyelvtanórára? Ismered a pontot, a vesszőt, a mondatvégi jeleket? Beleszédül az ember mire elolvassa.
-
joe1980 #2385 sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy akkor is kell internet kapcsolat ehez a gémhez ha egyedül játszol szóval kell akkor is az a "live" rendszer?mert én ezt a Live-ot nem értem!magyarázzátok már el tulajdonképpen mi ez.kérlek titeket -
#2384 hamachis regfix és patch élesítve...coopnál mégis azt írja ki h connectiom lost...nah ez miért lehet...mind2őnknek rooter van és mind1 h ki hostol nemmegy... -
teherhordó #2383 gears of war ijesztö hiba jelenség: sziasztok én nyomom a gémet rendesen fut és ment is hamachi fikszet feltettem és azota nem volt gondom a mentéssel viszont eddig 3 szor játszottam vele és közbe ment az internet és a mesenger is ahogy kilépek a játékból szét qurja a netkapcsolatomat
de olyan szinten hogy be kell szolnom a szolgáltattohoz t-com hogy nézzenek rá a szerverükre csak onnan tudják hejre állitani értem ezalatt hogy nálam azonkivül hogy nincs netkapcsolat minden oké hiába reszetelem le a modemet állitgatom a hálo kártyát kapcsolom ki a gépet ujrainditom nem tudom hejre állitani a netet értem ezalatt hogy nálam minden tökéletes jo a modem jo a hálo kártya csak minha a szolgáltató szerverére küldene valami jelet amitöl az bontja a kapcsolatot és szerintem le is tilt, nem háloba játszok nem is lépek fel szerverre valami a háttérbe kell hogy fusson ami blokkol. a szolgáltató modem je is jó mert mihejst beszolok kb 2-5 órán belül megint van internett kapcsolatom. .söt át tettem másik gépre a modemet amit a szolgáltatotól kaptam az sem tudod fellépni a hálozatra elöször nem gondoltam hogy a gémmel lehet a gond azt hittem megint a szolgáltató szarakodik de 3 dik ijen eset után kezdett gyanussá válni hogy a gamé val van a bibi hiba üzenett semmi csak nincs nett és házilag nem tudod hejre állitani ( gépet teljesen átnéztem virus nincs trojai nincs rootkit spam 0 ) op rendszer winxp sp 2 jogtiszta igaz regisztrálva nincs de tökéletesen müködik. gépem asus p5b delux dual gigabyte lan a többi szerintem lényegtelen. kérdésem találkozott valaki ijen jellegü hibával? ha igen hogy oldható meg? és nálam csak a fent emlitet jéték elinditása után geasrs of war nál jelentkezik ez a jellegü hiba. ha valaki tud valami okosat irjon elörre is köszönöm. -
#2382 Jó, tehát feladom, sík hülye vagyok a spanyolhoz semmit nem értek abból amit kiír... lehet angolosítani, vagy nem? -
#2381 Ja, és még a játékot se tudtam megnézni, mert nemtok kilépni a video beállításokból. -
#2380 Hali! Sikerült már megoldást találni arra ha vmi fasz (mint én) a spanyol verziót szedi le? Hogyan lehet angollá "csinálni"? Magyarítást csinálja valaki? -
zadorjan #2379 Szépen fut a gam default beállytáson mediumba 800x600-ba még 1024 ben is semmi fps hiány csak néha vannak ilyen recc-reccek, de ezt UT3-nál is észrvettem tud valaki erre valamit ? Talál az 1 GB 533 as ram a gond 2 kellene ?? -
#2378 Köszönöm a válaszokat.Majd vmikor megpróbálom vele.A fejleményekről meg majd írok.Köszönöm.