6257
  • doncarlos
    És mi volt a megoldás? (Esc-re se reagál amúgy)
  • DarkSector
    Én ilyennel soha nem találkoztam...meg haverok sem.
    Ez egyedi eset lehet, és szerintem a konzolos verzióból.
  • kwalker
    Köszi!
  • mikusmate
    Lehet innen.
  • kwalker
    Lehet, hogy már volt téma.

Angol verzióhoz fel lehet tenni magyarítást? Ha igen honnan lehet letölteni?
  • Rapid81
    Ez az a híres lélegzetelállító mesterséges intelligencia?
    YouTube
    Amúgy a játék állat, eltekintve az ilyenektől.
  • kirol
    Hát néhol elég gázos a játék.

Most ott járok, hogy ilyen sötétben vilásító bigyókra kell vadászni, közvetlenül azután,ahol vigyázni kellett, mert a lábunk alatt leszakadtak a deszkák. Na az egyiknek valami biztos ráesett a farkára, mert elkezd sikítozni, erre odacsődül az összes és ránktámadnak. És kb. 10 mp alatt kicsinálnak. Nem tudok mit tenni, egyfolytában lövök, de még a tár ki se tud ürülni, mert hamarabb kinyírnak.

Valami tanácsa van valakinek?
  • KlinikaHUN
    1. nálam kb.20-25 perc volt a telepítés, F1-re nálam se csinál semmit,sőt hiába is klikkelgetem,player1 van odaírva,nem csinál vele semmit.
    2. menüből ki tudok lépni,esetleg Esc gombot próbáld?

sok szempontból szégyen ez a játék,ha nem az lenne ami,mindenki vastagon leszarná,és nem kinlódna ennyit.Nálam pl. a halo2 -se indúl,ugyebár szintén microsoft...
  • xotyi
    A k*csög tábornokot hogy lehet kinyírni mert fél másodperc alatt ledarál
  • doncarlos
    Az én bajomra semmi tipp?

• KlinikaHUN
    én már az első telepítéskor,a szűz játékra megpróbáltam feltenni,de már akkor sem engedte.
    szégyen,hogy a microsoft ilyen bugokkal ad ki játékot,mert ahogy olvastam az eredeti lemezzel is vannak problémák....most akkor mit gondoljak az op.rendszerekről ? (xp,vista)
  • Mr. Perfect
    Nálam is ez van, valszeg csak az újratelepítés a megoldás.
  • mikusmate
    Igen tudom, ki is pipáltam. Egyébként ha net nélkül játszok, akkor a mentések tuti, hogy megmaradnak? Vagy akkor is előfordulhat, hogy elveszik?
  • Synit HUN
    Azt is ki lehet pipálni hogy többet ne kérdezze meg.
  • mikusmate
    Ja hogy ennyire nem számít? Akkor ok :) Már kezdtem megijedni, hogy a hardver miatt nem megy, mert ugye mindig kiírja az elején, hogy tegyem fel az AMD drivert, függetlenül attól, hogy már fent van.
  • Jim Morrison
    Nekm is mindig kiírja az elején, de leviszem a jobb alsó sarokba vagy valahova ahol nem látszik, és visszalépek a játékba. Ne foglalkozz vele!
  • Jim Morrison
    nekem is x1950pro-m van, és 1280Xvalamin high,high beállításokkal simán megy (igaz néha egyszer-egyszer beszaggat)
  • mikusmate
    Hello! Van egy kis problémám. A játék elindul, megy nagyon királyul, de még egész az elején, mikor egy szökőkútból, vagy miből kell lőni az ellent mindig kiírja a gép, hogy "a WarGame-G4WLive.exe hibát észlelt". Esetleg valaki tudja, hogy miért?
  • doncarlos
    Hali! Volna nem egy gondom.

1. telepítés (40 perc) után elindítom, és nem tudok létrehozni felhasználói nevet. F1-gyel sem. Semmit nem reagál ha nyomkodom.

2. Ráklikkelek a beállításokra, és innentől se ki-se be ... ott ragadok a beállítások menüpontba. Tudok mindenfélét állítgani, de kilépni nem.

Mit tegyek?
  • KlinikaHUN
    a 1.1 patch-t nem engedi feltenni,mert valami old filet keres,visszatettem az eredeti .exe-t,de az se jó neki..
  • KlinikaHUN
    kipróbáltam a faq-ban írt módszert,most már megy 1280-ban normálisan,kezd tetszeni..
  • Bence94
    helo nekem az aláírásomban lévő konfiggal maximumon megy 1280 x 1024-ben röccenés nélkül.próbáld ki patch-el mert az elvileg teljesítményt javítja.
  • KlinikaHUN
    továbbléptettem a hibaüzenet után,de most kikapcsolt nettel,és elindúlt szerencsére.Feltettem a magyarosítást is,de szaggat még 1024-be mediumon is (x1950pro)
    még csak 10 percet nyomtam vele,de eddig nem estem hanyatt,na majd elválik...
  • kirol
    Nem kell AMD-t ATI-t venni. :)

Gáz! Én sanja nem tudom. Nálam minden frankó.
  • KlinikaHUN
    én se bírom elindítani,amd cpu - ati v.kártyával,fennvan a legújabb vga driver 7.12 és csipszet driver is.Újratelepítéssel is próbálkoztam.
    Indításkor AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 hiányára panaszkodik,de már feltettem neki 10x,10x újraindítottam és csak követeli.
    ha továbbléptetem,akkor kifagyás szerűt produkál,de enterre elindítja a játékot,de a legelején ,a microsoft logonál kilép.
    mi a fenét csináljak,már egész délután ezzel szarakodok.
  • Bazsa87
    Murloc
    Murloc

Sziasztok!! MA végre lejött a Gears of War, de problémám van vele az indításkor a crackelés után: vmi runtime error!!! a 0x01152bb7 címen található utasítás a "0x0000000.." memóriacímre hiv... nem olvasható..
    minden szutykót feltettem hozzá (directx 9.0c, legújabb nvidia driver 169.125-öst, meg vmi winlive nem tom mit) és így is ugyan azt írja ki, ha meg rendesen feltelepítem ami órák kérdése ugye, akkor meg belép a játékba, de a menüt csak fekete csíkokból áll és nem látok naon semmit, bár a háttér szép
    kérlek segítsetek, sokáig vártam rá h lejöjjön!!!!!!
  • zooleeh
    driver a 7.12-es van ugy tudom az a legujabb ,es igen a GoW-ra ondoltam
  • Jim Morrison
    milyen software update? A GoW-é? VGA drivert mindenképp friss1ts.
  • zooleeh
    na sziasztok az akerdesem hogy mert nem fut a jatek rendesen ati radeon 3870 -es vga-n,van valami pach vagy valami, mert 8600 gt-in is jobban ment . nem szereti a jatek az ATI kartyakat?
  • sir hawkins
    sziasztok valaki tudna segíteni,mert elinditom a játékot és a tálcán megjelenik egy software update ikon és ennyi,mi lehet a baj,ha tudna valaki segíteni annak nagyon hálás lennék köszi
  • Jim Morrison
    Most nézem a játékmappákban a Checkpoints mappát és azt látom, hogy mindeggyik jele a HF jele! Nektek is?
  • Jim Morrison
    nekem csak midig 1-szer kell használni az Alt+Tab cselt.ennyi :)
  • grebber
    Hihetetlen mindenkinek miféla baja vannak a game-el.
    Nekem semmi gond nemvolt minden gond nélkül megy.
  • LPKENJI
    megnyomom az F1-et, nem történik semmi. Ha rákattintok arra,h új profilt lehessen léterhozni akkor semcsinál semmi.
    Valakinek valami ötlet?
  • xotyi
    Jah, énsi. offline profil meg hibaüzinél alt+tab visszalépkedés. Azért röhely ez a helyzet.
  • Jim Morrison
    Patch nincs, de VGA driver újabb már Catalyst van. Én sem csináltam Online profilt (mint már mondtam:Magyarországon még nincs Live! szolgáltatás). Azt amúgy én is próbáltam, de maradtam az Offline profilnál...ez van...
  • xotyi
    Bes*arok. Hibával kilép ha esetleg mégsem és próbálnék Online profil-t csinálni (join Windows Live, starting browser stb szöveg) mondom ok és erre megáll a játék mint a szög,se ki nem tudok lépni se alt+tab-al az asztalra se ctrl+alt+del-el nem tudom feladatkezelőből leállítani se semmi, marad a reset.. letöltöttem a zip et ami pár oldallal ez elött belinkeltetek, még elszomorítóbb az eredmény, még csak elsem indul azonnal leáll hibával. Van márt vmi patch v valami? gondolom azzal az indokkal h s*arakszik a program nem kérhetem vissza a pénzem. :s
  • Jim Morrison
    Próbáltad már megnyomni a főmenüben az F1-t? (asszem ez az...) Ott Offline profilt csinálj.
  • Jim Morrison
    Mivek Magyarországon még nincs Live! szolgáltatás a te oldaladon állok.
  • xotyi
    Megvan a játék eredetibe, szal ha csinálok online profilt az sem biztosíték arra h minden rendben lessz mentéseimmel meg stb.. namegugye a többi hiba, és persze multit felejtsem el.. (az eladó 576-ban aztmondta h a vista-val lehet csak multizni bár ezt erősen kétlem)