6257
  • Synit HUN
    Valaki írta itt hogy megállt nekik a coop mert egyiküknek sem volt tovább mentése. De ha nem kell annál jobb.
  • kenderzen
    ha coopban játszol nem kell elötte végigvinni singlebe . )
  • mikusmate
    Ok kösz. Egyszer már használtam hamachit, azt tudom, hogy milyen alapon működik, hogy kell servert csinálni meg ilyesmi, csak erre a reges dologra voltam kíváncsi. Köszi mégegyszer :)
  • Synit HUN
    Én azt a reget (amit le lehet tölteni) csak úgy elindítottam, nem ment épp se a játék se a hamachi. A hamachi kezelése pofonegyszerű sztem rájöttök. Nekem tökéletesen ment még routeren keresztül is pedig én voltam szerver. És a hamachi server is én voltam.
    Viszont úgy tudom hogy csak addig tudjátok játszani amíg van single mentés. Én először végigtoltam egyedül aztán haverral, de neki nem kellett előtte végigjátszani.
    Mindenképp ki kell próbálni coop-ban, iszanyatosat üt!
  • mikusmate
    Hello! Haverral szeretnénk majd coopozni. Elolvastam a FAQ-ban lévő okosságokat, de lenne néhány kérdésem (nem nagyon használtam még ezelőtt Hamachit) Ha a regfixet használom, akkor semmi mást nem kell tenni ugye? És elég egyszer megcsinálni, vagy minden alkalommal ha játszani akarunk, akkor futtatni kell? Ja és van valami szerepe annak, hogy éppen fut-e a Hamachi, vagy sem?
  • RedDevilsza
    És véletlen nem tudja alaki hogy hogy lesz jó? Az egészben az a legfosabb, hogy pár hete simán vittem valakivel, mist meg egy másik emberrel ezt írja. Lehet hogy ő csesz el valamit?
  • DarkSector
    Igen mert hamachin nem lehet csak úgy egyszerűen összecsatlakozni, hanem ennek több fajta trükkje létezik.csak én még nem próbáltam.
    :D
  • RedDevilsza
    MI coopozni szeretnénk, hamachi reg fájlt megcsinéááltuk, látjuk is ha hostol a másik, de csatlakozásnál azt írja: "YOUR CONNECTION TO THE HOST HAS BEEN LOST"
    Valaki PLS help!!!!
  • Prince of Máté
    Eredeti és warez között csak CD kulcs különbség van.
  • Jim Morrison
    Nekem sosem volt vele semmi bajom. Nem tudom nektek miért megy nehezen, de ha azt mondjátok, hogy nem eredeti akkor megértem...
  • Dakkon
    én asszem megvárok vmi foltot. ez így szégyen.
  • Prince of Máté
    Az a legjobb benne, hogy kurva sokáig eljutottam, örültem is hogy még nem baszódott el a mentésem, erre másnap minden elveszett.
    na abban a pillanatban töröltem az egészet a gyászba.
  • Dakkon
    hagyad a picsába, 5 perce fejezte be nálma a telepításd, de én már törlöm is a picsába. felidegesített rendesen. nagy FOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. wáááááá. bocs de begőzöltem
  • Prince of Máté
    Na most szarok be komolyan mondom...
    Végre telepítem, erre ezt írja ki:

• Prince of Máté
    Na jól van mostmár jó, csak eddig szarakodott...
    Prince23 által belinkelt checkpointok működnek?
  • Prince of Máté
    Fasz kivan ezzel a játékkal...
    Feltelepíteni se lehet, mert alapból a C-re csinálja!
    Hiába írom át a regben hogy az E:-re rakja, a mappát is megcsuinálom neki, ez a fos kérdezés nlkül a C-re telepít. (ott meg nincs elég hely -.-)
  • kirol
    Tényleg van és be is van kapcsolva.
    Pedig a képen olyan, mintha nem használná. TFT-n néha videókon elcsúszás van néha.
  • kenderzen
    nincsmár a gépemen a játék de én ugy emléxem 100% hogy a menüben van vsync opcio.
  • tarti19
    nekem si pőrofilos bajom van, de én addig nem foglakozom vele amíg valami patch vagy más meg nem oldja:) enynit azért nem éra játék:)
  • kirol
    Ezt a játékot hogy lehet rábírni, hogy vertikális szinkront használjon?
  • kirol
    Hát ha ezt az én hsz-emből vetted ki, akor valamit félreolvastál.

Én "0.sav" -ra írtam át a legutolsó fájlt, ami nálam chapter35.sav volt, mentem a következő mentési pontig, majd a 0.sav -ot visszaírtam chapter35.sav -ra és kész.

Azt én se értem, hogy mikor lesz ebből chapter36.sav.
  • mike0013
    ha jól veszem ki a hsz-ekből, akkor úgy lehet mentést visszaállítani, hogy ahol tartottam azt a chaptert, átírom a chapter0.sav-ra és onnantól már a következő chaptereket is át kell írnom chapter0.sav-ra vagy egyből folytatja? És esetleg vissza írhatom chapterX.sav-ra az átnevezett fájlt?
    Köszi a válaszokat!
  • grebber
    Maxra téve lehet tolni a gamet ami marha szép.Azért egy 25 ezres kártyától bőven jó dolog.

Amugy nem ugy értettem a kompatibilitást hanem hogy mindeki sír hogy ez meg az a hiba.
  • Prince23
    Még a 7300 GT is:DD
  • tarti19
    azért az a 7600Gt már elég elhalványoldó kari:) bár még épphogy elegendő:P
  • LPKENJI
    miért nem tudok profilt létrehozni???????? valaki segítsen pls
  • Synit HUN
    Ha van lehetőség ezt a játékot Kötelező ketten végignyomni! Egyedül -nyugodtan kövezzetek- ez egy semmitmondó játék. De végigtoltam csak épp a végén időhúzásnak tűnt az egész. De ketten! Most nincs kedvem mással játszani.
  • kirol
    Visszaírtam chapter35.sav -ra és úgy is jó. Király! :)
  • Prince23
    Nekem is:D
  • grebber
    Csak tudnám miért olyan vűlogatos ez a game hogy sokaknál nem ment! :D
    Én gépem szerencsére Gears of War kompatibilis :D
  • Rapid81
    A gamekapocs.hu-n ha elolvastad volna a játékról írt cikket, akkor erről tudnál, hogy előforduló probléma. Minden játék után érdemes kimenteni.
  • kirol
    Na árírtam 0.sav -ra a chapter35.sav -ot, így jó lett.

Onnan folytatta, ahol abbahagytam. De azóta már mentett, és új rész jött, mégsincs chapter36.sav.

Ez nem gáz? Miért nincs?
  • kirol
    Na bakker. Indítanám a játékot, erre azt mondja, nincs a gépen mentett állás.

Valaki mintha már írta volna, hogy volt ilyen gondja.
    Mi a megoldás erre?
    Le is sz**om magamat ha előrről kell kezdeni. :(
  • grebber
    Hehe nemrég tudtam meg lesz belőle film de csak 2009ben.
    Szeretettel várom!
  • Rapid81
    Nem túl egyedi az eset. Íme a csodálatos AI második része:
    YouTube
    És PC-s változaton. A főmufti többször is beragadt, ha nem lőttem rá meg sem mozdult, de ez volt a legjobb.
  • Glasses
    Ezer köszönet
  • kirol
    Na megoldottam. Visszarohantam a legközelebbi szobába, és az ajtónál vártuk őket. Hát nem volt esélyük. :D

Nagyon nagy játék.

Most kell a bányában a szivattyút megtalálni. Ez kb hány % a játékban?
  • kirol
    Legkönnyebben van. :D
  • Synit HUN
    Csináld könnyebb fokozaton.
  • kirol
    Erre tudna valaki valamit tanácsolni?