6257
-
#2617 Alábbi akérdés:)
profil létrehozása után nem ment... nem volna para ha a profilt lehetne változatni de nem lehet hozzányulni:(
így mit lehet vele kezdeni hogy elmentse a stuffot? mert mots ezt szeretném kipörgetni:) -
#2616 jó kérdés, erre én is szeretnék választ kapni, mert akárhol néztem nem igazán leltem rá:) -
#2615 hello! miért nem tudok profilt létrehozni? -
Beast HUN #2614 Örülök, hogy segíthettem!!! -
jvc888 #2613 több felhasználót hogy lehet csinálni?
hova rakja a mentéseket?
Csak ennyi lenne, ha valaki tud segíteni. -
#2612 Na így már nekem is jó, thx. -
maniac001 #2611 Én most akartam megvenni. De ha ennyire bugos az eredeti is akkor hagyom. -
#2610 tökéletesen működik, nagyon kösziii:DDD -
#2609 Nem értem, beraktam a checkpointokat a lentebb található linkről és semmi, ugyanúgy üres az egész.
Remélem segítesz. -
#2608 Még utána nézek... -
#2607 AZ még az eleje, csináldd meg újra ! :) -
#2606 Nem csináltam online-t, na kezdhetem előről, vagy valaki nem küldene egy mentést? A második fejezetben ott tartottam, hogy az utcán kétfelé vált a csapat, majd az egyesülés után jött egy sniper is, meg egy gránátos nagydarab is. -
Beast HUN #2605 Emberek! Nekem is huss eltűnt az összes mentés! A leghaszálhatóbb amit én is csináltam hogy, a checkpoint file ok közül átneveztem azt a 0-ra ahol tartottam! Persze ehhez tudni kell melyik chapterné voltál! Ezekután ha új jáékot kezdesz akkor arról a pályáról indulsz amelyiket átnevezted a 0.SAV -ra! Ennyi! Nekem bevált! -
#2604 Ha eredetileg offline profilt csináltál, utána pedig online profilt, akkor megvan a válasz: automatikusan letörlődött. -
#2603 Az, hogy a frászban lehet, hogy eltűnt az összes checkpoint és mentés is a gameből, olyan mintha most raktam volna fel? -
#2602 Itt regisztrálj és kérdezd meg, mert az egyik magyarosítás gyüjtő! Sok sikert! (Mást sajnos ennyi idő alatt nem találtam...) -
gyuri00 #2601 a faq-ba nem találtam semmi a magyarosításról tudnál dobni egy linket -
#2600 Magyarosítás. Vagy meg kell venni a boltban a magyar feliratossat. -
gyuri00 #2599 mi kell ahoz hogy magyar legyen??? -
#2598 Nekem azt írja ki, hogyha offline profilt csinálok, de utána meg egy online-t, akkor el fognak veszni a mentések! Az összes! Úgyhogy hagytam a Live profilt (1 hónapig most ingyenes!) és inkább játszottam a single playerrel. Pedig ki próbáltam volna a multit... azt imádom. -
kraven81 #2597 Sziasztok! Honnan tudok leszedni magyarosítást az angol verzióhoz? köszi -
Savmacska #2596 Valaki segitsen plz!! És Boldog Új Évet az összes fórumozónak! -
R4zoR #2595 Köszi igazad van :) -
#2594 Probáld rendes Winraron belül mert total commander néha szarakszik ilyenekkel. -
R4zoR #2593 HI
Kicsomagolásnál a windows commanderbe a köv hibaüzi látható:
"Disk read error!" valaki pls help így nem tudom bemountolni ha kicsomagolni nem engedi... :(
De crc hiba nincs, nem értem.
Pls help! -
toarpad #2592 Köszi . Sikerekben Gazdag új évet kívánok nektek és családjaitoknak . -
#2591 elküldve:)
sok sikert;)
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
toarpad #2590 Sziasztok . Lenne egy kis problémám . Az egyik haverom megvette a GoW játékot és amikor már indítaná el ezt írja ki a gép :
Az alkalmazást nem sikerült elidítani, mert xlive.dll nem található .
Valaki elküldené erre az e-mail címre azt fájt kérem .
Email cím : [email protected] -
#2589 szerintem nem csak ezekkel kell ütyködni, valamelyik fájlba benne kell lennie az összes offline profilnak és hogy hol tart, csak én nem igen találtam, lehet nem is sima fájlban van, hanem kódolt fájlban, szóval lehet buktuk, mert arra rájönni, hogy melyikbe van:( -
tibiszabo #2588 Nekem is most csak ugy elszált a mentésem pedig a felénél jártam
Mit csináljak
ma 18:58 | privát | válasz erre | #2584
http://rapidshare.com/files/79139053/Checkpoints.7z.html
innen meg hibásan jön le
ötlet??????? -
zadorjan #2587 Nekem is de akermelyik mentést rakom be is nem ismeri fel pedig és asajátom is csak eltünt pedig ott van !!!!!!!!!!!! -
#2586 de magával a mentés bemásolásával is gondok vannak:S
legalábbis nekem nem ismeri fel, vagy nem tudom:S -
#2585 H h nem tudod letölteni? beírod a kódot azt kész. ennyi. -
zadorjan #2584 http://rapidshare.com/files/79139053/Checkpoints.7z.html
Ez a belinkelt mentést nem tudom letölteni tud valki mást az elveszett mentésekkel kapcsolatban ?? -
#2583 De eredeti!!
De nem tudok a LIVE-ra csatlakozni,ráadásul magyar az egész -
#2582 Zavar? -
#2581 Mi az a Hamachi? Én kiválasztottam hova tegye, feltelepült, aztán Catalyst kellett frissítenem, utána meg már játszottam! Vagy nektek nem eredeti...? -
gematta #2580 apró
hogy lehet ő betut a hunból kicsalni? -
gematta #2579 Hy
Hogy lehet offline profilt csinálni?
-
#2578 Hát basszus én próbálkozom a Hamachival úgy ahogy le van írva,de ku...ra nem jön össze.