6257
  • Pilutika
    öö AMD Athlon 64 3200+ proci ,1 GB rammal és Ati 9600 Pro 256MB vid kari, 500W táp 120Gb merevlemez. ezzel van esélyem?:(
  • DarkSector
    Magyarosítás is van már!!!!!
  • DarkSector
    Én az angolt tudom magyarra....
  • DarkSector
    Na látod ezt eltaláltad, mert ez régi gépeken el sem fog indulni
    de ha leírod a géped adatait akkor segítek hogy elinduljon.
  • DarkSector
    configod?
    és milyen windows-t használsz?
  • Pilutika
    Hali!
    Nekem keddre hozzák a Játékot..remélem nem lesz vele semmi baj..bár amiket olvasgatok hogy elsem indul +spanyol:(..vagy ezek tört verziok?remélem az eredetivel semmi gond nem lesz. Amugy elég régi a gépem, és remélem nem csak a mostani csucs gépek megy majd :)
  • Doom 4
    TUDJÁTOK MÁR HOGY LEHET A SPANYOLT ANGOLLÁ VARÁZSOLNI ÚGY HOGY MŰKÖDJÖN IS ?
  • Roró
    Na azt már sikerült elérnem, hogy a menü angolul legyen de még mindig spanyolúl ugatnak benne :/ grrr...
    Reloaded példány a drága...
  • gematta

HY
    a medálok mire jók?
  • arty
    nem az AMD-nek vannak gondjai a játékkal, hanem a juzereknek az angollal, ugyanis leirja a játék, h pontosan mit is kell csinálni ...

sir hawkins: a játék lemezéről amd cpu drivert rakd fel, emellett legujabb vga drivert is (netről) ill. a dvdről a directxet is telepitsd
  • campy
    azt tom h sok AMD-nek gondja van a game-el!
  • zzolee82
    Kis segítség kellene !
    Nekem ez a verzió van meg :
    "Gears_Of_War_Proper-Razor1911"
    és az a bajom vele hogy kilép játék közben ( olvastam hogy másnak is kilép de a tálcán marad a játék és visszalép )
    NA NEKEM NEM !
    Mit tudok vele csinálni ? Valaki segítene ??? Uj driver , patch , dx10 friss , crack vagy mivel indul ez tökéletesen ?

A GÉPEM :

AMD athon 64x2 Dual Core proc 4200+
    2 giga ram
    Geforce 8600gt 256mb
  • sir hawkins
    Hát ez a Gears of War érdekes, én pl elinditani sem tudom vm software update ablak beugrik és utána nemcsinál semmit. Nekem AMD van. Aki tudja a megoldást szóljon.
    THX
  • mikusmate
    olvassatok vissza egy kicsit. Még ezen az oldalon van egy hozzászólásom (#2654), amiben egy korábbi hozzászólást linkeltem. Abban van a magyarítás.
  • tabek
    csáko egycipöben járunk a nyevel bár nekem olasznak tünt elsöre,
    rögtön ki is kapcsoltam tök szar igy de még én se találtam hozzá magyarítást
  • DarkSector
    Jah sorry.
    Én most eltévedtem, mert ugye én GF-ra értelmeztem a dolgokat.
    Igen vagy GF8800-as széria és abból is 640-es GTS minimum, vagy Ati HD2900XT...és egyébb csúcskategóriás társai.
  • campy
    "Adios Amigo" Buenos Noches... sajnálom nem tok segíteni:(
  • campy
    rájöttem Swapolt a game! de már megvan makulátlanul fut:):) jo dolog a FAQ
  • Roró
    Nekem a bajom az, hogy spanyol nyelven van! Hogy miért gözöm nincs. Müxik a magyaritás rendesen?? Vagy angol file-re lenne szüségem... Honnan???
    Tud vki tippet. Az "nfo"-ba írják, hogy ki kell törölni a lang.txt de akkor nem indúl el. Át írtam "Hexadecimális érték" az angol + felelőjére de akkor se indul el csak spanyolul a disznó!!! OMBRÉK mit tegyek vki használható tipp??? De hasonlit az angolra aktiveto + hasonló ki lehet köveztetni de nem az igazi. :)))

• campy
    nekem is 512-megás! és azért az X1950 Pro elég erős videokártya! ennél jobb gépre nem telik jó ez!!! nem szaggat csak pici akadások amik sztem orvosolhatók lehetnének!
  • Shep
    Azért mert neked 512 megás a video kártyád azért.

Synit kösz én is ezt próbáltam, de elfogyott a lőszer.
  • Bence94
    nem tudom egyseknek miért rángat mert az én gépemen megse röccen pedig csak 1 magos.
  • Synit HUN
    Lődd a hasát, amikor meg üvölt akkor a száját.
  • Shep
    A bányában hogy kell azt a nagy dögöt (csápos) megölni?
  • serito
    Azért egy 2900XT-n sem akad a gamma. Én is most játszom sé bizony 1280x1024-ben egy pillanatra sem akad meg pedig full graf-on van.
    Bár egy 1 magos CPU + X1950pro bizony elég nyögvenyelősem viheti.
  • kill3r21
    nah nekem a magyar verz nyelvi filejai kellenének remélem vlaaki kiszedi a magyar releasebol..:)
  • campy
    DUAL CORE-s processzor sajnos nem Core 2 duo
  • campy
    de nem szaggat csak néha akad kicsit... nem befolyásoló tényező csak tudnom kéne h mit kéne ahhoz csinálnom! a driver frissités megvan! direct x 9.0c segítene???
  • campy
    X1950 Pro ATI-RADEON
  • DarkSector
    'magos procival eleve baszhatod.
    DDR rammal akár 3-4 GB-ot is tápolhatsz bele, jah és a videókártyád jobb ha 8800-as mert különben be fog akadni.
  • Prince of Máté
    1 magos Pentium 4 3.0ghzes procid van?
    Milyen videókártyád?
  • campy
    hello feltettem a gears of wart! jó a game apró szaggatásokat láttam vélni 1024-es felbontásban:S! elvileg nagyon erős gépem van, erős videokártya, tápegység, proci 3.0 Ghz, memória 2048 Mb DDR szóval mit lehet tenni?
  • h3lls
    update:
    Csak akkor esik le ennyire az fpsm ha dx10 - be/élsimítást választom.Ki vagy csak simán be funkcio mellett nem esik vissza az fps.Előtte ment így is rendesen :(
  • h3lls
    Sziasztok!
    Én ugy jártam hogy felraktam a patchet.. előtte futott jol fullon de reméltem még pár fpst a telljes orgazmusig , láttam optimalizálás grafikai megoldások 1.1 tyűűű.. need. 30fpsből sikerült 10et kapnom (menüben 6-7 ). Beállítások ugyan azok, persze legujabb driver etc.. Járt így még valaki? Vagy van erre megoldás? Kinő a szakállam ha újra kell pakolnom emiatt .
    Köszi a válaszokat! (ha kapok)
  • kispalika
    Hát, ha csak telepíteni kellett, akkor nem oldotta meg a problémát, mert ugyan azt írja ki.
  • kispalika
    Olyat találtam, hogy Visual C++ Toolkit 2003. Ez jó lesz? Kell vele valamit csinálni, vagy csak fel kell telepíten?
  • tarti19
    egy Visual C++-t nem ártana letöltened:)
    nah Überkirály gém ez:) max grafon 1280*1024-be nagyon fílinges és szerintem nem is rövid a játék, még a végére értem de már 3-4 nap délutánjait magam mögött tudva sem értema végére:) jó 1-2 óráról van csak szó ráadásul a legkönnyebb fokozaton, de akkor is:)
    az meg tökre tetszett, hogy változatos terepeken kell végigjárnunk az utunk:) Társaink azért nem az MI legjobb barátja, de nem rossz így sem:P
  • kispalika
    Hi! Két napja szarakodok vele, de nem bírom elindítani. Először valami live.dll baja volt, feltelepítettem valamiXLiveRedist programot. Erre újabb baja van: "VisualC++...Runtime Error...wargame-g4wlive.exe...", majd "A wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll..." Még be sem lép a játékba máris ezt írja ki, és az Alt+Tab-os trükk itt nem működik.
    Már csomó mindent kipróbáltam (razoros crack, reloadedes crack, 1.1-es patch és crack, WarEngine.zip, net kikapcsolása, tűzfal kikapcsolása, víruskereső kikapcsolása). Végigolvastam az egész fórumot, de nem találtam más tippet.
    A gép jó a játékhoz, lefuttattam a neten.
    Várok minden ötletet, mert nagyon szeretnék már játszani vele.
  • campy
    LOL Mi Scusa! :D:D
  • tabek
    üdv mindenkinek
    valaki megtudná mondani hogy honnan lehet magyarítást leszedni a gears-hoz
    mert nekem olaszul van meg és kurvára nem tom mi van.

még az angol is jo volna.