Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok . Nem tudna valaki belinkelni a Gears Of War-hoz magyar nyelvi fájlokat ? Elõre is köszi .
SZilaJMaGGoT
Vedd meg... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

mert boxon játszok már vele, pontosabban még a 2-vel is

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

T4CSk0
érdeklödni szeretnék h microsoft visual c++ runtime error 1.2 es patch utana a megcrackeltem és ezt dobja mit tegyek??? elöre is köszi

Tatyla
ja ez az köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Tatyla
egyszer valaki linkelt egy oldalt amin le van vezetve hogy melyik játékok jók igazán LIVE-on,link megint pls...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
mé adod el te????

Szaisztok, eladnám eredeti Gears of War-omat. Gamestarhoz volt, tökéletes állapotban, nem karcos, nem sérült. Ára 2,5k, postaköltséggel együtt. Akit érdekel, vagy tud olyat akit érdekelne az írjon privát üzenetet.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

fery02
Ha sima player matchekben játszok és ha már megunnám miután pl véget ér egy meccs, de következne egy újabb (közben be is tölti az új pályát lobbistul) és kilépnék a Fõmenübe, akkor elõtte megkérdezi ugyanazt, mint Single-ben: "hogy ha kilépek, akkor a nem mentett adatok elvesznek". Ez azt jelenti, hogyha így lépek ki, akkor az eddigi frag-jeimet a különbözõ fegyverekkel nem fogja elmenteni?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Köszi, majd próbálkozom velük.

Amúgy akinek lenne kedve tényleg egy hosszabb távú coop multihoz, holnap ráérnék. 😊

qwert
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Feltelepítettem a játékot, és amikor elindul a microsoftos intro után kiugrik a windows-ba. Mi lehet a probléma. Köszönöm elõre is.

werkfilm
powerstrippel vagy refreshlockal be tudod állítani

fery02
Na mind1. :/ Azért köszi!

Jani21
Tényleg nem is figyeltem. Megnéztem közben én is, és valóban nincs sehol ilyen lehetõség, holott az XP-s driver-ben pedig ott van. Úgy látom még a régi nézetet sem lehet visszahozni. Nem tudom, hogy ennek csak az új felülethez van köze, vagy egyszerûen ezt a funkciót nem tették bele a Vista/Win7 driver csomagba.

fery02
Abban vagyok. Ha rákattintok, akkor is ugyanez az ablak marad elõttem.

Jani21
XP alatt értendõ, de az új külsõben is ugyanott van szerintem. Az új Vista/Win7-re szánt külsõben, ha jól emlékszem (most nem a Win7-es gépnél vagyok) a képeden a bal felsõ sarokban látható Graphics feliratra kattintva, az elõtûnõ menüben van a Display Options.

srácok hát nemtom sztem szar GoW-t szedtem le se patch se semmit nem fogad el szánalom 😞
fery02
Ez jól hangzik, viszont én innen nem tudok hova menni. :S

KaszaN
Hi
Ha készítek egy tárgyat 3D Studió-val vagy Milkshape-val azt hogyantudom betenni az editorba? Tudja valaki? Vagy valaki tud valakit aki tudja?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Rage47
tévedtem
a dow2 steam aktiválós kulcsa más, mint a játék kulcsa. 😊 most már müxik
Rage47
hát nekem sajna nem fogadja el a Dawn of War 2-s kulcsomat.:/
Jani21
A Catalyst Control Center -> Display Options-> 3D Refresh Rate Override (az advanced view-t (hozzáértõ nézet) lehet aktiválni kell hozzá) és itt a legördülõ menüben kiválaszthatod a kívánt képfrissítési értéket.

fery02
Itt nincsen ilyen állítási lehetõség. :S
SNIPER0018: ATI kártyák is ugyanannyi "szakértelmet" igényelnek, mint nVidiák. 😊

Jani21
Vagy telepítésnél, vagy a live-ra történõ elsõ csatlakozásnál kéri a játék kódját. Amit pedig te mondasz az nem ilyen kódokra vonatkozik, hanem vásárolható MS pontokat lehet feltölteni azzal az opcióval (mint a pre-paid-es mobil esetén).

Sziasztok!A games for windows-os játékoknál a kódot úgy kell beírni, hogy rámegyek a profilomra és ott van egy olyan, hogy redeem code és kész?Mert ha GoW-os kódot írom be a Fuel-ba vagy a SF4-be akkor azt írja hogy nem jó a kód, pedig mindenhonnan azt hallom hogy egy kóddal megy minden games for windows-os játék.
werkfilm
ott van az

Gears of War v1.0 No-DVD/Fixed EXE #1 07-11-2007
Razor 1911

de ezzel nem sokra mész már. patcheld és arra újabbat ugyanonnan, ott van a magyar változatra is a nodvd patch (1.2 multi3)

ott nincs crack fix és ami van rapidshare azmeg törölve van 😞 ezért vok szarban 😄
The Protector
kvaéletbe.privátba akartam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
gamecopyworld.com

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sniper ezt sztem nem itt kéne mert ha jol tudom az oldalon tilos a warez.
de sztem nézelodj a googlen.

PSN ID:misi2mezei

egyépként én személy szerint nem szeretem az ati vidkarikat lehet h azért van mert nem nagyon értek hozzá. Annó volt 1 ATI karim jó be is fürödtem vele azóta nemveszek 1 et se 😄
Srácok akkor esetleg vki nem rendelkezik 1 crack fixel persze csak olyannak lehet ien akinek nem eredetiben van meg 😛😄
The Protector
a videókarid tooljában be tudod állítani.Nekem nvidiám van ott belehet.Sosem volt ATI-m de meg lehet próbálni.Sztem tuti lehet.

fery02
CRT monitoromon hogyan lehetne elérni, hogy a játék ne 60 Hz-en, hanem mondjuk 85 hz-en fusson?

és azt mégis hogyan?😄de akkor meg nem fogok tudni co-opozni ha nem amcsi cim van megadva vagy csak a nyelv lokalizáciot is ki lehet kapcsolni ugy,hogy online legyek LIVE al de magyarul fut a game?elmagyarázhatnád esetleg PM ben😊
elore is thx.

The Protector
Van már live-od?Lehet hogyha elöbb volt fennt a live és amcsi cím van megadva akkor lokalizáltan angolul telepíti.Live-ban próbáld meg a nyelvlokalizációt kikapcsolni.

ujratettem és még mindig angol😞mi a fene lehet?nem lehetett nyelvet választani a telepitésnél:Sezt már nemértem.valakinek valami otlet?

The Protector
Tedd újra.Mondjuk nekem alapból magyarul telepítette.

hogy érted?nem láttam más nyelvet sot nemis láttam nyelv választást😞na mind1 ujrateszem...

The Protector
magyarul telepítsd.

a játék!minden rendben van amikor berakom a DVD-t de oszt a menu meg a felirat angol és nem tudom átálitani😞

The Protector
mi van neked angolul?

igazán thx a válaszokat-.-a LIVE ot már sikerult megoldani de még mindig angolul van😞valaki lenne olyan szíves és megmondaná,hogy álitsam át?oszt énmiánam játszhatnánk LIVE on co-op ban a LIVE gamertagem simon7107

Murder3
Ezentúl jobban oda figyelek majd a live-os játékokra😊XD

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

tototto
de a gta4hez nem kell még valami kulcs, mert ugy hallottam ahhoz kettõ kulcsot adnak, valami social clubot vagy mit használ 😊

The Protector
Én is úgy játszok a street fighterrel live-on.
Nekem is gs-es gow-om van.Feltelepítettem vele a GOw-ot,nyomtam a multit.Kijött az SF4 és ugyanazzal a kóddal telepítettem,mint a GOW-ot.
És teljesen jó.MAjd ezzel telepítettem a GTA4-et és a FUEL-t is.No para.Ne fossál már.

Murder3
Mert nekem a gow a gs-es van meg és ha az ahhoz kapott kulcsot beírom mondjuk a tört Street Fighter 4be ami itt van a gépemen akkor az rendesen menni fog vele a live?

Murder3
De ez tört játékhoz vagy csak eredeti gémekhez érvényes?

Sajnos úgy sem jó mert valami Runtime error-t ir ki utána meg, hogy a startup application hibát észlelt ezért leállt.Szerencsére csináltam másolatot az eredeti startup-ró és ha visszamásolom és úgy indítom,hogy nincs benne a lemez akkor "please insert the correct cd-rom" ha meg berakom akkor megint nem történik semmi.Eddig mindíg másolt játékokkal játszottam de ennyit nem kellett kínlódni egyikkel se.