Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Azigen. Jó trükk. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

The Protector
Igen.DE lehet vele lost planetezni meg street fighterezni ami csak kell.Ne gondold azt h csak 1 játékhoz jó.Mindet telepítheted azzal az 1 kulcsal és jó lessz.
Tapasztalat.Én 1 kulcsal játszok 4 játékkal Live-on.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DJ RX7
club-al lehet gta iv-zni?

:3

The Protector
Aminek games for windows live multija van azzal mind jó a cd kulcs.1cd kulcsal az összes játszható.

DE VIGYÁZAT.HA venni akarsz egy játkot csak a kód miatt bizonyosodj meg arról h valóban live-os a multija mert huába van a dvd tok tetején a sáv a felirattal,nem bizos h live a multi.
A legolcsóbb live-kódot tartalmazó játék az a The Club és890Ft az ára.Megéri megvenni h legyen egy csomó"eredeti"gamed helyette.

jah igen és patchet sem tudok feltenni mert vmi iet ir h (old file not found) 😄 1-ik patch se jó 😄😄 most nem tudom vagy én vagyok a balfasz és azért vagy egyszerûen szart szedtem le 😄
hát nekem tört Razoros verzió van meg amihez ugye kellene 1 crack fix csak sehonnan sem tudom leszedni 😞
valaki pls megmondaná hogy lehet magyarra álitani a feliratot?mert nekem angol:SA gyémánt kiadás van meg!
elore is thx.

PSN ID:misi2mezei

fery02
Amúgy ez nem úgy van, hogy az összes LIVE-os játékhoz jó? Mert én pl kipróbáltam a FUEL-lel is, ott jó. meg írta még valaki, hogy a GTA 4 is elfogadta. Vagy esetleg járt már úgy valaki, hogy nem fogadta el, egyik játéknál?

Tatyla
akinek van GoW-os cd kulcsa annak jó lesz a Lost Planethez is gyertek majd oda is multizni!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!Megvettem a GoW-os gamestart de nem indul el a játék.A cd projektes javítást is felraktam de utána se megy.Mikor indítanám felpörgeti a lemezt de utána semmi nem történik, nem ír ki semmi hibát.Próbáltam a dátum visszaállítást de akkor se.Ha valaki segítene azt megköszönném!
REALITAS
Ha CD PROJEKT gyémánt kiadásod van mint nekem akkor mennie kéne telepítsd újra " ez a kiadvány eleve rossz elõször a Kaspersky vírusirtom nem engedte telepíteni mert Troját érzékelt benne és mikor kikapcsoltam és telepítettem akkor sem indult le kellet szednem hozzá egy javítást CDP-rõl.

Hali srácok lenne 1 gondom leszedtem a game-t de viszon kellene hozzá crackfix mert ugye kiir vmiféle hibát és nemtudom sehonnan sem leszedni vki esetleg 1 mûködõ linket vagy vmit tudna adni azt megköszönném 😊
sziasztok megvettem a játékot PC re de angolul van minden:Snem tudja valaki,hogy lehet áttenni magyarra a feliratot?az installálásnál magyar volt de a menu nem😞

PSN ID:misi2mezei

REALITAS
Köszi<#eljen>

Tatyla
hasát lõdd majd ha ráhátrál a hidra a híd tartó csappantyúit lõdd szét...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

REALITAS
Üdv!

Segítségre lenne szükségem a bányában vagyok és valami pók szerû szörnyet kéne megölni de nem találom a gyenge pontját és mindig szétcsap van valami spec módja a megölésére?

fery02
Jah és Fery02 HUN néven vagyok LIVE-on. Mindig LIVE-on vagyok szinte, szóval látom, ha Barát kérés érkezik.

fery02
Semmi gond. Természetesen elsõdlegesen inkább a munka, aztán a szórakozás. Nekem mostantól jó amúgy, bármeddig.

The Protector
Túlóráztam.Most értem haza.Sorry

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Kis dolgom van, majd beírok, ha legközelebb ráérek.

fery02
16:20<#lookaround>

fery02
Nekem jó. Csak akkor, ha már úgyis dolgozunk vele, akkor achievementeket is oldanék. 😛
Azt meg nem tudom, hogy a 2 közül melyik opcióban lehet. Mert láttam ott a coop-ban valami Listás játékot meg még valami másikat.

The Protector
Nekem lenn kedvem.De....délután 4kor érek haza melóból.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Na, nyári szünet van. Ráérek, de nagyon. Akinek kedve lenne akár az egész kampányt végignyomni coop-ban, jelezze. 😊

fery02
Nem haragszom, ez esetben a kézikönyvet kell akkor szidalmazni

már ne haragudj, de a király játékmódnak semmi köze nincs a kivégzéshez, a király az olyan mint a pontverseny, csak a pont foglalásánál benne kell maradni a körben, míg a pontversenynél elég csak elfoglalni azt.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

fery02
Csapatmódból van több is, van Kivégzés, ahol az a csapat nyer, akinél marad élve valaki, Vezérvadászat, ahol minden csapatban van egy vezér, és az õ életük számít. Van továbbá Pontverseny, ahol a csapatoknak egy megadott pontszámot kell elérniük feladatok teljesítésével. Meg van egy Király mód is, ami hasonló a Kivégzéshez.

Shep
A multija milyen ennek a játéknak, csak sima détmács, vagy van valami normális csapat mód is esetleg valami új játékmód?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rádobsz egy gránátot.

Warpig
Sziasztok!

Van az a küldetés, amikor a féreglyukakból jönnek elõ az ellenek. Ott hogyan kell bezárni a lyukakat? Köszi! W.

Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL

hello

Elég érdekes dolog van nálam.Megvettem a gow-ot,felrakom,eddig okés,majd be akarok lépni a meglévõ accountommal,amivel gta-zom,és csak offline-ként látom.Ráklikkelek hogy sign in és elkezdené letölteni a meglévõ profilt de kiirja hogy hálózat nem jó.Berakom a gta-t,elindít,oda azonnal belép,mig betölti a játékot,tehát ott mûködik.
Vissza teszem a gow lemezt,játék elindit,és ismét csak offline mód van.
Ma kreáltam egy új profilt de azzal is ez a helyzet,hogy csak offlineként lép be...Konkrétan nem tudok onlone lenni csak offline!!!!Hangsúlyozom a gta4-nél semmi gond.
Megoldás???

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Sok szerencsét 😊 Remélem én is fel tudom majd tenni, ha egyszer fel tudok szabadítani 12 GB-ot valamelyik 100 GB-os partíción 😄😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

IMYke2.0.0.0
Akkor behozom a jövõ héten :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezen a gépen is szvsz simán menne maxon a GoW.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Ezen a gépen? Nekem 2 GHz-es DualCore-os gépem van 2 giga RAM-mal meg egy 256 MB-os videokártyával, mégis teljes grafikai résztletességgel akadásmentesen ment a GoW.

Sztem is menne rajta a game, bár nem a legnagyobb, legjobb beállításokkal, de elfutna.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

adikakk
hy all
ezen a gépen elfutna a game?
p4 2.4ghz 4gb ram 128 as vidkari sharder 3 as támogatással a sims 3 maxon fut

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Tatyla
azért még ezen is elfutna a GoW...

IMYke2.0.0.0
Mert nincs otthon netem 😞
Körjegyzõségrõl ill. könyvtárból írogatok ide.

A könyvtári gép:

Tatyla
téged miért nem látlak sose versusozni?

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

köszönöm a segítséged
IMYke2.0.0.0
#5757 szerint járj el és semmi gondod nem lesz!

Sziasztok! Régen végigtoltam GoW-ot PC-n semmi gond nem volt, de most mikor újra feltelepítettem szépen crack-eltem meg minden elõugrott egy kedves kis ablak miszerint a WarGame-G4WLive módosított fájl ezért nem indul el a játék. Razor 1911 verziót használok. Valakinek van ötlete hogy lehetne ezt orvosolni?
wardogzombie
Köszönöm szépen.Müködik<#taps>

IMYke2.0.0.0
Válasz:

In my case. I just deleted all the Gears of War folders I could find, but somehow it didn't go away (even used registry cleaner). After that, I tried pressing Uninstall and it went on, but.

Got the error: 0x80040702
Description: Failed to load DLL: FirewallInstallHelper (Not GameuxInstallHelper)
Setup will now terminate.

So I mounted the cd, then took the file FirewallInstallHelper.dll and posted it in the original Gears of War Folder.

In my case, C:\Programmer\Microsoft Games\Gears of War .. Then went on with the Uninstall, and it worked !?

A bit confusing, but might work ..

wardogzombie
Sziasztok telepitéskor a következö üzenetet kapom:nem kezelt kivétel hiba száma:0x80040702 descripzion: A dll betöltése nem sikerült : Firewall Install helper a telepités megszakad.
Ez miért lehet?Légyszi segítsetek.<#help>

Jó lett köszi...

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....