6257
  • AKLaciAK
    Még mindíg eladó Gamestarhoz kapott Gears of War-om. 2k+pk
  • Metalmilitiakid
    na jó győzött a játékkedv , rendelek egy májusi számot a gamestartol :D
  • Metalmilitiakid
    és persze hogy nincs regem oda ...
  • tototto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ncore-on fent van ingyen torrentben és 61 seederrel :)
  • Metalmilitiakid
    Na megtudtam hogy a Razor 2007-11-06 i kiadású.
  • Metalmilitiakid
    Gondolom a magyar verzióra meg nem tudtok torrentet adni , mert nem lelek.
  • Metalmilitiakid
    igen mikor rányomtam a mehetre észrevettem de mindegy :D
  • tototto
    nem is neked irtam, na mi is jól elvagyunk :D
  • Metalmilitiakid
    nem neked szántam a választ mellé ment :D
  • tototto
    tudom ezért mondom
  • Metalmilitiakid
    ez Razor 1911 es mint írtam, raktam már ra egy rendes patch et is (6.3 megas) de még utána se ismeri fel a wargame fájl t a cd project patch, szal nézek nagyon
  • Bence94
    a magyar bolti verzióra csak a cd projekt patch kell.
  • tototto
    nem tudom hogy a warez verzió mikori mert a magyar ha jol tudom már patchelve volt alapból is vlamivel, lehet a warez az még nincs patchelve és a cd projektes patch előtt felkell tenni valami hivatalos patchet is

sok a patch szó sorry :D
  • Metalmilitiakid
    Na mégegyszer újraraktam de ígysem működik a #5757 es megoldás , kell még vmi más patchet telepíteni előtte ?
  • Metalmilitiakid
    valami így sem jó mert a patch nem megy fel pedig a frissen intallált játékra nyomom rá , nincs crackelve semmi , de a wargamelive nem tetszik neki , ilyenkor mit tegyek ?
  • Metalmilitiakid
    bár úgy látszik csak újra kellesz raknom , mivel már régebben volt fent és emlékeztem vmi olyanra hogy le kell törölni vmiért és wargame et én meg letöröltem persze mentés volt róla , vissza is raktam de a patch nek az már nem tetszik ...
  • IMYke2.0.0.0
  • Metalmilitiakid
    bocs my bad , csak a FAQ ot olvastam
  • Metalmilitiakid
    Hello ! Olyan problémám van , hogy mikor indítom a játékot , az ablakban rányomok a play re akkor ezt írja ki : "G:\Gears of War\Binares\wargame-g4wlive.exe: You cannot run the game with modifies executable code . Please reintall the game . " Ebben a pillanatban telepítettem fel és annyi hogy crack eltem mert tört ( 1911 Razor os ). Ha tudtok segítsetek . Előre is köszi .
  • fery02
    1. Nektek is majdnem maxon járatja amúgy a 2 magot még a menüben is, miközben az új Wolfenstein a legdurvább helyzetekben is szinte csak 10-15%-os proci kihasználtság mellett fut?
    2. Jogos volt-e mikor multiban leszóltak az aktív tárazás miatt? Erősen gondolkodtam, hogy mi benne a baj, mikor mindenki használhatja, de nem jöttem rá. Mindenesetre Eszméletlen bunkó a multiplayer-es társaság ebben a játékban.
  • AKLaciAK
    Akinek esetleg van XBOX360-a és netalántán még a GoW2 is megvan neki, az ne habozzon felvenni ismerősnek. Játék minden nap.
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el: elkap a ritmus és véged - egyhuzamban kijátszod.
  • steweee
    na adok neki még egy esélyt
    annak idején töröltem pár pálya után
    de sokan azt mondják nagyon jó, csak menni kell benne még kicsit hogy bemelegedjen az ember
    meglátjuk
    egyenlőre épp szedem
  • fery02
    Minden további gond nélkül.
  • hejyjyjy
    Csá!
    Lenne egy nagyon béna kérdésem.
    A játék nyelvét hol tudom átállítani?
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye ezt most nem gondolod kömolyan?
    Szerinted, az #5757-ben milyen link található?
  • Doom 4
    Hi all! Az lenne a kérdésem, hogy nekem van egy eredeti GoW-om haveromnak meg másolt és végig tudjuk-e tolni lanon? Várom a választ.
    Üdv mindenkinek
  • ocsi3
    Köszönöm, már megoldtam, a következő helyen lévő patch telepítése segített:

http://www.cdprojekt.hu/news.asp?id=55

Üdv mindenkinek.
  • tototto
    bannerbe vagy faqba lekéne ezt irni mert a hozzászólások fele ezzel kapcsolatos, és itt képtelenek az emberek vissza olvasni, bár félek faqot se olvasnák...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is. Ettől még használd azt amit leírtam!
  • ocsi3
    Köszi, de mint írtam eredeti a játékom.
  • IMYke2.0.0.0
  • ocsi3
    Sziasztok.Segítséget kérnék: eredeti GEARS OF WAR-om van,a játék újratelepítése utána indításkor a következő hibaüzenettel dob ki:

C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot.

Előre is köszönöm a segítséget.
  • AKLaciAK
    Ha kijön a 3 boxra a microsoftnak érdeke lesz sztem, hogy a 2-t kiadja PC-re. Újra hatalmasat kaszálna a játékon. Gondolj csak bele a sok GoW fan mint én :P megvenné a 3 boxra, akinek meg nincs boxa az meg a 2-t PC-re, így két legyet üt 1 csapásra. Vagy legalábbis én ezt tenném.
  • Lacc 88
    Hát lemaradtam rendesen a hírekről. Újabb hatalmas gratuláció a Microsoft nak.
  • AKLaciAK
    GoW2 PC-re téma már lerágott csont. A Microsoft jelenlegi álláspontja szerint SOHA. DE!!!!
    A GoW3 XBOX-ra elvileg jövőre (talán nyáron, vagy vmikor ősszel-sztem a film is vele együtt fog) jön ki. Nem lennék meglepődve, ha a 3 megjelenése után a 2 kijönne PC-re.
  • Lacc 88
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. FAQ-ban olvastam hogyan lehet kiküszöbölni a problémát, hogy a C meghajtóra is akar telepíteni 8-10 Gigát. Nálam ez a módszer nem működik, helyem pedig nincs. Van vmi más megoldás?

Gears of War 2 mikorra várható PC-re?
  • AKLaciAK
    Tegnap játszottam ki az egyet, tegnapelőtt a kettőt, tegnap elkezdtem a kettőt insanen és hát elég brutális. Am sztem leszek még Win LIVE-on csak sokkal ritkábban. Am még mindig eladó a játék, ha kell vkinek írjon!!
  • fery02
    Újratelepítettem a játékot Windows Seven-re való váltás okán és a mentéseket visszamásolva a Dokumentumok\My Games-be, nem lehet valahol ellenőrizni, hogy az multiplayer eredményeim megmaradtak-e?
  • Tatyla
    na most irigy vagyok...