6257
-
#5977 ha jól emlékszem lesz antialiasing de kipróbálni nem tudtam mert xpm van :) -
mester1987 #5976 na mind1 mire válaszol valaki addig felrakom oszt megnézem -
mester1987 #5975 a grafikában persze -
mester1987 #5974 Akkor kösz, És mien új opciót tartalmaz a DX9 és Dx10 között azt még megmondanád????? -
mester1987 #5973 A CD Projektes patch az azt küszöböli ki januárban a játék érvenyességével volt valami gebasz, szóval ha ezt rakta fel akkor jónak kell lennie -
#5972 De tudjuk. Támogatja. -
mester1987 #5971 sziasztok nem tudjátok-e hogy játék támogatja a DirectX 10-et??? -
#5970 #5963-ba irt problémája senki másnak sincs vagy mi a megoldás rá? -
#5969 Sziasztok! Én most töltöttem le a játékot,de sajnos van vele egy kis indítási probléma.
Amikor indítanám,kiírja,hogy a monitorom nem támogatja a játék minimum felbontását,szépen magyarul írja,mert alapból magyar verziót szedtem le.
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e valahogy állítani hogy a játék milyen felbontásban induljon? A kompatibilitásnál a parancsikonjánál állítottam 641*480-ra,de ugyanaz. Azt hittem odabaszok a monitornak,amikor elolvastam az üzenetet,bazzeg három napig töltöttem,de minek????!!!!
Meg ezen kívül még kérte a legfrisebb NVIDIA Drivert,megkapta,de ugyanaz.
Ha valaki tudja a megoldást,annak nagyon megköszönném ha leírná ide!
-
Danica #5968 feltelepítettem a Gears of Wart és amikor már mindent betöltött hirtelen leáll valaki segítsen! elére is köszönöm! -
#5967 Megoldottam^^ ki töröltem és kész. -
#5966 Vagy azt csak simán ki kell törölni? -
#5965 De jó. Eredeti a játékom de próbáltunk hamachin játszani ezért átirtam a regfixet vagy mit de most nem tok csatizni livera mert a hamachival akar. Nem tudjátok hogy mi volt az eredeti registri fileban? -
#5964 Ez engem és a haveromat is érdekelne mert szereztünk live kulcsot és multizgatnánk ha elindulna. -
Nightcrawn #5963 Hali mindenkinek nekem az lenne a problémám hogy felraktam a hun clone dvd verzót és a cd projektes patchet is és még így se akar műkszeni, azt írja ki hogy a startup hibát észlelt és a TU3 Microsoft-os patchet se tom feltenni mert azt írja hogy Old file not found. Ha eseteleg valaki találkozott volna ezzel a hibával és orvosolni tudta akkor segítsen. Ha ez már ki volt tárgyalva régebben akkor bocsánat vagy 20 oldalig visszamenőleg elolvastam de nem találtam utalást erre a problémára. Előre is köszönök bármilyen segítséget -
Steve Q #5962 Egy offline-t mindenképpen. -
Prof William #5961 Na elindult. A mentéshez létre kel hozni profilt? Vagy mit kell csinálni? -
Prof William #5960 + most kattintsak 2 szer a startupra de szintén semmi... -
Prof William #5959 A Startup Application hibát észlel és leáll...
Ezt írja ki minden indításnál. Mi lehet baj? Segítsetek... -
#5958 Egy no dvd-t pls valaki linkeljen. mert gcw-n letöltöttem a rld és rzr-t, és ledob az asztalra -
#5957 Nem kell. -
#5956 Köszi, hozzá is látok az installhoz megint.
egyébként fel kell patchelni a cd projekt patch után 1.4-re? vagy haggyam így? -
#5955 Cd project patch kell neki.
Innen leszedheted
Meg innen is.
Feltelepíted és indul a játék. -
#5954 Sziasztok, rég jártom ebbe a topikba.
Megvettem a Gyémánt kiadást, de egyszerűen nem hajlandó elindulni. Azt írja ki: Módosított programkóddal nem működik a játék. Telepítsd újra.
Próbáltam C-re, D-re is telepíteni, de továbbra sem jó:( -
#5953 Én az első perctől kezdve NoDVD-t használok - kell az eredeti lemez még néhányszor :)
-
#5952 Köszi, így azért kényelmesebb, mint állandóan pakolgatni a lemezt. -
#5951 Persze. -
#5950 Havernak és nekem is eredeti játékunk van, coopot akarjuk nyomni live-on keresztül, ha feltesszük a cracket, hogy ne kelljen mindig pakolgatni a lemezt attól még fog menni a liveon keresztüli játék? -
Devil093 #5949 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy valahogy kitudom e venni az fps korlátott met kivetem a vysinc nem jó kivettem a configokba akkor nem indul a játék és ujra kellet tenem játék közbe beirom a parancsot ugyse müködik. Ha valaki tudja esetleg hogy hogy kell akkor az íjra le pls thx -
Proxsin #5948 szevasztok nekem olyan problémám van hogy nem talál 1 szervert sem a a versus mód és tudom hogy át kel állítani más országra és jó lenne cask nem tudom hogy hol lehet meg csinálni pls valaki segítsen rajtam -
#5947 tudtommal nem , de most megint megy mintha mise történt volna (bár most belegondolva , lehet hogy a virusírto ahogy csinálta mellette az ellenorzést az zavart be :D -
#5946 "A hiba az ön készülékében található"
Nem lehet, hogy megszakadt a telepítés?:D Vagy valamilyen oknál fogva rosszul települt -
#5945 Na ami érdekes , utána ment megint , aztán megint volt félúton pár memo hiba , aztán már indításnál vmi futtatás izét írt és nem indult , akkor vártam 5 percet és végigvittem . De miért kell eredeti játékhoz filet letölteni ? Vagy csak a winfosba nem rakta be magát , pedig kellet volna? -
#5944 beszerzel egy physiccore.dll fájlt! (google a barátod) -
#5943 Sikerült még a géppuskás részen három memoriahibával túljutni . Most viszont már nem is indul mert azt írja Physiccore.dll módosított programkóddal nem futtathatod a játékot , telepítsd újra. Pedig eredeti. Ilyenkor mivan ? -
#5942 Na ma megint sikeresen felbaszott a játék . Ott járok single ben hogy a géppuskával írtok a vagon tetejéről , erre hirtelen megjelenik a memóriahibás felirat és kékhalál . Volt ilyen másnak is ? -
#5941 Vagy már korábban crack-elted, vagy nem magyar verziód van.
-
Swizzor #5940 2. lépésnél (2. GoW UT3 CD Projekt Patch feltelepít)
telepítés közbe ezt a hibaüzenetet kapom: Old File Not Found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. (wargame-g4wlive.exe)
kérdés mi a teendő? -
#5939 Akit esetleg erdekel, masodik Gears of War konyvismerteto: itt! -
#5938 Ugyanez volt velem pár hete. Nem igazán emléxem voltam-e idegesebb az utóbbi időkben, mint mikor akkor. Szegény csapattársammal vagy 20-szor ismételgethettük ugyanazt a küldetésrészt, mire a társam hamarabb agyfaszt kapott (jellemzően türelmes ember vagyok)és kilépett a vérbe. Mindenemellett már én is elég FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ helyzetben voltam.