6257
  • tototto
    ha jól emlékszem lesz antialiasing de kipróbálni nem tudtam mert xpm van :)
  • mester1987
    na mind1 mire válaszol valaki addig felrakom oszt megnézem
  • mester1987
    a grafikában persze
  • mester1987
    Akkor kösz, És mien új opciót tartalmaz a DX9 és Dx10 között azt még megmondanád?????
  • mester1987
    A CD Projektes patch az azt küszöböli ki januárban a játék érvenyességével volt valami gebasz, szóval ha ezt rakta fel akkor jónak kell lennie
  • fery02
    De tudjuk. Támogatja.
  • mester1987
    sziasztok nem tudjátok-e hogy játék támogatja a DirectX 10-et???
  • grebber
    #5963-ba irt problémája senki másnak sincs vagy mi a megoldás rá?
  • Dj Lyon
    Sziasztok! Én most töltöttem le a játékot,de sajnos van vele egy kis indítási probléma.
    Amikor indítanám,kiírja,hogy a monitorom nem támogatja a játék minimum felbontását,szépen magyarul írja,mert alapból magyar verziót szedtem le.
    Az lenne a kérdésem hogy lehet-e valahogy állítani hogy a játék milyen felbontásban induljon? A kompatibilitásnál a parancsikonjánál állítottam 641*480-ra,de ugyanaz. Azt hittem odabaszok a monitornak,amikor elolvastam az üzenetet,bazzeg három napig töltöttem,de minek????!!!!
    Meg ezen kívül még kérte a legfrisebb NVIDIA Drivert,megkapta,de ugyanaz.
    Ha valaki tudja a megoldást,annak nagyon megköszönném ha leírná ide!
  • Danica
    feltelepítettem a Gears of Wart és amikor már mindent betöltött hirtelen leáll valaki segítsen! elére is köszönöm!
  • Doom 4
    Megoldottam^^ ki töröltem és kész.
  • Doom 4
    Vagy azt csak simán ki kell törölni?
  • Doom 4
    De jó. Eredeti a játékom de próbáltunk hamachin játszani ezért átirtam a regfixet vagy mit de most nem tok csatizni livera mert a hamachival akar. Nem tudjátok hogy mi volt az eredeti registri fileban?
  • grebber
    Ez engem és a haveromat is érdekelne mert szereztünk live kulcsot és multizgatnánk ha elindulna.
  • Nightcrawn
    Hali mindenkinek nekem az lenne a problémám hogy felraktam a hun clone dvd verzót és a cd projektes patchet is és még így se akar műkszeni, azt írja ki hogy a startup hibát észlelt és a TU3 Microsoft-os patchet se tom feltenni mert azt írja hogy Old file not found. Ha eseteleg valaki találkozott volna ezzel a hibával és orvosolni tudta akkor segítsen. Ha ez már ki volt tárgyalva régebben akkor bocsánat vagy 20 oldalig visszamenőleg elolvastam de nem találtam utalást erre a problémára. Előre is köszönök bármilyen segítséget
  • Steve Q
    Egy offline-t mindenképpen.
  • Prof William
    Na elindult. A mentéshez létre kel hozni profilt? Vagy mit kell csinálni?
  • Prof William
    + most kattintsak 2 szer a startupra de szintén semmi...
  • Prof William
    A Startup Application hibát észlel és leáll...

Ezt írja ki minden indításnál. Mi lehet baj? Segítsetek...
  • Prince23
    Egy no dvd-t pls valaki linkeljen. mert gcw-n letöltöttem a rld és rzr-t, és ledob az asztalra
  • fery02
    Nem kell.
  • Prince23
    Köszi, hozzá is látok az installhoz megint.

egyébként fel kell patchelni a cd projekt patch után 1.4-re? vagy haggyam így?
  • The Protector
    Cd project patch kell neki.
    Innen leszedheted
    Meg innen is.
    Feltelepíted és indul a játék.
  • Prince23
    Sziasztok, rég jártom ebbe a topikba.

Megvettem a Gyémánt kiadást, de egyszerűen nem hajlandó elindulni. Azt írja ki: Módosított programkóddal nem működik a játék. Telepítsd újra.
    Próbáltam C-re, D-re is telepíteni, de továbbra sem jó:(
  • IMYke2.0.0.0
    Én az első perctől kezdve NoDVD-t használok - kell az eredeti lemez még néhányszor :)
  • Shep
    Köszi, így azért kényelmesebb, mint állandóan pakolgatni a lemezt.
  • IMYke2.0.0.0
    Persze.
  • Shep
    Havernak és nekem is eredeti játékunk van, coopot akarjuk nyomni live-on keresztül, ha feltesszük a cracket, hogy ne kelljen mindig pakolgatni a lemezt attól még fog menni a liveon keresztüli játék?
  • Devil093
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy valahogy kitudom e venni az fps korlátott met kivetem a vysinc nem jó kivettem a configokba akkor nem indul a játék és ujra kellet tenem játék közbe beirom a parancsot ugyse müködik. Ha valaki tudja esetleg hogy hogy kell akkor az íjra le pls thx
  • Proxsin
    szevasztok nekem olyan problémám van hogy nem talál 1 szervert sem a a versus mód és tudom hogy át kel állítani más országra és jó lenne cask nem tudom hogy hol lehet meg csinálni pls valaki segítsen rajtam
  • Metalmilitiakid
    tudtommal nem , de most megint megy mintha mise történt volna (bár most belegondolva , lehet hogy a virusírto ahogy csinálta mellette az ellenorzést az zavart be :D
  • nonicks
    "A hiba az ön készülékében található"
    Nem lehet, hogy megszakadt a telepítés?:D Vagy valamilyen oknál fogva rosszul települt
  • Metalmilitiakid
    Na ami érdekes , utána ment megint , aztán megint volt félúton pár memo hiba , aztán már indításnál vmi futtatás izét írt és nem indult , akkor vártam 5 percet és végigvittem . De miért kell eredeti játékhoz filet letölteni ? Vagy csak a winfosba nem rakta be magát , pedig kellet volna?
  • nonicks
    beszerzel egy physiccore.dll fájlt! (google a barátod)
  • Metalmilitiakid
    Sikerült még a géppuskás részen három memoriahibával túljutni . Most viszont már nem is indul mert azt írja Physiccore.dll módosított programkóddal nem futtathatod a játékot , telepítsd újra. Pedig eredeti. Ilyenkor mivan ?
  • Metalmilitiakid
    Na ma megint sikeresen felbaszott a játék . Ott járok single ben hogy a géppuskával írtok a vagon tetejéről , erre hirtelen megjelenik a memóriahibás felirat és kékhalál . Volt ilyen másnak is ?
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy már korábban crack-elted, vagy nem magyar verziód van.
  • Swizzor
    2. lépésnél (2. GoW UT3 CD Projekt Patch feltelepít)
    telepítés közbe ezt a hibaüzenetet kapom: Old File Not Found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. (wargame-g4wlive.exe)
    kérdés mi a teendő?
  • Rincewind
    Akit esetleg erdekel, masodik Gears of War konyvismerteto: itt!
  • fery02
    Ugyanez volt velem pár hete. Nem igazán emléxem voltam-e idegesebb az utóbbi időkben, mint mikor akkor. Szegény csapattársammal vagy 20-szor ismételgethettük ugyanazt a küldetésrészt, mire a társam hamarabb agyfaszt kapott (jellemzően türelmes ember vagyok)és kilépett a vérbe. Mindenemellett már én is elég FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ helyzetben voltam.