Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként fel kell patchelni a cd projekt patch után 1.4-re? vagy haggyam így?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Megvettem a Gyémánt kiadást, de egyszerûen nem hajlandó elindulni. Azt írja ki: Módosított programkóddal nem mûködik a játék. Telepítsd újra.
Próbáltam C-re, D-re is telepíteni, de továbbra sem jó😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem lehet, hogy megszakadt a telepítés?😄 Vagy valamilyen oknál fogva rosszul települt
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
telepítés közbe ezt a hibaüzenetet kapom: Old File Not Found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. (wargame-g4wlive.exe)
kérdés mi a teendõ?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper
Megérni simán megéri a játék a pénzét, ajánlom is mindenkinek az eredeti verziót. Csupán csak én úgy tapasztaltam meg, hogy nagyon sokan túlreagálják a játékot, mintha nem is élveznék, csupán az achievementek gyûjtése motiválná õket, de szórakozni kevésbé szórakoznak jól. Azért is gondolom ezt, mert azért ebben a játékban nincs annyi lehetõség, mint például egy GTA multi-ban, ahol aztán tényleg nem sok határ van, még az is szórakozik, aki szintén csak achievementekre gyúr és ez meg is látszik a társaságon. Csak azok kötekednek szinte, akik direkt azt nézik, hogy vajon csal-e az ember, míg Gears of War-ba emellett sokaknak nem tetszik, ha pl active reload-olok, vagy fûrészezek (pedig ezek is lehetõségek és nem számítanak csalásnak), vagy ha túl jól, vagy esetleg túl bénán játszok. Morgósak az biztos.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy se akarj ezzel a játékkal multizni. A társaság nagy része bunkó alak.
Az Autorun-t ebben az esetben felejtsd el. Nyisd meg a DVD tartalmát és kézileg futtasd a Setup- vagy Install.exe-t, nem tudom milyen néven lesz ott a telepítõ.
NEkem eredeti a játék és valamiért (hülye módon )nem a C:\\ meghajtóra tettem és el sem indult és siettem ezért csak deletéztem gyorsan és most nem tom ujra felrakni mivel az AUTORUM elindítása után csak a JÁTÉK ,ELTÁVOLÍTÁS ,WEBLAP ,KILÉPÉS menük jönnek elõ.
ÉS ha az eltáv. ra megyek akkor ezt írja ki
Hiba száma: 0X80040702
A DLL betöltése nem sikerült:FIrewallinstalhelper
Telepítés megszakadt
köszi elõre is a válaszokat
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
A Gamestar.hu-n találsz leírást a témában - és segítséget a generált külföldi felhasznélói név készítéséhez.
Pentium E???? 2,6Ghz, Dual Core
2 GB ram
szóval bírnia kéne.
Ja igen, volt egy másik verzió, az mikor Vistám volt, futott.
Felraktam a GoW-ot (Razor1911), patcheltem meg crackeltem, el is indul, de az elején a Microsoft logónál minden hibaüzenet nélkül kilép az asztalra. Olvastam valami ilyen problémákat hivatalos fórumon, de amit írnak, nem mûködik. (Közvetlen startup.exe-vel indítani, vagy a Start menü/Játékok-ból.)
Örülnék ha tudnátok segíteni.
#5757-ben
Letölt, telepít, játszik.
ne legyél már annál is hülyébb mint amilyen vagy, saját magadnak mondasz ellent 😊