6257
-
barátságos #6017 Sziasztok.Felraktam a gears of war játékot használtam a patch ami a cd projekt és a startup elintitom kiírja software update akkor is kiírta amikor a játékot legelőzör raktam fel.Késöb felraktam még 1x(kb 7nap)akkor el is indult.Játszottam vele 1 kicsit és töröltem az egészet.Újból felraktam de már nem indul el kiírja a software update.Mi lehet a probléma. -
Knabb #6016 Csucsu
Lenne egy olyan problémám, hogy miután kijutottam a "Sírokból" vagymifene, és a jobb oldalt választottam útvonalnak, majd jönnek a "robbantók", akkor kidob engem szimplán azzal, hogy hibát észlel, és leáll... Na most ettől akkor agyf*szt tudok kapni, mert az oké, hogy hibát észlel, de azt nem mondja meg, hogy mi a hiba... Szóval, szerintetek mi a megoldás? -
Steve Q #6015 Mert Far Cry-ban nincs feliratozás, azért. -
lafi19 #6014 Most egy másik dolog,hogy a Far Cry-ban hol lehet beállitani hogy megjelenyen amagyar felirat ugyanis magyaritottam a gamét a 1.32 verzioju magyaritással de a játék alatt nem jelenik meg semmi,akkor nem értem minek van magyaritás ha nem magyar,miért van ez? -
lafi19 #6013 Probáltam mind2 verziohoz de most sem müködik,máskor sem müködött valamiért nem megy. -
SL #6012 gamecopyworld-on van mind2 verzióhoz. -
#6011 Tessék. Azért Google tényleg a barátod...
-
lafi19 #6010 Hello Jo az 1.0 és a 1.2 veziohoz is kellene trainer. -
SL #6009 attól függ hanyas verziójú a GoW-od. -
lafi19 #6008 Hello tudna nekem valaki segiteni mert egyetlenegy trainer sem müködik a játékhoz miért van ez tuna valaki adni egy müködö trainert,fontos lenne, Hello -
SL #6007 -
#6006 :DDD -
Halesz89 #6005 bocsi este van keresőbe akartam :S -
Halesz89 #6004 Brumak
-
#6003 gyenge szinten 10 fejes kell sniperből , és ez emelkedik a szinttel talán 5 ösével , de ez nem tuti , xbox on számoltuk nemtom PC n is így van e -
#6002 Gondolkoztam rajta, hogy jobb lett volna íj + sniper kombóval bemenni hozzá, de tudta a franc. Arra rájöttem én is, hogy ha szétrepennek a Kryll-ek akkor sebezhető, de mire megsebzem párszor addig odajön az első betontömbhöz és menekülhetek. Próbáltam úgy is, hogy íjjal széthesegettem körülötte a denevéreket, és egyből lőttem rá másikat. Volt úgy, hogy betalált 4 lövés tisztán, de még nem hót meg. Lehet már nem kellett volna sok, de az íjam elfogyott, géppityuval gáz, na meg már addigra oda is jött.
-
#6001 mi amikor először öltük xbox on , nem is tudtuk hogy épp a bossz jön és csak bementünk lancerrel meg mesterlövésszel és csak daráltuk mint a bolond és eccer csak összeesett , amikor másodszor vittük vettük észre , hogy nézd má nem is vérzik :D -
#6000 A Kryll taktika működik. Normálon ráadásul gyorsabban is elhagyják.
-
#5999 Igazi taktik az hogy vedd észre hogy ha Kryll van körülötte akkor golyóálló -->akkor lődd ha nincs rajta kryll , vagy amikor rádküldi, vagy ha gyors vagy akkor kint felveszed a íjat , BEGIN egyet belelőssz gyorsan váltaszt mesterlövészre , és amikor szétröppennek a kryll ek adsz neki egy fejest RETURN és amíg ki nem fogysz , de ugyanez működik gránáttal is , csak neccesebb eltalálni -
#5998 A Final Boss-t sikerült - nem túlzok, esküszöm - cirka 3 perc alatt kivégeznem. Normálon. Keményebb fokozaton azért az már emberes, de nem lehetetlen.
Az az első betontömb nem véletlenül van ott, és a világítás sem.
A dögcédulák az "Achievements"-et (Elérhető Jutalom) adnak, de csak LIVE hálózaton!
-
Indigo #5997 A final boss-t szerintem sokkal könnyebb kivégezni, mint a brumak-ot. Csak rá kell jönni a titkára, aztán néhány pontos fejlövéssel elintézhető. -
#5996 Egy kis segítség azoknak akiket kidobál pár perc után a játék. Hátha segít. Régebben nekem is ezt csinálta mind Win7, mind XP alatt, akkoriban fel is adtam, de most sikerült végre (majdnem) kijáccanom, kidobálás nélkül.
Én a GoW_HUN-t tettem fel, feltettem hosszá a GoW 1.2 PL.CZ.HU - Prophet patchet, és nem crackeltem semmit! Annyi, hogy deamon tools (4.30.4)-el bemountoltam az imaget, és yasu-val cloack-oltam.
Ennyi, és működik végre valahára, gyönyörűen fut.
A játék eleinte nem fogott meg, de aztán egyre jobban élveztem, és nagyon jól szórakoztam vele. A második nehézségi fokon jáccva azért voltak igencsak idegesítő részek, amiket akár 10x is újra kellett kezdenem, de összességében élvezetes volt minden helyszín.
Viszont vannak nagyon idegesítő és flusztráló dolgok:
-Felpörgetett láncfűrésszel egyenest nekifutok az ellennek, erre ő még nagy nyugodtan felpörgeti, és ő abál szét.
-Sokszor szerettem volna előre kiugrani a fedezékből, erre átugrik oldalt a másikhoz.
-Beakadó AI: Néha falba csúszkálnak a társak, meg rohadtul lemaradnak, csak állnak egyhelyben.
-Könyörgöm, azért egy quickload-ot tehettek volna bele, ha már rohadt checkpointos a game. Értem ezt arra is, hogy cache-elhették volna a legutóbbi elmentett rész betöltését, és nem kéne "órákat" várni, hogy visszatöltsön, főleg egy olyan retek résznél, amit már 15-ödjére kezdek újra.
-Final Boss vicces. Ezt komolyan gondolták? Coop módban elhiszem, hogy nem gáz kinyírni, de egy buta bottal az oldalamon úgy érzem lehetetlen. Nem gyakran hagyok ott játékot, mert nem bírok valamit megcsinálni, de ez kiérdemelte.
Talán ennyi a negatívum részemről. Amúgy ezek ellenére azt mondom jó játék lett, már csak éljük meg, hogy a 2-őt (és a többit is ha lesz) adják ki PC-re is.
Apropó. A készítőknek hála ugye nem fejezem be a játékot, mert szeretném ha a maradék idegrostjaim nem robbannának szét, ezért megkérdezném, hogy az összegyűjtött dögcédulákért mi jár? 22őt sikerült összekaparni.
-
rumkola #5995 open up the console[~ key] and type
open sp_tomb_p than hit enter key
0 sp_prison_p
1 sp_embry_p
2 sp_embry_p
3 sp_embry_p
4 sp_hos_p
5 sp_hos_p
6 sp_hos_p
7 sp_tomb_p
8 sp_ephyrastreets_p
9 sp_ephyrastreets_p
10 sp_oldephyra_p
11 sp_oldephyra_p
12 sp_oldephyra_p
13 sp_oldephyra_p
14 sp_viaducts_p
15 sp_alamo_p
16 sp_Factory_p
17 sp_factoryinterior_p
18 sp_factoryinterior_p
19 sp_caves_p
20 sp_caves_p
21 sp_caves_p
22 sp_eba_p
23 sp_eba_riverwalk_p
24 sp_eba_riverwalk_p
25 sp_eba_riverwalk_p
26 sp_adams_p
27 sp_adams_p
28 sp_timgad_p
29 sp_timgad_p
30 sp_timgad_p
31 sp_timgad_p
32 sp_timgad_p
33 sp_station_p
34 sp_tyro_p
35 sp_tyro_p -
Hurkans #5994 Én anno mikor megvettem próbáltam multizni de nem lehetett most mi a helyzet ez ügyben? -
pityu7 #5993 Hello
Valaki tolja multiban?
Aki igen az vegyen fel msnre: [email protected]
Vagy xfire-ra:pityu7 -
Nightcrawn #5992 És lenne egy kérdésem amit megtaláltam vagy 10x de a választ nem találta rá.
Szal az lenne a problémám hogy pár nap után a mentések egyszerűen eltűnnek és előröl kell kezdeni a játékot, profilt csináltam de pár nap után eltűnik minden ha van erre a problémára megoldás írja már le nekem valaki.
Köszi -
Nightcrawn #5991 Sikerült megoldani a problémát ki kell másolni D:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Localization\INT\ ből a filéket mármint a magyar verzióból és feltenni a Proper-Razor1911 verziót. Az nekem ment a patchel. Ha megy a játék akkor a kimásolt fileket bemásolod ugyanide és magyar lesz az egész játék. A Hunclone-s verziót sehogy nem tudtam megcsinálni...:S -
#5990 Akkor újrarakom és megnézem patch nélkül! -
szóda95 #5989 hi all
nekem az lenne a problémám hogy kb félig kivan pörgetve a játék és ha elindítom és elkezdek vele játszani akkor újraindul a gépem
(ATI videokártyám van)
a játék eredetiben van meg!
PLS valaki segítsen -
krysssz #5988 Startup Application hibát észlel és leáll
ezutan ezt irja ki es torolhetem a gamet es kezhetem eloröl
-
krysssz #5987 mar fel raktam
elis indult a jatek de amikor updatezik amikor be irom a kododt akkor ki lep az astalra es utan ne mtudok be lepni sehoyg sem
-
krysssz #5986 vagy hol talalok cracket hozza es a leg ujjabb pechet kuldjetek linket lecci kosze
-
#5985 jó lenne ha felraknád a cdproject patch-et... -
krysssz #5984 hali mindenkinek !!!!!
EN KESZEN VAGYOK A GEaRS OF WARTOL%%%%%
amikor liveot akarok hasznalini felrakom a pechet es semmi
Startup Application hibát észlel és leáll:S:S:S
kikeszit jo a gepem regne futott rajta most semmi
nem tudok livon jatszani ez a kibaszoot hibatol keszre megyek
van valakinek esetleg meg oldas ra mert igazan meg koszonem ha tudna valaki segiteni nekem irjatok VISSZA LECCI
VAGY MSN:[email protected]
vegyetek fel es mondatok el hogy mi van vele mert keg kattanok rajta elore is koszi a segitseget szep napot
-
#5983 1.2-vel nem sokan.Patch nélkül nekem sok szerver volt. -
#5982 Feltettem 1.2-es patchet és elindult.
Rámentem a LIVE-re és egyetlen 1 szervert sem adott ki :(
Senki nem játssza már ezt a game-et? -
#5981 Feltettem Clone DVD-t crackeltem majd CD Projektes patchet is feltettem.Indítom Startup exével bejön a logo kiírja a game elindulásához kétszer menjek a startup exére.Microsoftos logo után visszadob asztalra :(
Mi kéne hogy menjen a game? -
mester1987 #5980 jaja látom -
#5979 dx10-es élsimítás.ennyi. -
mester1987 #5978 ok köszi, most majd megnézem