Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Nem kell.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Köszi, hozzá is látok az installhoz megint.

egyébként fel kell patchelni a cd projekt patch után 1.4-re? vagy haggyam így?

The Protector
Cd project patch kell neki.
Innen leszedheted
Meg innen is.
Feltelepíted és indul a játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Sziasztok, rég jártom ebbe a topikba.

Megvettem a Gyémánt kiadást, de egyszerûen nem hajlandó elindulni. Azt írja ki: Módosított programkóddal nem mûködik a játék. Telepítsd újra.
Próbáltam C-re, D-re is telepíteni, de továbbra sem jó😞

IMYke2.0.0.0
Én az elsõ perctõl kezdve NoDVD-t használok - kell az eredeti lemez még néhányszor 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Köszi, így azért kényelmesebb, mint állandóan pakolgatni a lemezt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Persze.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Havernak és nekem is eredeti játékunk van, coopot akarjuk nyomni live-on keresztül, ha feltesszük a cracket, hogy ne kelljen mindig pakolgatni a lemezt attól még fog menni a liveon keresztüli játék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy valahogy kitudom e venni az fps korlátott met kivetem a vysinc nem jó kivettem a configokba akkor nem indul a játék és ujra kellet tenem játék közbe beirom a parancsot ugyse müködik. Ha valaki tudja esetleg hogy hogy kell akkor az íjra le pls thx

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

szevasztok nekem olyan problémám van hogy nem talál 1 szervert sem a a versus mód és tudom hogy át kel állítani más országra és jó lenne cask nem tudom hogy hol lehet meg csinálni pls valaki segítsen rajtam
Metalmilitiakid
tudtommal nem , de most megint megy mintha mise történt volna (bár most belegondolva , lehet hogy a virusírto ahogy csinálta mellette az ellenorzést az zavart be 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nonicks
"A hiba az ön készülékében található"
Nem lehet, hogy megszakadt a telepítés?😄 Vagy valamilyen oknál fogva rosszul települt

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Metalmilitiakid
Na ami érdekes , utána ment megint , aztán megint volt félúton pár memo hiba , aztán már indításnál vmi futtatás izét írt és nem indult , akkor vártam 5 percet és végigvittem . De miért kell eredeti játékhoz filet letölteni ? Vagy csak a winfosba nem rakta be magát , pedig kellet volna?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nonicks
beszerzel egy physiccore.dll fájlt! (google a barátod)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Metalmilitiakid
Sikerült még a géppuskás részen három memoriahibával túljutni . Most viszont már nem is indul mert azt írja Physiccore.dll módosított programkóddal nem futtathatod a játékot , telepítsd újra. Pedig eredeti. Ilyenkor mivan ?

Metalmilitiakid
Na ma megint sikeresen felbaszott a játék . Ott járok single ben hogy a géppuskával írtok a vagon tetejérõl , erre hirtelen megjelenik a memóriahibás felirat és kékhalál . Volt ilyen másnak is ?

IMYke2.0.0.0
Vagy már korábban crack-elted, vagy nem magyar verziód van.

2. lépésnél (2. GoW UT3 CD Projekt Patch feltelepít)
telepítés közbe ezt a hibaüzenetet kapom: Old File Not Found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. (wargame-g4wlive.exe)
kérdés mi a teendõ?
Rincewind
Akit esetleg erdekel, masodik Gears of War konyvismerteto: itt!
fery02
Ugyanez volt velem pár hete. Nem igazán emléxem voltam-e idegesebb az utóbbi idõkben, mint mikor akkor. Szegény csapattársammal vagy 20-szor ismételgethettük ugyanazt a küldetésrészt, mire a társam hamarabb agyfaszt kapott (jellemzõen türelmes ember vagyok)és kilépett a vérbe. Mindenemellett már én is elég FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ helyzetben voltam.

Metalmilitiakid
Na ma sikerült kicsit felhúzni az agyam. Végre találtam egy coop játékot , õrületesen , haladtunk , párszor haltunk , eljutottunk a gyárba , ott a csillés résznél kb 100 szor haltunk meg , mert lelõttem a fénylõ dögöt leesett szépen a csille elé és a csillén keresztül is megölt , meg néha rendesen a csillébe esett de az várható volt . Úgyhogy a végén kiléptem mert felidegesített.

Én még bunkó magyar GOW-osal nem találkoztam de ha egyszer mégis így lesz legalább nem angolul kell káromkodnom XD.Újra kellene indítani magyar rangsorolt játékot,bár én jövö héten nem leszek de biztos van valaki aki indít szerot jó nettel,utána jönnék én is

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

fery02
Szerencse, hogy ez szubjektív vélemény. 😊
Megérni simán megéri a játék a pénzét, ajánlom is mindenkinek az eredeti verziót. Csupán csak én úgy tapasztaltam meg, hogy nagyon sokan túlreagálják a játékot, mintha nem is élveznék, csupán az achievementek gyûjtése motiválná õket, de szórakozni kevésbé szórakoznak jól. Azért is gondolom ezt, mert azért ebben a játékban nincs annyi lehetõség, mint például egy GTA multi-ban, ahol aztán tényleg nem sok határ van, még az is szórakozik, aki szintén csak achievementekre gyúr és ez meg is látszik a társaságon. Csak azok kötekednek szinte, akik direkt azt nézik, hogy vajon csal-e az ember, míg Gears of War-ba emellett sokaknak nem tetszik, ha pl active reload-olok, vagy fûrészezek (pedig ezek is lehetõségek és nem számítanak csalásnak), vagy ha túl jól, vagy esetleg túl bénán játszok. Morgósak az biztos.

fery02
Nem tudom, nem ismerlek. 😛

Fa***m, ezért nagyon megérte megvennem eredetibe a Gears of War-t <#shakehead>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Doom 4
én se lennék az ha tudnák csatlakozni a livehoz

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Tatyla
én is?<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát én minden honnan kitöröltem ahonnan csak tudtam de sajna nincs változás😞(((
fery02
Ez normális.
Amúgy se akarj ezzel a játékkal multizni. A társaság nagy része bunkó alak.

Metalmilitiakid
Megvan az eredeti játék mostmár , felraktam , megy királyul csak az a baj hogy alig találok online szervereket , coop ban egyáltalán nincs , versus ban is összesen 3 at találtam , nálam van vmi gáz vagy ilyen kevesen játszanak ?

Metalmilitiakid
registry bõl kell sztem kitörölni , akkor jó lesz

Ez már meg volt . Elkezdi elõkészítenia cuccokat majd kérdezi hogy törölje-e a GoW-t majd meigint benyomja ua. a hibaüzenetet
fery02
Elõször is. Mit érsz el azzal, ha Teljes törlés helyett, csak a játék könyvtárát törlöd? Ez olyan szintû amatõr munka, hogy hihetetlen. Meg is érdemelt az eredménye.
Az Autorun-t ebben az esetben felejtsd el. Nyisd meg a DVD tartalmát és kézileg futtasd a Setup- vagy Install.exe-t, nem tudom milyen néven lesz ott a telepítõ.

Hali Egy nagyon fontos kérdéésem lenne.

NEkem eredeti a játék és valamiért (hülye módon )nem a C:\\ meghajtóra tettem és el sem indult és siettem ezért csak deletéztem gyorsan és most nem tom ujra felrakni mivel az AUTORUM elindítása után csak a JÁTÉK ,ELTÁVOLÍTÁS ,WEBLAP ,KILÉPÉS menük jönnek elõ.
ÉS ha az eltáv. ra megyek akkor ezt írja ki

Hiba száma: 0X80040702
A DLL betöltése nem sikerült:FIrewallinstalhelper
Telepítés megszakadt

köszi elõre is a válaszokat
felraktad a Games for Windows Live progit?

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

REALITAS
Tud valaki segíteni mért nem tudok tudok livera menni mindig erre az oldalra dob Hiba

Doom 4
de elm. jo lenne a livem mert már játszottam másokkal. csak msot megint akartam és azt irta kell a frissités játékon belül nem tudta letölteni manuálisan meg az a baja hogy a frissités angol.

IMYke2.0.0.0
Live lfedettség natíve nincs hazánkban.
A Gamestar.hu-n találsz leírást a témában - és segítséget a generált külföldi felhasznélói név készítéséhez.

Doom 4
De a játékot lepecseltem az megyde rosszul is irtam le a games for windows live nem megy. annak van a korábban irott baja

Ha kell esetleg a konfig:

Pentium E???? 2,6Ghz, Dual Core
2 GB ram

szóval bírnia kéne.

Ja igen, volt egy másik verzió, az mikor Vistám volt, futott.
Hello!

Felraktam a GoW-ot (Razor1911), patcheltem meg crackeltem, el is indul, de az elején a Microsoft logónál minden hibaüzenet nélkül kilép az asztalra. Olvastam valami ilyen problémákat hivatalos fórumon, de amit írnak, nem mûködik. (Közvetlen startup.exe-vel indítani, vagy a Start menü/Játékok-ból.)

Örülnék ha tudnátok segíteni.
IMYke2.0.0.0
Bocs: "Magyar XP-re" - magyar GOW-ra...

IMYke2.0.0.0
Magyar XP-re akartál angol javítást leszedni!
#5757-ben ott a magyar CDProjektes javítás.
Letölt, telepít, játszik.

Shep
Nem nagyon értem miért is mondok ellent magamnak, de mindegy is.

Doom 4
õõõ akartam ma játszani de valami frissitést nem tud letölteni aztán manuálisan letöltöm elkezdi csinálni aztán: Setup cannot update your Windows XP files because the language installed on your system is different from the update language. Tudtok segíteni?

tototto
"Haverom feltette az eredeti GoW vistára és a játék nem indul el, hanem valami olyasmit ír (ha jól emlékszem), hogy módosított programkód miatt nem fut a program. Van valakinek ötlete?"

ne legyél már annál is hülyébb mint amilyen vagy, saját magadnak mondasz ellent 😊

Shep
Te is 😊

terribad
olvass vissza

bloody fucking murder

Shep
Szövegértelmezési gondjaid vannak? Leírtam, hogy ha rólam lenne szó ..., de nem. Különben meg ha ismernél tudnád, hogy nem nagyon szoktam kérdezgetni fõleg nem visszaolvasás nélkül. A koromat meg ne fitogtassuk, mert lehet több vagyok, mint te. Ja és nem nekem áll feljebb te kezdtél ikufájterezni. Lucas beteszi a köv filmbe? 😄

tototto
elõször olvass utánna kérdezz ha nem találod rá a választ és nehogy már neked álljon feljebb
nem azt várnám el hogy 2-3 oldalt olvass vissza csak 2-3 hozzászólást
amugy még nem hiszem hogy betöltötted a 18+ot szal inkább ezt a játékot hanyagold és próbálkozz a marioval