6257
-
#3457 a magyar változattal gond nélkül tudsz csatlakozni külföldi serverekhez? -
Zsoccc #3456 Nekem is nemrégiben sikerült liveot belőni pc-n. Szivesen társulnék egy partiba alkalom adtán. -
#3455 Ez a live is a microsoft pofátlanságának teteje. Szerintem felháborító azért pénzt kérni, hogy játszhasson valaki neten, amikor a netet úgy is fizeti és ha neten tolja, akkor valószínűleg a játékot is megvette. Itt PC-n még jobb a helyzet, mert itt silver live-al is lehet játszani, de X360on meg csak gold-al. És ez annyit jelent, hogy kb 15e Ft az, hogy 3 hónapig tudjak neten játszani. -
#3454 NA KÉREM!!!
Ma végre sikerült csatlakoznom a LIVE-ra bár egyenlőre fingom nincs hogy mi az amit csínálok :))!!!
Sok helyre csak az Arany tagságot fogadja el,de így is sikerült több kooperatív játéko szervert látnom amihez tudok is csatlakozni.
-
ApPa123 #3453 Thx
-
underx #3452 Sajna a hiba az ön készülékében rejlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet a videokari friss driverrel segit, de sokat imnádkozz!!!
Nekem ez a karim anno az NFS most wanteddel is csak köszörült!!!!!!!!!!
Csodára várhatsz, de inkább egy VGA csere! -
#3451 Ez jó, egyiket sem komálja a játék xD
Tedd fel mind2nek a legújabb driverét,a zt szeritnem jó lesz. -
ApPa123 #3450 2500++ athlon 64 ati radeon 9600 xt -
underx #3449 Szia!
Miklyen monitorvezérlöd van ,és milyen procid?
Mert ugye AMD-hez és az Atihopz a játék telepitési mappájában ott vannak a driverek.
-
ApPa123 #3448 De kijön néha 1 kis ablak ami azt írja ki hogy vcu recorder vagy mi hibát észlel és el lehet küldeni a hibajelentést az atihoz vagy nem -
ApPa123 #3447 Helló lenne még 1 gondom megy a járék mostmár de van hogy elmegy a kép és vagy visszajön a játék vagy nem és csak sötét kép és nem is reagál a monitorom Help -
underx #3446 Sajnos az egyesböl sem mindegy melyik!!!!!
Nem mindegy hogy honnan van! -
kerek1224 #3445 de ez mekkora suttyóság már, nem? -
Zsoccc #3444 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy elvesztek a mentéseim, van profil csinálva és eddig működött is de áthoztam barátnőmhöz a gépet, inditanám és úgy csinálja mintha nem lennének mentések Az érdekes még az, hogy a checkpoints mappában ott vannak elvileg, mi lehet a gond? -
#3443 sajnos a második TU Patch nem kompatibilis a kelet-európai verziókkal.
GearsPC -
#3442 nem, most akarom megvenni a magyart csak jó lenne ha a 2. patch rá menne mert nekem sokat javított a teljesítményen. de szerintem a hun-ra csak a 2.-at kell felrakni(de lehet nem). -
underx #3441 Az lehet!
Már 2 helyen is az eredetit gallyra vágta!
A magyar verziot!
Atied eredeti? -
#3440 nem hiszem ,hogy a patch-ekkel lenne baj(fileplanet).nekem az angol verzión tökéletes már kétszer végigtoltam.lehet a hungow nem szereti. -
underx #3439 Ezektöl a hivatalos patch-töl nem indul el az eredeti gáma!!!!!!!!!
Mehet a F.A.Q-ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szo szerint!!!!!! -
underx #3438 Nem kell a yasu hozzá szedj hozzá crackot!!!
Lejjebb irva vagyon!!!!!! -
#3437 Hi
kis help kéne plz.
a problémám: leszedtem egy clonedvd -s magyar gow ot. volt melle egy yasu.exe azt irja hogy : mount dt al, majd hasznaljam a yasu t ami elrejti a safedisc elol, majd mehet a gama...na ekkor ha elinditom a startup.exe t akkor a windows szabalytalan muveletet hajtr vegre...
valami tipp?? koszi előre... -
ApPa123 #3436 thx
-
#3435 Ez mind mehetne a FAQ-ba, mert ott semmi értelmes dolog nincs. -
underx #3434 Ha bármi segitség kellezen az oldalon találtok sok egyébb mással egybekötve:Hungarian Gear Squad
Nézzetek körül naprol napra bövitem!
Itt egy helyen minden segitség patch,crack,egyszoval ha gondod van néz be!! -
#3433 tyler belinkelte neked a windows live frissitést, tedd fel azt -
#3432 hivatalos patch-ek:
patch_1
patch_2
Game For Windows Live update:
Game For Windows Live -
#3431 valószinű (#3426),hogy a magyar gow-on rajta van 1.tu-patch és csak a 2. megy rá ezt kéne tesztelni akinek hu van. -
#3430 ez általában akkor jön elő ha nincs fent a xp-n service pack 2. -
ApPa123 #3429 Helló nekem nem megy a játék mert mikor indítom akkor azt írja ki hogy az xlive.dll file-t nem találja a játék újratelepítése megoldhatja a problémát már nem 1szer újraraktam és nem megy de van a dvd mellé valami yasu de nem tom mire jó segítene valaki léci thx -
#3428 #3394 alapján nem egy rá a patch#2 :( -
#3427 hey, az lenne a kérdésem ha megveszem a magyar gow-ot rámegy a 2.tu-patch,mert nekem az angol verzióval jelentős gyorsulást eredményezett, a másik ,hogy ha van angol xbox live accom akkor tudok online tolni? -
#3426 Vajon én mit mondtam....?
Nem a nyelv számít, hanem ezek szerint a tied pachelt verzió volt. ennyi.
Nem fontos...csak igazam volt. -
Onigumo #3425 Jó srácok ez faja!
Magyar hoz 1.1 es angol crack kellett tehát nem az alap 1.0 ás és nincs is patchelve^^. De nagyon köszi, hogy így ének évadján segítettetek! -
#3424 Ja, az netről szedett, de itt teljesen mindegy. -
Onigumo #3423 És honnan van neked a crack, gondolom az image mellé volt. Nem tod át mailezni? -
#3422 Az érdekes.
nekem is magyar a GoW -
Onigumo #3421 Mert ugye a magyar verzióhoz patch sincs, kelet-európai verzió más, mint a nyugat EU, USA. -
Onigumo #3420 De légy erős az angol verziós crackkel nem megy. Vannak nyelvfüggőek, attól függ, hogy mit csinál az inditó exe, mi van bele integrálva vagy mi nem. Ha ezzel indítom, mármint az angollal, akkor kiírja, hogy futtassam a startup.exe-t. De könyörgöm éppen azt futtatom. Erre bejön a gamma és kilép. :) Ez tuti crack inkompatiblitás. -
Onigumo #3419 Gondoltam, de magyar verzióhoz nincsen a Gameburnon meg a gamecopyn sem. Angol verziós crackel meg nem megy. -
#3418 Jah és a crack az nem nyelvfüggő.
Hogy magyar, angol, vagy jappán ahhoz a crack-nek semmi köze.