6257
  • Onigumo
    És mivel csináltad az image-t? Vagy ez ilyen mások által netről letöltött image?
  • DarkSector
    Kegyetlen egyszerű.
    Jól mondtad neked csak crack kell. Így már értelek. Régen én az eredeti Call of Juarez-emmel voltam így.
    Kellett hozzá DVD és nem fogadta el a másolatot.
    Csak annyi hogy fel lehet a játékot tenni vele azt kész.
    Ehhez neked crack kell!
  • KILLER2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem van a játk mellé egy SafeDisc4 Hider nevű progi, amit ha elindítok, akkor elfogadja a játék az image-t.
  • KILLER2
    Szerintem itt nagyon csúnyán félreértetted Onigumot. Szerintem neki az a baja, hogy kéri az eredeti lemezt és nem fogadja el az image-t.
  • Onigumo
    Látom nem fogalmaztam meg jól a problémát. Van itthon egy eredeti GoW, na most emellé van 2 PC. Szeretnénk itthon Co-Op-t tolni a két gépen. Mindkettőre fel van telepítve a GoW, viszont valahogy meg kellene oldani, hogy mindkettőn fusson is. Viszont csak egy példányunk van GoW-ból, meg írtunk belőle egy image-t is de ha ezt betöltjük, akkor nem indul el a játék, mert kéri az eredeti DVD-t.

Szal 1, valahonnan kellene magyar crack, 2 hogy lehetne megoldani, hogy mégse kérje, esetleg hogy lehetne olyan másolatot csinálni az eredetiről, hogy azt higyje az image-re a progi, hogy a lemez van bent.

Ennyi lenne a nagy szitu.
  • DarkSector
    Akkor sikerült?
  • DarkSector
    Ha másképpen nem megy. Akkor figyuzz hozd el a játék mappáját az ismerősödtől, amit felrakott alap esetben asszem -> "C:\Program Files\Gears of War......
    A többit meg átküldöm ha megvagy.
    És így nem kell bajlódni a telepítéssel.
    Minden játékot lehet hordozni csak így mappástól, hogy ne kelljen telepítgetni feleslegessen!!!
  • mallamut
    engem nem fogott meg...
  • DarkSector
    Ha meg esetleg arra céloztál, hogy az image-t betallózva nem ugrik be a telepítő ablak...az naon egyszerű.
    Menj total commanderbe.....vagy sajátgépbe majd jobbegérgomb a behelyezett image meghajtón és "Megnyitás" majd katt setup.exe-re.
  • Onigumo
    Most ezt nem igazán értem...
  • DarkSector
    Mia hogy image-ből nem engedi futtatni???
    Bakker fogd a reget, az Xlive cuccokat a windowsból és a játék mappáját.
    Az úgy tutkóra fog menni.
  • Onigumo
    Sziasztok!

Az a helyzet hogy legális másolatom van a játékról(magyar) és ugyebár image ből nem engedi futtatni, és ha esetleg arra vetemednék még csak crack sincs hozzá valaki tud segíteni a problémámon?
  • exoterm
    hogy lehet írni multiban???
  • KILLER2
    Szóval melyik szerveren keresselek?
  • KILLER2
    Ok, de hogy keresselek? Nem vagyok nagy hamachis. Nem kéne felkapcsolódnom egy mittoménmire, ahol te ott vagy? Úgy magában hogy keresselek?
  • underx
    Hangra nincs
    ha nyomni akarod keress hamachin
    Jasonx
  • KILLER2
    Na én most értem haza. Priviben írj, ha ráérsz vagy felmegyek hamachira. Még be kéne üzemelnem, meg nem is nagoyn értek hozzá, eddig csak 1x használtam hamachit. Van lehetőség valami hangbéli kommunikációra? Mert lehet, hogy nem ártana.
  • exoterm
    nem akar valaki live on multizni egy noobal? :) nemrég vettem a gammát és nagyon tetszik
  • Pilutika
    Neem is eredeti a játék de soha semmien problémám nem volt.
  • Prince of Máté
    Mentést visszalehet szerválni, csak azt a chaptert ahol tartottál(pl chapter 14) át kell nevezni chapter0-ra és új játékot kezdeni.
    Ott fog folytatódni ahol tartottál.
  • underx
    Én kedden veszem meg ezek ellenére,mert nagy átlagban nem ez a tapasztalat.
  • underx
    Este gyere és keress coopozhatunk!

Hamachi-n HGS_JSX a nevem vagy jasonx
  • arty
    jogos a felháborodásod :( hihetetlen mizéria ez a gow_pc itthon (is) :(
  • kerek1224
    Asszem ez volt életem utolsó játéka, amit komolyabb utánolvasás/várakozás nélkül megvettem.
    A patch nem megy fel, ugyanúgy, mint a kollegának lentebb. Sebaj. Hátha ez már gyárilag peccselt, mittudom én, hiszen még véletlenül sem lehet megnézni a verziószámot.
    Amerikai hamis cimmel nagy nehezen csinálok Live accountot, hogy játszhassak online a jogtiszta játékommal. Oké.
    Nyomom a single playert, 2 nap után eltűnik az összes mentésem, kezdhetem előről. Anyátok. Hivatalos furumban kiderül sokan szivtunk vele, mindenki a peccsre vár. És az ki is jön, de NEM KOMPATIBILIS A KÖZÉP EURÓPAI VERZIÓKKAL!!!!!!! Hát kapják be a rohadt szemetei.
  • theodor
    war of nubs
  • Prince23
    Én sajnos eddig csak egyszer vittem végig... szinte a Freedom Fightersre emlékeztettet, amit már vagy 10-szer végigtoltam anno.D
  • tojas1
    ILYENKOR MI VAN?????????????
  • tojas1
  • tojas1
    Tudna valaki segíteni!!!!!!!!!!

Eredeti játékom van csináltam Windows LIVE ID /akármit/ kész van az Xbox live silver tagságim is.De ez a S..r még mindig nem tud Livera csatlakozni.

Most éppen ezt írja ki amikor csatlakozni akar:

Can't connect to LIVE.A connection to the network is not available.

Már nagyon unom.

Köszönöm előre is.
  • KILLER2
    Marha jó játék, én már X360on 2x vágigtoltam.
  • Prince23
    Nem peccselve talán meggondolom, h lesz e kedvem hozzá. Csak most nincs fennt, és csak 8 giga szabadom van, mihelyst lesz vagy 30 giga üresem, mindenképpen felteszem, hiszen az év tps-éről van szó, már alapból is szvsz!
  • ApPa123
    Akkor tudja valaki hogy mi a baja? segítsetek légyszives!
  • KILLER2
    Szerinted? Nem az.
  • ApPa123
    nem letőltöttem
  • Prince23
    Eredeti a játékod?
  • ApPa123
    Helló lenne 1 gondom nekem el se indul a játék azt írja ki hogy xlive.dll file-t nem talál vagy mi segítsetek légyszi thx
  • KILLER2
    Ja, hamachin. Nekem csak azon menne.
  • carbondjtom
    Én mennék,dee hamachin keresztül nyomni?
  • KILLER2
    Valaki egyszer jönne egy CO-OPra Hamachin? Nem vagyok nagy játékos, szóval már hadcore-on is problémásan játszok, de igyekszem, viszont valakivel nagoyn végigtolnám. Ki vállalkozna ilyenre? (lehetőleg ne késő este)
  • underx
    Ha bármi segitség kellezen az oldalon találtok sok egyébb mással egybekötve: Hungarian Gear Squad