Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor esik le ennyire az fpsm ha dx10 - be/élsimítást választom.Ki vagy csak simán be funkcio mellett nem esik vissza az fps.Elõtte ment így is rendesen 😞
Én ugy jártam hogy felraktam a patchet.. elõtte futott jol fullon de reméltem még pár fpst a telljes orgazmusig <#rolleyes>#rolleyes>, láttam optimalizálás grafikai megoldások 1.1 tyûûû.. need. 30fpsbõl sikerült 10et kapnom (menüben 6-7 <#buck>#buck>). Beállítások ugyan azok, persze legujabb driver etc.. Járt így még valaki? Vagy van erre megoldás? Kinõ a szakállam ha újra kell pakolnom emiatt <#shakehead>#shakehead>.
Köszi a válaszokat! (ha kapok)
nah Überkirály gém ez😊 max grafon 1280*1024-be nagyon fílinges és szerintem nem is rövid a játék, még a végére értem de már 3-4 nap délutánjait magam mögött tudva sem értema végére😊 jó 1-2 óráról van csak szó ráadásul a legkönnyebb fokozaton, de akkor is😊
az meg tökre tetszett, hogy változatos terepeken kell végigjárnunk az utunk😊 Társaink azért nem az MI legjobb barátja, de nem rossz így sem😛
Már csomó mindent kipróbáltam (razoros crack, reloadedes crack, 1.1-es patch és crack, WarEngine.zip, net kikapcsolása, tûzfal kikapcsolása, víruskeresõ kikapcsolása). Végigolvastam az egész fórumot, de nem találtam más tippet.
A gép jó a játékhoz, lefuttattam a neten.
Várok minden ötletet, mert nagyon szeretnék már játszani vele.
valaki megtudná mondani hogy honnan lehet magyarítást leszedni a gears-hoz
mert nekem olaszul van meg és kurvára nem tom mi van.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
még az angol is jo volna.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Viszont úgy tudom hogy csak addig tudjátok játszani amíg van single mentés. Én elõször végigtoltam egyedül aztán haverral, de neki nem kellett elõtte végigjátszani.
Mindenképp ki kell próbálni coop-ban, iszanyatosat üt!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki PLS help!!!!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
na abban a pillanatban töröltem az egészet a gyászba.
Prince23 által belinkelt checkpointok mûködnek?
Feltelepíteni se lehet, mert alapból a C-re csinálja!
Hiába írom át a regben hogy az E:-re rakja, a mappát is megcsuinálom neki, ez a fos kérdezés nlkül a C-re telepít. (ott meg nincs elég hely -.-)
Pedig a képen olyan, mintha nem használná. TFT-n néha videókon elcsúszás van néha.
Én "0.sav" -ra írtam át a legutolsó fájlt, ami nálam chapter35.sav volt, mentem a következõ mentési pontig, majd a 0.sav -ot visszaírtam chapter35.sav -ra és kész.
Azt én se értem, hogy mikor lesz ebbõl chapter36.sav.
Köszi a válaszokat!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Amugy nem ugy értettem a kompatibilitást hanem hogy mindeki sír hogy ez meg az a hiba.
Next PC upgrade: 2022
Én gépem szerencsére Gears of War kompatibilis 😄
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Onnan folytatta, ahol abbahagytam. De azóta már mentett, és új rész jött, mégsincs chapter36.sav.
Ez nem gáz? Miért nincs?
Valaki mintha már írta volna, hogy volt ilyen gondja.
Mi a megoldás erre?
Le is sz**om magamat ha elõrrõl kell kezdeni. 😞
Szeretettel várom!
YouTube
És PC-s változaton. A fõmufti többször is beragadt, ha nem lõttem rá meg sem mozdult, de ez volt a legjobb. <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nagyon nagy játék. <#eljen>#eljen>
Most kell a bányában a szivattyút megtalálni. Ez kb hány % a játékban?