6257
  • underx
    De tudom!
    Egyszerüen!!! :)
    Viccet félre téve ha játékban vagy nyomsz egy ö betüt maj irod:
    say és ide a szöveg ...
    ennyi
  • KILLER2
  • xotyi
    Nem, tudja valaki,hogy multiban hogy lehet chatelni?
  • underx
    Gears azt irja dx10 be van kapcsolva XP alatt!!!!!
  • G18XM8
    De van egy elvileg programozók által feltört változat xp-re, de xart sem ér, a dxdiag-ban kiírja hogy dx10, de a játékok ugyan úgy dx9-ben futnak.
  • underx
    Melyik verzsön van papa?????
    Ird mán le nekünk,mert kurv@ra nem mindegy!!!!
    THX!
  • underx
    Nekem is ez a valami rajta van de semmi változás nincs!
    Sem rosszabb sem jobb nem lett töle!
  • xotyi
    A kivégzés játékmód egész élvezete de minimum 8 fő kell hozzá,bár elég kicsik a mapok.
  • r4pt0r
    Igen létezik, de az biztos hogy nem dx10. Ha meg valaki felrak ilyen szarokat, lásd lent mi lesz vele. :D
  • grebber
    Van XP-re egy DX10nek nevezett cucc de jóistense tudja mi az csak aki elrakta!
  • r4pt0r
    Nem baj ő felrakta, nem érted? :D
  • arty
    xp-re nincs dx10 és nem is lesz
  • G18XM8
    Felraktam xp-re a dx10-et és behallt a Gears of War, de csak ez az egy játék. Megszívtam, mert most meg a dx9.0c-t nem tudom felrakni, mert kiírja hogy régebbire nem cseréli vagy valami ilyesmit. Úgy hogy fuck!
  • Tyler
    meg esetleg ezt is:
    - C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354}
  • Tyler
    nem tom mi lehet a probléma, esetleg próbáld meg törölni ezt a kulcsot hátha az előző telepítésből mard valami.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Gears of War
  • szoszibá
    Valaki tud segíteni a telepítéssel kapcsolatban?
    Már mindent megpróbáltam és annyira elkeserít, hogy nem lehet megoldani, hogy másik meghajtóra települjön...

Válaszaitokat várom és előre is köszönöm!
  • underx
    Zsoccc szervez LIVE-társaságot,ha eredeti a gámád és van kedved nyomulni a neten akkor nálunk a helyed!!
    Csak kérlek jelezd szándékod nálam,zsoccnál vagy itt :Hungarian Gear Squad a LIVe szekcioban!!!
  • underx
    Csak annyit tudnék hozzáfüzni,hogy arazor-os verzionál ki lehet jelölni,hogy hova akarod telepiteni,de csak az után engedi ha alatta levö edit blablabla-nálpipát teszel!
    A magyart nem tudom! :(
  • ApPa123
    http://www.gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=46 innen néztem
  • ApPa123
    1 gb ram ati radeon 9600 xt amd 2500+ athlon 64 próbáltam és mindig azt csinálja
  • szoszibá
    Kösz Tyler a segítséget, de sajnos így sem jó. Átírtam registry-t mégis egyből kezdi pakolni a c:-re.

Egyszár már pedig régebben sikerült felraknom a másik meghajtóra...

Valakinek még valami ötlet? Nagyon köszi előre is!
  • tmisi
    Kicsit több infót a gépedről, mert így nehéz lesz belőni, mi a baja. De egy drivercserét megpróbálhatsz.
  • ApPa123
    Helló lenne 1 gondom írtam már hogy mi az de azt mondták hogy nem támogatott a vgám de igen mert meg néztem szal az a gondom hogy játszok és elmegy a kép se kép se hang van amikor visszajön a kép és mehetek tovább de van hogy nem de ha mek is tovább nemsokára megint csinálja help
  • Tyler
    A: Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
    Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - Indítsd a telepítést
    - Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dőlőt:)) használjátok"

• Tyler
    köszi a válaszokat.

• szoszibá
    Valakinek ötlet?
    Nagyon megköszönném!
  • Zsoccc
    Szia!
    Elég egyszerűen be lehet állítani, hogy tudj játszani, a gond csak az, hogy ha konkrét személyekkel akarsz játszani azt nehéz kivitelezni, mivel ingyenesen csak silver hozzáférést kapsz. Így viszont elég sokminden korlátozva van. De ettől függetlenül lehet játszani.
  • szoszibá
    Hol a FAQ-ban? Itt vagy játék FAQ-jában?
    De megmondhatnád hogy ha tudod mert gyorsabb lenne...
    ÉS még egyszer leírom: NEM A C: MEGHAJTÓT VÁLASZTOM KI HANEM A MÁSIKAT AMIN HELY IS VAN ÉS MÉGSEM ODA TELEPÍTI.
  • Tyler
    faq-ban le van írva.
  • szoszibá
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 10 GB-os a C:\ meghajtóm és minden áron ide akarja telepíteni a játékot. Telepítés kezdetén nem az installra nyomok hanem a more options-re, beállítom a D: meghajtót mert ott van hely ÉS MÉGIS A C: MEGHAJTÓRA KEZDI TELEPÍTENI. 20 éves vagyok, jópár játékot telepítettem már, de ilyet még nem láttam...
    A kérdésem az, hogy lehet megoldani, hogy az általam kiválasztott meghajtóra települjön a játék?!

Válaszaitokat előre is köszönöm!!

Péter
  • tojas1
    Egyenlőre én még nemtudtam a LIVE-on MAGYAR emberekkel játszani.
    A barát listába már felvettük egymást Zsoccc-al,de sajnos az a rész "Invite Game"/meghívás járékba/ nem lehetséges.
    És így,ugye nehéz lesz eggyütt csatlakozni valamilyen szerverre szerintem.

Ha valakinek van valami ötlete esetleg a HGV-s Srácok tudnak valami okosságot jelezzétek már nekünk.Köszi

Jasonx felvettelek a Friends listára a Live-ban.

• Tyler
    léci majd írd már le, hogy sikerült-e normálisan live-on tolni mert akkor én is megveszem.
  • KILLER2
    Az a rész hardcore-tól az igazáb szivatós. Én személy szerint négy részt utálok, ebből egyet nagyon. Viszont nem akarok spoilerezn, szóval inkább nem írom le xD
  • Lacc 88
    scátok. Felraktam a gamet felnyomtam a grafot és azóta élvezem :D Nagyon tettszik bejön a játék. Vannak szivatós részek, mint pl a Behemótos akit nem lehetett lelőlni és csalogatni kellett de összeségében nagyon tettszik. Várom a köv részt.

• underx
    Hy!
    Köszke !! Én voltam a f@x mert ott erölködtem mikor nem is engedte a nevet ,mihelyt találtam semmi gond,nincs bankkártya!?!?

:@
  • underx
    Én eddig megprobáltam mindenkinek segiteni,most nekem lenne gondom!!!!!!!!!!!!
    Ma mejött az eredeti gama,szeretnék regizni a LIVE-re,de onnan nem took tovább jutni,hogy adja meg a bankkártya nevét, utolso 4 számot,teloszámot...
    Telom még csak van ,de nincs bankkártyám,ilyenkor mi van ?
    Itt szivok mert nincs bankkártyám!!!!!!!
    PLS help!!!!
  • KILLER2
    Biztos úgy van, én már fél éve nem követem a Live-os dolgokat.
  • arty
    csusztatás :) egy évre sem kerül 15k-ba a live gold(x360)

ettől még én is genny dolognak tartom, nem is multizok 360on
  • Zsoccc
    Írok privátot ahol megbeszélhetjük a részleteket.
  • tojas1
    Szerintem igen mert akiket kidobott a gép/szervereket/ USA,UK,Lengyel szerverek voltak.

Zsocc:Ok nyomjunk eggyütt!!