6257
-
underx #3497 De tudom!
Egyszerüen!!! :)
Viccet félre téve ha játékban vagy nyomsz egy ö betüt maj irod:
say és ide a szöveg ...
ennyi
-
#3496 -
#3495 Nem, tudja valaki,hogy multiban hogy lehet chatelni? -
underx #3494 Gears azt irja dx10 be van kapcsolva XP alatt!!!!! -
G18XM8 #3493 De van egy elvileg programozók által feltört változat xp-re, de xart sem ér, a dxdiag-ban kiírja hogy dx10, de a játékok ugyan úgy dx9-ben futnak. -
underx #3492 Melyik verzsön van papa?????
Ird mán le nekünk,mert kurv@ra nem mindegy!!!!
THX! -
underx #3491 Nekem is ez a valami rajta van de semmi változás nincs!
Sem rosszabb sem jobb nem lett töle! -
#3490 A kivégzés játékmód egész élvezete de minimum 8 fő kell hozzá,bár elég kicsik a mapok. -
r4pt0r #3489 Igen létezik, de az biztos hogy nem dx10. Ha meg valaki felrak ilyen szarokat, lásd lent mi lesz vele. :D -
#3488 Van XP-re egy DX10nek nevezett cucc de jóistense tudja mi az csak aki elrakta! -
r4pt0r #3487 Nem baj ő felrakta, nem érted? :D -
#3486 xp-re nincs dx10 és nem is lesz -
G18XM8 #3485 Felraktam xp-re a dx10-et és behallt a Gears of War, de csak ez az egy játék. Megszívtam, mert most meg a dx9.0c-t nem tudom felrakni, mert kiírja hogy régebbire nem cseréli vagy valami ilyesmit. Úgy hogy fuck! -
#3484 meg esetleg ezt is:
- C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{1170D24F-42B7-40CF-AA1B-6395CE562354} -
#3483 nem tom mi lehet a probléma, esetleg próbáld meg törölni ezt a kulcsot hátha az előző telepítésből mard valami.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Gears of War -
szoszibá #3482 Valaki tud segíteni a telepítéssel kapcsolatban?
Már mindent megpróbáltam és annyira elkeserít, hogy nem lehet megoldani, hogy másik meghajtóra települjön...
Válaszaitokat várom és előre is köszönöm! -
underx #3481 Zsoccc szervez LIVE-társaságot,ha eredeti a gámád és van kedved nyomulni a neten akkor nálunk a helyed!!
Csak kérlek jelezd szándékod nálam,zsoccnál vagy itt :Hungarian Gear Squad a LIVe szekcioban!!! -
underx #3480 Csak annyit tudnék hozzáfüzni,hogy arazor-os verzionál ki lehet jelölni,hogy hova akarod telepiteni,de csak az után engedi ha alatta levö edit blablabla-nálpipát teszel!
A magyart nem tudom! :( -
ApPa123 #3479 http://www.gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=46 innen néztem -
ApPa123 #3478 1 gb ram ati radeon 9600 xt amd 2500+ athlon 64 próbáltam és mindig azt csinálja -
szoszibá #3477 Kösz Tyler a segítséget, de sajnos így sem jó. Átírtam registry-t mégis egyből kezdi pakolni a c:-re.
Egyszár már pedig régebben sikerült felraknom a másik meghajtóra...
Valakinek még valami ötlet? Nagyon köszi előre is! -
tmisi #3476 Kicsit több infót a gépedről, mert így nehéz lesz belőni, mi a baja. De egy drivercserét megpróbálhatsz. -
ApPa123 #3475 Helló lenne 1 gondom írtam már hogy mi az de azt mondták hogy nem támogatott a vgám de igen mert meg néztem szal az a gondom hogy játszok és elmegy a kép se kép se hang van amikor visszajön a kép és mehetek tovább de van hogy nem de ha mek is tovább nemsokára megint csinálja help -
#3474 A: Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dőlőt:)) használjátok"
-
#3473 köszi a válaszokat.
-
szoszibá #3472 Valakinek ötlet?
Nagyon megköszönném! -
Zsoccc #3471 Szia!
Elég egyszerűen be lehet állítani, hogy tudj játszani, a gond csak az, hogy ha konkrét személyekkel akarsz játszani azt nehéz kivitelezni, mivel ingyenesen csak silver hozzáférést kapsz. Így viszont elég sokminden korlátozva van. De ettől függetlenül lehet játszani. -
szoszibá #3470 Hol a FAQ-ban? Itt vagy játék FAQ-jában?
De megmondhatnád hogy ha tudod mert gyorsabb lenne...
ÉS még egyszer leírom: NEM A C: MEGHAJTÓT VÁLASZTOM KI HANEM A MÁSIKAT AMIN HELY IS VAN ÉS MÉGSEM ODA TELEPÍTI. -
#3469 faq-ban le van írva. -
szoszibá #3468 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 10 GB-os a C:\ meghajtóm és minden áron ide akarja telepíteni a játékot. Telepítés kezdetén nem az installra nyomok hanem a more options-re, beállítom a D: meghajtót mert ott van hely ÉS MÉGIS A C: MEGHAJTÓRA KEZDI TELEPÍTENI. 20 éves vagyok, jópár játékot telepítettem már, de ilyet még nem láttam...
A kérdésem az, hogy lehet megoldani, hogy az általam kiválasztott meghajtóra települjön a játék?!
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
Péter -
#3467 Egyenlőre én még nemtudtam a LIVE-on MAGYAR emberekkel játszani.
A barát listába már felvettük egymást Zsoccc-al,de sajnos az a rész "Invite Game"/meghívás járékba/ nem lehetséges.
És így,ugye nehéz lesz eggyütt csatlakozni valamilyen szerverre szerintem.
Ha valakinek van valami ötlete esetleg a HGV-s Srácok tudnak valami okosságot jelezzétek már nekünk.Köszi
Jasonx felvettelek a Friends listára a Live-ban.
-
#3466 léci majd írd már le, hogy sikerült-e normálisan live-on tolni mert akkor én is megveszem. -
#3465 Az a rész hardcore-tól az igazáb szivatós. Én személy szerint négy részt utálok, ebből egyet nagyon. Viszont nem akarok spoilerezn, szóval inkább nem írom le xD -
Lacc 88 #3464 scátok. Felraktam a gamet felnyomtam a grafot és azóta élvezem :D Nagyon tettszik bejön a játék. Vannak szivatós részek, mint pl a Behemótos akit nem lehetett lelőlni és csalogatni kellett de összeségében nagyon tettszik. Várom a köv részt.
-
underx #3463 Hy!
Köszke !! Én voltam a f@x mert ott erölködtem mikor nem is engedte a nevet ,mihelyt találtam semmi gond,nincs bankkártya!?!?
:@ -
underx #3462 Én eddig megprobáltam mindenkinek segiteni,most nekem lenne gondom!!!!!!!!!!!!
Ma mejött az eredeti gama,szeretnék regizni a LIVE-re,de onnan nem took tovább jutni,hogy adja meg a bankkártya nevét, utolso 4 számot,teloszámot...
Telom még csak van ,de nincs bankkártyám,ilyenkor mi van ?
Itt szivok mert nincs bankkártyám!!!!!!!
PLS help!!!! -
#3461 Biztos úgy van, én már fél éve nem követem a Live-os dolgokat. -
#3460 csusztatás :) egy évre sem kerül 15k-ba a live gold(x360)
ettől még én is genny dolognak tartom, nem is multizok 360on -
Zsoccc #3459 Írok privátot ahol megbeszélhetjük a részleteket. -
#3458 Szerintem igen mert akiket kidobott a gép/szervereket/ USA,UK,Lengyel szerverek voltak.
Zsocc:Ok nyomjunk eggyütt!!