6257
-
benzin187 #3537 JÓVAN MÜKÖDÖT MER LETÖLTÖTEM EGY MÁSIK CKRACOT ÉS AZAL MÜKÖDÖT KÖCE -
benzin187 #3536 de ne segitet a másik crack sem akor mivan hm? -
benzin187 #3535 nem tom hogy melyik mer én letöltötem a magyarverziot és már nagyon akarok velejátszani de nemengedi
ami elöbirtam angol szvasat aszt irja ki nekem de ha mgy nyomom az okot akor elinditja de a miscrosoft feliratig elmegy de utána meg kilép mért segitcs lécci -
underx #3534 Cserélj cracket és no problem! -
underx #3533 Miért nem olvasol visszafele? -
underx #3532 Melyik is az a verzio ami neked van? -
benzin187 #3531 és nekem a magyarverzio van meg -
benzin187 #3530 szia asztok mért irja ki a játék amikort játszani akarok vele to play gears of war please double click starup exe mért irja eszt ki nekem hm?
segitsetek -
underx #3529 Teljesen mindegy!
Egyszerre frissitsd le!!!!
Ja és van hozzá is honositás! -
george4 #3528 Melyik hamachi-t erdemes felrakni? Hamachi 1.0.1.5 jo? -
underx #3527 Hy mindenki!
Igen tört játékkal csak Hamachin lehet játszani,de a magyar verzioval nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen én játszanék hamachi keress meg!
A magyar verzio egy foss !!!El kell felejteni!Nem lehet vele multizni(hamázni)sem!
Ha kilépked a gámábol a hamachi fix ebben is segit,meg ajánlott minden Hardverhez a legfrissebb szoft!
A másik én személy szerint nem ajánlom a Patch-ek használatát!Idáig aki felrakta csak szivott!!!
Infoért katt ide:
Hungarian Gear Squad
Remélem mindenkinek tudtam segiteni!
Ha nem irjon!
Van mindenre megoldás! -
george4 #3526 Ertem, akkor feldobom a hamachi-t azt jatszhatnank! -
laci792 #3525 Biztos vagyok benne hogy nem :( Vagy eredetivel live-on vagy hamachival törttel -
laci792 #3524 nm;) -
george4 #3523 Konzol elohivasa es ip beirasa alapjan multit nem lehet jatszani? Csak hamachi-val megy? -
george4 #3522 Koszi az infot!) -
laci792 #3521 nem, nekem kellett hozzá még magyarosítás -
benzin187 #3520 mert én magyarul töltötem le
-
benzin187 #3519 de nekedis magyar? a játék?
-
laci792 #3518 olvasd el a faq-t ott le van írva 1-2 dolog ha nem jön be és ace codec packod van szedd le és úgy próbáld esetleg másik crackkel ha tört -
benzin187 #3517 na de nme tok mert nincsen egrem mért hogy letudjak meni -
laci792 #3516 Játszik hamachin valaki törtel? Ha van kedve valakinek írjon ide és összehozzuk -
benzin187 #3515 de akor nem tudok mert nincsen egerem miért?
-
laci792 #3514 Nekem is ez van, ne nyúlj a hibaüzenet ablakhoz hanem a tálcáról lépj vissza és játsz -
benzin187 #3513 szia asztok segitsetek amikor felraktam elinditotam de a menüig nem jutel hanem akor kilép a windowsba miért hm? de most rakom fel ujra hogy müködik e -
george4 #3512 Felraktam patch nelkul, de ugyan ez a hibauzenet!
KEP -
yaqwsxcde #3511 Gears Of War Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu -
#3510 crack? ejnye-bejnye... -
#3509 Esetleg még a configod leírhatnád. Én úgyse tudok segíteni, de a többiek hátha. -
george4 #3508 Gears Of War Proper-Razor1911 angol, 1.1 es.1.2 patch-et felraktam 1.2 crack! -
#3507 Honnan tudnánk?
írd le:
- játék verzióját
- géped
- crackelt-e
És akkor már van rá esély, hogy tudunk segíteni. -
george4 #3506 kep -
george4 #3505 Nekem kb. 30 sec utan a main menu-bol kilep ezzel a hibauzenettel, miert?
-
Csavez #3504 Hi!
Nem tudjuk összehozni a haverral a co-op-s modot!!!
Mindent úgy csináltunk, ahogy le van írva underx 3326-os üzenetében + a F.A.Q-ban. A hamatchi stimm, tudunk csatlakozni egymáshoz, a pigelés elindul,megy.Belépünk a játékba, egyikünk host local network,elindítja a játékot,a másik join network refresh!Nem történik semmi!!!!
"razoros game 1.0-crack nincs fent patch"
A választ előre is köszönöm! -
#3503 Akkor ezt elnéztem, ott tényleg nem kell. -
underx #3502 Mögötte van egy diszlet amit drotkötelek tartank,azt kell a csavaroknál elllöni! -
#3501 Mindig a műholddal. Ha valahol vető van, akkor ott van valahol a műholdas fegyver is. -
preti96 #3500 helo [/spoiler]azt szeretném kérdezni hogy amikor le kell engedni a hidat
megjavitottam a vezetéket és bementem a szinházba és ott egy vető na azt hogy kell kinyirni? -
underx #3499 -
#3498 ja bocs, kicsit benéztem. Aszittem, hogy az a chat az cheat. Csalókat meg nem szeressük. Szóval bocs, hogy félreértettelek.