Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úúú bocs félreértettem... tudom már akkor azt én kilõttem rakétavetõvel amikor elfogyott átváltottam a fegyveremre és a fejét lõttem asszem. elég szemét pálya!

egy kicsit mondd el érthetõbben a denevéres pályán vagy? , Berserkernél? , az óriás Góliátnál(nagy pók)?, vagy hol?

próbáld meg letölteni az ACE MEGA CODECS PACK-ot így keress rá! az lejátsza az összes video dolgot ami a gépen van! és a játék közbenit is elvileg! ha tévednék akkor ...

na ja hátha ne lõnek le:S de merre is kell futni egyenesen vagy a szörny fele?:D:D:D

DarkSector
Biztos hogy semmiféle képpen nem tudod futtatni ha nem az elõírt minimum ba vagy a felett van a VGA-d vagy egyébb hardware-ed

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

huu akkor +nyugodtam: mert holnap hozzák ezt-->>SAPPHIRE - HD 2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP
remélem ezzel már elindul:)

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Prince of Máté
Kurvára mindegy hogy kapsz-e hibaüzenetet SEMMIKÉPPEN nem tudsz SM2-es kártyával játszani vele!
Hiába erõlködsz nincs SEMMI megoldás, csak egy új kártya!

Prince of Máté
Gef 6 széria SM3-as

én nem kövezni hanem játsznai akarok::)...:(..de sehonnal nem kapok választ..az a baj hogy semmi hibaüzenetet nem irk ki, csak windows hiba hangot nyom..:(

Sorry! Erõsen Nvidia és Intel párti vagyok. Kövezzetek meg érte nyugodtan.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

jó neked:( te legalább játszol:(...amugy nem tudol valami okosat mondani a problémámra?

Hali! Avonatos pályán a fõellent, hogy nyírtátok ki? Már beleküldtem a lõszerkészlet kétharmadát, plusz a gránátokat, de még mindíg áll a csóka, ráadásul jönnek a madarak is. A haversrácot pedig esélyem sincs feléleszteni. Szóval szívokn vele ezerrel...

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

mondjuk azt mondták hogy ati 9600 nem fog elindulni és hogy kapok 1 hibaüzenetet..de semmi iet nek kapok:( csak 1xrüen BING <#schmoll2>

kinyomtam hogy bejöjjön mindig a telepítõ ablak, erre rámegyek az iconra semmi nem történik csak jön az a átkozott BING..(eredeti a game)

rányomtam a skipre bejött az a ablak aztán eltünt és 1 windows hibahang jött ki:( (BING)

Elég egyszertelepíteni, utánna mellõzd a telepítést és többé nem kérdezi.
ezt nem értem...letöltöttem a Proci drivert telepitettem aztán inditom a játékot, kijön a Software update ablak, nyomomtovább majd Install,, kijön az AMD telepítõ elkezdi telepite majd kiirja hogy kész, és hogy inditsam ujra a gépet, ujrainditottam, inditanám a játékot erre kezdödik elölröl az egész..Update ablak és +int instalállom aztán +int semmi :((((( DE MÉR???

nekem most valamit a CPU driverröl magyaráz:S de nem értem mit kell csinálni:(

JaSoN HuNTeR
hol láttál ilyent?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

rastaman
nekem is elment még a "mezei" 6600-al. igaz hogy minden low beálllításokkal min felbontásban, e azért még így is szép volt a játék

a 6600-van kiiirva minimumra szoval azzal ien gond nem lehet.

SAPPHIRE - HD 2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP

DarkSector
Huh lehet hogy pont ez a baj, mert a 6600GT már másképpen hangzana, mert asziszem ez még SM2.0-ás...
De ez nem biztos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CPU: AMD Athlon 64 2800+
Memória: 1 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce 6600

Ha jól emlékszem ilyen gépe van, ha minden igaz pont a minimum ami kell a játékhoz.

DarkSector
Ezaz, hogy én csak a kiírást figyeltem. Ha tévedett a progi akkor elnézést.
De már eladtam a régi konfigomat.
Monitoron megint csak annak tudok hinni, amit kiír meg amit látok.
Én értem hogy te mire gondolsz, de én azt mondtam a srácnak, hogy a régi monitoron az a max. de ha már itten tartunk...vannak játékok, amik 16:9-esek, és nálam csak akkor volt jó, ha 4:3-ba tettem...
Akkor most mi deformált mihez képest???

Prince of Máté
Jó ha így nézzük akkor tudja az 5:4 képarányt, de semmi értelme sincs abban használni, mert kinyújtja a képét.
Tehát anna ka valódik maximális felbontása 1280x960, ami 4:3 képarány.

A procidról meg:
Hiába azt írja ki, attól az még 3ghz-es, csak a HT technológia miatt hitte annak az a program!
Egy pentium alap hûtéssel alig éri el a 4.0 ghz-et stabilan, egy komoly hûtéssel viszont el lehet érni az a 4,5 ghz-et, de gondolom alap hûtéssel használtad.

DarkSector
Gép konfigját írd le légyszíves.

DarkSector
Már megint butaságokat beszélsz.
az én monitorom márpedig 1280x1024-es max felbontást bír.
Te a 16:9-es monitorokkal kevered...ami laptop-ban szinte mindegyiknél ekkora képernyõ van...

Szóval CTR-emnél hidd el hogy 1280x1024 a max felbontás.
Nézz utána:
LG 700B

Scátok, lenne egy kérdésem. Haver felrakta a gamet elvileg a gépén futnia kell a játéknak és a legfrisebb driverek is fenn vannak neki. Az a probléma hogy a game elindul de mielõtt bejönne a menü kilép. Sok hozzászólást visszaolvasott már mikor nálam volt, de nem találta meg a megoldást nete meg nincs hogy folytassa a keresést, én se tok neki perpill segíteni nem leszek netközelben vizsgák miatt. Ne haragudjatok ha volt már szó errõl de fontos lenne a megoldás. Köszi elõre is a választ.

DarkSector
Ezt a SRL mutatta ki, nem az ujjamból szoptam!<#lama>

Pontossabban így:

Az elsõ mezõbe: CPU Intel P4 3.0GHz
Alá meg ezt: CPU Speed 4.5GHz

ne aggódj engem is meglepett.
Be volt kapcsolva asszem valami Hyper Threading vagy mi.
Vagy nemtudom.

Prince of Máté
Swap: szaggatás, amikor nincs elég ram akkor jön elõ.
A CRT monitorod meg 1280x960-as volt max, de azokat 1024ben kell használni :)

Prince of Máté
A pentiumod nem 4,5 ghz-en futott lol ne nevettess már <#lama>

DarkSector
Sõtt töltsétek a GOW-Hungarian verziót, és akkor egyszerûbb.

DarkSector
Na figyuzzatok!
Magyarosítással kapcsolatban!!!!!!!!

Le kell tölteni a magyarosításhoz szükséges fájlokat, majd mindegyiket átnevezni a kiterjesztését ".int"-re...és van egy INT mappa, ami egymagában fekszik egy engine vagy milyen mappában ide be kell rakni a régi meglévõ fájlok helyére az átnevezett fájlokat.
Az az INT mappa, ahol mellette még más mappa is van azt nem kell piszkálni.

JaSoN HuNTeR
de GDDR3?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Doom 4
na nekem legalább vannak spanyol feliratok de darksector nem néz a chat ra

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nekem nem megy a magyarítás.Razor féle verzió,felraktam,leszedtem rapidshare-rõl a zip kiterjesztésû fájlt.C meghajtó/MS Games/Wargames/INT és onnan az összeset kiszedtem és átmásoltam egy új mappába õket.Tehát tök üres.Kicsomagoltam oda amit leszedtem,mindnek .hun a vége.Egyesével átirkáltam õket .int-re és semmi se magyar igy sem,ráadásul a menüben eltûntek a feliratok.Mit csinálok rosszul?
Doom 4
De nálam az ESN és akkor oda kell felülirni vagy mind 2 be ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
biztos hogy nem fog.

Jason! találtam 512MB-os karit:)

wedge31
Én a legegyszerübb modon oldottam meg nem harcoltam hanem szaladtam igy simán oda értem idöben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ajjjj de játszanék már:D de csak holnapra hozzák:) és ha igaz hogy az ati 9600proval?? el se indul akkor még 1-2 nap:(

HöfEE
Hali! Van egy problémám keresgéltem a fórumban is hátha ir valaki errõl de nem találtam semmit. Tehát elõször is nekem a razor féle gears of war van a gépen. A probléma pedig az , hogy nincsenek in-game videok(legalábbis szerintem) Amikor elkezdem a játékot semmi bevezetés nincs egybõl a cellában találom magam és kezdõdhet a játék. És igy fogalmam sincs a történetrõl semmirõl hogy egyáltalán miért vagyok ott. Lehet én nem értek hozzá és nincs is video a játék elején de akkor meg igy elég fura.

#2811 hátha valaki emlékszik rá hogyan oldotta meg:)

DarkSector
Igen így GONDOLKODJON mindenki.

JaSoN HuNTeR
remélem mindenki igy gondolkodik.Nem szabad warezolni.

áá elakadtam egy résznél talán elõször a játék során! nem tudom h kivitte már végig, elõször is ACT 4! ház résznél tartok ahol miután megvédtem a házat az át kell menni a hátsórészhez aztán jön 2 bombázó zombi vagy mi miután azt leövöm visszaszámlál egy óra:S:S:S 40 sec kb... na most ennyi idõ alatt nem tudom végigverekedni magam mert megint jön egy bombázó aztán letelik az idõm és egy nagy gépi szörny rácsap az autómra mission falied:S:( ezzel nagyon szenvedek! esetleg valami ötlet hogy hogyan kéne ezen túljutni?

én nem sajnálom a fejlesztöktöl ezt a pénzt , szerintem remek munkát végeztek.

:P

DarkSector
van a padláson elég mindkettõbõl.