Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az az elsõ betontömb nem véletlenül van ott, és a világítás sem.
A dögcédulák az "Achievements"-et (Elérhetõ Jutalom) adnak, de csak LIVE hálózaton!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a GoW_HUN-t tettem fel, feltettem hosszá a GoW 1.2 PL.CZ.HU - Prophet patchet, és nem crackeltem semmit! Annyi, hogy deamon tools (4.30.4)-el bemountoltam az imaget, és yasu-val cloack-oltam.
Ennyi, és mûködik végre valahára, gyönyörûen fut.
A játék eleinte nem fogott meg, de aztán egyre jobban élveztem, és nagyon jól szórakoztam vele. A második nehézségi fokon jáccva azért voltak igencsak idegesítõ részek, amiket akár 10x is újra kellett kezdenem, de összességében élvezetes volt minden helyszín.
Viszont vannak nagyon idegesítõ és flusztráló dolgok:
-Felpörgetett láncfûrésszel egyenest nekifutok az ellennek, erre õ még nagy nyugodtan felpörgeti, és õ abál szét.
-Sokszor szerettem volna elõre kiugrani a fedezékbõl, erre átugrik oldalt a másikhoz.
-Beakadó AI: Néha falba csúszkálnak a társak, meg rohadtul lemaradnak, csak állnak egyhelyben.
-Könyörgöm, azért egy quickload-ot tehettek volna bele, ha már rohadt checkpointos a game. Értem ezt arra is, hogy cache-elhették volna a legutóbbi elmentett rész betöltését, és nem kéne "órákat" várni, hogy visszatöltsön, fõleg egy olyan retek résznél, amit már 15-ödjére kezdek újra.
-Final Boss vicces. Ezt komolyan gondolták? Coop módban elhiszem, hogy nem gáz kinyírni, de egy buta bottal az oldalamon úgy érzem lehetetlen. Nem gyakran hagyok ott játékot, mert nem bírok valamit megcsinálni, de ez kiérdemelte.
Talán ennyi a negatívum részemrõl. Amúgy ezek ellenére azt mondom jó játék lett, már csak éljük meg, hogy a 2-õt (és a többit is ha lesz) adják ki PC-re is.
Apropó. A készítõknek hála ugye nem fejezem be a játékot, mert szeretném ha a maradék idegrostjaim nem robbannának szét, ezért megkérdezném, hogy az összegyûjtött dögcédulákért mi jár? 22õt sikerült összekaparni.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
open sp_tomb_p than hit enter key
0 sp_prison_p
1 sp_embry_p
2 sp_embry_p
3 sp_embry_p
4 sp_hos_p
5 sp_hos_p
6 sp_hos_p
7 sp_tomb_p
8 sp_ephyrastreets_p
9 sp_ephyrastreets_p
10 sp_oldephyra_p
11 sp_oldephyra_p
12 sp_oldephyra_p
13 sp_oldephyra_p
14 sp_viaducts_p
15 sp_alamo_p
16 sp_Factory_p
17 sp_factoryinterior_p
18 sp_factoryinterior_p
19 sp_caves_p
20 sp_caves_p
21 sp_caves_p
22 sp_eba_p
23 sp_eba_riverwalk_p
24 sp_eba_riverwalk_p
25 sp_eba_riverwalk_p
26 sp_adams_p
27 sp_adams_p
28 sp_timgad_p
29 sp_timgad_p
30 sp_timgad_p
31 sp_timgad_p
32 sp_timgad_p
33 sp_station_p
34 sp_tyro_p
35 sp_tyro_p
fotográfik kolomp edisön :D
Szal az lenne a problémám hogy pár nap után a mentések egyszerûen eltûnnek és elõröl kell kezdeni a játékot, profilt csináltam de pár nap után eltûnik minden ha van erre a problémára megoldás írja már le nekem valaki.
Köszi
nekem az lenne a problémám hogy kb félig kivan pörgetve a játék és ha elindítom és elkezdek vele játszani akkor újraindul a gépem
(ATI videokártyám van)
a játék eredetiben van meg!
PLS valaki segítsen
ezutan ezt irja ki es torolhetem a gamet es kezhetem eloröl
elis indult a jatek de amikor updatezik amikor be irom a kododt akkor ki lep az astalra es utan ne mtudok be lepni sehoyg sem
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
EN KESZEN VAGYOK A GEaRS OF WARTOL%%%%%
amikor liveot akarok hasznalini felrakom a pechet es semmi
Startup Application hibát észlel és leáll:S:S:S
kikeszit jo a gepem regne futott rajta most semmi
nem tudok livon jatszani ez a kibaszoot hibatol keszre megyek
van valakinek esetleg meg oldas ra mert igazan meg koszonem ha tudna valaki segiteni nekem irjatok VISSZA LECCI
VAGY MSN:[email protected]
vegyetek fel es mondatok el hogy mi van vele mert keg kattanok rajta elore is koszi a segitseget szep napot
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Rámentem a LIVE-re és egyetlen 1 szervert sem adott ki 😞
Senki nem játssza már ezt a game-et?
Next PC upgrade: 2022
Mi kéne hogy menjen a game?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amikor indítanám,kiírja,hogy a monitorom nem támogatja a játék minimum felbontását,szépen magyarul írja,mert alapból magyar verziót szedtem le.
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e valahogy állítani hogy a játék milyen felbontásban induljon? A kompatibilitásnál a parancsikonjánál állítottam 641*480-ra,de ugyanaz. Azt hittem odabaszok a monitornak,amikor elolvastam az üzenetet,bazzeg három napig töltöttem,de minek????!!!!
Meg ezen kívül még kérte a legfrisebb NVIDIA Drivert,megkapta,de ugyanaz.
Ha valaki tudja a megoldást,annak nagyon megköszönném ha leírná ide!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ezt írja ki minden indításnál. Mi lehet baj? Segítsetek...