6257
-
SL #6057 Ezt kellene tenni mindenkinek és hát ha elgondolkozik a mikrofos, hogy miért szar az összes termékük. -
Indigo #6056 Írj a fogyasztóvédelemnek, a Microsoft-tól pedig követeld vissza a játék árának a felét...
Amúgy semmit nem tehetsz, ha már beregisztráltál... -
Novotsik #6055 Helló! Mit tegyek, hogy ne ezt írja ki? Már kipróbáltam mindent, de semmi nem jött be. -
#6054 koszi :D (kozbe mar megtalaltam en is) -
Indigo #6053 Nem ártana már végre beletenni a FAQ-ba...
Bár... sokan azt sem olvassák el... -
#6052 #6048...
-
?!
felraktam az AMD Cpu Driver -t (ami mar amugy is fenn volt), viszont folyamatosan rinyal erte. Skip utan bejon hogy Start viszont utanna meg a fenn levo hibauzenet fogad.
(Eredeti a jatek) -
#6050 Ha eredeti! -
Novotsik #6049 Hali!És ha ezt felrakom akkor tudok vele játszani net-n is? -
#6048 Azt hittem, veszed a fáradtságot, és mielőtt visszaszólsz, utánanézel - nem véletlenül nem adtam LINKET a megoldáshoz...
Lustáknak direkt link a fájlra...
-
#6047 Pedig igaza van i2k nak.Megoldja a problámát.Vmi certification patc kell de mind1 mert ha beírod googleba h cd projekt GOW patch egyből kidobja -
Csak77 #6046 dehogy oldják pajti -
#6045 Felejtsd ezt el!
A CDProjekt-es javítások ezt is megoldják!
-
Novotsik #6044 lacc 88 állítsd visza a dátumot 2009.január.22.-ére majd restart
és a game el fog indulni. Am nekem is ezt az üzit dobta ki mindig csak utánanéztem :) Így viszont net-n nem lehet vele játszani de legalább a single megy -
SL #6043 Hellósztok!
Van egy problémám:
64 bites Win7-re felraktam a játékot, de valamiért a cd projekt-es patch-et nem akarja feltenni. Nem tudjátok miért van? -
Leky #6042 Lehet-e a játékkal osztott képernyős módban co-op módban játszani? -
Lacc 88 #6041 Sziasztok lenne egy kis problémám. Régebben játszottam már a játékkal, most felraktam Win 7-re. De mikor indítanám kapok egy ilyen hibaüzenetet.
"You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game."
Mi a megoldás? -
Wiking77 #6040 Besz@rok ezen a játékon,minden irányból igyekeztek keresztbetenni a készítők a csóró gamer-eknek. -
Wiking77 #6039 Csináltam már új profilt,de nem jött be.Szerintem az a baj,hogy letöltöttem egy " gears of war savegame 100% " nevű unlocker-t.Ami annyit csinált,hogy elérhető az első küldetéssorozat előlről,meg az utolsó 5-ödik küldetéssorozat az elejétől.Én kb a 2.-ik közepétől akartam folytatni ameddig eljutottam,leszedtem egy " gears of war unlocker " nevű izét gondolom az jó lett volna,de valamiért akármit csinálok csak az előző állapot van,hogy az első meg az utolsó küldetés elérhető.Az első küldetéssorozaton belül nincs gond,mert megmarad a mentés.De mihelyst megcsinálom,és belekezdek a második küldetéssorozatba,onnantól kezdve ha kilépek akkor vége,elszáll a mentés.Pedig már újratelepítettem és teljesen letöröltem a játékot,akkor is alapból az a helyzet ,hogy az 1és az 5-ödik elérhető.Gondolom valahova elrejtett valami file-t amitől emlékezik rá. -
#6038 már nem nagyon emlékszem, de asszem home gombot megnyomod ott lehet online meg offline profilt is kreálni -
Wiking77 #6037 Azt hol lehet,és hogyan? -
#6036 csinálj offline profilt -
Wiking77 #6035 Hali!
Tud nekem segíteni valaki,valamilyen tanáccsal?Másoltan van meg a játék,olyan 2-3óra alatt elindítottam (ilyen crack-olyan patch),megy is szépen,csak eltünik a mentés...vagy mi.Kilépek a játékból,akkor visszalépek,és tudom folytatni az utolsó ellenőrzőponttól.De ha kikapcsolom,és másnap folytatnám,olyasmit ír ,hogy nincs betölthető mentés,és kezdhetem elölről.Elég bosszantó,mert tetszik a játék,el is vittem majdnem a feléig aztán másnap volt meglepi. -
#6034 Ha te mondod...
-
Csak77 #6033 Hülyeség. -
#6032 Ezt ugye nem gondoltad komolyan... legalább olvasnád el rendesen az írását, mielőtt fröcsögnél, teljesen feleslegesen!
Amire Te gondolsz, azt már rég megoldották egy javítással.
nyemra: ''old file not found, however a same file found blahblah''
Két dolog lehetséges:
- az eredeti játékodra is feltettél egy crack-et [NoDVD törés],
- vagy a Patch-et nem a játék könyvtárában indítod el.
-
Csak77 #6031 vissza kell állítani az időt mondjuk 2007-re. Gagyi az egész, de legalább így megy. Amúgy 10 forintot sem ér meg ez a játék pc-re. -
nyemra #6030 szevasztok skacok, lenne egykis gáz. szal most vettem meg a gow 1 et. és máris a hajamat tépem. mondjuk kb 3-4 óra után megoldottam az instalálási poblémát. de mostmeg hiába probálom patchelni azt irja ''old file not found, however a same file found blahblah'' .. valaki? valami ötlet? épp reinstalálom és majd meglátom milessz . -
#6029 EmThor: A privikre és itt is:
Hidd el, nagyon-nagyon megérte a "kínszenvedés" - az egyik legjobb TPS a PC piacon [ha nem a legjobb]!
-
#6028 Hát, ha crack-elt exe-re akarsz frissítést tenni, akkor nagy eséllyel kapsz ilyen üzenetet ---> ezért kell MINDEN játék telepítése után azonnal biztonságos helyre másolni, vagy átnevezni az indítóalkalmazását (*.exe) pl.: valami_eredeti(.exe)...
Patchelés és crackelés előtt is ajánlott.
-
sedf #6027 hali volt má valakinek olyan problémája hogy ezt dobta ki:
"old file not found. however, a file of the same name was found . no update done since file contents do not match"
-
#6026 megoldódott:
regedit futtatása, ezt kell megkeresni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
itt a Programfilesdir jobbegér, modify, c:\ átír amire akarjátok a többit nem szabad bántani.
újraindítás, és az installer elején van egy 'részletek' gomb, na onnan kell nyomatni -
#6025 megadtam minden jogosultságot a d:\ partíciónak ahol van elég hely és egyszerűen nem hajlandó felrakni, már próbáltam d:\program files-ba is... közröhej -
#6024 ha nem az autorunt hanem a setup.exe-t indítom akkor se jó -
#6023 Hali, először is visszaolvastam,de nem stimmel:
a kiválasztott meghajtóra nem engedi telepíteni a játékot, mert kevés a hely, ez a vinyó c: partíciója, d:-t választva a telepítésnél u.úgy 1603-as hibával dob el: nincs elég hely (cdprojekt patch fenn van)
WTF -
#6022 Midéle = Miféle -
#6021 Midéle "unreal 3"-hoz hasonlóan. Unreal 3 nem létezik.
Unreal Tournament III létezik.
A vérességet pedig nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni.
-
Kurilin #6020 Nem igaz nem indul de ma kapok kontrolert és azért jó lenne ha el indulna
-
Colors #6019 hi! valaki meg tudja mondani, hogy (a pc-s verzióban) ki lehet kapcsolni a vérességet az unreal 3-hoz hasonlóan?^^'
köszi előre is -
Samanoske #6018 Megy vkinek a clonedvd hunnal a coop?
Milyen verziód van?