6257
-
cumfu #3577 Heló! AMD Athlon 3200+ AM2, 2*512ddr2 ram + GF 7600GS 256mb-om van. Ezzel a konfiggal érdemes a játékot megszereznem? Előre is köszi -
#3576 Talán, ha sikerül én is Multiplayerezek, majd JimMorrison723 néven -
#3575 Magyarul tettem fel újra, de angolul van.:) Először pedig jó volt... -
#3574 Aha. Q6600 GF 8800GTS 512MB.
A Bioshock mellett ez a nagy kedvenc. Talán azért, mert nem voltak restek megtervezni "művészi" szinten a kreált világot. Iszonyat sokat számít számomra. -
laci792 #3573 Hi underx.
Van tipped miért nem tudtunk tegnap jáccani?
Én a másik szerverre se tudtam kapcsolódni pedig 3 napja még george-al jácottunk.
Egy dolog feltünt hogy hamachinál a te neved mellett zöld csillag volt az enyém meg george neve mellett meg zöld pont, én a free verziót használom, lehet hogy ezért nem ment nekünk a lan? -
underx #3572 Igen én is ekkorán nyomom! -
#3571 -
#3570 Te is ekkora felbontásba nyomod???
-
Demeter #3569 Ment a privi, és thx!
-
#3568 Én spec a hun verziót nem tudtam elindítani. Ellenben az angol verzió gond nélkül megy. Le kell hozzá tölteni a reload-os crack-et, a mentés fix-et, és kész. Mindez kicsit visszaolvasva elérhető a magyarítással egyetemben.
-
#3567 Egyszerű
Keress egy jó verziót, és magyarosítsd. -
#3566 Demeternek szólt -
#3565 Én tudok segíteni ha kell.Nekem is volt problémám de megoldottam meg havernak is.Ha érdekel privibe jelezz. -
Demeter #3564 Srácok volna egy kérdésem vajon miért nem hajlandó elindulni a game? Letöltöttem a hun verziót, majd DT-vel mount a gém el is indul majd a setup képernyőnél kivág. Akárhányszor próbáltam mindíg ezt csinálja. Nemtudom jelent e vmit, hogy Vista alól próbálom?! De gondolom nem ez a probléma..
Tud vki segíteni?? -
#3563 SEGÍTSÉG A MENTÉSEKHEZ!!!
Ha egyszercsak azon veszed észre magadat, hogy betöltötted a profilodat a játékban, és meglepetésként kiírja a gép, hogy eltűntek a mentéseid, akkor nem szabad kétségbe esni.
Egyszerűen kapcsold vissza a netet.
Ne kérdezzétek, hogy ez miért van, de én is csak most találkoztam először ezzel a problémával és véletlenül jöttem rá, hogy ez miért fordulhat elő.
Kéretik ezt valamilyen formában feltüntetni a F.A.Q-ban.
Köszönöm!
LOL
-
underx #3562 Aki este akar játszani az jöjjön a :
SG forum GOW passz: gow -ra
Protector itt minden segitséget megtalálsz egy helyen :Hungarian Gear Squad -
george4 #3561 gm? Mindegy, megnezem majd. Igen nem rossz a multi resze. Aha, de talan a grafika beallitasok miatt szaggatott. -
laci792 #3560 csak mert gm néven írtál vagy valami hasonló volt. Nekem bejött nagyon a multis rész Nem tudom mennyire volt elég a netem, neked jobban szaggatott mint singleben? Mert nekem ugyanolyan volt, bár mint mondtam az én gépem régi vas... -
george4 #3559 Igen velem!) Miert?
-
laci792 #3558 feltelepíted és join netvork -
laci792 #3557 George én veled játszottam egyébként? :D -
#3556 Vki elmagyarázná a hamachi beállítását és akkor menék én is multizni. -
G18XM8 #3555 Két szóval jellemzem ezt a játékot: Isten játék!!! -
underx #3554 És még egy magyar szerver:
Dako GOW passz: gow -
george4 #3553 laci792 ha megjottel nezz fel a hamachi-ra! -
george4 #3552 Nem azert volt piros, hanem mert blokkolva volt. -
underx #3551 ide mindenki!!!
Ne csak egy szerverre gyertek be hanem ahova csak tudtok!!!!!
szerverek:
Gears Of War magyarock passz: rock
GOWnation passz: gow
GOW3.eu passz. gow
GOW.hu passz: gow
SG forum GOW passz gow ide mindenki aki itt van jöjjön!!!
GOW us passz: gow -
underx #3550 Ezek mind az én szervereim!
Pontosaban 2 ebböl én csináltam! -
underx #3549 Frissits! -
george4 #3548 Hello!
En a Hamachi 1.0.1.5 hasznalom! Mindenkit pirosan jelez. Nincs fent senki? -
SERg #3547 GOW.HUN pass : gowhun -
george4 #3546 Dehogynem! Akkor megint a hamachi szarakodik! -
laci792 #3545 itt egy másik ha még erre vagy 23-ig bent leszek:
hálózat: gowhun
pass: 666666 -
laci792 #3544 ez nem létezik:( -
george4 #3543
hamachi szoba: gow(george4) pass: gow -
#3542 Semmi gond, csak márt a falnak megyek attól h játék közben kérdeznek valamit és lövésem sincs,hogy hogyan válaszoljak :D -
george4 #3541 Gow.hu, GOW3.eu, Gears Of War magyarock lepj be valamelyikbe! -
underx #3540 játszunk!
-
george4 #3539 Akkor jatszunk? -
george4 #3538 Ha elindtitom a regfix-et, akkor nem kell mar ezt megcsinalni ugye?
1.elindítod a hamachit
2.kikapcsolod a netedet meg a lant
3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.