Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
2: Szerintem mások nevében is szólok... Jó lenne ha egy postban írnád le a problémáid, nem pedig minden mondatot külön. Ez nem chat, hanem fórum. Szerintem mások is segítõkészebbek lesznek, ha ezt megfogadod.
lehet hülye kérdés de sejtésem sincs
nah és most jöhetnek a vélemények
a lényeg hogy a gears of war mellesleg törten van meg és szeretnék neten játszani...
azt olvastam hogy xfire-el lehet szal letöltöttem...
van friend,servers,files fülecske ha a friend-be menne vaok akkor ott van jobb oldalt hogy installed games...
oda fel van sorolva a gears of war a cod4 stb...
belemegyek a servers fülbe oda meg csak a cod4-et dobja ki az all menüpont alatt
Na szóval ha vki tudna adni tippet h mi lehet a gond! már megpróbálta letölteni ezt a Filet, beillesztette és ugyanugy ezt hírja ki h hiányzik! mi a teendõ? én elfogytam...
én ide szoktam feltölteni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(tört)
Van xfire-öm és gears of war-om de az X nem látja a gears of war servereit de a servers-ben még a gears of war-t se mutatja...
Valami tipp?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Haverral végignyomtuk coop-ben és úgy ûberbexarás! Kö-te-le-zõ!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Én most nyomom de egyszerûen nem értem! Miért kapott ez a játék olyan sok díjat? Nem mondom, hogy rossz de hát... más játékotkat az olyanok miatt,hogy ki van jelõlve az útvonal már 70%-kal díjazák. Ez a játék az utóbbi idõk leg quake1-gyesebb játéka. Interakció nulla. Egér jobb click-click azt kész. Hangok és a dramaturgia ok (ez viszi el a játékot a hátán) aztán mi marad. Cod4 és crysis, pláne biosock után ez nagyon kevés.
Tény , hogy azért végigjátsza az ember de hát, bazz. Ezzel dollár milliókat kaszírozni? Tényleg egyre szarabb ez a játék piac.
És ismét csak: Viva la warez!
Hamachin vannak serverek? Esetleg tudna valaki mondani címet és pass-t? Mert akkor inkább megyek oda és hagyom a piklibe az original verziót... :)
Hogy a viharba lehet ezt a gamát neten játszani?
Miután feltelepítettem, a LIVE-hoz kéri az updatet, de kifagy mikor leszedné. Leszedtem manuálisan, telepítettem, de nem sok látszott a telepítésbõl. Aztán megpróbáltam feltenni a title updatet, ami kb 14%-ig jutott, amikor kiírta hogy a startup.dll, nem egyezik meg méretre azzal amit neki kelett volna updatelenie, pedig bolti a gama. (kipróbáltam hogy felülírom elõször a telepített filokat a razor verzió filejaival, na azokat elhitte az update... csak utánna nem ment a gama)
Ilyenkor mi van?
Ráadásul még uninstallálni sem lehet ezt a rakás szart mert a telepítõ szívózik, hogy nem tudja megcsinálni (forgatóköny)... imádom a magyarosított softvareket...<#gunyos1>#gunyos1>
Kezd nagyon tele lenni a hócipõm a microsofttal...
itt találtam