6257
-
Akranor #6097 Van egy kis problémám. windows 7 64bit. Felraktam a játékot + cdprjekt patch. amint a fő menübe lép a játék szét fagy a francba. Szétpixelezi a képernyőt és megfagy. :(
Minden más játék tökéletesen működik. VGA-t így azt hiszem ki tudtam zárni. (ME2, DAO, Dirt2 stb..)
Másnál esetleg ilyen hiba? -
SERg #6096 Én végig vinném veled, ha gondolod vegyél fel msn-re [email protected] -
#6095 Hali! szoktatok még játszani? Ha igen akkor felrakom és valakivel szivesen végig nyomnám co-opba. -
SERg #6094 Hamachin szokta valaki tolni ? mondjatok már szeró nevet légyszi.
Köszi! -
kr1szmester #6093 problem solved :D -
kr1szmester #6092 már van felhasználóm, régen toltam is vele. azt írja hogy nem tudok belépni, ellenőrizzem az internetemet, vagy a windows live ID hálózat működik-e. rámegyek h network status és ott az Internet Connection-nál meg az UPnP-nél nincs semmi. -
#6091 Így már értelek. Természetesen, nem sértődtem meg.
-
csoli31 #6090 OFF:
Már ne haragudj de mért hasonlítod össze a lopással? Ha megvesz egy ember egy játékot, és szeretné teljes mértékben élvezni, az mért baj, és mi köze van a tisztességtelen dolgokhoz? Nekem is megvan, és élvezem a játék adta lehetőségeit (leginkább az öcsémmel való együtt játszást). Ha ezt a Microsoft miatt csak úgy tehetem meg hogy kamu címet adok meg hát ez van. Nem őrülök neki én sem hogy hamis tartózkodási helyet kell megadnom, de nem tartom ezért bűnösnek magam. Az hogy egyeseknek ciki, vagy esetleg le is nézi azokat akiknek eredeti szoftverük van (legyen az játék, op. rendszer...stb.), az szerintem is szánalomra méltó. Hogy tudd én nem tartozok közéjük, és én tisztelem azokat akik olyanok hogy megbecsülik mások munkáját, és ezáltal megveszik, és nem ellopják (én is közéjük tartozom). A másik meg az hogy sajnos mindég fel kell sorolni "unos-untalan" a dolgokat, mert nem veszik a fáradságot hogy maguk utána nézzenek. Rád meg azért voltam mérges, mert ha már nem akarod felsorolni, akkor inkább ne írj nekik semmit. A fórumok azért vannak hogy megosszuk tapasztalatainkat, véleményünket (az adott témán belül), vagy hogy segítsük egymást.
Ne véld kioktatásnak mert nem annak szántam! Nem azért írtam le az én véleményemet, hogy ezzel esetleg megbántsak mást! Azért írtam mert te azt hited rólam hogy én lenézlek, holott egyáltalán nem.
Ezzel be is fejezem, nem akarok vitába keveredni veled ha te másképpen vélekedsz az itt leírt dolgokról.
OFF vége! -
#6089 Kamuval lehet - ahogy játékokat lopni is lehet. A tisztességes hozzáállással vásárlás úgy látom már egyenesen ciki kategória, ahogy az is, ha egy kérdésre nem rögtön az összes lehetséges megoldást sorolja fel az ember, unos-untalan...
-
csoli31 #6088 Ahelyett hogy feszt leírnád, hogy elvileg nem lehet. Leírhatnád hogy gyakorlatilag lehet, csak kamu tartózkodási hely kell.
kr1szmester:Itt egy videó róla (igaz hogy már egy jó párszor ki lett ez tárgyalva). -
#6087 #6080-as hozzászólásban lévő kép segít miért nem tud SENKI Magyarországon bejelentkezni Live-ba.
-
kr1szmester #6086 csak én nem tudok bejelentkezni a games for windowsba? -
elaca #6085 A hátteret levettem lassan indítom az oldalt csak behaltak a vinyoim,és csak egy 20 gigásom van ami nem sok mindenre elég .A GoW
alapból 12 giga,de szerzek be hamarosan uj merevlemezt. -
#6084 kedvet kaptam hozza :) A hatternek a minoseget kicsit rontsd le szerintem mer vagy 3 mp volt mire letoltotte :D -
elaca #6083 gearseditor -
elaca #6082 Hali mindenkinek, aki kedvet érez egyedi tartalmak létrehozásához a Gears of War-hoz mellékelt Unreal editorral jelentkezzen nálam.Új multiplayer térképek ,módok ,stb.......az nézzen el ide hamarosan elkezdem feltölteni az oldalt.
http://gearseditor.mindenkilapja.hu/ -
#6081 registry pucolás nálam csodákat művelt :) -
#6080 Már régóta tudjuk, és remélem, ez neked is segít:
-
#6079 Pls Valaki tudna válaszolni az előző kérdésemre? -
#6078 Hali, hogy tudok online profilt készíteni és hogy tudok multizni vagy nemtom ennél a jáéknál mi a megnevezése... lépésről lépésre le tudja írni valaki? előre is köszi. -
strebacom #6077 Nem kell semmiféle hotfix.....magyar cloneDVD feltelepít, 1.2 patch feltelepít, használjd a legújabb Daemon tools-t, a clonedvd benn marad a daemonba(NEM KELL YASU), játék indít, offline profil létrehoz és minden remekül megy....kipróbáltam xp-n, vista64, win7 64bitesen is....
Fontos még a memória mérete, és(vagy) a virtuálismemó mérete a vinyón...
-
srewy92 #6076 Könyörgöm valaki segítsen már ezzel a hotfix dologgal! Akárhol kértem segítséget,sehol sem méltatnak válaszra! :( -
#6075 Nagyon szépen köszi -
#6074 ez egy bug.tessék link a patchre -
#6073 Hali olyan gondom lenne hogy megvettem a játékot és miután feltettem el akarom indítani és azt írja, hogy:
wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot. Namármost én újra raktam vagy 3x de mindig ugyan az van és nem értem milyen programkóddal van gond. Telepítésnél nem kér kódot. -
srewy92 #6072 Igen csak az a gond,hogy még profilt sem tudtam csinálni,mert NEM INDUL A LIVE! A játékot eltudom indítani,de a menü állandóan lefagy. Például a beállításoknál: amint állítanék a grafikán,megy úgy egyáltalán,lefagy az egész.Korábban olvasgattam ezt a fórumot ott le volt írva,hogy mi a teendő ezzel a hofix dologgal kapcsolatban de azt a komment-et már nem találom. -
#6071 Offline profillal simán játszható.
-
srewy92 #6070 Sziasztok! Nem tudom elindítani a LIVE-ot mert hiányzik valamiféle hotfix.Megkerestem a szükséges patch-et de amikor telepíteném,akkor azt írja ki,hogy nem megfelelő a rendszer által használt nyelv. (angol hotfix magyar XP-re...érthető) Megtudnátok mondani,hogy ez esetben mit tegyek? A GoW elindul de LIVE nélkül használhatatlan.
Előre is köszönöm! -
Novotsik #6069 Ha fontos a játék tedd újra az xp-t az mindent megold :) -
#6068 most se akar végigfutni a telepítő, megint kidobja a kis ablakot :S -
SL #6067 Indítsd a setup.exe-t rendszergazdaként. -
#6066 Telepítésnél egyszer csak ezt az ablakot dobja ki és nem tudok mit tenni neki:
Lenne valami ötletetek? -
#6065 valaki segítene mert még ilyenem nem volt,újra raktam a rendszert (win7,64bit)
felraktam a játékot +utána a patch ahogy kell és mikor elindítom a menüben 1 perc után kidob exe leállás hibával az asztalra,ötlet? -
SL #6064 majd lesz valahogy:D köszi! -
#6063 Akkor nincs ötletem, ne haragudj... :(
-
SL #6062 köszi! onnan is próbáltam, de ott sem teszi fel :( -
#6061 Indítsd a játék könyvtárából!
-
SL #6060 nekem még a cdprojekt patch-et se teszi fel :D -
blitzkrieger #6059 Hello!
GOD módot hogyan kell beállítani??? -
#6058 Sziasztok!
Win7 alatt hiába írom át a regeditben a meghajtó betűjelet, nem akarja a d-re telepíteni a játékot. Mivel 64-bites van fent, ezért már próbáltam az (x86)-os program files betűjelét is megváltoztatni a regeditben, de az sem használt. Mi lehet a probléma?