Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, akkor holnap fel is teszem, aztán mondom mi az ábra.

Doom 4
Tegnap este játszottam, asszem 5 server ment de a legkevesebb játékosszám 4/8 volt.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Hát, ha megteszed és megnézed hogy kb mennyi viszonylag telt multis szerver van este/éjjel, megköszönném.

Már csak a single miatt is megérte nekem a 2 ezret anno. Hamarosan felrakom én is újból, ezúttal meglesem a co-op-ot és a multit is.

Igen XP alatt nekem sem volt DX9-ben. De most W7 és DX10 suxx :S

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Fehercsoki
A játék szerintem elég jó,megéri megvenni!Én lanon toltam végig coopban,és nagyon tetszett!

Engem is érdekelne, hogy mennyire élõ még a játék multiban. Most hogy már utánadobják az embernek, lehet kipróbálnám 😄

IMYke2.0.0.0
XP SP3-al nincs semmi (és még hasonló sem) probléma. Személyes tapasztalat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

senki nem játszik mostanság vele? :S

felraktam újra és tökéletesen elindult. de ha a video beállításoknál "Vividet" állítok meghal az egész a következõ indításnál 😞

Van egy kis problémám. windows 7 64bit. Felraktam a játékot + cdprjekt patch. amint a fõ menübe lép a játék szét fagy a francba. Szétpixelezi a képernyõt és megfagy. 😞
Minden más játék tökéletesen mûködik. VGA-t így azt hiszem ki tudtam zárni. (ME2, DAO, Dirt2 stb..)
Másnál esetleg ilyen hiba?

Én végig vinném veled, ha gondolod vegyél fel msn-re [email protected]
Doom 4
Hali! szoktatok még játszani? Ha igen akkor felrakom és valakivel szivesen végig nyomnám co-opba.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Hamachin szokta valaki tolni ? mondjatok már szeró nevet légyszi.

Köszi!
problem solved 😄
már van felhasználóm, régen toltam is vele. azt írja hogy nem tudok belépni, ellenõrizzem az internetemet, vagy a windows live ID hálózat mûködik-e. rámegyek h network status és ott az Internet Connection-nál meg az UPnP-nél nincs semmi.
IMYke2.0.0.0
Így már értelek. Természetesen, nem sértõdtem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

OFF:
Már ne haragudj de mért hasonlítod össze a lopással? Ha megvesz egy ember egy játékot, és szeretné teljes mértékben élvezni, az mért baj, és mi köze van a tisztességtelen dolgokhoz? Nekem is megvan, és élvezem a játék adta lehetõségeit (leginkább az öcsémmel való együtt játszást). Ha ezt a Microsoft miatt csak úgy tehetem meg hogy kamu címet adok meg hát ez van. Nem õrülök neki én sem hogy hamis tartózkodási helyet kell megadnom, de nem tartom ezért bûnösnek magam. Az hogy egyeseknek ciki, vagy esetleg le is nézi azokat akiknek eredeti szoftverük van (legyen az játék, op. rendszer...stb.), az szerintem is szánalomra méltó. Hogy tudd én nem tartozok közéjük, és én tisztelem azokat akik olyanok hogy megbecsülik mások munkáját, és ezáltal megveszik, és nem ellopják (én is közéjük tartozom). A másik meg az hogy sajnos mindég fel kell sorolni "unos-untalan" a dolgokat, mert nem veszik a fáradságot hogy maguk utána nézzenek. Rád meg azért voltam mérges, mert ha már nem akarod felsorolni, akkor inkább ne írj nekik semmit. A fórumok azért vannak hogy megosszuk tapasztalatainkat, véleményünket (az adott témán belül), vagy hogy segítsük egymást.
Ne véld kioktatásnak mert nem annak szántam! Nem azért írtam le az én véleményemet, hogy ezzel esetleg megbántsak mást! Azért írtam mert te azt hited rólam hogy én lenézlek, holott egyáltalán nem.
Ezzel be is fejezem, nem akarok vitába keveredni veled ha te másképpen vélekedsz az itt leírt dolgokról.
OFF vége!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Kamuval lehet - ahogy játékokat lopni is lehet. A tisztességes hozzáállással vásárlás úgy látom már egyenesen ciki kategória, ahogy az is, ha egy kérdésre nem rögtön az összes lehetséges megoldást sorolja fel az ember, unos-untalan...

Ahelyett hogy feszt leírnád, hogy elvileg nem lehet. Leírhatnád hogy gyakorlatilag lehet, csak kamu tartózkodási hely kell.

kr1szmester:Itt egy videó róla (igaz hogy már egy jó párszor ki lett ez tárgyalva).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
#6080-as hozzászólásban lévõ kép segít miért nem tud SENKI Magyarországon bejelentkezni Live-ba.

csak én nem tudok bejelentkezni a games for windowsba?
A hátteret levettem lassan indítom az oldalt csak behaltak a vinyoim,és csak egy 20 gigásom van ami nem sok mindenre elég .A GoW
alapból 12 giga,de szerzek be hamarosan uj merevlemezt.
Jim Morrison
kedvet kaptam hozza 😊 A hatternek a minoseget kicsit rontsd le szerintem mer vagy 3 mp volt mire letoltotte 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hali mindenkinek, aki kedvet érez egyedi tartalmak létrehozásához a Gears of War-hoz mellékelt Unreal editorral jelentkezzen nálam.Új multiplayer térképek ,módok ,stb.......az nézzen el ide hamarosan elkezdem feltölteni az oldalt.
http://gearseditor.mindenkilapja.hu/
Gunner
registry pucolás nálam csodákat mûvelt 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

IMYke2.0.0.0
Már régóta tudjuk, és remélem, ez neked is segít:

MaxPayne
Pls Valaki tudna válaszolni az elõzõ kérdésemre?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
Hali, hogy tudok online profilt készíteni és hogy tudok multizni vagy nemtom ennél a jáéknál mi a megnevezése... lépésrõl lépésre le tudja írni valaki? elõre is köszi.

Nem kell semmiféle hotfix.....magyar cloneDVD feltelepít, 1.2 patch feltelepít, használjd a legújabb Daemon tools-t, a clonedvd benn marad a daemonba(NEM KELL YASU), játék indít, offline profil létrehoz és minden remekül megy....kipróbáltam xp-n, vista64, win7 64bitesen is....
Fontos még a memória mérete, és(vagy) a virtuálismemó mérete a vinyón...
<#papakacsint>

Könyörgöm valaki segítsen már ezzel a hotfix dologgal! Akárhol kértem segítséget,sehol sem méltatnak válaszra! 😞
MaxPayne
Nagyon szépen köszi

Bence94

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MaxPayne
Hali olyan gondom lenne hogy megvettem a játékot és miután feltettem el akarom indítani és azt írja, hogy:

wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot. Namármost én újra raktam vagy 3x de mindig ugyan az van és nem értem milyen programkóddal van gond. Telepítésnél nem kér kódot.

Igen csak az a gond,hogy még profilt sem tudtam csinálni,mert NEM INDUL A LIVE! A játékot eltudom indítani,de a menü állandóan lefagy. Például a beállításoknál: amint állítanék a grafikán,megy úgy egyáltalán,lefagy az egész.Korábban olvasgattam ezt a fórumot ott le volt írva,hogy mi a teendõ ezzel a hofix dologgal kapcsolatban de azt a komment-et már nem találom.
IMYke2.0.0.0
Offline profillal simán játszható.

Sziasztok! Nem tudom elindítani a LIVE-ot mert hiányzik valamiféle hotfix.Megkerestem a szükséges patch-et de amikor telepíteném,akkor azt írja ki,hogy nem megfelelõ a rendszer által használt nyelv. (angol hotfix magyar XP-re...érthetõ) Megtudnátok mondani,hogy ez esetben mit tegyek? A GoW elindul de LIVE nélkül használhatatlan.
Elõre is köszönöm!
Ha fontos a játék tedd újra az xp-t az mindent megold 😊
skyman14
most se akar végigfutni a telepítõ, megint kidobja a kis ablakot :S

SL
Indítsd a setup.exe-t rendszergazdaként.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

skyman14
Telepítésnél egyszer csak ezt az ablakot dobja ki és nem tudok mit tenni neki:

Lenne valami ötletetek?

Tatyla
valaki segítene mert még ilyenem nem volt,újra raktam a rendszert (win7,64bit)
felraktam a játékot +utána a patch ahogy kell és mikor elindítom a menüben 1 perc után kidob exe leállás hibával az asztalra,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SL
majd lesz valahogy😄 köszi!

IMYke2.0.0.0
Akkor nincs ötletem, ne haragudj... 😞

SL
köszi! onnan is próbáltam, de ott sem teszi fel 😞

IMYke2.0.0.0
Indítsd a játék könyvtárából!

SL
nekem még a cdprojekt patch-et se teszi fel 😄

Hello!
GOD módot hogyan kell beállítani???
Mr Spock
Sziasztok!

Win7 alatt hiába írom át a regeditben a meghajtó betûjelet, nem akarja a d-re telepíteni a játékot. Mivel 64-bites van fent, ezért már próbáltam az (x86)-os program files betûjelét is megváltoztatni a regeditben, de az sem használt. Mi lehet a probléma?

-muszáj-