Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
a minimum 640x480?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ahoz hogy nemtudsz profilt csinálni semi köze sincs ahoz hogy mien vgad van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Celeron 2,6 Ghz
Connect 3d Radeon 9600 128Mb
1,5Gb ram (DDR)
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
windows hibával kilép és nem tudom mitõl lehet a másik meg az hogy meglehet-e csinálni hogy lehessen neten vele multizni mert nem tudom hogy kell pls ha valaki tud segtísen!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Hanem az, hogy a registribol hogyan tudok ki szedni azt amit a reg file csinált. Az unistall nem oldja meg ezt a problémát.
A MAGYARRAL NEM LEHET HAMÁZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az egy fos!!!!!!!!!
utanna nálunk ment hamachin 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Az oldaladon végig csináltam minden lépést, hogy tudjam haman tolni a haverommal, a filokat ki cseréltem azokkal amik a rarban vannak és azzal nem megy a game (ez alöbbi postom elsõ képe)
A patch meg a file cserélés elött sem ment.
De magyarverzsön.
Értetlenûl állok az eset elött.
Hol miért mit csináltál hogy hazavágta?
Nem magyarverzsön?
Hiba
Filok vissza rakásával megy, de akkor meg ugyen nem tudom haman tolni.
Patchelni meg nem tudom:
Pathcelési hiba
Valakinek valami ötlet? Reinstall töbszõr is volt de nem oldot meg semmit.
Vagy nálam!!!!!!!!!!!!
letöltöttem a játék magyarosítását de sajnos nem tudom hogy hová másoljam be a fájlokat.kérlek segítsetek mert nagyon idegesít hogy nem birom megcsinálni.elõre is köszi!!!
De honnan dobál ki?
Here's what worked for me:
- go to the control panel>Game Controllers>Properties>Settings>check the box "swap joystics"
- launch the game. Go to the control settings>controller and enable "left-handed sticks".
- enable "invert y axis" too.
Now your left and right sticks work properly. (Dont forget to disable swap mode if you want to play another game =))
To fix the other buttons' mappings you must edit the WarInput.ini in the My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config
Forza.
Mindenre van megoldás?
Akkor egy kérdésem lenne: Gamepaddal szeretnék jáccani, de szaraxik... Mi a megoldás? PAtch-ek javítják? Logitech Rumblepad 2-m van. Mûködik, annyi agond hogy ha elõre szeretnék menni hátrafelé megy és fordítva. Jó lenne megoldani!!! Köszi