6257
  • Morphin
    mint mondtam kikapcsoltam a norton-t (most váltottam erre,gaming edition,nagyon fasza,csomó mindent észrevett eddig amit a nod nem...pedig már évek óta nod-ot használtam) a virusírtó kikapcsolása után felülirtam a startup.exe-t elinditottam és az van mint eddig. visszadob asztalra,a microfos intro után. clonedvd-s verzió...keressek mást?(pedig ez magyar)
  • Rudee
    Én AVG-t használok, de az nem jelez semmit. Lehet akkor tényleg azzal lesz inkább a baj, nem az exe-vel.
  • Steve Q
    Ha nem vírusos a startup.exe, talán a vírusírtót kéne leállítani róla, hogy ne törölje mindig. NOD32 nekem nem csinál semmit sem GoW egyik fájlával sem.
  • Morphin
    ezzel már próbáltam...egyből törli az antivirus.ha kikapcsolom,és bemásolom,ugyanazt produkálja mint a többi startup.microfos intro után asztal...a játékból még 1 fél másodpercet sem láttam...
  • Rudee
    Nekem is ilyen kártyám van, de nem volt vele gond.
    Startup
  • Morphin
    akkor minek kérdezted LOL
  • Pilutika
    bocs de fogalmam nincs..
  • Morphin
    nvidia,8600GT...akármit csinálok,games for windows live frissítés,ezmegaz...a microfos intro után kivág asztalra...
  • Pilutika
    video*
  • Pilutika
    milyen vedo karid van?
  • Pilutika
    ja az 1be kicst változatosabbak voltak a mapok:) de a gow 2 hozza a gow 1szintjét maradéktalanul.nekem egyedül a legvége volt 1 kicst furcsa..
  • Morphin
    már vagy másfél órája szórakozok,hogy elinduljon,különböző startup.exe-kkel stb..mind szar. a probléma az hogy a microsoft intro után visszadob az asztalra...hibaüzenet nuku...már újraraktam egyszer.tököm tele van már. megakarom venni a gow2-t xbox-ra de pc-n kiakartam próbálni milyen is a gow.erre csak ez a faszkodás köszönt...valaki legyen oly szíves és segítsen!!
  • ZTM
    Számomra a sisak mindíg menő:D
  • Steve Q
    Jaja, Carmine csak a szabványos COC-felszerelést viselte, aminek a sisak-részét a vérprofik (Marcus, Dom, stb.) nem viselik. Mondjuk nélküle sokkal jobban lehet látni :)
  • ZTM
    Azért azt tegyük hozzá hogy a legtöbb Koalíciós katonának hasonló a felszerelése Carmineéhoz ezért megcáfolnám a Berserker-es incidest.
  • campy
    loool én azt hittem Anthonyt támasztották fel vhogy xD xD de durva tiszta olyan ez a szerencsétlen mint Kenny Mcornick a South Parkban loool:D én a 2. részben ott még nem jártam, hogy B. Carmine meghalna

viszont ha 4-en testvérek akkor sztem már 3 halott Carminunk van..

1. halott Carmine: Anthony sniper fejest kapott
    2. halott Carmine: sztem az, akit a Berserker kapott el az első részben...
    3. halott Carmine: Benjamin lesz Pilutika állítása szerint a 2. részben
    4. halott Carmine???? 3. rész???

:)
  • campy
    játszottam Xbox360-on a GOW 2-vel nem semmi játék kb ugyanaz mint az 1 csak van 1-2 új fegyver és szereplő benne... sokat játszódik a föld alatt, sokan melletted vannak mint segítőtársak és volt olyan rész amikor még 5-en mentünk gyilkolászni, de az elején valami Dizzy és Thai volt a társam... köztük Cole, Baird, Carmine, Dom és Fenix:D van 1-2 új szörny is + 1-2 harci géppel több...amúgy sztem az 1 részben sokkal változatosabbak kidolgozottabbak a pályák na mind1...
  • grafl
    a játékot nem akarom ujra kezdeni csak a séveket szeretném elmenteni.
    Ujra kell rakni a vistát, azt hiszem be ghost-tolom az egész rendszeremet.akkor a sévek is megmaradnak.
    Köszi a segitséget.
    Üdv grafl
  • Rudee
    Úgy emléxem, hogy csak ezt a mappát raktam el anno. De nem 100%.
    Ha újra akarod kezdeni, akkor csinálj egy új profilt és kész.
  • grafl
    Ez a problémám nem kezdi elölröl ha kitörlöm. onnan folytatja ahonnan kiléptem. vagy is akkor szerintem nem ott van a sév.azért kellene mert ujra rakom a rendszert.
  • Rudee
    Szivesen.
    Ha kitörlöd, akkor elölről kezded a játékot, aztán majd az új mentést is oda fogja rakni. De lehet hogy nem értettem :)
  • grafl
    köszi a gyors választ.De ha kitörlöm a Dokumentumok/My Games et akkor is
    ugyan onnan inditja ajátékot. és magátol vissza irja My Games et.nem tudom érthetöen irtam le?
  • Rudee
    Dokumentumok/My Games
  • grafl
    sziasztok. kérdésem hova menti az állást.nem találom sehol.
    üdv
  • ZTM
    Megjavult szerencsémre:D
  • Pilutika
    volt nekem is ilyen, akkor írtam arra az email címre ami a füzet végelele volt.annyira emlékszek hogy valamien mappát vagy filest ki kellett törölni.írj te is arra az email cimre ha nem javul a helyzet
  • ZTM
    hmmm én reggel a logitech kórmányommal szórakoztam és még most is be van dugva áááááááááááááá és letöröltem a gamet áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá,akkor kihúzom és újrarakom kösz a tippet,biztos ez a probléma mert ezek előtt nem telepítettem semmit és nem is modoltam.
  • Rudee
    Nekem ugyan nem a GoW, hanem más játék csinált ilyet. Mint kiderült, nem szerette ha a Logitech gamepad be volt dugva.
  • ZTM
    Van 1 nagy problémám nemtom honnan származik,ma kezte:a gyorsbillentyűk(menü) nem ilyenek hogy F1 stb,hanem színes Xbox360 yo-os betűk (x,y,stb.) a játékban meg csak körbe körbe forgok és nemtok menni,mi lehet a gond?újra kéne rakni?Ma kezdődött:S
  • ZTM
    Ha indítok szerót neten én is laggolhatok attól még?
  • fla
    Köszi...
  • underclass hero
    Talán segíteni fog..
  • fla
    Sziasztok!

Segítsetek, kérlek... Egy pöppet elakadtam..
    A pálmaházban/üvegházban található "behemótot", hogy lehet megölni?
    Kicsalni nem tudom sehova és az épületben, pedig nem működik a "lézer"...

Köszi
  • ZTM
    Ne számíts CoD2 túltengésre én napi átlag 4-5 servert találok de ott vannak figurák mindíg,csak az a baj hogy nemtod hol a seró így könnyen laggolhatsz mint én:D
  • Neogan
    Ő az ;)
  • Scylexan
    Köszi az előző kérdésemre a választ.Annyi érdekelne hogy sokan multiznak? Sok server van napi átlagba?:D Előre is köszi!
  • Fehercsoki
    Asszem első fejezet közepe-vége felé egy nagy ház előtt.(legalábbis valaki tököl az újratöltéssel és egy sniper leszedi,de nemtomki:))
  • Neogan
    1:36- "Yeah its four of us... Well its three now..."

walkthrough

Nem okoskodásból, csak engem is érdekelt, de akkor jól emlékeztem. :)
  • Pilutika
    pasz nekem magyar felirattal megy :D..de érthető úgy is hogy 3man vagyunk testvérek.
  • Neogan
    Nem valami olyat mond, hogy: "I've got three brothers" ?
    Amúgy meg úgyis kiderül majd, hogy hányan vannak :D