6257
-
Pilutika #4417 akkor lehet 4 testvér van :D én arra emlékszek ,hogy amikor jön és bemutatkozik és akkor monták hogy harcoltak egy carmineal és asszem akkor monta hogy 3man vannak testvérek.de lehet 4en -
#4416 A harmadik testvér neve Clay, (ugye "ABC" kezdetű nevek :D) ez a 2. részben egy levélből derül ki. Sok helyen olvastam, hogy 4 testvér van.
ZTM: Anthony az első részben asszem úgy hal meg, hogy mikor tököl az újratöltéssel, egy sniper szépen leszedi. Azt már nem tudom hányadik fejezetben. -
Pilutika #4415 a második rész sokkal jobban rákoncentrál a storyra -
Pilutika #4414 nem a 2. részből derül ki hogy testvérek -
#4413 :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D Hát ez ász,és ezt honnan tod?Lemaradtam volna az 1. rész történetének 1ik pillanatáról? -
Pilutika #4412 ja de 3 testvér van :D -
#4411 4 Carmine testvér van: Az első részben Anthony Carmine kap egy szép fejest, a másodikban meg a testvére Benjamin Carmine hal meg a .... (nem lövök le poént :)) Elvileg a 3. részben is lesz egy Carmine. -
#4410 Úgy hallottam Carmine meghal a 2. részben is:SDe ez hogy lehetséges?!?
Ha csak nem Carmine-knak hívnak minden olyan embert aki elnyerte az akadémián a "biztos hogy lelövik címet":D
Hát ezért is meg kell vennem a 2. részt ha kijön PC-re. -
#4409 Értem de akkor olyannak kéne játékot indítania akinek stabil netsebessége van és én sajna nem tartozom közéjük:S -
#4408 Köszi. -
Pilutika #4407 olyan mintha csak 1 sima játékot inditanál..co-op-ot te inditod és annyi. -
#4406 Jó lenne de ezt meghagyom a "szakértőknek"... -
Pilutika #4405 igen -
Pilutika #4404 csinálj te szervert és akkor lesz. és majd mennek oda a többi játékosok -
#4403 A tört verzióval lehet co-opba lanon játszani? -
#4402 Na megerőltettem magam és csítam normális LIVE profilt amivel tok multizni.
1 kérdés:nincsenek magyar serók?Mert nekem eléggé laggol a game:S -
#4401 Értem de számomra így is hülyeség hogy PC-re LIVE profil kell amit ha "magyar nyelven" készítesz nem fogad el a server:S -
Pilutika #4400 elenyésző bugok vannak benne.Pc-n szerintem jobb mint xboxon, mert én a gow 2 xboxon tolom, de a billentyűzett egér kombonál nincs jobb :D Kamera egyáltalán nem zavaró.
Ha live-ra akarsz csatlakoni akkor keresed meg a gta4 topicot és ott a FAQ pontba megtalálod a pontos leirást hogy mit kell tenned.(10-15 és kész) -
Pilutika #4399 mint látod van live magyarországon is, csak annyi az egész hogy magyar adatokat nem fogad el.de amikor belépsz livera azt irja ki hogy hunary, szoval ez nem csalás mivel tudják hogy magyar országról játszol. szerintem azért nincs hivatalosan bejelentve mert mi ékezetes betüket haszmálunk és valszeg átkéne rakni az egész live rendszert.(szerintem)És mivel tudja az MS hogy van ilyen megoldás igy valszeg nem is nagyon fogják törni magukat. -
#4398 Megéri.
Annyi figyelemre való bug van benne hogy ok nélkül beszaggat még a legerősebb gépen is(ez csak néha és nem is akkor mikor 10-en jönnek feléd) és néha a haverok nem úgy teljesítenek a többi(ha van) más játékokban is megtalálhatóak...
Ahhoz hogy neten tudjál jáccani tudjál LIVE profil kell aminek az a hátulütője hogy magyarországon nincs LIVE lefedetség ami azt jelenti csalni kell a regelésnél,bővebb infót a GTA4 F.A.Q.
Egyáltalán nem zavaró a kameraállás.
1 kérdés:nem tudjátok mikor lesz magyarországon is LIVE?
mert beregeltem de magyarországival szval nem enged semmit én meg nem akarok bajlódni a csalással. köszi -
#4397 és még annyi hogy elég furcsa a kamera állása....ez mennyire zavaró? -
#4396 Sziasztok,azt az érdekel hogy megéri-e megvenni ezt eredetibe? mert tetszik a game , de ahogy látom sokan írtátok hogy vannak benne bugok,ugye ez eredetivel nincs így? Ha neten szeretnék játszani azzal sok problémám lenne? -
Pilutika #4395 én mást nem tok, bár a hamachiról is csak hallottam. -
faragoogle #4394 nekem nem eredetiben van meg a game
és azt szeretném kérdezni hogy akkor hogyan lehet multizni???????
a hamachi nekem nem jött be
valaki valaki tipp
segítsetek légyszi
-
Pilutika #4393 érdemes mert xboxon is mocskos jó a gow 2..pc meg még jobb lesz :D -
#4392 Akkor elkezdek spórolni;) -
#4391 Nemtom pontosan mire jó a hamachi de haverommal próbáltuk a har középföldéért 1-et mind2-nek ugyan az a tört verzió van és nem engedte hamachival:S
Azért akarom hamachival mert a helyi hálózathoz nem kell live id azonosító és a hamachival helyi hálózatban lehet nyomni(tudásom szerint)... -
genory #4390 Megtaláltam!!!!:) -
genory #4389 Sziasztok!
Biztosan kérdezték már de én nem találom sehol a játékhoz a magyarítást és valahonnan le szeretném tölteni és ebben kéne egy kis segítség! Előre is köszi!! -
Pilutika #4388 ne én ezt nem tudtam :D -
#4387 azt eddig is lehetett tudni.mondták triológia lesz belőle. -
Pilutika #4386 annyit mondok hogy a sztory alapján lesz ebből még gow3 is :D -
Cyrus666 #4385 De jó egyeseknek... -
Pilutika #4384 én pár napja vittem végig a gow2 xboxon....szintén brutálisra sikerült:)..van benne meglepetés böven :) a sztory még kiforotabb -
Pilutika #4383 ha megvan eredetibe akkor minek hamachizol? -
#4382 Szeretnék meghívni vkit kooperatív story modra(helyi hálózattal Hamachi segítségével) bárki akit érdekel(és eredeti a játéka) írjon privát üzenetet
A hét minden napján min 3 óra játékidővel naponta....szívesen várok akárkit akit érdekel. -
Cyrus666 #4381 Én kb 1 hete vittem végig, utána megnéztem a 2. rész XBOX-os videóját és beszabehu! Az tuti, h előrendelek majd rá! -
#4380 Az biztos ! -
#4379 VÉGIGVITTEM!!!!!!!!
Ha összeszámolnánk a játszott órák számát akkor alig 1 nap jönne ki,viszont ettől függetlenül hosszú és izgalmas,nagyon tetszett benne minden,a történet,akciók,fegyverek,karakterek,(a behemótot nem csípem;)..
Várom a 2. részt.
Megéri az árát!!!
-
Pilutika #4378 np