6257
  • IMYke2.0.0.0
    Hol olvastad, hogy nem próbáltam? "Faszságot" azért ne írjál már!
    Biztos vagyok benne, hogy laptopokra, PC-kre többször telepítettem, mint te.
    Az, hogy nem fagyogat halálba, még szép - egy apró kis shareware programtól is elvárja az ember, hogy ne fagyjon le a gépe tőle, nemhogy egy opreációs rendszertől, amit a 21. században készítettek!
    Ám, ha nem értesz valamihez, akkor ne írj te se "faszságokat"...
    Nézd már meg, hogy mennyi felesleges kernel-megkeresés fut le egy adott process idő alatt!
    Az XP 64 bites verzója óta pedig a memóriakérdés sem kérdés XP-vel.

Ja, hogy csili-vili, "kinyalom a segged is" az opreációs rendszer?
    Ezt a Windows 2000/XP is tudja.

Ha Te boldog vagy vele, szíved joga.
    Én inkább megvárom a Windows 7 SP1-et.
  • davidka003
    "Vista = béta oprendszer.
    Akkor se tenném fel a gépemre, ha egy töltött Desert Eagle-t tartanának a fejemhez!"

Amihez nem értesz arról ne is írj. Faszság amit írtál.
    Vistával is gyönyörűen fut minden. Minden játékot azon vittem végig és soha nem volt fagyás/kilépés/kékhalál.
    Gears of War-t 2-szer vittem végig és akadás nélkül ment maxon.
    Ha még nem próbáltad akkor minek mondasz véleményt róla? Nem kell minden faszságot elhinni amit a sok láma ír a Vistáról.
    Új géphez legnagyobb hülyeség felrakni az ezer éves XP-t.
    SP1 óta tökéletes a Vista. SP2 is hamarosan elkészül.
  • cortezcostello
    Ok. Így már értem.... Rendben. Megpróbálom....
    jelentkezem bármi van :-)

Köszönöm a segítségedet!
  • IMYke2.0.0.0
    www.gamecopyworld.com
    Más nem kell hozzá.

A GoW hál istennek és a nagyszerű portolásnak teljesen bugmentes. Amit javítottak a két javítással az a Live szolgáltatás és egy kis teljesítmény optimalizálás. De az Unreal 3 motor olyan gyönyörűen muzsikál, hogy voltaképp nem igazán szorul foltozgatásra.

Neked, és a hasonló problémákkal küzdőknek azért van szüksége a javított exe-re, mert azokban olyan hibák is orvosolva lehetnek ill. vannak, amik éppen érintenek is.

v1.0 NoDVD: Gears of War v1.0 [POLISH] No-DVD/Fixed EXE
    v1.2 NoDVD: Gears of War v1.2 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

Fontos:
    Ha az v1.2-es változattal kezdesz el játszani, azt a profilt később már nem használhatod a sima (alap) játékban, csakis a feljavítottal. De ez elég egyértelmű is.
  • cortezcostello
    Köszönöm!

Mivel nem vagyok annyira járatos és naprakész ezekeben a dolgokban.....
    Ne haragudj, ha hülyének tűnök:

Tehát mit töltsek le, akkor pontosan? :)
    1. Title Update #2 NoDVD

és még mit?

• IMYke2.0.0.0
    A béták tipikus jellemzője: néhány dolog már működik rajtuk/velük rendesen...

Ettől függetlenül:
    1. Gears of War for Windows
    2. Title Update #1 csak US/UK változatra megy fel, de a Title Update #2 NoDVD-je használható a játékon --- a Patch-ek ugyanis csak az exe-t javítják!

Magyar változathoz is jó a Battery és a Reloaded féle verzió is...
    Amennyiben nem teszed fel az 1.02-es (TU#2) törést, akkor a lengyelek (PL) v1.0-s törését használd - abban is vannak bug javítások.

Ha zeek után sem tudod a menüt kezelni, akkor a gépeddel / Vistáddal van gond.
  • cortezcostello
    ok... értem én, de ennek ellenére mégiscsak működik Vistán sokaknál...

Arról nem is beszélve, hogy nyomtam néhány játékot már ezen a gépen és semmi gondja nem volt egyikkel sem.....
  • cortezcostello
    Igen, Vistája van....
  • IMYke2.0.0.0
    Windows XP SP2 - Catalyst 8.11 = (eredeti) Gears of War Windows kijátszva.
    Egyetlen fagyás, glick sem volt.

Vista = béta oprendszer.
    Akkor se tenném fel a gépemre, ha egy töltött Desert Eagle-t tartanának a fejemhez!
  • Cyrus666
    Havernak is Vistája van fent?
  • cortezcostello
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Elképzelhető, hogy beszéltetek már a témáról, de én nem találtam erre utaló megoldást.

Pár hete megvettem az eredeti játékot pc-re. Előrebocsátom, hogy a gépem egy atomerőmű, szóval nem teljesítménybeli gondok vannak. Vista, SP1 fent van.

Feltelepítem a játékot. Elindítom. Főmenü bejön, majd szeretném a szokásos beállításokat megtenni. Felbontás stb... beállítom. Viszont se nem tudom lefixálni, se nem tudok kilépni ebből a menüpontből. Sem esc-el sem pedig F1-el.. Tök mindegy melyiket adja fel egyikkel sem tudok visszamenni a főmenübe. Nem fagy le a gép. egyszerűen csak nem reagál ezekre a gombokra, így ctrl-alt del-el tudok csak kilépni a windowsba. Elindítom újra a játékot, már meg sem probálkozom a beállításokkal, egyből elkezdem single playerben.... itt viszont egyik billentyűre sem reagál a figura. Hozzáérek az egérhez és csak bukfencezik ide-oda. Természetesen a billentyűkiosztást nemtudom beállítani, mert lefixálni meg nem lehet..... hiába van elvileg alapértelmezett módban a kiosztás vagy a felbontás vagy bármi más.... nem reagál semmi semmire....... Újratelepítettem már vagy 3X, de nincs javulás. Semmit nem lehet beállítani a menűben, illetve irányíthatatlan az ember....

Haverom gépére feltettük.... ott viszont tökéletes.

Mi lehet a gond szerintetek? Köszönöm előre is a segítségeteket....
  • gerry666
    ÉS köszönöm az edigi segitségeket thx imark+i2k
  • gerry666
    már sikerült megcsinálnom gmail al kell csinálni emailt aztán regisztrálni a live ra aztán bene játékba megadni az adatoka gmailes emailt +pw aztán sig in és megy nálam jo lett ha valakinek ugyan ijen problémája lene véletlenül ja emg ha fent van a hamchi + gears of war hamachi.fix akor nem jo lekell törölni a fix et aztán a hamachit is és ugy lesz jo csak azért irom le mert én is 2 hétig szenvedtem mire megtudtam csinálni és ez igy nekem jó lett LEHET másnak is jó lesz:D
    havalakinek kell segitség vagy liven akar jácani itt az msn:[email protected]
  • IMYke2.0.0.0
    Magyaroszágon nincs Live lefedettség. Eleve nem lehet létrehozni magyar névvel, lakhellyel Live fiókot. Trükközni kell - GTA 4 topik FAQ-ban állítólag le van írva a módszer.
    Ellenben:
    - Single Player-hez offline fiók készíthető.
    - LAN-hoz pedig direct kábellel (belső HUB) könnyedén tudtok csatlakozni, és ahhoz a Hamachi is elég kell legyen.
    - Ha neten akarsz mások ellen játszani nem eredeti játékkal: hozzáértő leírást a korábbi hozzászólások között találhatsz. Nemcsak a Hamachi az üdvözítő megoldás...

• gerry666
    Valaki mondta hogy megtutta csinálni hogy liven keresztül jáccon de msot a gears of war hamchi.fix bezavar (mind 1 ujraraktam de ugyan azta irjaki) itt szeretnék emgint megkérdezni valmit ezt a hibát irja ki:can't connect to make soir the selected network adapter canconnect to the internet and try agin.(nem tul jo az angol nyelv tudásom de megnéztem az internet jo volt a kiszolgálo is de nem tom mibaja lehet mindent jol csináltam (elméletileg) havalaki tud valmi megoldálst az plz mongya izé akarom mondani irja le :D
  • IMYke2.0.0.0
    A legszebb az egészben, hogy a MAGYAR játékra - eredeti - nem megy fel sem az első, sem a második Patch (Title Update #1 és 2).
    De ne mis baj, mert, ha a legutóbbi (TU2) változathoz tartozó - itt minden moderátor fogja be a szemét, kérem - NoDVD cracket bemásolod a játék könyvtárába (eredetiről biztonsági másolat), akkor a játék a javított exevel indul el, számos BUG-tól megkímélve.
    Tapasztalat.
  • imark
    Boccs, de nem értem, hogy most mit akarsz letörölni. Ha a játékot akarod újrarakni, akkor nem kell kitörölni a hamachi fixet, szerintem. De mért akarod újrarakni a játékot?
  • gerry666
    ja és he lehet honan? a választ elöre is köszönöm.
  • gerry666
    most kapok segicséget csak lekéne trörölnöm a hamachi.fix et azt hogy lehet msuzáj ujraraknom a gears of wart vagy elég valahonan kitörölni?
  • gerry666
    Aha kösz akor megprobálom.
  • imark
    Nem igazán értem mit csináltál, szal leírom hogy akkor mit kéne. Feltelepíted a hamachit, hamachiba csinálsz szobát, vagy csatlakozol egy, már meglévő szobához. A hamachi fix egy .reg kiterjesztésű fájl. Nem kell sehova másolgatnod, csak ott ahol van megnyitod (rákattintasz kétszer), ekkor ki fog jönni ez a szöveg: "Biztosan hozzá kívánja adni az itt....található információt a rendszerleíró adatbázishoz?" Itt rányomsz, hogy igen, és ennyi. Nem kell többé a hamachi fix. Ennyi. Hostolni, meg csatlakozni úgy kell ahogy alább leírtam: #4468
  • gerry666
    jaj sorry a gears of war hamacshi.fix et másoltam be a hejére de akor hibát irki viszaraktam az eredeti fájlokaat ugy jo lett csak nemvoltak meg a mentéseim és nem akar müködni a hamachi vagy csak azt az 1 fájlt kell megnyitni amit irtál?
  • imark
    Milyen fájlokat raktál be? Ha telepítetted a hamachit akkor attól nem kellett volna, hogy elvesszenek a mentéseid, semmi köze hozzá. A hamachi úgymond virtuális lan-ba köti a gépeket.
  • gerry666
    hello nekem olyan problémám lenne hogy eredeti a játék de magyar o-n nincs live és nem tudok multizni de aztmándták hamachival lehet de az nem jo berakom a fájloakt és elinditom a játékot rámegyek h paly és akor töltés közben ki irja hogy a wargame-g4wlive hibát észlelt nem tud valaki vlamijen megoldást a problémámra(már a vége fele jártam és akor raktam fel és még az elmentéseim is elvesztek és msotmár nem akarom 1 edül kivini) aki tud valami megoldás az plz segicsen ja probáltam az alt+tab os mocert de leáll a töltés és nem megy tovább csak kitok lépni a mégsével szal az nem vol jo.
  • imark
    Nem működik a faqban a hamachi fix? Nálam megy. De itt van:
    Gears of war hamachi fix
  • Prince23
    Jah kéne, mert más honlapon (több honlapon) vírusos!
  • Bucsek
    ez a hamachi fix, ez most kell valahova? vagy csak ugy beirtad h nemmüködik ?:D
  • Bucsek
    értem, megprobaljuk, köszi.
  • Prince23
    A Faq-ban nem működik a hamachi fix
  • imark
    Haverod, vagy te csinálsz a helyi játék menüpontba játékot, haverod pedig belép a játékba és a főmenübe megnyomja az "ö" billentyűt. Ezzel lenyílik a console, ahova be kell írni hogy open, ezután szóköz, majd pedig a hamachis ip-jét annak aki hostolt.
    Tehát amit beírsz a consoleba az így néz ki, csak más ip-vel:
    "open 5.243.168.85"

A játékból meg érdemes a razor verziót leszedni, és utána felrakni hozzá a magyarosítást.
  • Morphin
    az a magyar?? mert ha az akkor azzal nekemis volt problémám...nem indult el a game. lekaptam a razor féle verziót,az hibátlan...
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Nem tudja valaki mért kér a telepítés feléhez elérve "next disc"-et? Há egy darab duplarétegűn van az iso és ennyi. Nem értem.
    32 bites Vista van fent, meg Daemon tools 4.30.1. A játék Vitality verzió.
    Tud valaki segíteni?
  • Bucsek
    nekem haverral nemigazán müködik ez a coop mod. természetesen nem eredeti :D bár az lenne, na mind1, ijen nocd verzio féle van meg, nemtudom mond ez nektek valamit, magyar is, nade hamacsit belőjjük, utána elinditjuk a gamet aztán ő v én csinálom a helyi lant aztán bejönnénk, de nemtalálja a szerót. eddig minden játéknál igy müködött most nemtudom mért nemmegy :( ugyanaz a verzio meg minden.
    ja és leszedtem valami warenginet, mert azt irták ezzel megy a coop, hát mostmár el se indul a game :(
  • imark
    Hello!
    Valakinek nincs kedve versusozni? Hamachin szoktunk játszani, közben teamspeak-en keresztül beszélünk. Kb. 4-5en szoktunk lenni, ezért keresünk még embereket. Ha valaki kedvet kapott volna, írjon!
  • The Protector
    1.Kijött a magyar verzió.
    2.gamecopyworld.com-ról szedd le a battery cracket ami az 1.2-es patchez van és azzal índítsd,de a patchet ne tedd fel és menni fog a game.
    3.az exe hibát észlelt ezért leáll az eléggé rendszerfüggő,2friss windowsra nyomtam fel a gamet és nem volt vele vbaj,most eléggé leharcolt már a windows van rajta 1000program és néha nekem is előfordult már a hiba.
  • digo82
    Szasztok az lenne a kérdésem hogy ha elkezek játszani a gamevel kb1 perc után leáll ezzel a hibakóddal már több startup fájlal is próbáltam de mindegyiknél ez a hiba.Kérlek segítsetek.És ha valaki tudja honnét lehet leszedni a magyar nyelvi fájlokat belinkelhetné.Előre is THX!

wargame-g4wlive.exe hibát észlelt ezért leáll...
  • Morphin
    mind1 este lekapom a razor verzsönt...remélem nem feleslegesen jön le megint 7-8giga
  • Rudee
    Nekem az angol van meg, azzal jó az update. Lehet hogy a magyarhoz másik kell? Pl FIFAhoz is külön vannak megjelenési régiónként a javítások.
  • Morphin
    még ez az egy dolog amit nem értek, leszedtem két patch-et is egyik 3 másik 6 Mb körüli méretű. mind2-t elinditom és azt irja nem találhatóak az eredeti fájlok...értitek, egy friss telepítésnél!! nem módosítottam semmit,ujraraktam még1szer,megint probáltam patchelni és semmi.nem találja a fájlokat és kilép,majd inditaná a játékot de ugye nem megy...
  • Rudee
    Tedd fel a javítást és próbáld meg úgy, hátha jó lesz.