Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#duma>#duma>
Az a pár idiota kinek nem mindegy keressen a másikra!!!!!!!!!!!!
Nem megyek, én illegál tolom, öcsém vette meg, õt illeti a Live ACC, majd vele lanozok<#whatever>#whatever>
http://flickr.com/photos/zolika90/
#3802-ben ott a javitott, 1.1-es magyaritás
Forza.
Van live accod?
C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries itt van ez:amdcpusetup
Amd-játékban található szoftver, ez mi konkrétan?(mert az AMD-s gépemen nagyon akad)
Miután megvolt az elsö belépésed akkor jön hozzá egyszerre javitás,update!
Ha a rendszer uj akkor annyit kell csinálni hogy a windows live-t(MSN)telepited,meg a c++2005 legyen fenn!!!
A másik VGA driver lehetöleg a leg frissebb legyen ,ha amd akkor a játékban találhato szoftvert rakd fel hozzá.
Nem X-box-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Van valami extra, amit Vistára fel kellene tenni, hogy mûködjön?
#4024-es hsz az megoldás lehet a problémára?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ma vettem meg a játékot, fel is sikerült telepíteni. De ahogy elindítom, menüben még tudok mászkálni, de kilép hamarosan exe hibával. (Halo2-nél is volt mostanság ilyen probléma a másik gépen, de az nem eredeti). Mind2 gépen Vista van.
Amelyiken eddig próbáltam:
C2D E2180, 8500Gt, 2gb ram, Vista Home Premium.
Patch nem megy fel, mert ugye az USA és nyugat-EU verziókhoz jó.
Valamilyen javaslat?
Pl én is ott tolom és minden gond nélkül,mivel a hamachi hot döglött!!!
Thx elore is!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha minden ugy van megcsinálva ahogy leirtam akkor belépsz a játékba és nyomsz egy F1-et majd a NO-t választod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor kéri a játék sorozatszámát,majd a következön azt a mailt amivel regiztél,és hozzá a jelszot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És benn is vagy akkor automatikusan jön az update akkor letesz a tálcara,ha végzett ujraindit,és kész.
Az update után ujra meg kell adnod az emilcimed és a jelszot,alatta mindent pipálj ki és akkor innentöl automatikusan beléptet!!!!!!!
Lehet jönni játszani!!!!!!
2. - Gamer Profile Értelemszerûen ki kell tölteni az adatokat!
Ha az adatokat kitöltötted, akkor klikkelj a NEXT gombra
3. A következõ oldalon kiválaszthatod, hogy a már meglévõ LIVE id-at használod fel, vagy kreálsz egy újat. Itt mindenképp javaslom az új készítését, mert külföldi adatokkal kell kitölteni, ahol elérhetõ a LIVE szolgáltatás. Tehát klikkelj a 'No, I'd like to create one.'-re, majd a NEXT-re.
4. - Windows Live ID Itt kell kitölteni az alap adatokat, ha megvan akkor lépj tovább (I Accept)!
5. - Xbox LIVE Membership Itt is értelemszerûen ki kell tölteni az adatokat, CSAK 3 dologra kell ügyelni, h összefüggõ legyen!
A Country, State és a Postal Code-ra kell figyelni.
Én ezekkel az adatokkal töltöttem ki:
Country: United States
State: New York
Postal Code: 10001
(értelem szerûen az adatoknál a City is New York lesz! de azt nem kötelezõ kitölteni)
6. - Web Preferences & Favorites Itt pár dolgot kell kitölteni/kérdésre válaszolni, de akár az egészet üresen lehet hagyni!
7. - Congratulations A regisztráció a végére ért! (Akinek van feles pénze az akár aktiválhat Gold-ot is) Klikk a Finish-re!
Ezek után a játékba be kell lépni és csatlakozni kell a LIVE-hoz (Join LIVE) majd az ott megadott mailcímmel és jelszóval kell belépni
A játék még valahol (már nem tudom biztosan) kérni fogja a játék serial kódját, de gondolom, azt már aktiváltátok!
Hát ennyi volna, remélem érthetõ a dolog, ha vmi probléma akadt, akkor írjatok és próbálok érdemben válaszolni!
Ha esetleg tudok segiteni akkor itt az msn-m :[email protected]
Vegyél fel bárki legyél!!!!
Én tegnap is nyomtan LIVE-on!!!
Nekem is ugyanez a problémám.
Nekem is eredeti a GoW.
Köszi a segítsgéet elõre is.
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
Valaki légyszi segítsen!
Eredetiben van meg a GOW, és most akartam regisztrálni a live-ra.
Mindent úgy csináltam, ahogy a Hungarian Gear Sqaud oldalon le volt írva, de valami mégse jó.
Amikor belépek a játékba, és be szeretnék jelentkezni, akkor kiírja hogy sing is... utánna rámegyek hogy csatlakozni szeretnék a LIVE-ra, és ekkor leteszi a játékot az asztalra, és felugrik egy oldal, ami ezt írja ki:
A LIVE nem érhetõ el
A LIVE szolgáltatás nem érhetõ el azon a területen, ahol Ön tartózkodik. Látogasson vissza késõbb is a webhelyre, és olvassa el a Games for Windows – LIVE játékokkal kapcsolatos híreket.
Valaki kéres segítsen, mert már nagyon idegesítõ!!!!!!!! :@
Elõre is köszönöm!
Aki tud, azt kére, hogy nagyon gyorsan válaszoljon, mert fontos lenne!!!
Köszönöm!
Üdv.
A multkoriban vettem meg a gears of war játékot pcre nagyon királynak tûnt a bemutatóból ,csak egy bökkenõ van ,telepítettem a játékot ,fel is ment ,csak amikor elkeztem a játékot egy kicsit akadozott kis idõ múlva meglazult a játék és jól pörgött de egy pillanatba lefagyott és egy két másodperc alatt kilépett a játékból , késõbb vissza se bírtam lépni aztán többször is újratelepítettem a játékot de egy idõ mulva megint leállt ,annyira tetszett a grafika meg minden hogy nem szeretném hogy elromoljon akinek volt ilyen vagy aki tudja hogy mi lehett a hibája az légyszi írjon elõlre is kössz
Köszönöm! [email protected]
tudna valaki segíteni nekem? már 3 napja próbálom elindítani ezt a rakás windowsos szerencsétlenséget, de már lassan úgy vagyok vele hogy ott rohadjon meg az egész ahól van! az összes patcet végpróbáltam, az összes forumon fellelhetõ összes lehetséges megoldást és az összes crack ki lett pórbálva, plussz ezeknek a külömbözõ kombinációit végigzongoráztam és mindezek ellenére indításnál folyamatosan kiírja hogy WarGame-G4WLive hiba... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
please help!!!!
Már nem elõször szereztem meg a játékot, de eddig mindig keresett valami xlive.dll file-t honnan lehet ezt megszerezni? Legyetek kedvesek segíteni nekem 😄
Köszike!