Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP-t ismerem, használom, így azt írom, gondolom, te már Windows 7-ezel...
1. A törölt, de az operációs rendszer registry-jébõl rendesen el nem távolított szoftver bejegyzések miatt a Vezérlõpult "Programok telepítése és törlése" menüpontjában ott van a Gears of War.
2. Kattints erre: "RegCleaner letöltése" A program Freeware.
3. Felteszed, majd a kilistázott programok között megkeresed a Gears of Wart és törlöd vele a bejegyzéseit
Vagy választhatod a manuálisabb, program telepítés nélküli változatot: Start - Futtatés - regedit - és "Keresés" - Gears of War. De így sok találatod lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pár órás warezverzió játszás után úgy döntöttem megveszem a játékot. Mivel sehol se tudtam letörölni, ezért letöröltem a játék könyvtárát az intézöben.
Most hogy megvettem az eredetit, nem engedi felrakni, mivel azt mondja hogy a játék még fenn van. Csak most olvastam hogy kellett volna rendesen letörölni a gémet.
Látszatra le van törölve, amúgy meg nem. Csakhogy mostmár sehol nem tom letörölni.
most emiatt rakjam újra fel a wimdowst?
2. Tehát, WRZ verziód régi exejét másold vissza a könyvtárba, és mennie kell a javításnak - én a játék könyvtárában indítanám a helyedben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem is az a gondom, mint sokaknak. "wargame-g4wlive.exe"
patch viszont nem mûködik
futtatom, utána ezt írja ki:
"Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match"
ötlet? vagy csak én vagyok idióta? 😄
kösz elõre is
köszi
kód van.
nem indítja a játékot. most a magyart szereztem meg. korábban az angol ment, de akkor nem tetszett. töröltem.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
elindítanám a telepítést és ezt írja ki :Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenõrizze, hogy helyek e a megadott átalakítási elérési utak
F:\1034.mst
tudtok valami megoldást rá? köszi
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
akinek gondja van szojjon nekem!!!
én segitek.<#gun>#gun><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem az a gond hogy MódosÍttot programkóddal nem futtathatod a játékot.Telepitsd Újra a játékot.
Írjatok help.
segítene vki hogy kell mûködõképessé tenni ?
Sajnos Én nekem a Login képernyõ után folyamatosan kifagy a játék. Fogalmam sincs mi lehet a megoldás rá,mert mindig csak a második indításnál fagy meg. Felraktam már 10x elsõre mindig jó,de második indításra "crash screen" fogad. Win7 64bit. 😞
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Segítséget szeretnék kérni abban h a frissen telepített gears of war-om nem akar indulni azzal az üzenettel h módosított programkóddal nem futtathatom a játékot telepítsem újra ... de eredeti a játék és semmit nem módosítottam! ilyenkor mi a teendõ h futtatni tudjam ????
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
:S valaki, valami ötlet?
Csak azt nem értem, akkor miért van külön gomb a chat-re...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Viszont ma én is meglepõdtem, mikor tettem még egy kísérletet a multira live-on keresztül, és láss csodát, egy szó nélkül beengedett... Tegnap meg többszöri újraindítás, próbálkozás után sem volt hajlandó... Ki érti ezt?
Szóval a lényeg, hogy megy a multi. Játszottam is egy pár meccset. Nem rossz-nem rossz ^^ Bár nem kifejezetten multira való játék, de szórakoztató, és erõsen épít a csapatmunkára! Magányos farkasként hamar a fûbe harapunk...
Szerverbõl viszont kevés van. Mikor elõször csatlakoztam, nem volt egy sem, így aztán gondoltam csinálok én egyet. Nem telt bele egy perc, rögtön jött is egy magyar srác (nevébõl ítélve, mivel beszélni nem tudtam vele. Apropó, miért nem tudok chat-elni a játékban? Hiába nyomogatom a kijelölt gombot, hiába állítom át bármire, egyáltalán nem tudok írni...) Aztán már voltunk 8-an is, na ekkor indult be az igazi játék 😊 Csak sajnos kezdõként nem nagyon tudtam érvényesülni, egy-két pro játékossal szemben csak szoptam, mint a torkosborz... Na majd lesz ez jobb is 😊
Felnéztem volna multira, de azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhetõ a lakóhelyemrõl... Pedig a regisztrációnál direkt UK-t jelöltem be...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Van egy progi amivel emulálni tudod de nem én vagyok a szakértõ ebben a témában.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo