6257
  • Jim Morrison
    újra kellett telepítenem a gépem, de majd újra felrakom és megmondom.
  • Jim Morrison
    Berakod a DVD-t, akkor elindul a DVD-n az autorun.exe, és ott játék helyett kiválasztod a pályaszerkesztőt.
  • KaszaN
    Megtudja valaki hogy holvan a pályaszerkesztő a dvd-n? A borítón az áll van hozzá szerkesztő de én nemtalálom. Vagycsak olyan néven van a setupja amiről nemtudom hogy az az? Tehát holvan?
  • KaszaN
    Nekem olyan sem volt XD pedig 2szer raktam fel (de elötte letöröltem) de nemvolt semmi ilyen csak: DVD ok, telepítés, aztán felhasználási feltételek 2 is, aztán egy menü ahol csak egy továb-ra lehet kattintani, és utána már is telepíteni kezdi.
  • Jim Morrison
    telepítést*
  • Jim Morrison
    Válaszd az egyéni telepitést
  • KaszaN
    Eredeti. Úgy vettem boltba. Egy ilyen gamet megéri :P. De végülis fut meg minden csak tudni akartam hogy miértnem kérdezi meg dehát ugylátszik nálam nemstimmel. Na de most az a kérdésem hogy van-e valami leírás vagy útmutató a pályaszerkesztőhöz? Magyarul?
  • IMYke2.0.0.0
    Warez verzsön?
    Mert eredeti Setup-os rákérdez mindenre.
  • KaszaN
    Na ez az érdekes. Megse kérdezte hovategye sőt kise írta hova fogja tenni. Csak a továbra mentem és elkezdte rakni.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez csak azért érdekes, mert én simán telepítettem a D meghajtómra - a telepítőben be lehetett állítani.
  • KaszaN
    Szevasztok azt szeretném kérdezni hogy a játék mért települ autómatikusan a c meghajtóra és ezen miért nemlehet változtatni?
  • janihunk
    Hali tugya esetleg valaki ha ujrateszem az xp-t akor hogy tudom folytatni a játékot mert hiába ileszegetem be a játékmentést a dokumentumba nem ismeri fel. HELP
  • gibson9
    De azóta már kijött hozzá a patch is, ami orvosolja ezt a hibát.
    Magyar és angol verzióhoz is külön
  • Andrásss
    Ez egy hiba, ami az eredeti játékoknál is kijött. Azt hiszem január 28 után írja ki ezeket. Állítsd át a rendszerdátumot pl: január 10-re és menni fog!(nekem is így működött)
  • cornellred
    sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy mitől lehet az, hogy feltelepítettem a gémet, megkrekkeltem, és utána ezt írja ki: you cannot run the game with modified executable code. please reinstall-_-
  • tiburon26
    valaki egyszer azt mondta nekem:"ne vitatkozz hulyekkel mert legyoznek a rutinjukkal"
    -most latom csak mekkora nagy igazsag...
  • Bhalage
    jujuj :D nehogy mar en legyek a hibas, a te inkompetenciad miatt :D

elkezdesz taknyosozni?

remelem tudod hogy ilyen hozzaallassal lofaszra se fogsz jutni az eletben :d

amugy ezzel tokeletesen egyetertek, hisz 10eve -iskolaskoromban- en is boven csinaltam : "ha warezolsz, tanulj is meg annak hibáival is megküzdeni!" ezt nagoyn jól leírta a kolléga!
  • Jim Morrison
    nyissál topikot
  • tiburon26
    neked kellet volna moderalnod magad taknyos,mikor a munkaddal,penzeddel hencegtel.
    a gow-nak nincs kulon off,warez topikja tehat ide irtam.ahogy te is itt offolsz.
    vedd le a polcrol az eredeti jatekod es addig nyomjad amig en szolok!
    ha nem tudsz segiteni ne okoskodj.a kutya nem kivancsi ra hogy mijen ugyes dolgos ember vagy.
  • Bhalage
    moderald magad kisfiu, kk?
  • tiburon26
    te is bekaphatod.csak alj sorba
  • IMYke2.0.0.0
    Mindegyikünknek van warez cucca - egyeseknek még az XP/Vista/Seven is az.
    Nekem is van, bőven warezem. S mivel munkám sem (otthon, fordításból szerzek némi pénzt az éhbér szoc mellé), 150 ezres fizetésem sincs, nem vagyok álszent, amikor azt mondom: van olyan játék, amiért hajlandó vagyok fizetni. Így volt ez az elmúlt egy évben nagyon sok játékkal!
    A Gears of War 4.990 Ft. Magyar feliratos. Tökéletes játék. Megéri.

A warezpistiskedéssel pedig mindenki magát égeti - ha warezolsz, tanulj is meg annak hibáival is megküzdeni!
    Ja, és használd azt a rohadt Google-t!

• Jim Morrison
    Csatlakozom
  • tiburon26
    itt a masik nagyokos.vagytok meg?
  • Bhalage
    nem en irtam, de szivesen...

komolyan, 5000HUF es sztem eleg jo jatek, hogy megvegye az ember, megha regi is...

nincs 5000HUFod? dolgozni kéne, akkor leszarnád -.-

na uff

/off.
  • tiburon26
    kosz a gyors valaszt!
    sokat segitettel...tenyleg
  • IMYke2.0.0.0
    Eredetivel már rég 2x végigjátszhattad volna...
  • tiburon26
    udv!
    letoltottem ezt a verziot:Gears of war dvd5& coop by Jimbo 4.36GB
    talan ismeros valakinek.agondom az vele hogy mar a menuben annyira szaggat hogy kb 10perc mire odajutok hogy elindittom.de jatszhatatlan annyira szaggat.visszavettem mindent minimumra de igy se valtozott semmi.
    regebben megvolt egy masik verzio es az majdnem max-on ment.a gepem nem valtozott azota.a hozzaszolasokbol kiderult hogy jo a verzio,masok nem panaszkodtak hasonlo problemara.
  • janihunk
    Hali nekem a clonedvd-s verzió van meg nemtugya valaki azt hogyan lehet elindítani mer crack et nem találtam hozá. Köszi
  • Bokafix2
    Nekem is kiírta ezt a módosított programkódos izét de nekem ment dátumvisszaállítással. Csak annyi hogy én nem karácsony előttre, hanem jan. 28 előttre álítottam egy-két nappal.
  • Devil093
    Sziasztok! Felraktam a game-t elindítom és amikor tölt kijön a fekete képernyő aztán kilép és hibajelentés küldése erroral kidob.(A magyar verzió van meg és nem tört)A választ előre is köszönöm
  • Cyberdevil
    Raktam fel 2005-t is, 2008-t is, de a hiba még mindig előjön, én feladom.
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyet keress a DVD-n: "vcredist..." - az a Visual C++ 2005.
    De, ha pl. a Radeon VGA-d van, akkor minden új kiadásában ott van az is...
    Azt hiányolja ugyanis.
  • Cyberdevil
    Leszedtem a patcheket, felraktam, megcrackeltem. Akarom elindítani, erre c++ hiba...leokézom, a wargam-g4wlive.exe hibát észlel ezért leáll hibaüzenet. Fogalmam sincs már mit tehetnék, már a regediteset is kipróbáltam és azzal se volt jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Gamecopyworld-ön a megoldás. PL változat kell a magyarhoz.
  • Steve Q
    Puding próbája az evés... próbáld ki, működik-e.
  • Cyberdevil
    Nekem is az a problémám h "Módosított programkóddal nem futtathatod a programot". Csak sajna nekem nem eredeti van, törtöt is meg lehet csinálni vhogy?
  • Steve Q
    Már egyszer írtam, de azért még egyszer iderakom:

- ha előjön a "Módosított programkóddal nem futtathatod a programot" hibaüzenet és magyar verziód van, telepítsd fel ezt: Gears of War - Certification patch [CD Projekt kiadás]
    - "To play Gears of War, please double click Startup.exe" hiba esetére több megoldást is olvastam: fel kell telepíteni a GfW LIVE kliensének legfrissebb verzióját, DE olyat is láttam, hogy valaki úgy oldotta meg, hogy eltávolította a játékot és újratelepítésnél NEM az alapaértelmezett útvonal alá, hanem másik mappába (pl. C:\Gears Of War) rakta fel.
    - "A(z) wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll" nevű hiba elég gyakori szokott lenni. Erre találtam egy remek megoldást (WinXP-n működik, Vistán nem tudom), nekem utána nem lépett ki a játék:

1. meg kell nyitni a registry-t a regedit paranccsal
    2. meg kell keresni a következőt: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
    3. itt a PagedPoolSize-t hexadecimális értékét át kell írni erre: FFFFFFFF
    4. ezután újraindítás után már nem fog kidobni az Asztalra a GoW.
  • Ronnie17
    nah ez megoldva. most már a startup.exe-vel borogat...
  • Ronnie17
    Helóka. nekem is az lenne a gondom, hogy leszedtem a HUN CLONEDVD verziót, feltelepítem, és nem hagyja elindítani, mert azt írja hogy a módosított kóddal nem futtathatom a játékot... namármost! próbáltam a a dátumot visszaállítani, teljesen 2008 karácsonyig, de semmi... ugyanazt írja. van vmi más mód h elinduljon? válaszokat előre is köszönöm. hali