Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát télleg hamarabb nyomnak le! Sebaj majd csak végigviszem.
Más: Írja a game, hogy csak akkor menti a mittomén milyen eredményeimet, ha be vok jelentkezve LIVEba. Hát megpróbálkoztam vele, benyomott vmi XBOX360 oldalt meg mindent, de nem jött össze. Vki leírná nekem, h hogyan is kell. Thx

frango

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

frango
Mikor harmadszor raktam ujra akkor jó volt. 2órát toltam is vele de másnap elinditottam és akkor megint be*art😞legalább szabadítottam fel egy kis helyet a vinyomon)
Ja és arra az exe hibára szerintem megoldás, hogy egy másik Liveot tekepitesz fel. Nekem is le kellett szednem egy ujabbat és csak azzal lett jó.

Mintha anno lett volna nekem is vmi problémám a WarGame-G4WLive.exe-vel, de nem emléxem h megoldódott-e! Még tört dolog volt. Azóta új gép, original gamma és nem csinált ilyesmit. Szal passz.

Elnézést, hogy zavarok a nagy élménymesélésben, de valaki tudna segíteni, mi a teendõ a #4343-as hsz-ben leírt problémámon? Elég nekem pár ötlet is, hogy mit tehetnék.

frango: Nem tudom, pontosan mi lehet a baj az egereddel. Lehet az egér drivere van rosszul telepítve vagy egyszer valami miatt elromlott a meghajtóprogramja az egerednek. Lehet nem a játékot kéne újraraknod, hanem az oprendszeredet (vagy az egér meghajtóprogramját). Legalábbis szerintem. Ha mégsem ez a baj, akkor passzolok.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Phoenix lord
hamarabb

Phoenix lord
egyszerü:
több golyó az ellenbe és hararabb elpatkolhatsz😊

Sikerült végre nekem is végignyomnom, a "gyerkõc" fokozaton. A nehezebb fokozatokon mi a nehezítés? Több ellen, v több ólom kell nekik? Gondolom a lõszer is kevesebb.

srácok kéne 1.2 es patch, nem origi gamma honnan tok letölteni??
spybot919
Mind1. Aki szeret gears of warozni az jelenjen meg hamachin.
HOSTNAME: GOW HUNGARY
PASS:GOW

GYERTEK!!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

DJ GamerGirL
K.va sok a helyesírási hiba benne...<#zavart1> A betûtípus sem az igazi szerintem, egyébként jó lett.

spybot919
Annyi problémám lenne hogy nagyon szeretem a gears of war multit.
És hamachin is jópáran játszák de eddig még 1 magyarral sem találkoztam aki hamachin coopozna vagy hasonló.

Csináltam egy oldal: Gowhamachi.atw.hu nézzétek meg.

Ha valaki tud hamachi szervert ahol magyarok gowoznak az légyszi irja le.
Köszi!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Sziasztok!😊

frango
Jók ezek a mostani pc játékok csak tele vannak hibákkal... Nem tudják rendesen tesztelni. Heh még egy ok, hogy mért nem veszek eredetit.
Az egér problémás kérdésemre még mindig várok valami ötletet😊

Van egy kis gondom, Nightfall: Lethal Dusk-ban tartok, és mikor a híd mellett drótkötélre rögzített tutajféleséggel kelnék átfele és félúton elkezdõdne a videó, kilép a játék, mondván hogy a WarGame-G4WLive.exe valamilyen hibát vétett és ezért kilép. Megpróbálkoztam az itten (és más, angol nyelvû) FAQ-ban leírt megoldásokkal, semmi nem mûködik, alt-tabbal nem vált vissza a játékra, a grafika lehúzása se segített. Valakinek van valami mentõötlete? <#help> Nagyon hálás lennék, ha tovább tudnám játszani, jönne tovább az ihlet az Aspho Fields fordításához.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

manutdzoli
Hogy\Hol kell beállítani a játékban hogy 5.1-be szóljon?Sehogy se akar összejönni.Options-Soundban nincs semmi állítási lehetõség<#gonosz3>

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Hát, sok sikert!

GoW regény? Nofene.... Megszerezzük azt is!

frango
Nekem is ugyan ez volt😊 leszedtem egy ujabb xlive-ot és utána már tudtam profilt csinálni. Szedj le pár xlive-ot és próbálgasd végig õket!

Én speciel tanácstalan vok, nekem is crackelt, bevallom, de problema nélkül megy. Esetleg telepítsd újra a játékot, vagy szerezd be-töltds le máshonnan.

Apropó, itt ismeri valaki(mindenki) az Aspho Fields-et (Gears of War-regény)? Én nemrég kezdtem el olvasni.

Tud valaki valamit??

SAcra
frango
Hi!
Valaki tud használható megoldást az egér problémára? A fel-le mozgás az jó, de ha jobbra balra tologatom az egeret akkor ugrál meg rohangál az emberke. Olvastam, hogy pár config fájlt kell kitörölni aztán jó lesz, de nekem nem oldotta meg a problémámat. Mikor 3* telepítettem akkor egyszer jó volt. Kb. 2órát toltam vele semmi gond nem volt, de másnap elindítottam és megint összekuszálódtak a dolgok😞pedig már kezdett megtetszeni a játék)

Hi All!
Akinek xlive.dll vagy wargame g4wlive.exe problémája van, az próbálja meg a cd-n a support könyvtárból elindítani
( reinstallni) a xliveredist.msi -t.
És egy kérdés.. crackelt GOW-val tolom és nem tudok profilt készíteni, egyszerûen nem reagál a bill. az F1 gombra...egérrel sem tudok ráklikkelni... ergó nem tudok menteni... valakinek valami ötlet hogy ezt hogyan tudnám megheggeszteni?
ewuk
még jó hogy idénbõl már nincs sok hátra.
zomgzerg
idén nem

ewuk
az király! kösz az infót. 2 egyáltalán nem lesz pcn?
Jim Morrison
Nem rövid játékra adtál ki pénzt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

The Protector
van bõven.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ewuk
😄, amúgy attól a madárpókos résztõl sok van még a végéig?
Jim Morrison
Szívesen máskor is 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ewuk
rájöttem a megoldásra.
ewuk
a bányában az tetves nagy madárpók mitõl dobja be a kulcsot? én már lõttem mindenhol, de nem hatotta meg. 😞
Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hello 😊

Pacal17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csõ Balu... 😄

Bartn73
Hali én pont tegnap jártam ugyanígy... ezzel a progival Revo Uninstaller próbáld kitörölni minden szöszt ami a GoW-al kapcsolatos Nekem bevállt

Lenne egy eléggé idegtépõ és súlyos problémám. Ma kedvem támadt installálni a játékot. Felrakom. indítom. Nem mûködik. Uninstalálnám erre hibát ír ki. Megpróbáltam CCleanerrel. Minden csináltam már, de nem tudom letörölni a géprõl. :S Nem tud valaki megoldást rá?
Jim Morrison
A legvégén??? én speciel 10 mp alattt kinyírtam 😊 (vagy nem a legutolsóról beszélünnk?) mikor elmennek mellõle a denevérek akkor tudod sebezzni! sniper rifle-lel a fejére lõj, majd ha közeljön akkor 4 gránátot pont alá és lõdd! Amúgy a sötétben a denevérek megölnek szóval mindig legyél világosban !!!

Üdv!

Vki mondja már meg hogy kell megölni azt a buzi RAAM-ot?!
DJ GamerGirL
Tudja vki, hogy lehet beállítani a gamepad gombkiosztását? Nálam alapból felcseréli az elõre-hátra gombokat, sehogy se tudom beállítani. (Logitech Dual Action USB gamepadem van, próbáltam a Logitech Profilerben állítani, ott se jó 😞 )

Törölt felhasználó
vki egy végigjátszást tudna nekem linkelni?
Jim Morrison
reinstall

hello!segítséget szeretnék kérni!megvettem a játékot még anno edredetibe!fent is volt a gépen-ment is!anno az exe-re kattintottam behozott 1 ablakot ahol rá kellett menni h play!most is behozza azt az ablakot csak nincs semmi szöveg csak a kép!és nem tudom elinditani!pls help!
Jim Morrison
Az melyik? Amikor másodszor kell legyõznöd azt a szörnyet ? Asszem igen...

Törölt felhasználó
a második behemótnál (az üvegháznál) még messze van a játék vége?
mind1 már megvan...

Szevasztok. Lenne egy kérdésem, hogy hogyan kell a regfixet, vagy miafenét szerkeszteni? Mert a F.A.Q.-ban leírják, hogy hogyan kell játszani hamachin keresztül, de az nem müxik vmiért, és megpróbálnánk regedit-en keresztül, de azt nem tom hogy hogy kell. Nagyon hálás lennék ha vki segítene...<#help><#help><#help>

Sziasztok. Az miért van, hogy havernak nem ment a játék. Faq-ot néztem de profilt már létrehozott.
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám,és ez más MS játékoknál is elõ jön(Kayn & Lincs). A probléma megoldása egyszerû és bosszantó: ujra kell telepiteni a windowst....
Nekem legalábbis megoldódott a probléma
Jah és semmilyen hibaüzenetet nem ír ki csak egyszerûen kidob 😄😄 iylet még nem b..tam pedig már láttam egyet s mást de ez a játék kifogott rajtam
Megpróbáltam!!! patch 1 , patch 2 --egyiket sem rakja fel ezt irja 😮ld file not found.However, a file of the sam name was found .No update done since file contents do not match
3 féle cracket próbáltam mindegyiknél ugyan azt csinálta hogy kidob egy bizonyos idõ után-még profilt sem tudok csinálni anynira kevés idöm van
Havertól kaptam neki simán felment és semmit nem rakott fel és ment neki lazán
a hangnak mi köze lenne a játékhoz? hang az simán jo
valami más ötlet?
köszi azért