Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
1 kérdés:nincsenek magyar serók?Mert nekem eléggé laggol a game:S
Ha live-ra akarsz csatlakoni akkor keresed meg a gta4 topicot és ott a FAQ pontba megtalálod a pontos leirást hogy mit kell tenned.(10-15 és kész)
Annyi figyelemre való bug van benne hogy ok nélkül beszaggat még a legerõsebb gépen is(ez csak néha és nem is akkor mikor 10-en jönnek feléd) és néha a haverok nem úgy teljesítenek a többi(ha van) más játékokban is megtalálhatóak...
Ahhoz hogy neten tudjál jáccani tudjál LIVE profil kell aminek az a hátulütõje hogy magyarországon nincs LIVE lefedetség ami azt jelenti csalni kell a regelésnél,bõvebb infót a GTA4 F.A.Q.
Egyáltalán nem zavaró a kameraállás.
1 kérdés:nem tudjátok mikor lesz magyarországon is LIVE?
mert beregeltem de magyarországival szval nem enged semmit én meg nem akarok bajlódni a csalással. köszi
és azt szeretném kérdezni hogy akkor hogyan lehet multizni???????
a hamachi nekem nem jött be
valaki valaki tipp
segítsetek légyszi
Azért akarom hamachival mert a helyi hálózathoz nem kell live id azonosító és a hamachival helyi hálózatban lehet nyomni(tudásom szerint)...
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Biztosan kérdezték már de én nem találom sehol a játékhoz a magyarítást és valahonnan le szeretném tölteni és ebben kéne egy kis segítség! Elõre is köszi!!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A hét minden napján min 3 óra játékidõvel naponta....szívesen várok akárkit akit érdekel.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha összeszámolnánk a játszott órák számát akkor alig 1 nap jönne ki,viszont ettõl függetlenül hosszú és izgalmas,nagyon tetszett benne minden,a történet,akciók,fegyverek,karakterek,(a behemótot nem csípem😉..
Várom a 2. részt.
Megéri az árát!!!
Thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Letöltöttem a gears of war-t minden ment faszul míg egy nap olyan történt hogy beléptem és eltünt az összes mentésem... Megnéztem a játék mappájában a mentéseket és olyan mintha egyszer se mentettem volna , pedig mentettem mindig.. És vicces hogy az eslö és az utolsó chapter be beenged de a többibe nem:A:S😄 Egyébknté meg pont a 2ik chapter kezdeténél léptem ki utoljára és rá másnap történt meg ez.. Ha valaki találkozot már ilyesmivel az légyszives ha tud segitsen nagyon megköszöném!
(igazából launch trailer vágva, új zenével)
GoW 2 - Here comes the king
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/