6257
  • Cyrus666
    Mondjuk már úgy remegne a kezed, h totál széjjellőnél mindekit :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem merném. Beleőszülnék, tuti :)
  • Indigo
    Ajaj, szép kilátások :D
    Milyen lehet az insane fokozat? Valaki végigvitte már úgy?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor közepes fokozaton az első "boss"-nál véged lesz :)
  • Indigo
    Nah, vége :( Olyan szivesen eljátszogattam volna még vele. Az viszont biztos, hogy még előveszem néhányszor!

Könnyű fokozaton vittem végig, legközelebb belevágok közepesen. Azért így is voltak izzasztó helyzetek... A "bossfight"-ok kifejezetten jók voltak, bár egyik sem volt túl nehéz (könnyű fokozaton), egyedül a Brumak-nál szívtam egy kicsit, azt jó sokáig tartott legyőzni :)

Ha értékelnem kellene, akkor 10/10. Majd ha készítenek jobb játékot ebben a kategóriában, akkor átértékelem, de addig a GoW-é a korona... :)
  • IMYke2.0.0.0

[Én warez nélkül azonnal tudtam, hogy megveszem - az első, évekkel ezelőtti Trailer meggyőzött.]
  • Indigo
    Huhh, köpni-nyelni nem tudok.. Most öltem meg a Brumak-ot... Majd' szétvet az adrenalin... Elképesztően nagy ez a GoW! Mostmár nem kérdés, hogy megveszem!
  • diemmsi
    hi! játszuk egy páran, vannak magyarok is, este 9-10 körül pedig már vannak általában normális ranked szerverek is!
  • werkfilm
    patch
    http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=197
  • ronso
    Üdv ma tettóük fel a gamet és hibaüzit nyom van erre valakinek megoldása ??
  • Indigo
    Erre én is kíváncsi vagyok. Napokkal ezelőtt feltettem a kérdést, de nem sokan játsszák ezek szerint. Én kipróbálnám, csak még nincs meg az eredeti.
  • faragoogle
    gondolkozok rajta hogy megvegyem-e PC-re!
    a game tetszik másoltba volt meg sajnos.....viszont játszanék szívesen a multijával. tolhatnám pc-n az első részét 360 on meg a második részét.
    csak nemtom h még játszanak e a PC verzió multijával. Valaki tudna nekem útbaigazítást adni? nagyon megköszönném. aztán ha arra a döntésre jutok hogy megveszem akkor akik játszák azokhoz becsatlakoznék én is :D
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Hát egy ideig nem adják ki PC-re, az tuti... :(
  • Indigo
    Megbasszák ha a második rész tényleg nem jön PC-re... Nincs konzolom, és egyelőre nem is akarok venni (engem is súlyt a gazdasági válság :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Amióta megvettem, a gépemen van :)
    Kemény fokozaton nagyon durva.
    És bizony, én sem emlékszem olyan jártékra, ami ennyire be tudott volna szippantani.

[Az utóbbi időben a Saints Row 2.]
  • Indigo
    Játsszák sokan multiban? Egyáltalán itthonról elérhető a multiplayer játékmód?

Most nyomom a kampányt, Marcus otthonának közelében járok, épp végeztem a fedett kerthelyiségben a második Berserker-el. Iszonyatosan letaglózott a GoW, nem is emlékszem az utóbbi évekből ehhez fogható TPS akciójátékra, ami ennyire magába szippantott volna (GTA-kat leszámítva). De azelőttről sem. Talán a Freedom Fighters volt az utolsó, aminél ugyanezt éreztem: na még a következő checkpoint-ig, na még a következőig, és mire észbekaptam, már 3 órája nyomtam... Nem birom abbahagyni :) Egy dolog zavaró egy kicsit: iszonyatosan lineáris. De ezt ellensúlyozza a hátborzongató hangulata, a remek akciók (bár egyesek számára lehet hogy monoton, én bírom), az egész atmoszféra és a tálalás. Nem játszottam túl sok horror játékkal, de ez annyira nyomasztó és félelmetes tud lenni, hogy néha meg kellett állnom, mert nem mertem továbbmenni :)

Co-op módban meg még jobb lehet, ezért is szeretném megvenni eredetiben, csak kérdés, hogy tudok-e majd vele neten játszani. (Bár lehet, hogy a single része miatt is megveszem, mert tipikusan az a játék szerintem, amit időről időre elővesz az ember, ha egy kemény akciózásra vágyik).
  • KaszaN
    Nem, nincs konzolom. Még ha egy olyan játékról is van szó mint a gow2, akkorsem fogok csak azért egy konzolt venni. Nemvagyok oda értük :D. De ha megjeleni pc-re, aminek akármennyire is tagadják nagy az esélye, biztos megveszem azt is eredetibe :D.
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, konzolod is van, hogy játszhatsz a 2. résszel - nagyon irígy lettem, de csak a GoW2 miatt...
  • KaszaN
    télleg a klasszikusokat el is felejtettem :D : Unreal 1-2, UT 2001-2004, és a Pariah is megvan amiről nem is tudtam hogy UnrealEngine :D Nekem most főként a GoW2 Feltuningolt grafja jön be. Nekem jobban tetszik mint a Crysis.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Unreal Anthology azoknak ajánlott (4490 v. 4990 Ft rohadt kevés érte), akiknek kimaradtak ezek:
    Unreal
    Unreal: Return tp Napoli
    Unreal 2
    Unreal Tournament (Classic, 99 - kinek hogy tetszik)
    Unreal Tournament 2004

Mind magyarul.
    [Ellenőrizni nem tudtam, mert nekem mindegyik megvan - ráadásul mindegyikhez én készítettem magyarítást - volt, melyet már nem publikáltam, mert egy ideig nem volt netem és "megelőztek"]
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon helyes!
    Bár biztosan lenne még, de merem állítani, a Mirror's Edge-n kívül nekem is minden Unreal Motoros-játék megvan [kezdetektől], pár kivétellel [Pariah pl.], eredetiben.
  • KaszaN
    Nekem megvan minden játék ami UnrealEnge-el megy :P Eredetibe (GearsofWar,UT3,Mirror'sEdge...) :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kötelező azoknak, akik Unreal Tournament III és Gears of War PC tulajok [mint én]: 31 kb-os Mutator Külső nézet az UT3-ban, a'lá GoW.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs.
    Ezért helytálló, amit beidéztem - nem véletlenül...
    Az igazán profi oldalak amúgy angolul, franciául, németül segítenek a témakörben.
    Amiket belinkeltem, azok segítségével döbbenetes eredményeket lehet elérni -
    elég, ha ezt pár SP Endurance mapot megnézed.
  • KaszaN
    Ezeken a videókon nem igazodok ki. Egy darabig eljutottam de aztán egy pontnál olyat csinál ami nálam nemtörténik meg. Megnyit valamit és megjelenik egy nagy képernyő nála és kiválaszthatja a textúrát amiről kép is van. De nálam nem igy van. Én megynitom és nemtörténik semmi. Nincs magyar tutorial hozzá mint a sandbox2-höz?
  • IMYke2.0.0.0
    Pályakészítés, alapoktól: http://gasduck.com/ - lesz mit olvasgatnunk.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerű A.I. (Mesterséges Intelligencia) kreálás a GoW-ban - hogy az általad kreált Single Player pályán megtámadjon az ellenség.
    [Alapból ugyanis nem teszi.]
  • IMYke2.0.0.0
    Most mentem le az EGÉSZ oldalt egy progival...
  • IMYke2.0.0.0
    Iszonyatosan profi oktató anyag, az Unreal Közösség hozta össze egy profi U3-as segítségével: http://www.avld.org/
  • KaszaN
    Je ez a exe-s bigyó működik :D köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, valószínűleg nem láttad a települését, de elérheted:

1. Telepítéskor volt egy almenű, melyben ki lehetett választani az Editor telepítését (Install Editor)

2. Ha nem vagy biztos a dolgodban, illetve, tudod, hogy fenn van a gépeden:
    - GoW könyvtár - Binaries - Startup.exe-n jobb klikk - Küldés Asztalra.
    [Vagy még egyszerűbben: készíts egy parancsikont és azt húzd ki az Asztalra]
    - Jobb klikk a parancsikonon - Tulajdonságok - Cél-nál a játékod exe-jének útvonala mögé írd be: editor

Pl.: "D:\Gears of War\Binaries\Startup.exe" editor

Ennyi.
  • KaszaN
    hát nemtudom nekem nincs a startmenübe nekem ott csak egy gears of war exe van. Gondolom nemtelepítette fel mert megsem kérdezte fel e tegye szal. És má mindenhol megnéztem. Valahol az instalja a dvd-n kell lennie. Holvan?
  • IMYke2.0.0.0
    Unreal Engine III Tutorial - angol
  • IMYke2.0.0.0
    Oktatófilmet kerestem a témában. Fehér alapon ezt kaptam az arcomba:

"Veoh is no longer available in HUNGARY. If you are not in HUNGARY or think you have received this message in error, please go to veoh.com and report the issue."

Elbaszott egy helyen élünk!
  • IMYke2.0.0.0
    A telepítéskor felkerült Editor eloindításával baj van?
    Akkor ezt kell bemásolni a Parancsikonba:

"*INSTALLPATH*\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\Startup.exe" editor -cookededitor -installed

* = értelemszerűen más/vagy módosítandó
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a srác nagyon elkapta a MOD készítés lényegét:

"Ok, is there anything for complete noobs? I have no idea what you guys are talking about but Im dyeing to create a MP level in GoW PC. I have read tutorials and watched videos, but I just dont get it. It always seems like the people who create this stuff have other resources and programs and they start talking about importing and exporting, blah blah blah. I want to use the GoW editor to make a level. Im a noob. Is there anyone who can help me out????"

Azaz:
    Mindenki csak pofázik a tutoriáljában, hogy "és akkor importáljuk ide, exportáljuk oda", de ő nem ért és nem tud ilyeneket, egyszerűen pályát akar készíteni...
    Sajnos, a játékokhoz mellékelt Editorok túlnyomó többsége ilyen - azaz, külső program nélkül (3D SM, Photoshop, Gimp és társaik) kakit sem ér.
  • IMYke2.0.0.0
    Minőség több, mint dilettáns, de láthatod legalább mozgásban:
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=KBNVkk4yz3U]"Szócsöved" - GoW oktató anyag 1. rész[/URL]
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=bg8hdNdpe68&feature=related]"Szócsöved" - GoW oktató anyag 2. rész[/URL]
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=Rb-m4837D8w&NR=1]"Szócsöved" - GoW oktató anyag 3. rész[/URL]
  • IMYke2.0.0.0
    ALAPESETBEN:
    Vista = Games - jobbklikk a GoW-on - Editor
    XP = Start - Minden program - Microsoft Games - GoW - Editor
  • Jim Morrison
    Alapból azt is felrakja tudtommal, úgyhogy a winchesteren keresgélj :)
  • KaszaN
    Nekem az autórunban csak a játék, eltávolítás, weblab, és a kilépés van. Ezért akartam tudni holvan a szerkesztő telepítője a dvd-n. :(