Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan mintha csak 1 sima játékot inditanál..co-op-ot te inditod és annyi.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

ZTM
Jó lenne de ezt meghagyom a "szakértõknek"...

igen

csinálj te szervert és akkor lesz. és majd mennek oda a többi játékosok

Fehercsoki
A tört verzióval lehet co-opba lanon játszani?

ZTM
Na megerõltettem magam és csítam normális LIVE profilt amivel tok multizni.
1 kérdés:nincsenek magyar serók?Mert nekem eléggé laggol a game:S

ZTM
Értem de számomra így is hülyeség hogy PC-re LIVE profil kell amit ha "magyar nyelven" készítesz nem fogad el a server:S

elenyészõ bugok vannak benne.Pc-n szerintem jobb mint xboxon, mert én a gow 2 xboxon tolom, de a billentyûzett egér kombonál nincs jobb 😄 Kamera egyáltalán nem zavaró.
Ha live-ra akarsz csatlakoni akkor keresed meg a gta4 topicot és ott a FAQ pontba megtalálod a pontos leirást hogy mit kell tenned.(10-15 és kész)

mint látod van live magyarországon is, csak annyi az egész hogy magyar adatokat nem fogad el.de amikor belépsz livera azt irja ki hogy hunary, szoval ez nem csalás mivel tudják hogy magyar országról játszol. szerintem azért nincs hivatalosan bejelentve mert mi ékezetes betüket haszmálunk és valszeg átkéne rakni az egész live rendszert.(szerintem)És mivel tudja az MS hogy van ilyen megoldás igy valszeg nem is nagyon fogják törni magukat.

ZTM
Megéri.
Annyi figyelemre való bug van benne hogy ok nélkül beszaggat még a legerõsebb gépen is(ez csak néha és nem is akkor mikor 10-en jönnek feléd) és néha a haverok nem úgy teljesítenek a többi(ha van) más játékokban is megtalálhatóak...
Ahhoz hogy neten tudjál jáccani tudjál LIVE profil kell aminek az a hátulütõje hogy magyarországon nincs LIVE lefedetség ami azt jelenti csalni kell a regelésnél,bõvebb infót a GTA4 F.A.Q.
Egyáltalán nem zavaró a kameraállás.

1 kérdés:nem tudjátok mikor lesz magyarországon is LIVE?
mert beregeltem de magyarországival szval nem enged semmit én meg nem akarok bajlódni a csalással. köszi

Scylexan
és még annyi hogy elég furcsa a kamera állása....ez mennyire zavaró?<#confused>

Scylexan
Sziasztok,azt az érdekel hogy megéri-e megvenni ezt eredetibe? mert tetszik a game , de ahogy látom sokan írtátok hogy vannak benne bugok,ugye ez eredetivel nincs így? Ha neten szeretnék játszani azzal sok problémám lenne?

én mást nem tok, bár a hamachiról is csak hallottam.

nekem nem eredetiben van meg a game
és azt szeretném kérdezni hogy akkor hogyan lehet multizni???????
a hamachi nekem nem jött be
valaki valaki tipp
segítsetek légyszi
érdemes mert xboxon is mocskos jó a gow 2..pc meg még jobb lesz 😄

ZTM
Akkor elkezdek spórolni😉

ZTM
Nemtom pontosan mire jó a hamachi de haverommal próbáltuk a har középföldéért 1-et mind2-nek ugyan az a tört verzió van és nem engedte hamachival:S

Azért akarom hamachival mert a helyi hálózathoz nem kell live id azonosító és a hamachival helyi hálózatban lehet nyomni(tudásom szerint)...

Megtaláltam!!!!😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Sziasztok!
Biztosan kérdezték már de én nem találom sehol a játékhoz a magyarítást és valahonnan le szeretném tölteni és ebben kéne egy kis segítség! Elõre is köszi!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

ne én ezt nem tudtam 😄

Bence94
azt eddig is lehetett tudni.mondták triológia lesz belõle.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

annyit mondok hogy a sztory alapján lesz ebbõl még gow3 is 😄

De jó egyeseknek...

én pár napja vittem végig a gow2 xboxon....szintén brutálisra sikerült😊..van benne meglepetés böven 😊 a sztory még kiforotabb

ha megvan eredetibe akkor minek hamachizol?

ZTM
Szeretnék meghívni vkit kooperatív story modra(helyi hálózattal Hamachi segítségével) bárki akit érdekel(és eredeti a játéka) írjon privát üzenetet
A hét minden napján min 3 óra játékidõvel naponta....szívesen várok akárkit akit érdekel.

Én kb 1 hete vittem végig, utána megnéztem a 2. rész XBOX-os videóját és beszabehu! Az tuti, h elõrendelek majd rá!

Jim Morrison
Az biztos !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ZTM
VÉGIGVITTEM!!!!!!!!
Ha összeszámolnánk a játszott órák számát akkor alig 1 nap jönne ki,viszont ettõl függetlenül hosszú és izgalmas,nagyon tetszett benne minden,a történet,akciók,fegyverek,karakterek,(a behemótot nem csípem😉..
Várom a 2. részt.

Megéri az árát!!!

np

És tényleg! Minden ott volt. BIG THX

Megnézem! Köcce

sokáig tartana leírni..de keresd fel a gta4 topicot és ott FAQ-ba részletesen le van írva

Tud vki segíteni, hogy hogyan kell létrehozni rendesen a LIVE fiókot?
Thx

spybot919
Sziasztok. Bárkinek ,bármi problémája van a gears of war ral az keressen fel msn en. :[email protected]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
G4live hibája volt havernak átküldtem neki és müködik neki rendesen. Akinek esetleg kell azt is tudok küldeni. +hamachi ip,t.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Ööö, jut eszembe, valakinek megvan magyarul a Gears of War? A regény fordításánál találtam pár kifejezést, amire jó lenne tudni, mi a magyar fordítás a játékban, pl. Lightmass attack, the Stranded. Többet most nem tudok, majd még keresek.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Doom 4
bocsi a caps lock miatt

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
hALI EZT A g4LIVE EXET MEG A STARTUPOT ÁT TUDJA VALAKI KÜLDENI? SEHOL NEM TALÁLOK MÛKÖDÕT. [email protected] AZ msn EM

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

frango
Hát nemtudom...Én ezzel 2 órát tudtam rendesen játszani😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jim Morrison
Ez azért nem a GTA VI...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

frango
Ugyan nincs mit😊 Most tedd össze a két kezed és imádkozz, hogy több probléma ne legyen a játékkal!

Ez az, végre! Igazad volt, tényleg a tûzfalam fogta meg a játékot, engedélyeztem neki a hálózathoz való hozzáférést és voilá, többé nem fagy ki a játék! Köszönöm, frango!!!<#worship><#worship><#worship>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Sok kommentet olvastam el visszamneöleg de egyértelmü választ nem találtam errea hibára... vagy csak én vagyok a vak...
Hy! Tört verziónál ez van. De ha jól emléxem akkor van rá megoldás, csak visszább kell olvasani jóval.

Sziasztok!
Letöltöttem a gears of war-t minden ment faszul míg egy nap olyan történt hogy beléptem és eltünt az összes mentésem... Megnéztem a játék mappájában a mentéseket és olyan mintha egyszer se mentettem volna , pedig mentettem mindig.. És vicces hogy az eslö és az utolsó chapter be beenged de a többibe nem:A:S😄 Egyébknté meg pont a 2ik chapter kezdeténél léptem ki utoljára és rá másnap történt meg ez.. Ha valaki találkozot már ilyesmivel az légyszives ha tud segitsen nagyon megköszöném!
frango
Lehet, hogy tûzfalnak nemtetszik. Azt is nézd meg.

Kipróbáltam, feltelepítettem a Live Redist 2.0-t, valamit használt, mert a bejátszás elején már nem fagy ki - csak azután, hogy vége lett, akkor sajna megint kidobott... <#confused> Azt hiszem, újrarakom a játékot. Vagy: azt hiszem, lehet van még egy megoldás a bajomra...

AntiHero
csináltam egy kis Gears of War 2 muvit:
(igazából launch trailer vágva, új zenével)

GoW 2 - Here comes the king

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

manutdzoli
5.1-re senki nem tudja a megoldást???Nem akar 5.1-be szólni.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

ÓÓ, hálás köszönet a linkért és a segítségért, frango <#eljen>! Most sajna még suliban vagyok, de amint hazaérek, otthon kipróbálom a tanácsodat, remélem beválik. Ha nem, kezdõdhet az install-shokk... <#csodalk> Jó lenne végigvinni a játékot, hogy jobban értsem az Aspho Fields történetét. Annyi leesett, hogy a prológus Dom szemszögébõl mondja el a Delta-osztag történetét.