6257
-
tttttom #4697 Hello!
Rég voltam itt az a bajom a GoW-al, hogy most amikor elakarom inditani akkor egyszerűen az intro normálisan elindul, de a főmenü ugy kadozik hogy egyszereűn kurvára idegesítő. :@
Mert mirre elmozditom az egeret 10mp-t kell várnom amigg elmegy az egér.A hang rendesen szól a vidikártya se rossz meg a gépem se. :P
Nem lehet a teljesen friss driver ért anyázik? -
#4696 coopban csak 2-en vagy 4-en is lehet tolni? -
dixy #4695 Hello mindenkinek!
Feltelepítettem a magyar változatot a gépre , de mivel angol a windows-m ,nem lett magyar a játék.
Hogyan lehet át állítani, hogy magyar legyen ?????(HELP) -
#4694 Hamachi-n tudsz egyedül játszani.
Vagy kiköltözöl USA-ba, Nyugat Európába. -
faragoogle #4693 sziasztok!
Olyat lehet csinálni hogy tört szoftverrel játszani a Live! on???
ha igen akkor valaki segítsen már benne. köszönöm -
Cyrus666 #4692 A régiót azért nem engedi,mert Mo-on nem elérhető a LIVE. Ettől függetlenül látre tudsz hozni profilt, és a megntéseknek is meg kellene maradniuk. -
rgaby #4691 hali.
Eltüntek a chekpoinjaim a gépről. Ez mitő lehet. A játék eredeti, már a végénél jártam. Hogy lehet belépni a LIVE-ra, mert nekem valami olyasmit ír ki hogy nemengedi a régió miatt. -
#4690 Hellow
Leszedtem a játék. magyar verzió. Megcrackeltem RELOADED crackel, átállítottam az időt mert be se akart indulni. Mostmár beindul, de csak a Microsoft animációjáig. Aztán kilép. Mit csináljak?? Közben kiirja h ha el akarom indítani a játékot, akkor kattintsak a startup.exere készter. De könyörgöm! Már megy a játék, aztán meg se hibaüzi se semmi visszatesz a tálcára. Mit csináljak? Plz help!
a játékhoz van elég vasam, az aláírásomban láthatjátok. XP-m van. 3-as szervízcsomag. -
#4689 -
#4688 azthiszem meg is van csak visszakellett olvasni :D -
#4687 hali!
Megvettem a játékot, demikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom: " Módosíytott programkóddal nem futtathatod a játékot. "
Ez mitől lehet? Eredeti játék:S -
#4686 Nincs mit -
rgaby #4685 megtaláltam köszi a segítséget. A youtubon volt egy videó róla. Még 1x thx
-
rgaby #4684 nem már meg van dögölve a Seeder mikor oda érek. A Hazing fejezetbe van az Útban Hazafelé résznél. -
#4683 ez sem az ? -
rgaby #4682 köszi de itt már továbbmentem. Nemsokkal ezután lesz egy döglött Seeder és ott nem tudom hogy kell átmenni rajta. -
#4681 itt van a video végén -
rgaby #4680 Nemsokkal az üvegház után! A második Berseker kiiktatása után. -
#4679 Az melyik? Nem emlékszem, de keress rá youtube-on :) -
rgaby #4678 hali all!!
elakadtam azon a pályán ahol egy döglött Seeder van és nem tudok továbbmenni.Ha valaki tud segítsen. Előre is köszi -
#4677 KÖSZI!!!!!! Ez felmegy, pedig más CD projektest már próbáltam! -
Steve Q #4676 Próbáld ki ezt: Gears of War Certification patch (CD Projekt kiadás) -
#4675 Hali! Olyan javítást nem adtak ki amely a magyar verzióra (1DVD) felmegy? Ha van link pls! -
#4674 + Gears of War Title Update 3 [2xx kb], ami javítja a lejjebb már kitárgyalt hibát.
-
#4673 Csak intuícióm van, mert én bizony megvettem a játékot.
[Amúgy nem sok az a 4.990 Ft érte, szerintem.]
Én ezt tenném a helyedben:
1. letölt Gears of War Title Update 1 és 2
2. ezután netkábel kihúz
3. patchek telepítése
4. GoW TU2 (aka 1.2) NoDVD helyére másolása
5. netkábel visszadug
6. játék indítható.
-
hamedyyyy #4672 Szia!
Nem, nem eredeti hanem razor1911-es crack-es
xp3
AMD 9850 phenom 2.2GHz
9800 GTX+ 512
És 4 giga ram
Szóval azt írja ki ha rákattintok, hogy softare update a tálcán és ennyi, szóval nem indúl el.
Segítenél?
Köszi
Zoli -
#4671 Eredeti játékod van?
Mert akkor tedd fel rá a 3. Patch-et (www.cdprojekt.hu)!
Másrészt, az ég világon semmit sem írtál a gépről, szoftver környezetről.
-
hamedyyyy #4670 Hali!
Nem indúl a game!
Azt írja ki "software update" a tálcán!
Valaki segítene, hogyan kell elindítani ezt a játékot!!!???
Köszönöm:
Zoli -
hanta #4669 Sziasztok!
Egy barátom és én is eredeti PC-s GoW-al rendelkezünk. Mindkettőnknek van LIVE accountja is. Szeretnénk coop-ban végigtolni, de nem látjuk egymást. Mások játékait látjuk és be tudunk lépni, a miénket is látják és be tudnak lépni, de egymásét viszont nem látjuk. Ötlet, hogy miért lehet? Előre is kösz a segítséget! -
#4668 Meg az is kár, hogy nem a megfelelő nyelvű patch -et raktam fel. A magyar már jó a magyarhoz! :D -
#4667 Csak kérnem kellett. :D
Csak kár, hogy nem megy fel a patch, mert valami régi WarGame-G4WLive.exe kellene neki. Pedig ami van az a régi. -
#4666 De itt a Patch -
#4665 Ez olvastam is, csak elfelejtettem.
Valami javítást nem adtak ki?
Köszi! -
Bucsek #4664 engem pl zavar, szokásom hogy megnézem a dátumot ott lent XD -
#4663 Nos, úgy tűnik a Gears of War Windows-os portjának készítésekor egy "Trial" kód került a projektbe.
A megoldás az, ha visszaállítod a dátumot 2009.01.27 előttire.
Amúgy, a Windows dátum az ég világon senkinek sem árt - a fájlok hozzáférési adatai meg senkit sem érdekelnek, úgyhogy akár 2005 is lehetne az XP/Vista alatt...
-
#4662 Ez mi ez?
Eddig rendesen ment. A GTA4 el frissítgettem Live -ot. Már régóta nem játszottam vele, de most meg nem indul. -
Steve Q #4661 Hát, valóigaz, 5000-t már megérne, de sajna már egy félévre előre el van osztva minden fillérem... -
Bucsek #4660 köszi a segítséget, asszem akkor bukta, mert csak a roksztár mappát másoltam át, a rejtett cuccról nemtudtam semmi -
#4659 Nem tárolódnak neten. Ha létrehozol egy offline live profilt akkor minden a gépeden lesz.
"Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben.
Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű)."
Egyébként én végigszenvedtem a GTA 4-et, patch nélkül játszottam és 29 óra alatt értem a történet végére. Kegyetlen optimizálatlan, pénzt nem adnék érte. Esetleg ha majd egyszer kiadnak egy normális verziót csökkentett védelemmel akkor talán pár ezrest megérne.
lol
Bucsek: Ha ezek a fájlok törlődtek akkor kezdheted elölről a játékot.
-
#4658 Ezért is szar a GTA4: a netes mentéseid értelemszerűen nem a gépeden tárolódnak, hanem az online profilodon, amit létrehoztál, amikor a játékot telepítetted - eredeti játék esetén ez kifejezetten ajánlott.
Így, mondhatnánk, hogy biztonságban is vannak a mentések, de valójában ez olyan, mintha a szomszéd gépén lennének (értsd: bármi történhet vele)... az ilyesmiben én nem bíznék!