Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
átolvastam itt egy jó pár oldalt de a problémámra nem találtam megoldást,
eredeti magyar GOW-om van minden ok feltelepítettem belépek a menübe majd mindig egy bizonyos idõ után (néha a játék elsõ videoját is sikerûl betölteni ha gyors vagyok )kidob a windowsba :S állandóan.
magyar xp professionalom van 64 bites sp3 van felrakva, intel Pentium 3 GHz, 2 Gb ddr2 es ram 667 Mhz, nvida galaxy 9500 GT 550 mhz 512 ddr3 as kártyám van --szerintem a vassal nincs gond , játékot már többször felraktam , windost nem raktam ujra ,esetleg a tûzfal lehet a gond??? vagy valami más? simán csak singleplayerbe akarok játszani
aki tud segiteni megköszönöm
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
feltelepitem kétszer rákattintok az ikonjára az aztalon , kidobja a töltõ kis képet...aztán elsõtétül a képernyõ majd kiirja a hibaüzenetet...a játékba sem tok belépni...ezért nem értem az a köcsög wargame-g4wlive.exe hibát jelez és leáll.....ennyi....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szóval nekem eredeti játékom van , mégis mikor felteszem és elinditanám akkor azt irja ki hogy a wargame-g4wlive.exe hibát észlelet ezért leáll.
A patchet nem engedi felrakni mert akkor is ugyanezt irja ki vagy pedig azt üzeni hogy nem található egy régi fájl.
Nagyon szépen köszönöm igy elõre is ha használható megoldást tudtok a problémámra.
Köszi
Egy olyan gondom lenne hogy: a startup.exe-t bemásoltam a játék nappályában és elindítom. oszt kiírja hogy a startup.exe-re kattintsak 2szer és úgy tudom csak indítani. namármost ha rákattintok semmi.
ha arról indítom al akkor ugyanez a baja. mi lehet a gond?
elõre is köszi
valami exe hiba
pff már nem is tom hogy van de így kezdõdik valahogy hogy
wargame........ .exe
valami megoldás?
hogy van az hogy a GoW néha kilép nekem?
játszok és valami hibaüzenet hogy valami exe?
mit lehet evvel csinálni mert idegesít!!
már végigtoltam egyszer csak újra kellett rakni a gépet és elvesztek a mentések
szóval ha tudtok segíteni akkor légyszives
köszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehet!
Felvettelek!
Ha megveszem eredetiben a Gears of Wart akkor tudok multizni?? (xp-n)
mert most nekem tört verzió van meg
de akarok multizni is mert tetszik
szóval segítsetek már
ha valakinek megvan az eredeti szoftver és tud játszani multit az írjon már vagy vegyen fel msn-re és ott megdumáljuk
címem: [email protected]
köszi mindenkinek 😄
A COOP az mindig páros modot jelent,csak ketten lehet,igaz négyen is mert egy kezeli az egeret e másik a billentyüt éás a másik oldalon is igy!!!!!!! 😊 😊 😊
Nekem olyan bajom lenne, hogy ha a játékban vok és kilépek, akkor már nincsennek meg a mentéseim, és mindig elõrõl kezdem.
De miért letudja valaki ezt írni nekem elejétõl?
Ha vkinek hasonló problémája van: Link
Majd Vezérlõpult/Játékvezérlõk/Logitech Rumblepad II/Settings/Enable swap mode/Close/Ok, aztán a játékban balkezesre állítod a gamepadot.<#vigyor2>#vigyor2>
van valami hekkelés hozzá, guglizz utána, asszem már itt a topikban is volt akinek ilyen gondja volt és meg lehetett oldani az inikben átirva dolgokat
Forza.
Celeron 2,6Ghz
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
1,5GB DDR RAM
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Elkezdtem újra játszani vele PCn, de ezúttal gamepaddal. Az viszont nagyon idegesítõ így, hogy a bal thumbstickkel mozog a karakter, viszont az elõre a hátra, a hátra meg az elõre vele. A gamepadnak semi baja nincs, minden más játékban jól mûködik, viszont nem tudok rájönni hogy lehetne ezt megfordítani. A beálítsokban van 1 ytengely megfordítása opció de azt csak a jobb karra viszi célzásnál. Tudna vki segíteni egy ötlettel? <#nemtudom>#nemtudom>
kérdésem: lenn vagyok vmi bányában és a gas station-t keressük. és megjelent egy ilyen pókféle szörny. azt hogy kell megölni?? úgy,hogy a potrohát lõdösöm? vagy hogy?
h a "WarGame-G4WLive.exe hibát észlelt ezért leáll"
na
most tettem fel a játékot de nem indul el...
feltettem crackeltem és nem indul még a menüt sem tölti be
amikor bejön aza kis ablak a betöltés elõtt(olyan mint a r6vwgasoknál)
és ott kiir egy meeseget h kattintson duplán a startup.exe-re és elindul a játék, nyomok egy okot és elindulnak a introk és a microsoftos után visszalép a windowsba...ha vki tud segitsen
kössz