6257
  • tttttom
    Hello!

Rég voltam itt az a bajom a GoW-al, hogy most amikor elakarom inditani akkor egyszerűen az intro normálisan elindul, de a főmenü ugy kadozik hogy egyszereűn kurvára idegesítő. :@

Mert mirre elmozditom az egeret 10mp-t kell várnom amigg elmegy az egér.A hang rendesen szól a vidikártya se rossz meg a gépem se. :P

Nem lehet a teljesen friss driver ért anyázik?
  • Tatyla
    coopban csak 2-en vagy 4-en is lehet tolni?
  • dixy
    Hello mindenkinek!
    Feltelepítettem a magyar változatot a gépre , de mivel angol a windows-m ,nem lett magyar a játék.
    Hogyan lehet át állítani, hogy magyar legyen ?????(HELP)
  • IMYke2.0.0.0
    Hamachi-n tudsz egyedül játszani.
    Vagy kiköltözöl USA-ba, Nyugat Európába.
  • faragoogle
    sziasztok!
    Olyat lehet csinálni hogy tört szoftverrel játszani a Live! on???
    ha igen akkor valaki segítsen már benne. köszönöm
  • Cyrus666
    A régiót azért nem engedi,mert Mo-on nem elérhető a LIVE. Ettől függetlenül látre tudsz hozni profilt, és a megntéseknek is meg kellene maradniuk.
  • rgaby
    hali.
    Eltüntek a chekpoinjaim a gépről. Ez mitő lehet. A játék eredeti, már a végénél jártam. Hogy lehet belépni a LIVE-ra, mert nekem valami olyasmit ír ki hogy nemengedi a régió miatt.
  • Kongy
    Hellow

Leszedtem a játék. magyar verzió. Megcrackeltem RELOADED crackel, átállítottam az időt mert be se akart indulni. Mostmár beindul, de csak a Microsoft animációjáig. Aztán kilép. Mit csináljak?? Közben kiirja h ha el akarom indítani a játékot, akkor kattintsak a startup.exere készter. De könyörgöm! Már megy a játék, aztán meg se hibaüzi se semmi visszatesz a tálcára. Mit csináljak? Plz help!

a játékhoz van elég vasam, az aláírásomban láthatjátok. XP-m van. 3-as szervízcsomag.
  • IMYke2.0.0.0
  • watto
    azthiszem meg is van csak visszakellett olvasni :D
  • watto
    hali!
    Megvettem a játékot, demikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom: " Módosíytott programkóddal nem futtathatod a játékot. "

Ez mitől lehet? Eredeti játék:S
  • Jim Morrison
    Nincs mit
  • rgaby
    megtaláltam köszi a segítséget. A youtubon volt egy videó róla. Még 1x thx
  • rgaby
    nem már meg van dögölve a Seeder mikor oda érek. A Hazing fejezetbe van az Útban Hazafelé résznél.
  • Jim Morrison
    ez sem az ?
  • rgaby
    köszi de itt már továbbmentem. Nemsokkal ezután lesz egy döglött Seeder és ott nem tudom hogy kell átmenni rajta.
  • Jim Morrison
    itt van a video végén
  • rgaby
    Nemsokkal az üvegház után! A második Berseker kiiktatása után.
  • Jim Morrison
    Az melyik? Nem emlékszem, de keress rá youtube-on :)
  • rgaby
    hali all!!
    elakadtam azon a pályán ahol egy döglött Seeder van és nem tudok továbbmenni.Ha valaki tud segítsen. Előre is köszi
  • serkov
    KÖSZI!!!!!! Ez felmegy, pedig más CD projektest már próbáltam!
  • Steve Q
    Próbáld ki ezt: Gears of War Certification patch (CD Projekt kiadás)
  • serkov
    Hali! Olyan javítást nem adtak ki amely a magyar verzióra (1DVD) felmegy? Ha van link pls!
  • IMYke2.0.0.0
    + Gears of War Title Update 3 [2xx kb], ami javítja a lejjebb már kitárgyalt hibát.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak intuícióm van, mert én bizony megvettem a játékot.
    [Amúgy nem sok az a 4.990 Ft érte, szerintem.]

Én ezt tenném a helyedben:
    1. letölt Gears of War Title Update 1 és 2
    2. ezután netkábel kihúz
    3. patchek telepítése
    4. GoW TU2 (aka 1.2) NoDVD helyére másolása
    5. netkábel visszadug
    6. játék indítható.

• hamedyyyy
    Szia!

Nem, nem eredeti hanem razor1911-es crack-es

xp3

AMD 9850 phenom 2.2GHz
    9800 GTX+ 512
    És 4 giga ram

Szóval azt írja ki ha rákattintok, hogy softare update a tálcán és ennyi, szóval nem indúl el.

Segítenél?

Köszi

Zoli
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti játékod van?
    Mert akkor tedd fel rá a 3. Patch-et (www.cdprojekt.hu)!
    Másrészt, az ég világon semmit sem írtál a gépről, szoftver környezetről.
  • hamedyyyy
    Hali!

Nem indúl a game!

Azt írja ki "software update" a tálcán!

Valaki segítene, hogyan kell elindítani ezt a játékot!!!???

Köszönöm:

Zoli
  • hanta
    Sziasztok!

Egy barátom és én is eredeti PC-s GoW-al rendelkezünk. Mindkettőnknek van LIVE accountja is. Szeretnénk coop-ban végigtolni, de nem látjuk egymást. Mások játékait látjuk és be tudunk lépni, a miénket is látják és be tudnak lépni, de egymásét viszont nem látjuk. Ötlet, hogy miért lehet? Előre is kösz a segítséget!
  • kirol
    Meg az is kár, hogy nem a megfelelő nyelvű patch -et raktam fel. A magyar már jó a magyarhoz! :D
  • kirol
    Csak kérnem kellett. :D

Csak kár, hogy nem megy fel a patch, mert valami régi WarGame-G4WLive.exe kellene neki. Pedig ami van az a régi.
  • grebber
    De itt a Patch
  • kirol
    Ez olvastam is, csak elfelejtettem.

Valami javítást nem adtak ki?

Köszi!
  • Bucsek
    engem pl zavar, szokásom hogy megnézem a dátumot ott lent XD
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, úgy tűnik a Gears of War Windows-os portjának készítésekor egy "Trial" kód került a projektbe.
    A megoldás az, ha visszaállítod a dátumot 2009.01.27 előttire.
    Amúgy, a Windows dátum az ég világon senkinek sem árt - a fájlok hozzáférési adatai meg senkit sem érdekelnek, úgyhogy akár 2005 is lehetne az XP/Vista alatt...
  • kirol
    Ez mi ez?

Eddig rendesen ment. A GTA4 el frissítgettem Live -ot. Már régóta nem játszottam vele, de most meg nem indul.
  • Steve Q
    Hát, valóigaz, 5000-t már megérne, de sajna már egy félévre előre el van osztva minden fillérem...
  • Bucsek
    köszi a segítséget, asszem akkor bukta, mert csak a roksztár mappát másoltam át, a rejtett cuccról nemtudtam semmi
  • davidka003
    Nem tárolódnak neten. Ha létrehozol egy offline live profilt akkor minden a gépeden lesz.

"Hol találom a mentéseket?
    Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
    Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben.

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű)."

Egyébként én végigszenvedtem a GTA 4-et, patch nélkül játszottam és 29 óra alatt értem a történet végére. Kegyetlen optimizálatlan, pénzt nem adnék érte. Esetleg ha majd egyszer kiadnak egy normális verziót csökkentett védelemmel akkor talán pár ezrest megérne.

lol

Bucsek: Ha ezek a fájlok törlődtek akkor kezdheted elölről a játékot.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért is szar a GTA4: a netes mentéseid értelemszerűen nem a gépeden tárolódnak, hanem az online profilodon, amit létrehoztál, amikor a játékot telepítetted - eredeti játék esetén ez kifejezetten ajánlott.
    Így, mondhatnánk, hogy biztonságban is vannak a mentések, de valójában ez olyan, mintha a szomszéd gépén lennének (értsd: bármi történhet vele)... az ilyesmiben én nem bíznék!