Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
mint mondtam kikapcsoltam a norton-t (most váltottam erre,gaming edition,nagyon fasza,csomó mindent észrevett eddig amit a nod nem...pedig már évek óta nod-ot használtam) a virusírtó kikapcsolása után felülirtam a startup.exe-t elinditottam és az van mint eddig. visszadob asztalra,a microfos intro után. clonedvd-s verzió...keressek mást?(pedig ez magyar)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Rudee
Én AVG-t használok, de az nem jelez semmit. Lehet akkor tényleg azzal lesz inkább a baj, nem az exe-vel.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ha nem vírusos a startup.exe, talán a vírusírtót kéne leállítani róla, hogy ne törölje mindig. NOD32 nekem nem csinál semmit sem GoW egyik fájlával sem.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Morphin
ezzel már próbáltam...egybõl törli az antivirus.ha kikapcsolom,és bemásolom,ugyanazt produkálja mint a többi startup.microfos intro után asztal...a játékból még 1 fél másodpercet sem láttam...

Rudee
Nekem is ilyen kártyám van, de nem volt vele gond.
Startup

Morphin
akkor minek kérdezted LOL

bocs de fogalmam nincs..

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Morphin
nvidia,8600GT...akármit csinálok,games for windows live frissítés,ezmegaz...a microfos intro után kivág asztalra...

video*

milyen vedo karid van?

ja az 1be kicst változatosabbak voltak a mapok😊 de a gow 2 hozza a gow 1szintjét maradéktalanul.nekem egyedül a legvége volt 1 kicst furcsa..

Morphin
már vagy másfél órája szórakozok,hogy elinduljon,különbözõ startup.exe-kkel stb..mind szar. a probléma az hogy a microsoft intro után visszadob az asztalra...hibaüzenet nuku...már újraraktam egyszer.tököm tele van már. megakarom venni a gow2-t xbox-ra de pc-n kiakartam próbálni milyen is a gow.erre csak ez a faszkodás köszönt...valaki legyen oly szíves és segítsen!!

ZTM
Számomra a sisak mindíg menõ😄

Jaja, Carmine csak a szabványos COC-felszerelést viselte, aminek a sisak-részét a vérprofik (Marcus, Dom, stb.) nem viselik. Mondjuk nélküle sokkal jobban lehet látni 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

ZTM
Azért azt tegyük hozzá hogy a legtöbb Koalíciós katonának hasonló a felszerelése Carmineéhoz ezért megcáfolnám a Berserker-es incidest.

loool én azt hittem Anthonyt támasztották fel vhogy xD xD de durva tiszta olyan ez a szerencsétlen mint Kenny Mcornick a South Parkban loool😄 én a 2. részben ott még nem jártam, hogy B. Carmine meghalna

viszont ha 4-en testvérek akkor sztem már 3 halott Carminunk van..

1. halott Carmine: Anthony sniper fejest kapott
2. halott Carmine: sztem az, akit a Berserker kapott el az elsõ részben...
3. halott Carmine: Benjamin lesz Pilutika állítása szerint a 2. részben
4. halott Carmine???? 3. rész???

😊

játszottam Xbox360-on a GOW 2-vel nem semmi játék kb ugyanaz mint az 1 csak van 1-2 új fegyver és szereplõ benne... sokat játszódik a föld alatt, sokan melletted vannak mint segítõtársak és volt olyan rész amikor még 5-en mentünk gyilkolászni, de az elején valami Dizzy és Thai volt a társam... köztük Cole, Baird, Carmine, Dom és Fenix😄 van 1-2 új szörny is + 1-2 harci géppel több...amúgy sztem az 1 részben sokkal változatosabbak kidolgozottabbak a pályák na mind1...

a játékot nem akarom ujra kezdeni csak a séveket szeretném elmenteni.
Ujra kell rakni a vistát, azt hiszem be ghost-tolom az egész rendszeremet.akkor a sévek is megmaradnak.
Köszi a segitséget.
Üdv grafl
Rudee
Úgy emléxem, hogy csak ezt a mappát raktam el anno. De nem 100%.
Ha újra akarod kezdeni, akkor csinálj egy új profilt és kész.

Ez a problémám nem kezdi elölröl ha kitörlöm. onnan folytatja ahonnan kiléptem. vagy is akkor szerintem nem ott van a sév.azért kellene mert ujra rakom a rendszert.
Rudee
Szivesen.
Ha kitörlöd, akkor elölrõl kezded a játékot, aztán majd az új mentést is oda fogja rakni. De lehet hogy nem értettem 😊

köszi a gyors választ.De ha kitörlöm a Dokumentumok/My Games et akkor is
ugyan onnan inditja ajátékot. és magátol vissza irja My Games et.nem tudom érthetöen irtam le?
Rudee
Dokumentumok/My Games

sziasztok. kérdésem hova menti az állást.nem találom sehol.
üdv
ZTM
Megjavult szerencsémre😄

volt nekem is ilyen, akkor írtam arra az email címre ami a füzet végelele volt.annyira emlékszek hogy valamien mappát vagy filest ki kellett törölni.írj te is arra az email cimre ha nem javul a helyzet

ZTM
hmmm én reggel a logitech kórmányommal szórakoztam és még most is be van dugva áááááááááááááá és letöröltem a gamet áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>,akkor kihúzom és újrarakom kösz a tippet,biztos ez a probléma mert ezek elõtt nem telepítettem semmit és nem is modoltam.

Rudee
Nekem ugyan nem a GoW, hanem más játék csinált ilyet. Mint kiderült, nem szerette ha a Logitech gamepad be volt dugva.

ZTM
Van 1 nagy problémám nemtom honnan származik,ma kezte:a gyorsbillentyûk(menü) nem ilyenek hogy F1 stb,hanem színes Xbox360 yo-os betûk (x,y,stb.) a játékban meg csak körbe körbe forgok és nemtok menni,mi lehet a gond?újra kéne rakni?Ma kezdõdött:S

ZTM
Ha indítok szerót neten én is laggolhatok attól még?

Köszi...

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Sziasztok!

Segítsetek, kérlek... Egy pöppet elakadtam..
A pálmaházban/üvegházban található "behemótot", hogy lehet megölni?
Kicsalni nem tudom sehova és az épületben, pedig nem mûködik a "lézer"...

Köszi
ZTM
Ne számíts CoD2 túltengésre én napi átlag 4-5 servert találok de ott vannak figurák mindíg,csak az a baj hogy nemtod hol a seró így könnyen laggolhatsz mint én😄

Neogan
Õ az 😉

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Scylexan
Köszi az elõzõ kérdésemre a választ.Annyi érdekelne hogy sokan multiznak? Sok server van napi átlagba?😄 Elõre is köszi!
<#gun>

Fehercsoki
Asszem elsõ fejezet közepe-vége felé egy nagy ház elõtt.(legalábbis valaki tököl az újratöltéssel és egy sniper leszedi,de nemtomki😊)

Neogan
1:36- "Yeah its four of us... Well its three now..."

walkthrough

Nem okoskodásból, csak engem is érdekelt, de akkor jól emlékeztem. 😊

pasz nekem magyar felirattal megy 😄..de érthetõ úgy is hogy 3man vagyunk testvérek.

Neogan
Nem valami olyat mond, hogy: "I've got three brothers" ?
Amúgy meg úgyis kiderül majd, hogy hányan vannak 😄

akkor lehet 4 testvér van 😄 én arra emlékszek ,hogy amikor jön és bemutatkozik és akkor monták hogy harcoltak egy carmineal és asszem akkor monta hogy 3man vannak testvérek.de lehet 4en

Neogan
A harmadik testvér neve Clay, (ugye "ABC" kezdetû nevek 😄) ez a 2. részben egy levélbõl derül ki. Sok helyen olvastam, hogy 4 testvér van.

ZTM: Anthony az elsõ részben asszem úgy hal meg, hogy mikor tököl az újratöltéssel, egy sniper szépen leszedi. Azt már nem tudom hányadik fejezetben.

a második rész sokkal jobban rákoncentrál a storyra

nem a 2. részbõl derül ki hogy testvérek

ZTM
😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄 Hát ez ász,és ezt honnan tod?Lemaradtam volna az 1. rész történetének 1ik pillanatáról?

ja de 3 testvér van 😄

Neogan
4 Carmine testvér van: Az elsõ részben Anthony Carmine kap egy szép fejest, a másodikban meg a testvére Benjamin Carmine hal meg a .... (nem lövök le poént 😊) Elvileg a 3. részben is lesz egy Carmine.

ZTM
Úgy hallottam Carmine meghal a 2. részben is:SDe ez hogy lehetséges?!?
Ha csak nem Carmine-knak hívnak minden olyan embert aki elnyerte az akadémián a "biztos hogy lelövik címet"😄
Hát ezért is meg kell vennem a 2. részt ha kijön PC-re.

ZTM
Értem de akkor olyannak kéne játékot indítania akinek stabil netsebessége van és én sajna nem tartozom közéjük:S

Fehercsoki
Köszi.