6257
  • Raven456
    mi az hogy el kell inditani vagy hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz
  • Raven456
    AKLaciAK privibe küld el az msn-ed vagy a skypod és én is megadom az enyém.Ott könnyebben beszélünk.
  • Raven456
    Egy szöveges dokumentum neve legyen ez gears_hamachi_fix.reg
  • Raven456
    lehet csak még meg kell csinálnom azt amit leirtál:) am mennék coop ba
  • AKLaciAK
    okés, akk tudsz jönni hamachira?
  • Raven456
    Már megcsináltam.
  • Raven456
    Nekem valami C:/Programfiles/MIcrosoftGames/gearsofWar/binaresWargameg4wlive.exe hibát ir ki és nem tudom mi lehet a baja pedig régebben jáccottam rajta pls
  • AKLaciAK
    Gears of War - Co-operative, Versus mód Hamachi-n keresztül

1. Létre kell hozni egy .reg fájlt az alábbi néven (szerkesztendő fájl neve): gears_hamachi_fix.reg total commanderrel a SHIFT+F4-el, tartalma pedig a következő legyen:
    REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive]
    "ConnectionOverride"="Hamachi",

mentés és el kell indítani, "hozzáadni" a regisztrációs adatbázishoz.

2. le kell tölteni ezt (http://rs54.rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP) a csomagot rapidshare-ről és a mappaszerkezetet tartva bemásolni a saját gears of war mappánkba, persze a felülírandó fájlokról előzetesen biztonsági másoaltot készítve.

3. hamachi letöltése (1.0.1.5) és feltelepítése után a win-ben a hálózati helyeknél az oldalt lévő hálózati műveletek eszköztárban válasszuk ki a hálózati kapcsolatokat. a fenti menüsorban: speciális -> speciális beállítások -> a kapcsolatok boxnál a hamachit mozgassuk az első helyre, tehát legfelülre. az ablakban felsorolt hálózatok közül csak a hamachi és az internetkapcsolat legyen aktív. (jobb klikk -> letiltás a többi kapcsolat kikapcsolásához)

4. indítsuk el a hamachi-t, jelentkezzünk be, készítsünk egy hálózatot pw-vel, aminek a nevét és pw-jét meg kell adni a partnernek, aki rácsatlakozik.

5. lőjük le a hálókártyánkat a hálózati helyeknél (3. pont): jobb klikk -> letiltás

6. indítsuk el a gears of war-t, ha beértünk a menübe, alt tab-oljunk le és kapcsoljuk vissza a hálókártyát (jobb klikk -> engedélyezés), majd vissza a játékba.

7. campaign -> host coop -> local area network (így mi leszünk a host (szerver), ránk csatlakozik a partner: campaign -> join coop -> local area network. ha nem sikerül a csatlakozás, nyomjuk le az ö betűt és írjuk be h open <a host hamachi ip-je>

8. mehet a játék

9. vagy, versus -> local network -> join vagy host a match

10. mehet a játék

Hamachis hálózatom neve: Gears of War [HU]
    Jelszava: geow

TeamSpeak: Gears of War [HU] TS
    Jelszó: geow
    Csatlakozás a szerverhez:

1. Megnyitod a TeamSpeak klienst

2. Rákattintassz a "Quick Connection"-re

3. A "Server Adress"-hez beírod ezt: 192.168.2.153

4. A "Nickname"-hez beírod a Hamachis neved

5. A "Password"-hoz pedig: geow
  • AKLaciAK
    Csináltam egy TeamSpeak szervert is a hamachis hálózathoz, szóval aki akar GoW-ozni, az írjon!!
  • AKLaciAK
    Nos, akit érdekel a hamachis multi, az írjon privátban és én elküldöm neki a belépéshez szükséges hálózat nevét és jelszavát.
  • tiburon26
    benne vagyok
  • AKLaciAK
    Letöltöd a programot, én megadom a hálózat nevét és jelszavát amit csináltam, a többi pedig a F.A.Q.-ban.

1ébként még vkit érdekelne a dolog? Co-op is mehetne.
  • elaca
    Hogy működik ez a "hamachi" dolog?Engem érdekelne!
    !
  • AKLaciAK
    Hamachis játékra lenne jelentkező?
  • IMYke2.0.0.0
    A hamachi program maga nem warez [csak warez] játékok internetes/hálózati játékára is használják. Legálisak nyomhatók vele.
  • AKLaciAK
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de warezolásnak számít ha adok egy hamachi hálózatot jelszóval? Tegnap csináltam és kellenének játékosok.
  • Danecay
    Az én kérdéseimre valaki esetleg?
  • IMYke2.0.0.0
    Van már rá hivatalos HUN PATCH, érdemes azt feltenni!
  • elaca
    Hát ez röviden annyi,hogy valami hibát talált és ezért kilép ja és persze elnézést kér,próbáld újratelepíteni hátha az segít.Nekem az editorba ha bekapcsolom a terepkészítő opciót akkor mindig leáll az egész.
  • AKLaciAK
    Köszönöm szépen a tippet, most már megy, de most meg kilép játék közben az alábbi hibaüzenettel:

Gears Of War has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Van amikor már a menübe, van mikor meg pár perc játék után. Azért még 1x kössz a gyors segítséget.
  • elaca
    Állítsd vissza a rendszerdátumot január 20-ra.(vezérlőpult-dátum és idő) majd indítsd újra a gépet.Nekem is így megy.
  • AKLaciAK
    Sziasztok, nem indul a játék, az alábbi hibaüzenetet adja:

C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\wargame-g4wlive.exe: You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.

Elolvastam a FAQ-ot és ott azt a tanácsot kaptam, hogy szedjem le a legújabb graf kártya és proci drivert. Ezt megtettem, de mégsem akar indulni.

Konfigom: AMD Phenom 940 X4, Sapphire HD 4350, 64 bites XP, 9.4-es ATI Catalyst, és 1.3.2.0053 AMD CPU driver

Tudtod segíteni? Vagy van vkinek vmi ötlete a probléma megoldására? A válaszokat előre is köszönöm.
  • Danecay
    Még valami, A Co-Op-ot leszámítva, a többi multis móddal mennyien lehet játszani?
  • Danecay
    UP!
  • Danecay
    Üdvözlet!
    Egy kis LAN-t terveznénk a cimborákkal és vérfrissítés gyanánt eszembe jutott eme játék. A kérdésem az lenne, hogy milyen multiplayer MOD-ok vannak pontosan a játékhoz? A gamekapocs-on a következőt találtam, de ha jól vettem ki ez egy XBOX-os leírás és nem tudom pontosan, hogy mi maradt ki esetleg a PC-sből, vagy mi került bele pluszba. Tehát:

Három lehetséges opció közül lehet választani. Az első a Warzone, ami egy sima deathmatch, ahol csapatok vagy egyének a mindenki-mindenki ellen nyomulhat. Aztán van még az Ressurection, ami egy meglehetősen brutális mód. Itt ugyanis nem hal meg senki elsőre, hanem mindenki csak megfekszik a földön, nekünk meg az a dolgunk hogy az „X”-szel jól eltapossuk a fejét szerencsétlennek. A cél minél több ember eltaposása, de vigyázat mert ha 30 másodpercen belül nem érünk oda, akkor az ellen felkel és újra harcolni tud. A harmadik mód az Execution ahol minden csapatnak van egy vezetője akit meg kell ölni, ez az ember tudja csak felvenni a jó kis fegyvereket, míg a többieknek csak az áll a rendelkezésére amivel respawn-oltak. Ez egy picit hasonlít a Man of the hill klasszikushoz, de sebaj itt is nagyon jól működik. Szóval a játék egyik legnagyobb erőssége a több játékos üzemmód, have fun hozzá!
    A fenti módozatokat, mennyien lehet játszani?
    Igen tudom, van még a CO-OP, de ahhoz 8-an sokan lennénk úgy tudom.

Esetleg még annyi kérdésem lenne, hogy ilyen PATCH-et érdemes felrakni, és hogy van e esetleg, további nem alapból beépített többjátékos MOD a játékhoz amit érdemes kipróbálni?

A válaszokat előre is köszönöm
  • Indigo
    IP cím alapján nem ellenőriznek, hogy honnan próbálok regisztrálni?
  • diemmsi
    Aki multiban akar játszani, annak annyi a teendője, hogy live-ra úgy regisztrál, hogy amerikai címet ad meg. Ennyi a trükkje, és már megy is. Hiába nincs hivatalosan Mo-n live, így 100%, hogy megy. Jópár magyarral játszottam már együtt multiban...
  • elaca
  • elaca
    Ha nem igazodik ki valaki az editorba vegyen fel msn-re:[email protected]ívesen megosztom a tapasztalataimat bárkivel aki a GoW-PÁLYASZERKESZTŐVEL próbálkozik.
  • elaca
    Üdv mindenkinek! Várom azok jelentkezését akik próbálták ,vagy szeretnék kipróbálni a GOW-pályaszerkesztőt. Én már javába dolgozok rajta lassan kész az első sp-pálya
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ez így van. :(
  • mcweol
    szomoru :(
    igy hajszolják bele az embereket az illegális dolgokba
  • IMYke2.0.0.0
    A multi legálisan sehogy se fog menni - Magyarországon nincs LIVE lefedettség.
  • mcweol
    Sziasztok. Régebben olvastam de most 3 óra böngészés után se találtam meg.
    Eredetim van, de nemmegy vele a multi sehogyse. Volt egy link hajdanán ahol volt egy patch + crack. Valaki betudná linkelni mégegyszer ?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi. :)
  • Bhalage
    eloszor toltam meg easyn is megfingatott parszor :D
  • davidka003
    "A Berserker (magyarul nem tudom minek fordították)

Behemót.
  • IMYke2.0.0.0
    A Berserker (magyarul nem tudom minek fordították) engem párszor megfingatott közepesen.
    Pedig tök egyszerűenk tűnik ugye, hogy csak félre kell lépni előle, mint egy bősz bika elől... aztán mégse.
  • Bhalage
    kozepes szinten jatszom, (tudod mi fan terem egy fejloves") igy nem tunik olyan gyorsnak a vegigjatszas :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kemény fokozatra áttettem még az elején, próbából...
    Sűrűn láttam vörösben a GoW logót... :)