Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nekem jelenleg nincs állandó anyagi forrásom.
Ha lenne, bizony én is vennék egy alapgépet (X-BoX), mert szinte minden normális játék konzolra jön ki elõbb, és csak portolják PC-re...
Konzolhoz meg ugye dukálna egy jó TV is... szóval, valahol a mostani gépem árában fájna az egész. S akkor a megvásárolható játékok ára mindig 1x.xxx Ft.

Remélem, a Gears of War 2 még kap egy jó portot, és exkluzív anyagot, mint az elsõ rész is.
Kár, hogy nincs otthon netem, mert akkor Live-on is nyomhatnám.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
"Engem inkább az zavar, hogy az embernek van egy f.sza gépe, megvesz egy eredeti játékot és nemtom hánymillió letöltéssel, meg patchel meg nemtudom még mivel indul csak el vagy állítja helyre a hibákat."

Én a Gears-t patch nélkül vittem végig és szerencsére gond nélkül ment.
PC-vel csak az a baj, hogy millió konfiguráció van és nehéz megoldani a fejlesztõknek, hogy az összes gépen jól fusson. GTA 4 meg a Saints Row 2 PC-n no comment kategória.
Konzolon én is gondolkozok, de ahhoz meg ajánlott a TFT monitor vagy LCD TV. Úgy néz ki, hogy februárban veszek egy 22-es Samsung TFT-t és lehet, hogy majd év végén veszek hozzá egy XBOX 360-at. Addig úgy is csökken a jó játékok ára. pl Gears of War 2

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Engem meg az idegesít, hogy lassan engem is átállítanak a konzolra ezek a hibák.. a Gears of War 2 meg egyenesen csábít!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én nemtudom. Nekem a Vista van fent a laptopon...így kaptam azt kész :-))
Annyi rosszat hallottam Róla, hogyha ez tényleg így van, akkor szégyelje a pofáját mindenki egytõl egyig aki anno részt vett a kifejlesztésében. De mondom az enyém még nem produkált kiküszöbölhetetlen hibát. Bár a GoW most eléggé idegesít.....

Engem inkább az zavar, hogy az embernek van egy f.sza gépe, megvesz egy eredeti játékot és nemtom hánymillió letöltéssel, meg patchel meg nemtudom még mivel indul csak el vagy állítja helyre a hibákat. Ha helyre állítja egyáltalán. Én ezen tudok eldurrani.... komolyan nem csodálom hogy a consolok így elterjedtek..... francnak van kedve az embernek órákat eltölteni ilyen hülyeségekkel és szivatnia magát a hibák keresésével..

vicc az egész.
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy ez speciális helyzet, de a Fujitsu-Siemens laptopokkal (Amilo La és Pa sorozat) eddig mindig szívtam: az egy dolog, hogy szinte mindent helybõl telepít a Vista, de az alaplapi HD hangkeltõvel gondjai vannak.
A honlapon meg ugye olyan csomag van, melyet elindítva a Vista (SP1) közli, hogy ez kompatiblis...

davidka003
Én itt annyit látok, hogy 1 GB RAM-al több kell a játékoknak Vistán, mint XP-n.

CSX 1024MB DDR2 800Mhz 2.783Ft

Memória nem drága. 2 GB-al vígan elvan a Vista.
Azt elismerem, hogy nincsenek benne hatalmas újítások, de az sem igaz, hogy teljesen bugos/instabil stb. Nagyon sokan ezt állítják.
A mostani driverekkel simán van olyan gyors a Vista SP1, mint az XP SP2/SP3. Minden programból elérhetõ Vista kompatibilis verzió is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Részemrõl szívesebben beszélek a Gears of War-ról...

IMYke2.0.0.0
Nem szokásom a divatfikázás.
Persze, hogy sok program el futa rajta - az öröksége adott, Windows. A Gears of War amúgy is kifejezetten ezen érzi jól magát, ahogy manapság szinten minden játék - igaz <érdemes megnézni az ajánlott gépigényeket, majdnem másfélszer több hardver igénnyel>.

Néhány példa:

MotorM4X Offroad Extreme

• Microsoft Windows XP/Vista, DirectX 9.0c (attached on a DVD) or better
• CPU 1.6 GHz, 512 MB RAM (1GB for WindowsVista)
• 256 MB video card compatible with DirectX 9.0 supporting vertex shaders 2.0
• 2 GB of Hard Drive Space
• DirectX 9.0 compatible sound card
• DVD-ROM, mouse, keyboard

The Royal Marines Commando

* Microsoft Windows XP/Vista, DirectX 9.0c (included on DVD)
* CPU 2.0 GHz, 512 MB of RAM (1GB for Windows Vista)
* GeForce FX5700 or Radeon 9700 with 128 MB of RAM
* 3 GB of free space on hard drive (4GB for Windows Vista)
* DVD-ROM drive
* 16-bit sound card compatabile with DirectX 9.0
* Internet connection (required only in multiplayer mode)
* Mouse, keyboard

Prince of Persia

* Supported OS: Windows XP/Windows Vista
* Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
* DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
* DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
* Hard Drive Space: 8 GB

A szépség:
Akkor te nem ismered a Style XP és a WindowBlinds programokat... kismillió és gyönyörûbbnél gyönyörûbb kinézetet tudsz felvarázsolni a rendszerre
A Vista háttérkép-video képességét is tudják.

Nekem úgy tûnik,h kissé eltértetek a GoW témakörtõl!

davidka003
"Hol olvastad, hogy nem próbáltam?"

Ezt te írtad: "Akkor se tenném fel a gépemre, ha egy töltött Desert Eagle-t tartanának a fejemhez!" <-- ez pedig teljesen úgy hangzott, mintha csak divat fikázó lennél aki még sosem próbálta

"Nézd már meg, hogy mennyi felesleges kernel-megkeresés fut le egy adott process idõ alatt!"

Tök mindegy, az a lényeg, hogy semmivel nem lassabb a játék, mint XP-n, ha van egy középkategóriás géped.

"Az XP 64 bites verzója óta pedig a memóriakérdés sem kérdés XP-vel."

Hagyjuk már a 64 bites XP-t. Mindenki tudja, hogy mekkora egy szar és még magyar nyelven sincs.
64 bitesbõl csak Vistát érdemes használni.

"Ja, hogy csili-vili, "kinyalom a segged is" az opreációs rendszer?
Ezt a Windows 2000/XP is tudja."

Dehogy tudja. Vista alapból sokkal szebb, mint bármelyik grafikai tuningolt XP.

"Ha Te boldog vagy vele, szíved joga.
Én inkább megvárom a Windows 7 SP1-et."

Én is várom már addig meg marad a Vista.
Fõleg az a legnagyobb hülyeség, hogy azt írtad, hogy csomó program nem megy vagy nem mûködik megfelelõen. Minden program tökéletesen fut vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Hol olvastad, hogy nem próbáltam? "Faszságot" azért ne írjál már!
Biztos vagyok benne, hogy laptopokra, PC-kre többször telepítettem, mint te.
Az, hogy nem fagyogat halálba, még szép - egy apró kis shareware programtól is elvárja az ember, hogy ne fagyjon le a gépe tõle, nemhogy egy opreációs rendszertõl, amit a 21. században készítettek!
Ám, ha nem értesz valamihez, akkor ne írj te se "faszságokat"...
Nézd már meg, hogy mennyi felesleges kernel-megkeresés fut le egy adott process idõ alatt!
Az XP 64 bites verzója óta pedig a memóriakérdés sem kérdés XP-vel.

Ja, hogy csili-vili, "kinyalom a segged is" az opreációs rendszer?
Ezt a Windows 2000/XP is tudja.

Ha Te boldog vagy vele, szíved joga.
Én inkább megvárom a Windows 7 SP1-et.

davidka003
"Vista = béta oprendszer.
Akkor se tenném fel a gépemre, ha egy töltött Desert Eagle-t tartanának a fejemhez!"

Amihez nem értesz arról ne is írj. Faszság amit írtál.
Vistával is gyönyörûen fut minden. Minden játékot azon vittem végig és soha nem volt fagyás/kilépés/kékhalál.
Gears of War-t 2-szer vittem végig és akadás nélkül ment maxon.
Ha még nem próbáltad akkor minek mondasz véleményt róla? Nem kell minden faszságot elhinni amit a sok láma ír a Vistáról.
Új géphez legnagyobb hülyeség felrakni az ezer éves XP-t.
SP1 óta tökéletes a Vista. SP2 is hamarosan elkészül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ok. Így már értem.... Rendben. Megpróbálom....
jelentkezem bármi van :-)

Köszönöm a segítségedet!
IMYke2.0.0.0
www.gamecopyworld.com
Más nem kell hozzá.

A GoW hál istennek és a nagyszerû portolásnak teljesen bugmentes. Amit javítottak a két javítással az a Live szolgáltatás és egy kis teljesítmény optimalizálás. De az Unreal 3 motor olyan gyönyörûen muzsikál, hogy voltaképp nem igazán szorul foltozgatásra.

Neked, és a hasonló problémákkal küzdõknek azért van szüksége a javított exe-re, mert azokban olyan hibák is orvosolva lehetnek ill. vannak, amik éppen érintenek is.

v1.0 NoDVD: Gears of War v1.0 No-DVD/Fixed EXE
v1.2 NoDVD: Gears of War v1.2 No-DVD/Fixed EXE

Fontos:
Ha az v1.2-es változattal kezdesz el játszani, azt a profilt késõbb már nem használhatod a sima (alap) játékban, csakis a feljavítottal. De ez elég egyértelmû is.

Köszönöm!

Mivel nem vagyok annyira járatos és naprakész ezekeben a dolgokban.....
Ne haragudj, ha hülyének tûnök:

Tehát mit töltsek le, akkor pontosan? 😊
1. Title Update #2 NoDVD

és még mit?

IMYke2.0.0.0
A béták tipikus jellemzõje: néhány dolog már mûködik rajtuk/velük rendesen...

Ettõl függetlenül:
1. Gears of War for Windows
2. Title Update #1 csak US/UK változatra megy fel, de a Title Update #2 NoDVD-je használható a játékon --- a Patch-ek ugyanis csak az exe-t javítják!

Magyar változathoz is jó a Battery és a Reloaded féle verzió is...
Amennyiben nem teszed fel az 1.02-es (TU#2) törést, akkor a lengyelek (PL) v1.0-s törését használd - abban is vannak bug javítások.

Ha zeek után sem tudod a menüt kezelni, akkor a gépeddel / Vistáddal van gond.

ok... értem én, de ennek ellenére mégiscsak mûködik Vistán sokaknál...

Arról nem is beszélve, hogy nyomtam néhány játékot már ezen a gépen és semmi gondja nem volt egyikkel sem.....
Igen, Vistája van....
IMYke2.0.0.0
Windows XP SP2 - Catalyst 8.11 = (eredeti) Gears of War Windows kijátszva.
Egyetlen fagyás, glick sem volt.

Vista = béta oprendszer.
Akkor se tenném fel a gépemre, ha egy töltött Desert Eagle-t tartanának a fejemhez!

Havernak is Vistája van fent?

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Elképzelhetõ, hogy beszéltetek már a témáról, de én nem találtam erre utaló megoldást.

Pár hete megvettem az eredeti játékot pc-re. Elõrebocsátom, hogy a gépem egy atomerõmû, szóval nem teljesítménybeli gondok vannak. Vista, SP1 fent van.

Feltelepítem a játékot. Elindítom. Fõmenü bejön, majd szeretném a szokásos beállításokat megtenni. Felbontás stb... beállítom. Viszont se nem tudom lefixálni, se nem tudok kilépni ebbõl a menüpontbõl. Sem esc-el sem pedig F1-el.. Tök mindegy melyiket adja fel egyikkel sem tudok visszamenni a fõmenübe. Nem fagy le a gép. egyszerûen csak nem reagál ezekre a gombokra, így ctrl-alt del-el tudok csak kilépni a windowsba. Elindítom újra a játékot, már meg sem probálkozom a beállításokkal, egybõl elkezdem single playerben.... itt viszont egyik billentyûre sem reagál a figura. Hozzáérek az egérhez és csak bukfencezik ide-oda. Természetesen a billentyûkiosztást nemtudom beállítani, mert lefixálni meg nem lehet..... hiába van elvileg alapértelmezett módban a kiosztás vagy a felbontás vagy bármi más.... nem reagál semmi semmire....... Újratelepítettem már vagy 3X, de nincs javulás. Semmit nem lehet beállítani a menûben, illetve irányíthatatlan az ember....

Haverom gépére feltettük.... ott viszont tökéletes.

Mi lehet a gond szerintetek? Köszönöm elõre is a segítségeteket....
ÉS köszönöm az edigi segitségeket thx imark+i2k
már sikerült megcsinálnom gmail al kell csinálni emailt aztán regisztrálni a live ra aztán bene játékba megadni az adatoka gmailes emailt +pw aztán sig in és megy nálam jo lett ha valakinek ugyan ijen problémája lene véletlenül ja emg ha fent van a hamchi + gears of war hamachi.fix akor nem jo lekell törölni a fix et aztán a hamachit is és ugy lesz jo csak azért irom le mert én is 2 hétig szenvedtem mire megtudtam csinálni és ez igy nekem jó lett LEHET másnak is jó lesz😄
havalakinek kell segitség vagy liven akar jácani itt az msn:[email protected]
IMYke2.0.0.0
Magyaroszágon nincs Live lefedettség. Eleve nem lehet létrehozni magyar névvel, lakhellyel Live fiókot. Trükközni kell - GTA 4 topik FAQ-ban állítólag le van írva a módszer.
Ellenben:
- Single Player-hez offline fiók készíthetõ.
- LAN-hoz pedig direct kábellel (belsõ HU😎 könnyedén tudtok csatlakozni, és ahhoz a Hamachi is elég kell legyen.
- Ha neten akarsz mások ellen játszani nem eredeti játékkal: hozzáértõ leírást a korábbi hozzászólások között találhatsz. Nemcsak a Hamachi az üdvözítõ megoldás...

Valaki mondta hogy megtutta csinálni hogy liven keresztül jáccon de msot a gears of war hamchi.fix bezavar (mind 1 ujraraktam de ugyan azta irjaki) itt szeretnék emgint megkérdezni valmit ezt a hibát irja ki:can't connect to make soir the selected network adapter canconnect to the internet and try agin.(nem tul jo az angol nyelv tudásom de megnéztem az internet jo volt a kiszolgálo is de nem tom mibaja lehet mindent jol csináltam (elméletileg) havalaki tud valmi megoldálst az plz mongya izé akarom mondani irja le 😄
IMYke2.0.0.0
A legszebb az egészben, hogy a MAGYAR játékra - eredeti - nem megy fel sem az elsõ, sem a második Patch (Title Update #1 és 2).
De ne mis baj, mert, ha a legutóbbi (TU2) változathoz tartozó - itt minden moderátor fogja be a szemét, kérem - NoDVD cracket bemásolod a játék könyvtárába (eredetirõl biztonsági másolat), akkor a játék a javított exevel indul el, számos BUG-tól megkímélve.
Tapasztalat.

imark
Boccs, de nem értem, hogy most mit akarsz letörölni. Ha a játékot akarod újrarakni, akkor nem kell kitörölni a hamachi fixet, szerintem. De mért akarod újrarakni a játékot?

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

ja és he lehet honan? a választ elöre is köszönöm.
most kapok segicséget csak lekéne trörölnöm a hamachi.fix et azt hogy lehet msuzáj ujraraknom a gears of wart vagy elég valahonan kitörölni?
Aha kösz akor megprobálom.
imark
Nem igazán értem mit csináltál, szal leírom hogy akkor mit kéne. Feltelepíted a hamachit, hamachiba csinálsz szobát, vagy csatlakozol egy, már meglévõ szobához. A hamachi fix egy .reg kiterjesztésû fájl. Nem kell sehova másolgatnod, csak ott ahol van megnyitod (rákattintasz kétszer), ekkor ki fog jönni ez a szöveg: "Biztosan hozzá kívánja adni az itt....található információt a rendszerleíró adatbázishoz?" Itt rányomsz, hogy igen, és ennyi. Nem kell többé a hamachi fix. Ennyi. Hostolni, meg csatlakozni úgy kell ahogy alább leírtam: #4468

jaj sorry a gears of war hamacshi.fix et másoltam be a hejére de akor hibát irki viszaraktam az eredeti fájlokaat ugy jo lett csak nemvoltak meg a mentéseim és nem akar müködni a hamachi vagy csak azt az 1 fájlt kell megnyitni amit irtál?
imark
Milyen fájlokat raktál be? Ha telepítetted a hamachit akkor attól nem kellett volna, hogy elvesszenek a mentéseid, semmi köze hozzá. A hamachi úgymond virtuális lan-ba köti a gépeket.

hello nekem olyan problémám lenne hogy eredeti a játék de magyar o-n nincs live és nem tudok multizni de aztmándták hamachival lehet de az nem jo berakom a fájloakt és elinditom a játékot rámegyek h paly és akor töltés közben ki irja hogy a wargame-g4wlive hibát észlelt nem tud valaki vlamijen megoldást a problémámra(már a vége fele jártam és akor raktam fel és még az elmentéseim is elvesztek és msotmár nem akarom 1 edül kivini) aki tud valami megoldás az plz segicsen ja probáltam az alt+tab os mocert de leáll a töltés és nem megy tovább csak kitok lépni a mégsével szal az nem vol jo.
imark
Nem mûködik a faqban a hamachi fix? Nálam megy. De itt van:
Gears of war hamachi fix

Prince23
Jah kéne, mert más honlapon (több honlapon) vírusos!

ez a hamachi fix, ez most kell valahova? vagy csak ugy beirtad h nemmüködik ?😄
értem, megprobaljuk, köszi.
Prince23
A Faq-ban nem mûködik a hamachi fix

imark
Haverod, vagy te csinálsz a helyi játék menüpontba játékot, haverod pedig belép a játékba és a fõmenübe megnyomja az "ö" billentyût. Ezzel lenyílik a console, ahova be kell írni hogy open, ezután szóköz, majd pedig a hamachis ip-jét annak aki hostolt.
Tehát amit beírsz a consoleba az így néz ki, csak más ip-vel:
"open 5.243.168.85"

A játékból meg érdemes a razor verziót leszedni, és utána felrakni hozzá a magyarosítást.

Morphin
az a magyar?? mert ha az akkor azzal nekemis volt problémám...nem indult el a game. lekaptam a razor féle verziót,az hibátlan...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

PAtr0n
Sziasztok!

Nem tudja valaki mért kér a telepítés feléhez elérve "next disc"-et? Há egy darab duplarétegûn van az iso és ennyi. Nem értem.
32 bites Vista van fent, meg Daemon tools 4.30.1. A játék Vitality verzió.
Tud valaki segíteni?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

nekem haverral nemigazán müködik ez a coop mod. természetesen nem eredeti 😄 bár az lenne, na mind1, ijen nocd verzio féle van meg, nemtudom mond ez nektek valamit, magyar is, nade hamacsit belõjjük, utána elinditjuk a gamet aztán õ v én csinálom a helyi lant aztán bejönnénk, de nemtalálja a szerót. eddig minden játéknál igy müködött most nemtudom mért nemmegy 😞 ugyanaz a verzio meg minden.
ja és leszedtem valami warenginet, mert azt irták ezzel megy a coop, hát mostmár el se indul a game 😞
imark
Hello!
Valakinek nincs kedve versusozni? Hamachin szoktunk játszani, közben teamspeak-en keresztül beszélünk. Kb. 4-5en szoktunk lenni, ezért keresünk még embereket. Ha valaki kedvet kapott volna, írjon! <#smile>

The Protector
1.Kijött a magyar verzió.
2.gamecopyworld.com-ról szedd le a battery cracket ami az 1.2-es patchez van és azzal índítsd,de a patchet ne tedd fel és menni fog a game.
3.az exe hibát észlelt ezért leáll az eléggé rendszerfüggõ,2friss windowsra nyomtam fel a gamet és nem volt vele vbaj,most eléggé leharcolt már a windows van rajta 1000program és néha nekem is elõfordult már a hiba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szasztok az lenne a kérdésem hogy ha elkezek játszani a gamevel kb1 perc után leáll ezzel a hibakóddal már több startup fájlal is próbáltam de mindegyiknél ez a hiba.Kérlek segítsetek.És ha valaki tudja honnét lehet leszedni a magyar nyelvi fájlokat belinkelhetné.Elõre is THX!

wargame-g4wlive.exe hibát észlelt ezért leáll...
Morphin
mind1 este lekapom a razor verzsönt...remélem nem feleslegesen jön le megint 7-8giga<#szomoru1>

Rudee
Nekem az angol van meg, azzal jó az update. Lehet hogy a magyarhoz másik kell? Pl FIFAhoz is külön vannak megjelenési régiónként a javítások.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Morphin
még ez az egy dolog amit nem értek, leszedtem két patch-et is egyik 3 másik 6 Mb körüli méretû. mind2-t elinditom és azt irja nem találhatóak az eredeti fájlok...értitek, egy friss telepítésnél!! nem módosítottam semmit,ujraraktam még1szer,megint probáltam patchelni és semmi.nem találja a fájlokat és kilép,majd inditaná a játékot de ugye nem megy...

Rudee
Tedd fel a javítást és próbáld meg úgy, hátha jó lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)