6257
-
CruiserTank #4857 Hello valaki nemtudna valahogy segiteni majd mert a Behemothon az istenért nemtudok átjutni akárhogy probálom kicsalni egy mentésel vagy egy coop játékal megelégszek :D -
elaca #4856 Szerintem próbáld meg Hulcsigerg mert nekem sincs erőművem de tolom rajta a GOW-ot Lanon is meg csak úgy sp-be.AMD-2600+
1.5 gb ram
radeon HD 2600 pro
Ja és a pályaszerkesztővel is elboldogulok . -
#4855 Megvan a helyes fájl: WarGame.ini - "Language=hun" ezt írd át "eng"-re.
-
#4854 Sziasztok!
Egy aprócska gondom van, a játékot nem tudom multiban elindítani, megvan az ID címem fel is ismeri, de mikor csatlakoznék egy hibaüzenetet kapok, ha minden igaz azt hogy csatlakozási hiba. A játék eredeti.
Ha tudtok valami megoldást kérlek segítsetek! -
#4853 Nem. -
hulcsigerg #4852 hello all! sztetek elindulna a játék a gépemen?
a gépem adatai:
- caleron 2600+ proci
- 1gb ram
- radeon 9600 256
-
#4851 Keresd a játék könyvtárában az *.ini fájlok között ezt:
Localisation = HUN
És írd ét ENG-re.
-
ricsa008 #4850 qva nagy újság ez a GS a guru lassan elbűjhat mellette
-
#4849 A magyar változatban visszalehet állítani az angol feliratot? -
#4848 Bazz miért nem tudok belépni az Amerikai Zip code-os fiókommal a Live-re a játékon keresztül? A Servíz nem elérhető vagy az országod nem támogatja. Valaki hlp? -
#4847 Ez nagyon jó. 21.-én rohanok a boltba. -
#4846 Akinek nincs még meg a Gears of War. Jovocsutortokonmegveheti olcsobban. -
#4845 wargame-g4wlive.exe message , módosított exe-vel nem indíthatod a játékot :( Amikor indítanám akkor nem engedi :S -
#4844 Köszönöm szépen Imi, sikerült így feltelepítenem :D -
#4843 Nem otthonról írok, ráadásul már 8 hónapja fenn ül a gépemen a játék, így nem kell egyhamar telepítenem sem...
Emlékeim szerint, én nem az Autorun (amikor beteszed a DVD-t és megjelenik annak a menüje), hanem a DVD-n közvetlenül a Setup elindításával telepítettem és simán ráraktam a legnagyobb partíciómra, ami - történetesen - nekem is a D.
-
#4842 Ööö, biztos én vagyok a béna, de nem tudom kiválasztani, hogy a D-re tegye, ne a c-re, mert azon nincs hely, és nem a fájl hibás, hanem -1603 összetevői hibát ír.
Köszi a tisztítás módját ^_^
Segítel nekem, hogy ne C:-re tegye, mert hiába választom ki, hogy D:-re tegye, elindítom és azt írja nincs elég hely a C:köteten :S -
#4841 Alkoholok ártanak, és felületi réteget képeznek a műanyagon, az bizony nem jó.
-
#4840 Tiszta víz, és szarvasbőr.
Zsebkendő, textílanyag tilos.
-
#4839 És mivel tudnám letisztítani. Karcot nem látok rajta, csak egy kis koszcsíkot. -
#4838 "Meg eleinte olvastam, hogy van valami a registry kulcsal valami és hogy a dátumot át kell állítani . " ----> már nem szükséges.
Van rá hivatalosan, a magyar változattal is kompatibilis 1.20-as Patch. Azzal már minden rendben lesz.
A fájl hiba: megnézted a lemezed fizikai állapotát? Lehet, hogy a tokba tételkor/közben/alatt bekerült szennyeződés és benne pörgés során keletkezett rajta egy vágat...
-
#4837 Sziasztok,
Az lenne a problémám pc-n, hogy fel akarom rakni a gépre a játékot, és azt írja ki, hogy az egyik fájl hibás (holott, eddig még ment) Most vegyem meg megint a játékot? (Aug 25-én vettem a szülinapomon, és most nem megy).Meg eleinte olvastam, hogy van valami a registry kulcsal valami és hogy a dátumot át kell állítani .
Előre is köszi a helpet -
#4836 Tudtam... -
sadi57 #4835 a gears of hamachi fix.reg-et mindegy hol indítom el gondolom, szal az megvan, egy verziót használunk, igen legfelül van, és mivel nem tudtam letölteni ezért nem írtuk felül, de mivel most már mennie kell, ezért inkább felmegyek a ti hamachi csatornátokra és ott próbálkozok még valakivel :) -
AKLaciAK #4834 sok dolog okozhatja ha nem látjátok egymást:
-a gears_hamachi_fix.reg megvan?
-ugyanolyan verziójú hamachit használtok? (1.0.1.5 ajánlott)
-a kapcsolatok-nál a hamachi szerepel legfelül?
-felülírtátok a rapidshare-es cuccokkal az eredetieket? -
AKLaciAK #4833 akk küldj egy mail címet és én átköldöm neked -
sadi57 #4832 mivel ez nincsen fent http://rs54.rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP ezért nehéz megoldanom -
sadi57 #4831 Sziasztok, haverral szeretnék co-op-ba játszani, de nem látjuk egymás szerverét. még akkor se ha kihúzzuk a netet, majd vissza. Sőt nekem akkor még a coopot se enged indítani, mert nincs bedugva:) aki tudja a megoldást, az kérem ne tartsa magában :) -
#4830 Egyetértek, már nem 1x végigvittem a játék 1. részét, és kicsit fura lenne más történetet látni a filmben:S -
Steve Q #4829 Ha a GoW-mozifilm is úgy el fog rugaszkodni a játék történetétől, mint a Doom, akkor inkább meg se csinálják.... -
#4828 The Rock lesz Fenix a 'Gears of War' filmben...
Hát, nekem egyáltalán nem tetszik az ötlet!
A Doom filmre is rossz választás volt The Rock. :(
-
#4827 elírtam, öt óra fele de nem mindig 5,megbeszéljjük hamachin és nyomjuk -
#4826 Általában úgy öt óra fele de mikor nem mindig öt megbeszéljük hamachin és kezdjük.általában 2vs2 de már volt hogy 4vs4 (a 4vs4 a maximum) volt 3vs3 -
#4825 Versust hányan szoktátok játszani? Meg általában mikor játszotok? Lehet felrakom újra a játékot, aztán akkor jönnék versusra is :P -
#4824 skype is jó -
#4823 HA valaki akar co-op-ozni az küldje el az msn-jét privibe és msn en megbeszéljük. -
AKLaciAK #4822 az a baj, hogy ha én csinálok co-op-ot akkor kidobja a másik játékost vmiért, szal az nem jó ötlet -
#4821 Eléggé szétcsaptuk őket 3:0 ide -
#4820 Killer ott volt még?MErt az egyből kilépett amikor ellenünk volt.Meg egyszer ki kéne próbálni hogy te csinálsz co-op ot és hátha nem laggolok. -
AKLaciAK #4819 igen, jól volt, csak jó lenne, ha még többen lennénk. 7fele akkora fight volt a külföldiekkel, hogy az elképesztő, kár hogy nem voltál nagyon durva volt -
#4818 AKLaciAK jó volt avresus meg a co-op