6257
-
#4897 Mivel bontatlan, full original (nem Gamestar-buherált), biztosan megy neten.
-
lac556 #4896 aamugy aki megvette ma a gamestart és kiprobálta az adhatna infot megy e neku multiba neten keresztul. -
lac556 #4895 ma vedd meg a Gamestart!!!
-
DORSANAX #4894 http://letoltes.gamestar.hu/letoltes/7803/
Ez jó hozzá,gondolom...
-
DORSANAX #4893 Akkor ezt telepítés után patchelni kell a CD projekt által kiadottal??? -
#4892 grat szerintem sokan ugy mentek, hogy 2 ujságot kérek!
ha havernak is vittél, akkor 4-et :D
-
#4891 szerver az van
lag is előfordulhat, bár az elsősorban tőled függ, vagyis a netedtől.
vedd emg most 1995ft-ért és szerintem megnézheted ennyi pénzért magad is, és utána eladod, ha már nem kell... :D
#4883 -
DORSANAX #4890 GameStar teljes játék,HUN felirattal.Ma vettem meg... -
WOLF3x6 #4889 Szevasztok!
A kozeljovoben be szeretnem szerezni a Gears of War-t, fokent az online jatek miatt. Mielott megvennem azonban lenne par kerdesem: Sok server van, tehat mindig lehet talalni egy jo versus match-et, vagy mar nem jatszak olyan sokan? Laggolas eszreveheto online jatek alatt, vagy annyira nem veszes?
Koszonom a segitseget! -
#4888 ki és mivel nincs tisztában? -
#4887 Igen. Nem tudom én sem, hogy ez miért lol kategória. Az a baj, hogy sokan nem vannak tisztában a fogalmával. -
#4886 megvettem mindkettőt gondolom ezért az elismerésnyilvánítás.
THX.
jah az unrealosból 2-őt is vettem :D -
#4885 Ezt a "lol"-ozást soha a büdös életben nem fogom tolerálni.
Miért nem lehet egy rohadt szemét smiley-t odaírni?
99%-uk a lol-ozóknak azt sem tudjék, mit írnak, a fennmaradók meg értelmetlen környezetbe szúrják.
-
#4884 Gratulálok. -
#4883 INGYEN a BOLTI verziós Gears of War a gamestar ujsággal!!!!!!
Van Unreal Tournament III is!!!!!
LLLLLOOOOOLLLLL 1995ft-ért újság + egy játék! -
Munszu #4882 és te is live-on tolod GOW-ot Feri? -
#4881 Itt van egy videó, hogy hogyan kell regisztrálni. Remélem segít. -
AKLaciAK #4880 felvettelek, kérdezz bátran remélem tudok majd segíteni -
Munszu #4879 Feri te live-on játszol vele?,és ha igen akkor tudnál segiteni reggelni?XD
Vagy valami^^ -
#4878 Nehogy már emiatt mondj le a játékról. lehet LIVE-ra reggelni, csak külföldi címet kell megadni. De persze nem akarok bele szólni, hogy melyiket vedd meg. -
CruiserTank #4877 AkLaciAK vegyél föl msn re vagy x-fire re mert hamachis game-t kiprobálnám :)
msn:[email protected]
x-fire:apollo232 -
Munszu #4876 Én Hamachi-val nem szeretnék szenvedi,állitolag lehet reggelni live-ra is .. le irták hogy GS-en:),na mind1^^,akkor megveszem UT3-mat :) -
AKLaciAK #4875 Nem kell eredeti játék ahhoz hogy lehessen multizni. Jó a warez verzió is. Letöltötd, feltelepíted, visszaállítod a rendszerdátumot, nem patcheled semmivel, hozzáadod a gears_hamachi_fix.reg-et a regisztrációs adatbázishoz.... (#4810-ben a továbbiak). Mi jópáran így játszunk hamachin keresztül már vagy egy hónapja. A LIVE-os dologról meg annyit, hogy tudomásom szerint Mo.-n nincs LIVE lefedettség, de ezt én is csak hallottam, szal ez az információ nem 100%-os. -
Munszu #4874 Sziasztok, lenne pár kérdésem és segitségeteket szeretném kérni:), holnap szeretném megvenni a GOW-ot,amit adnak GS mellé X),és itt -> http://gamestar.hu/gears-of-war-infok-patchek-hasznos-linkek.html
azt irják hogy nem lehet utolso patcheket feltenni, akkor hogy lehet multizni neten?
Másik dolog valaki eltudná magyarázni jobban nekem ezt a live-ra regisztrácios dolgot?:)
Előre is köszönök minden választ:). -
#4873 Biztos nem lehet a PC-s verziójában achievementeket gyűjteni? :D -
#4872 Na, engem is ezért érdekelnének a LIVE-os, achievementes PC-s játékok, ha már életem nincs :D
#4870: ezek a dögcédulák nem tudom mik, de akkor gondolom nem járnak értük LIVE-on G pontok. -
#4871 Elméletben én is le tudom győzni, de valóságban nem! :D -
#4870 PC-sben nem ismerek ilyet.
A GoW PC-ben lehet gyűjtögetni a dögcédulákat... -
#4869 Bocs,hogy kijavítalak, de az MS pontoknak semmi köze az Achivementekhez.
Az MS pontokat pénzért lehet venni és elköltheted DLC-kre vagy arcade játékokra.
Achivementek csak arra jók, hogy elmondhasd magadról, hogy fasza gyerek vagy mert megcsináltad őket. -
#4868 Persze, ezt tudom. Csak úgy tűnik ezen játékoknak csak a töredéke olyan, amiknek a PC-s verziójában is lehet gyűjteni achievementeket. Ezért is érdekelne, hogy a GTA 4-en és Flatouton kívül melyek még olyan játékok, melyeknek a PC-s verziójában is lehet gyűjteni achievementeket. Csak mert akkor nem sok van és könnyű őket felsorolni. :) -
#4867 A Microsoft rendszerén (LIVE!) a játékok 99,9%-a rendelkezik ún. Achivement támogatással, melynek révén MS-pontokat lehet beszerezni/beváltani [biztos vagyok benne, hogy nem mondtam neked újat].
-
#4866 Ezt nem igazán értem bocsi. -
#4865 Amit az X-BoX/LIVE-on keresztül is lehet játszani: nem, nem létezik.
-
#4864 Nemár, hogy ehhez sem. Létezik egyáltalán PC-s LIVE-os achievementes játék a Flatout UC-n meg a GTA4-en kívül? -
#4863 Az eredeti bolti verzió van hozzácsomagolva az újsághoz.
PC-n nincsenek achievementek csak xbox 360-on. -
#4862 Tudja valaki, hogy a Gamestarhoz járó dobozos verzió ugyanolyan-e, mint a bolti? Úgy értem, hogy nem-e valami korlátozott verzió, hogy pl k ivan-e szedve belőle a LIVE, vagy az online lehetőség. Csak mert én szeretném majd PC-n gyűjteni az achievementeket. :) -
Indigo #4861 Én könnyű fokozaton játszottam, de ne tudd meg mennyit szenvedtem vele :) PEdig a képlet egyszerű:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a két karján lévő csúzlit hatástalanítod, aztán a lábát lövöd, hogy térdre kényszerítsd. Na ekkor kell a Brumak hátán ülő "személyzetet" megsorozni. Ezt el kell játszani egy párszor, közben fedezékből fedezékbe mozogni. A társaddal nem kell nagyon foglalkozni, bár tény, hogy figyelemelterelésnek megteszi, de enélkül is lehet boldogulni. -
#4860 Itt jársz te is?
Mert én itt. Még ha egyik rakétavetőjét ki is lövöm, kicsinál engem.
A kretén, agyhalott társam 5 mp alatt megsérül, és csak pihenget. -
#4859 Hamachin kívül valahogy multit vagy coop-ot működésre lehet hívni(eredeti gameval) -
#4858 Hát pedig azt elég könnyű kicsalni... ellenben, ha rosszul időzítesz, ugyanolyan könnyen meg is tud ölni.
A két nehézségi szinten (alap, és nehéz) mindig megizzasztottak.