Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár napja játszok csak az elsõ résszel, de valami zseniális 😄
egyébként ha tényleg van rá igény, csinálok pc-s oldalt a játéknak van egy csomó ötletem, felrakom rá a könyvet is online olvasható lesz 😄
576.hu boltban azon rágódtam, vegyek-e konzolt miatta... fél év alatt össze is jönne az ára 😊
Most csak megerõsítetted bennem a vágyat a játék iránt.
Amióta megvettem, a GoW PC változatát 2-szer vévignyomtam.
A Berserker - komolyan mondom, számomra - ijesztõbb, mint bármilyen más "normális" szörny egyes játékokban 😊
Ettõl függetlenül, ha rájön az ember a "nyitjára", könnyen legyõzhetõ.
Rettenetesen várom a 2. részt!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én most nyomom, a GoW2-t Boxon, és valami zseniális. Érdekes dolgokat prudukált ez a 2008. Elnéztem a Dead Space és a Gow 2 trailerjét, és nem hagytak mély nyomot bennem, mondván, hogy ezt láttuk már. De mind a kettõ akkorát robbant, hogy az nem igaz.
A GoW 2 tényleg elképesztõ, pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon remélem, hogy kiadják PC-re is, mint az elõzõt, mert ezt látni kell!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jó lenne, ha lenne egy oldal, ami a játékok történetével is foglalkozik.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Igen, angolul <#rolleyes>#rolleyes>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
megvetted, vagy a töltötted?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
kérdésem h mukodik e?
Asszem már csak 1 lehetõségem maradt. Xp alatt megcsinálom a regedites cuccot még, aztán meglátjuk. De ha úgy sem, akkor tényleg sírnom kell majd <#rinya>#rinya>
Imyke: Hát igen, ez a baj a magyar árakkal. Úniós szinten vannak, de a fizunk meg kb. negyede-ötöde annak. <#szomoru2>#szomoru2>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ez annyit csinál, hogy a lapozófájl méretét automatikusról a lehetõ legnagyobbra változtatja. Azóta csak néha egy-egy pillanatnyi lassulás fordul elõ GoW-ban, de semmi programhiba-üzenet.
A mai árak (is) közel az ízléstelenség magasságáig vannak emelve...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imyke: Amúgy meg én is úgy vagyok vele, ha tényleg jó a játék, egy kis árcsökkenés után érdemes megvenni. Anno a HL2-t fémdobozban megvettem 9990.ért is. Ma már ennyit nem adnék játékért, max az 5000Ft, de azt is 5x átgondolom, mert magamat kell eltartanom a pénzembõl... és még sok más egyebet is.
A gépemre pedig csak crack-elve tudtam feltenni... Jó mi? 😊
A NoCD/DVD töréseket az eredeti lemezeim megkímélésére használom. A betöltési sebességrõl nem is beszélve...
Én sem tudok warezolni már, mint régen egy T3-as gerincen nyugvó egyetemi kollégiumban... 😊
Mostanában kiszemelek egy játékot, és türelmesen megvárom, míg lemegy az ára.
Assassin's Creed lesz a következõ, amit megveszek. "Jóárúsítva" van.
Nekem még sosem volt gond másolt játékkal. Mindig várok crack-re és akkor tuti biztos, hogy menni fog a játék. De én mostanában azt csinálom, hogy végigviszek egy warez játékot, utána letörlöm és ha tetszett akkor megveszem, mikor lemegy az ára. Leszoktam már a DVD írásról.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
saxicola:
Hétköznapi szinten: Én napi 1,5 órányi játékkal nyomtam végig. Részben, mert csak ennyim volt rá, másrészt, hogy tovább tartson az élmény... 😊 Szerintem olyan 10-12 óra max.
Kemény szinten: Nagyon húzós... pedig már ismerem a játékot! Ezen nehézségi szint mellett úgy saccolom 14-16 óra lesz.
SteveQ:
A jobb játékok esetében én mindig megvárom az "olcsósodást" - ha kell, egy évet is várok. A warezzal mindig csak gond van. Kivételes, amikor a feltört játékkal kevesebbet szív az ember, mint az eredetivel - lásd SecuROM másolásvédelem és társai...
Még nem játszottam a
Gears of War-ral, de be akarom pótolni a lemaradást. Mennyi idõ kell a végigjátszásához?
www.gportal.hu/bioshock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már itt tartunk...ennek akkor nagyon jól eltalálták a másolásvédelmét, mert sokan szívnak vele.
Még Win7 beta-n megpróba, aztán kuka. Amúgy mennyi most bótba a játék?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most pakoltam fel a win7 betat, még ezen megpróbálom a razor verziót, ha még szûz win-en sem lesz jó, tényleg kuka ....
De most lejött a razor verzió, próbálom azt ilyen sorrendben:
1. install
2. 1.2 krekk
3. Yasu
4. Indít
Ha nem válik be akkor:
1. origi startup exe vissza
2. 1.1 és 1.2 patch felrakása
3. 1.2 Krekk
4. Yasu
5. Indít
Ha így se jó akkor sûrû b*zmegolás, és k*rvaanyázás közepette uninstalálom, és jáccok mással. B*ssza meg a Májkroszoft.
Most Xp alá tettem fel (cloneDvD verzió, magyar) de ott ugyanezt produkálja. Elõször a lengyel 1.0 -val próbáltam, aztán az 1.2multiDvD krekket. Mindkettõvel kidobott 1-2 perc után.
-Ahová telepítettem bõven van még hely, nemrég lett formázva a partíció.
-Mind2 Win kb. 1 hónapja lett telepítve. Rendszerpartíciókon is 10+ giga szabad hely van.
-VGA driver 8.12-es cata.
- Keretrendszerek fel vannak téve Xp alá
- Vista keretrendszerek gondolom rendben vannak, csak frissítené magát, hisz be van kapcsolva a frissítés.
- DirectX-ben sem vagyok biztos. Vista alatt a dxdiag 10-et ír az elsõ oldalon. A legalsó sorban 6.00.6001.18000 32bites unicode van írva. Fingom nincs mikori lehet.
Nemsoká lejön a razor verzi, no azt még megpróbálom. Ez lesz a 3-dik féle GoW amit leszedek <#sniffles>#sniffles> Az elsõt fel sem tudtam telepíteni ez kidobál, remélem a 3.-dik jó lesz végre.
Nekem is az van, és elsõre, minden gond nélkül ment.
Crack-et a lemez óvása/védelme miatt tettem fel (bár az Unreal-es játékok nem is kérrik indításkor).
A helyedben ezt az ellenõrzõ listát végiggondolnám:
- Oprendszer rendben van-e
- DirectX 9.0c (2008. november)
- DirectX 10.1 (Vista esetén, automatikus frisstítés a Microsoft-felõl)
- VGA-driver (ATI Catalyst 8.11 erõsen ajánlott, nVidia-val kapcsolatban nem tudok nyilatkozni)
- .NET 1.1 - 1.1 SP1 és 2.0 kell XP esetén
- .NET 3.5 és 3.5 SP1 kell Vista esetén
- a játék telepítése bárhová történhet, de legyen több GB szabad hely a C meghajtón és az a partíció se legyen "halott", ahová a játékot tetted!
valaki jönne multira?
eddig vagyunk 6-an
Köszönöm!
A: Profilt kell létrehozni Offline Profilt!! !
Q: Hogy kell profilt csinálni?
A: A fõmenüben F1-et nyomsz, beírod a neved és kész
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hát nemtom..... ezen se sokat tököltek az elõzõekhez képest. Feltúrbozott Vista...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
XBOX 360-ra jelenleg nem telik. Nem vagyok milliomos. Fõiskolára járok, a gépet nyári munkából vettem, februárban meg majd az ösztöndíjból veszek monitort. Nem azért van kiírva a konfig, hogy reklámozzam, hanem azért, hogy ha véletlen gond van valamelyik játékkal vagy a géppel akkor ne kelljen minden hsz-embe beleírni a konfigot.
"Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettõl még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem."
Ilyet sehol nem írtam. Arról volt szó, hogy Vistán is szépen mennek a játékok. Tudom mit jelent low grafikán játszani, mert 2004 nyarától 2007 nyaráig ilyen konfigom volt: Celeron 2,7 GHZ, 768 MB RAM, 9600XT 128MB.
"Az Xbox360 nagyon jó, fõleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani."
Nekem megfelel a PC, csak az idegesít, hogy kibasznak örökké a PC-sekkel. Lásd GTA 4, Saints Row 2 meg csomó jó játék meg sem jelenik.
Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettõl még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem. Nekem se ment egybõl hibátlanul a játék, de egy kis szakszerû, nem az oprendszer kárára menõ ügyeskedéssel meg tudtam oldani. Azóta semmi baja, enni sem kér. Nekem sincs annyi pénzem, hogy minden egyes felbukkanó bug után egybõl rohanjak a legközelebbi PC-boltba, mert "biztos a hardverem nem elég jó a játékhoz". Legtöbbször inkább a szoftverrel van baj.
Az Xbox360 nagyon jó, fõleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani.