Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis most gondolkozok egy x360-on, hogy ha tényleg nem adják ki pc-re...
pár napja játszok csak az elsõ résszel, de valami zseniális 😄

egyébként ha tényleg van rá igény, csinálok pc-s oldalt a játéknak van egy csomó ötletem, felrakom rá a könyvet is online olvasható lesz 😄
IMYke2.0.0.0
Engem nem hergelsz vele, mert HELYBÕL imádom - látatlanban is - a 2. részt.
576.hu boltban azon rágódtam, vegyek-e konzolt miatta... fél év alatt össze is jönne az ára 😊
Most csak megerõsítetted bennem a vágyat a játék iránt.
Amióta megvettem, a GoW PC változatát 2-szer vévignyomtam. .

A Berserker - komolyan mondom, számomra - ijesztõbb, mint bármilyen más "normális" szörny egyes játékokban 😊
Ettõl függetlenül, ha rájön az ember a "nyitjára", könnyen legyõzhetõ.

Rettenetesen várom a 2. részt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Elõzetesben írom, nem a PC-seket hergelni vagyok itt.
Én most nyomom, a GoW2-t Boxon, és valami zseniális. Érdekes dolgokat prudukált ez a 2008. Elnéztem a Dead Space és a Gow 2 trailerjét, és nem hagytak mély nyomot bennem, mondván, hogy ezt láttuk már. De mind a kettõ akkorát robbant, hogy az nem igaz.
A GoW 2 tényleg elképesztõ, pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs benne Hammer of Dawn (eddig még, és a végén vagyok), nincs Berserker, de valami olyan kegyetlen jó lett a játék, hogy nem igaz.
Végig pörög, a játékmenet ugyanolyan, de mégis mindig történik valami, ami fogva tart a monitor elõtt, sokkal jobban, mint az elsõ részben. Sokmindent megtudunk a szereplõkrõl, élõ ember lett mindegyik. Számomra az év legjobb akciójátéka. Igen, a GTA 4-et is veri.
Nagyon remélem, hogy kiadják PC-re is, mint az elõzõt, mert ezt látni kell!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Csak ezt az egy oldalt ismerem: http://gearsofwar.blog.hu/
Jó lenne, ha lenne egy oldal, ami a játékok történetével is foglalkozik.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

van amúgy normális magyar oldal, ami a játék pc-s részével foglalkozik?
Tudtommal nem kapható idehaza, szóval...
Igen, angolul <#rolleyes>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

gondolom angolul 😄
megvetted, vagy a töltötted?
Én olvasom.

olvasta már valaki a gears of war könyvet?
PAtr0n
Tökéletes verzió, nyugodtan tedd fel, amit mellékeltek hozzá crack, azzal menni fog.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

gears of war razor1911 es játékot érdemes letölteni elfog indulni? vagy nincs hozzá normális crack? mer az nfo azt irja h csak simán át kell copyzni a z exe.t
kérdésem h mukodik e?
PAtr0n
Köszi szépen, azt hiszem beállítottam, de Win7 beta alatt nem indul a Gow. Legalábbis krekkelve nem, egy eredeti lehet elindulna. Játszottam a kompatibilitási módokkal, de egyikkel sem akarja a jót. Pedig a többi játék milyen szépen fut...
Asszem már csak 1 lehetõségem maradt. Xp alatt megcsinálom a regedites cuccot még, aztán meglátjuk. De ha úgy sem, akkor tényleg sírnom kell majd <#rinya>

Imyke: Hát igen, ez a baj a magyar árakkal. Úniós szinten vannak, de a fizunk meg kb. negyede-ötöde annak. <#szomoru2>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Ittolvasd el az elsõ hozzászólást.
Ez annyit csinál, hogy a lapozófájl méretét automatikusról a lehetõ legnagyobbra változtatja. Azóta csak néha egy-egy pillanatnyi lassulás fordul elõ GoW-ban, de semmi programhiba-üzenet.

IMYke2.0.0.0
Én is egy-két-három hónap alatt tudok kinyögni egy-egy 1990-5999 Ft-os szoftverre...
A mai árak (is) közel az ízléstelenség magasságáig vannak emelve...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PAtr0n
És ha megkérdezhetem, milyen változtatást csináltál a registryben? Mert van egy olyan érzésem ez lehet megoldás a problémámra, mivel a Windows-ok újak, a crack nekem is megvan, és a VGA driverem is a legfrissebb.

Imyke: Amúgy meg én is úgy vagyok vele, ha tényleg jó a játék, egy kis árcsökkenés után érdemes megvenni. Anno a HL2-t fémdobozban megvettem 9990.ért is. Ma már ennyit nem adnék játékért, max az 5000Ft, de azt is 5x átgondolom, mert magamat kell eltartanom a pénzembõl... és még sok más egyebet is.

IMYke2.0.0.0
2008. novemberében kinyögtem a BioShock árát.

A gépemre pedig csak crack-elve tudtam feltenni... Jó mi? 😊

A NoCD/DVD töréseket az eredeti lemezeim megkímélésére használom. A betöltési sebességrõl nem is beszélve...

Én sem tudok warezolni már, mint régen egy T3-as gerincen nyugvó egyetemi kollégiumban... 😊
Mostanában kiszemelek egy játékot, és türelmesen megvárom, míg lemegy az ára.
Assassin's Creed lesz a következõ, amit megveszek. "Jóárúsítva" van.

davidka003
"A warezzal mindig csak gond van. Kivételes, amikor a feltört játékkal kevesebbet szív az ember, mint az eredetivel - lásd SecuROM másolásvédelem és társai..."

Nekem még sosem volt gond másolt játékkal. Mindig várok crack-re és akkor tuti biztos, hogy menni fog a játék. De én mostanában azt csinálom, hogy végigviszek egy warez játékot, utána letörlöm és ha tetszett akkor megveszem, mikor lemegy az ára. Leszoktam már a DVD írásról.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
CDGalaxis, 576.hu: 4.990 Ft.

saxicola:
Hétköznapi szinten: Én napi 1,5 órányi játékkal nyomtam végig. Részben, mert csak ennyim volt rá, másrészt, hogy tovább tartson az élmény... 😊 Szerintem olyan 10-12 óra max.
Kemény szinten: Nagyon húzós... pedig már ismerem a játékot! Ezen nehézségi szint mellett úgy saccolom 14-16 óra lesz.

SteveQ:
A jobb játékok esetében én mindig megvárom az "olcsósodást" - ha kell, egy évet is várok. A warezzal mindig csak gond van. Kivételes, amikor a feltört játékkal kevesebbet szív az ember, mint az eredetivel - lásd SecuROM másolásvédelem és társai...

Attól függ mennyi idõd van rá 😄

saxicola
Helló!

Még nem játszottam a
Gears of War-ral, de be akarom pótolni a lemaradást. Mennyi idõ kell a végigjátszásához?

www.gportal.hu/bioshock

Ha lenne más választása az embernek (meg úgy mindenekelõtt fölös pénze), legszívesebben mindent eredetiben venne meg az ehhez hasonló fejfájások (és egyéb mellékhatások) elkerülése végett, de felesleg nélkül...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jószerivel semmit. Ami volt az iso-ban crack-et azt bemásoltam, a videokártya driverén frissítettem, meg a registry-ben csináltam egy kis átírást. Azóta egész szépen megy és sosem lép ki.

PAtr0n
Ebben teljesen igazad van. Csak kitört belõlem a dühhh.... <#falbav>
Ha már itt tartunk...ennek akkor nagyon jól eltalálták a másolásvédelmét, mert sokan szívnak vele.
Még Win7 beta-n megpróba, aztán kuka. Amúgy mennyi most bótba a játék?

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
A Microsoft nem hibás azért, mert warez oprendszerrel, warez cuccokat próbálsz futtatni...

PAtr0n
A razor verzióra miket pakoltál fel? Patch és krekk érdekelne.

PAtr0n
Azt hiszem ennyi volt. Amiket írtam kipróbáltam. Most egy kicsit tovább bírta, de kb. 5 perc után kidob exe hibával. <#shakehead>
Most pakoltam fel a win7 betat, még ezen megpróbálom a razor verziót, ha még szûz win-en sem lesz jó, tényleg kuka ....

Érdekes, nekem a magyar CloneDVD verzió patch nélkül YASU-val problémamentesen fut. A Razor-féle nekem is megvan, ahhoz már nem kellett nekem YASU.

PAtr0n
Asszem volt hogy benyomtam hábiztire, de volt hogy nem. Sztem nem számít semmit ha elrejti a yasu a démon túlszt.
De most lejött a razor verzió, próbálom azt ilyen sorrendben:
1. install
2. 1.2 krekk
3. Yasu
4. Indít
Ha nem válik be akkor:
1. origi startup exe vissza
2. 1.1 és 1.2 patch felrakása
3. 1.2 Krekk
4. Yasu
5. Indít
Ha így se jó akkor sûrû b*zmegolás, és k*rvaanyázás közepette uninstalálom, és jáccok mással. B*ssza meg a Májkroszoft.

Csavez küldtem privit.
A YASU-t használod?

PAtr0n
Egy szóval nem írtam, hogy eredeti a játék, csak annyit, hogy lehet megveszem ha másképp nem megy. <#vigyor0>

Most Xp alá tettem fel (cloneDvD verzió, magyar) de ott ugyanezt produkálja. Elõször a lengyel 1.0 -val próbáltam, aztán az 1.2multiDvD krekket. Mindkettõvel kidobott 1-2 perc után.
-Ahová telepítettem bõven van még hely, nemrég lett formázva a partíció.
-Mind2 Win kb. 1 hónapja lett telepítve. Rendszerpartíciókon is 10+ giga szabad hely van.
-VGA driver 8.12-es cata.
- Keretrendszerek fel vannak téve Xp alá
- Vista keretrendszerek gondolom rendben vannak, csak frissítené magát, hisz be van kapcsolva a frissítés.
- DirectX-ben sem vagyok biztos. Vista alatt a dxdiag 10-et ír az elsõ oldalon. A legalsó sorban 6.00.6001.18000 32bites unicode van írva. Fingom nincs mikori lehet.

Nemsoká lejön a razor verzi, no azt még megpróbálom. Ez lesz a 3-dik féle GoW amit leszedek <#sniffles> Az elsõt fel sem tudtam telepíteni ez kidobál, remélem a 3.-dik jó lesz végre.

IMYke2.0.0.0
Ha eredeti lemezed van, nem értem miért nem mûködik...
Nekem is az van, és elsõre, minden gond nélkül ment.
Crack-et a lemez óvása/védelme miatt tettem fel (bár az Unreal-es játékok nem is kérrik indításkor).

A helyedben ezt az ellenõrzõ listát végiggondolnám:
- Oprendszer rendben van-e
- DirectX 9.0c (2008. november)
- DirectX 10.1 (Vista esetén, automatikus frisstítés a Microsoft-felõl)
- VGA-driver (ATI Catalyst 8.11 erõsen ajánlott, nVidia-val kapcsolatban nem tudok nyilatkozni)
- .NET 1.1 - 1.1 SP1 és 2.0 kell XP esetén
- .NET 3.5 és 3.5 SP1 kell Vista esetén
- a játék telepítése bárhová történhet, de legyen több GB szabad hely a C meghajtón és az a partíció se legyen "halott", ahová a játékot tetted!

PAtr0n
Köszönöm a tippeket, de a gamecopyworld-on található összes krekket próbáltam. Talán tényleg rencerfüggõ, hogy kilép e a játékból vagy sem. De mielõtt lejön a razor verzsön megpróbálom még1X a magyart csak azokkal a krekkekkel, amikkel írtátok. Esetleg az nem számíthat, hogy nem a program files-ba van telepítve? <#confused>

hi!
valaki jönne multira?
eddig vagyunk 6-an
IMYke2.0.0.0
1.0 Lengyel krakk jó a magyarra.

Viktorr
Nekem sikerült elindítani és megy is rendesen a magyar verziós.1.2-es Startup exe-vel megy.

PAtr0n
No elindítani már sikerült, rádobtam elõször a 1.2 NoDVD cracket ami a gémkopiwörldön van, csak kb. 1-2 perc és kilép exe hibával. Látom többek is szenvedtek ezzel. Peccselni ugye nem tudtam mer magyar clonedvd. Próbáltam az összes krekket ami létezik, de a legtöbb amit elértem, hogy 1-2 perc után kilép hibával. Fax kivan. Még leszedem a Razor verzsönt de ha azzal se lesz jó, megy a játék a kukába, és talán majd egyszer meglesz eredetibe....

Prince23
Akkor offline profilt kell csinálj.

Net az egyfolytában van.
Prince23
Nem lehet, hogy valamikor netkapcsolattal és anélkül is játszol?

képzeld van profilom és mentésem is van, de van h amikor legközelebb belépek a játékba, hiába van profilom, nincs meg a mentés!!!!!!!
PAtr0n
Na kellene még egy kis segítség. Sajnos nincs idõm most hsz-eket olvasni, mennem kell dolgozni, ha van rá megoldás elég ha csak a hsz számát írjátok le ahonnan kiindulhatok. tehát: Feltelepítettem a CloneDVD változatot. Fel is ment, használtam a Yasu-t is, elõször a "WarGame-G4WLive.exe"-vel indítottam, de ott a logók után kéri, hogy az indításhoz a startup.exe-t használjam, és kilép. A startup.exe-re meg el ,sem indul hibára hivatkozik. Vista 32 bit van fent. Megoldás?
Köszönöm!

davidka003
Q: Nem ment a játékom mit csináljak?

A: Profilt kell létrehozni Offline Profilt!! !

Q: Hogy kell profilt csinálni?

A: A fõmenüben F1-et nyomsz, beírod a neved és kész

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hali! Az miért van, h a mentések néha gondolnak egyet és csak úgy eltûnnek, mert nagyon zavaró, h már harmadszorra kellett újrakezdenem. Légyszives ha valaki tud megoldást írjon. Kösz szépen elõre is.
off:

hát nemtom..... ezen se sokat tököltek az elõzõekhez képest. Feltúrbozott Vista...
Sajnos nem segített egyik sem.... ugyanaz a gondom. Azt hiszem fogom a blokkomat meg a progit, aztán visszaviszem a bótba...... :-(
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
"davidka003, én a helyedben örülnék, hogy van annyi pénzem, hogy telik belõle ilyen "terminátori" masinára és mellé még egy Xbox360-ra is. Nekem is hasonló gépem van, bár nekem meg se fordult a fejemben, hogy másoknak reklámozzam a paramétereit..."

XBOX 360-ra jelenleg nem telik. Nem vagyok milliomos. Fõiskolára járok, a gépet nyári munkából vettem, februárban meg majd az ösztöndíjból veszek monitort. Nem azért van kiírva a konfig, hogy reklámozzam, hanem azért, hogy ha véletlen gond van valamelyik játékkal vagy a géppel akkor ne kelljen minden hsz-embe beleírni a konfigot.

"Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettõl még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem."

Ilyet sehol nem írtam. Arról volt szó, hogy Vistán is szépen mennek a játékok. Tudom mit jelent low grafikán játszani, mert 2004 nyarától 2007 nyaráig ilyen konfigom volt: Celeron 2,7 GHZ, 768 MB RAM, 9600XT 128MB.

"Az Xbox360 nagyon jó, fõleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani."

Nekem megfelel a PC, csak az idegesít, hogy kibasznak örökké a PC-sekkel. Lásd GTA 4, Saints Row 2 meg csomó jó játék meg sem jelenik.

davidka003, én a helyedben örülnék, hogy van annyi pénzem, hogy telik belõle ilyen "terminátori" masinára és mellé még egy Xbox360-ra is. Nekem is hasonló gépem van, bár nekem meg se fordult a fejemben, hogy másoknak reklámozzam a paramétereit...

Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettõl még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem. Nekem se ment egybõl hibátlanul a játék, de egy kis szakszerû, nem az oprendszer kárára menõ ügyeskedéssel meg tudtam oldani. Azóta semmi baja, enni sem kér. Nekem sincs annyi pénzem, hogy minden egyes felbukkanó bug után egybõl rohanjak a legközelebbi PC-boltba, mert "biztos a hardverem nem elég jó a játékhoz". Legtöbbször inkább a szoftverrel van baj.

Az Xbox360 nagyon jó, fõleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani.