6257
  • helliSh
    Semmit se ér a kompatibilitás... hidd el ez a félkész windows jobb mint az xp x64 :)
  • IMYke2.0.0.0
    http://gearsofwarweb.extra.hu/

"Q: Hamatchi -val megy neten keresztül?
    A: igen!

1.elindítod a hamachit
    2.kikapcsolod a netedet meg a lant
    3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
    4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
    5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
    és kész is.

Vagy itt van hozzá regfix ami ugyan ezt csinálja."

"Q: Hogy kell cooperativban játszani?
    A: Campaigne-> host co-op game (ő lesz a server ) aki pedig csatlakozik alatta join co-op game (lehet tolni onnan ahonnan singleben abbahagytad)"
  • kifli
    én már nyomtam online is :) én nem én voltam az uccsó :D
    am van live topik ott le van írva hogy kell regelni hogy jólegyen, vagy gta4 faq-jában is ott van, itt meg még nemnéztem :)
    valamikor valakinek van kedve egy kis coop-hoz? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kooperatívhoz nem kell LIVE!
    Hamachi-zni - és így DM/Coop - eredetivel, tökéletesen lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    #4924: Jobb katt az exe-jén és tedd XP kompatibilis módba.

Mit vársz egy 3/4-ed kész oprendszertől?
  • kabel15
    Azért elég sokan írják hogy megy nekik.
    De ez így dühítő mert én is coop szerettem volna nyomni :(
  • helliSh
    Lol most már elindul a Gow, de miután beértem a menübe rá olyan 20-30 Mp re kifagy a játék. És ki is lép magától... Gépem simán bírja ez miért van? (Windows 7 Rc x64)
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy segíthetek.
  • IMYke2.0.0.0
    Alattad a megoldás :)
  • DORSANAX
    Max köszönetem/tünk.
  • DORSANAX
    Értem én azt,hogy checkpointok vannak,nem is azzal van a gond,de nem él az a "DVD kímélő link,amire céloztál/Gears of War v1.2 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE/
    Máshol sem találtam eddig,de majd kutatom tovább...
  • IMYke2.0.0.0
    A GameCopyWorld a direkt linkelést nem szereti - mindig elfelejtem.
    Feltöltöttem linkelhető helyre: Gears of War PC - HUN - v1.3 NoDVD
    A CDProjekt-es javítás után kell felhelyezni!
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer leírom: a LIVE!-hoz nem fértek hozzá itthonról. A frankó kis módszer, mellyel hamis címre regisztráltok arra jó, hogy a LIVE szerveren tárolja az eredményeiteket. Rohadt keveseknek jöhet össze a valódi meccselés.
    Ajánlott helyette először OFFLINE módban megtanulni játszani - mint annak idején az összes normális Quake-kel (1,2,3) - és csak utána meccselni mások ellen.
    Nagyon komoly szívások szenvedői lesztek, ha egyből belevágtok a netes meccsbe.
  • IMYke2.0.0.0
    Jobb katt az exe-jén és tedd XP kompatibilis módba.
  • kabel15
    Nekem is ez a gondom!
    Megpróbáltam egyik haverom xboxlive os profiljával de azzal sem engedett be. Lehet hogy a router a gond?
    Valaki meg tudja mondani melyik PORT okat kéne kinyitogatnom?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Neked. De amúgy mindenkinek is :)
    A játékban nem tudsz menteni. Checkpoint rendszer él. Méghozzá szinte tökéletesen elkészítve - engem szinte sose idegesített fel, hogyha meghaltam és visszahelyezett korábbra, mert ki van egyensúlyozva.
  • helliSh
    Hello lenne 1 kérdésem, ugye most vettem meg a GameStar-t és adtak hozzá eredeti teljes verzió Gears of War -t. Na és ebből kifolyólag lenne 1 kis gondom. Windows 7 x64 en nem akar elindulni a játék. Ha el is indul bejutok a menübe és 10-15 mp után kilép magától. Gépem simán bírja szóval nem azzal van a gond. Nagyon megköszönném ha valaki segítene
  • DORSANAX
    Köszönöm,gondolom ez nekem szólt.:D
    Engem valóban csak az offline érdekel ,most azt nem tudtam elérni,hogy a mentéseket visszatöltsem,mert nem engedi...
  • IMYke2.0.0.0
    * A játék lineáris, de rohadt nehéz - főleg a "rambó játékokhoz" szokottaknak. Lesznek rohadt könnyen legyőzhető töltelék katona rohamok, de nagy részt szívni fogtok az első komoly rohamok alatt.
    * A játék kész adrenalin bomba. Néha álljatok fel előle! Gyenge szívűek kerüljék! Nem vicc!
    * A játékban találhattok - néhányat látható, könnyen elérhető helyen, de nagy részüket eldugva, veszélyes pozíciókban - elbukott katonákhoz tartozó dögcédulákat! Gyűjtsétek be őket, a kaland kedvéért! 33 van belőlük.
    * A játékhoz létezik magyar nyelvű végigjátszás, de nincs értelme bogarászni.

• IMYke2.0.0.0
    Elmondok mindent:

* A játék offline is játszható. Az elején készíthetsz profilt.
    * CDProjektes Patch - tiszta forrás
    * A GameCopyWorld-ön találsz hozzá működő DVD-kímélő módszert.
    [Ez kell: Gears of War v1.2 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE
    * LIVE nem működik natívan itthon!
    * Hamachi-zni lehet, lejjebb konkrtét, gyakorlatban is bevált eljárás olvasható.

Egyéni:
    ==========
    * A játékot semmiképpen se kezd a középső, nehéz szinten - meg fogod utálni.
    * Ne becsüld alá a Berserkert és a Behemótot!
    * A "Hajnalfény"-t nyugodtan eldobhatod, mikor már nem lesz szükség rá - amikor újra kell, a közeledben rá fogsz bukkanni egy másik példányra!
    * Egyszerre csak 2 fegyvert tudsz lecserélni. A kis marokfegyvert nem tudod eldobni.
    * Minden fegyvernek van maximális - méghozzá kevés - tárkapacitása. Óvatosan lövöldözz!
    * A Space-t használd! Ebben a játékban rambózni = halál.
    * A játékban lesznek olyan részek, ahol a fény = élet.

• kicsirobi
    Hát bazzee!!
    Nem sikerül sehogy ID-t csinálni.Csináltam már 3-at.Angol nyelven,patchel,és sehogy .Minnyá kidobom(Gondolom elkapnák egy páran :D)
    Már a windows Live,azt mondja nem csinálhatok több ID-t.Valaki segítsen Please
  • kabel15
    Szia!

Úgy csináltam anglia volt a lakhely egy rendes postcode adtam meg mindent elfogadott be is tudok lépni csak a játékban nem engedi letölteni a profilt vagy valami ilyesmi. :(
  • kifli
    hali, újonan énis a játék tulajdonosává váltam :)
  • DORSANAX
    Nekem elindult a patch telepítéde után,de aki kitalálta az online reget,azt megnyúznám...
    Most az lenne a kérdés,hogy ehhez lehet még most akkor patchet telepíteni,vagy egyáltalán szükség van rá?/1.1,vagy 1.2 van,ha jól tévedek/
    A másik,hogy állandóan használjam a DVD-t,vagy jó hozzá valamelyik crack esetleg?
  • IMYke2.0.0.0
    Kell az a bizony CDProjekt-es Patch.
  • DarkSector
    hy
    probléma megoldás?
    "c/program files / microsoft/gear o w/wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. telepísd újra ajátékot"
  • WOLF3x6
    Azt olvastam GameStar forumon, hogy alig van 2-3 server, fel tudnal tolteni egy screenshot-ot a szerverlistarol?
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarország nem eseik a LIVE! támogatott országok közé - csak trükközéssel [nem magyar név/cím regisztrálása, de nem hasra ütve, progival] tudsz készíteni működő account-ot...
  • kabel15
    Hello!

Nekem az lenne a gondom hogy mikor szeretnék csatlakozni az ONLINE PROFILOM hoz kiírja hogy letöltés és hogy ne kapcsoljam ki a gépet.
    Utána kiírja hogy disconnect.
    Ilyenkor mit lehet tenni?
    www.xboxlive.com on csináltam a profilt.
    Válaszotokat várom.
  • IMYke2.0.0.0
    Na szóval, ha valakinek a magyar nyelvű Gears of War - lesz ilyen vajon? - nem tetszik, de az van meg neki olcsósítva [lásd az elmúlt napok GameStar láza], és angolul szeretné nyomni:

A BaseEngine.ini fájlról készült képen látható [mentsétek le] ez a sor:
    "Language=hun" --- na ezt kell átírni erre "Language=int" (ha nem működne, akkor: eng)

• DarkSector
    nm
    :P
  • DORSANAX
    Köszönöm,már megtaláltam,majd otthon telepítem és kipróbálom.
    Kösz a segítséget.:D
  • DarkSector
    jajaja.
    gamestar oldalán van minden pach
  • DORSANAX
    Igen,már én is olvastam,köszi.
  • DORSANAX
    Rendben,köszi.Délután,vagy este írok neked,attól függ,hogy az a bizonyos probléma hogyan alakul...
  • IMYke2.0.0.0
    Azért gondolom, hogy kell rá, mert azt olvastam, hogy sima, bolti verziókat dobnak az újság csomagolásába - abban az esetben ugye még az 1.0-as magyar verziók csücsülnek benne, és azok január 28-a után megálltak.
    A CDProjekt-es Patch (v1.30) ezt is javítja.
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben :)
    Amúgy, a Patch kell rá. A CDProjekt oldaláról töltsd le, az érintetlen.

• DORSANAX
    OFF!
    Majd küldök P.Ü-t neked más ügyben.
  • DORSANAX
    Én adok majd választ,de az én kérdésemre /patch/nem tud senki válaszolni?
    Bár nem fontos,majd otthon megnézem,mert most csak az újság és a játék van nálam, egy idegen gépnél ülök jelenleg...
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem árthat.