Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem éppen. Egy 3,5 GHz-es P4 fix, hogy sokkal gyorsabb nála.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#taps>#taps>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.gportal.hu/bioshock
nekem egy p4 3.2 ghz-esen szintén x1950 pro 512 mb 3gb rammal fullon ment csak nagyobb csatáknál esett le az fps.de ha most felraknám bizots nem szaggatna mert felhúztam 3.8 ghz-re 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A gépemen még mindig fenn van a játék. Igaz, pár napja nem indítottam, este kipróbálom, teszi-e.
Holnap talán meg tudom írni a helyzetet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így csak rettentõen gagyi gépeken nem indul el élvezhetõen.
A tiéden jó lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alant láthattad a linket, miszerint nemmüködnek a gow-ok. valami cd kulcsos probléma van
Gondolom azér csodára ne számítsak, bár a Bioshock ment majdnem fullon 1024*768-as felbontásban...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezzel a konfiggal érdemes megpróbálni a játékot? :
Athlon64 3500+ 1magos
VGA Radeon X1950 PRO 512MB
2GB RAM
Elore is koszi...<#kacsint>#kacsint>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
szóval ez volt az hogy, elinditja haver a coopot, betölt és én lehivom a konzol az "ö" betûvel, majd beirom hogy: open és a hamacsis ip-t.
sajna mikor beirom, nemtörténik semmi, enter enter de simán kilép. kell még valami plusz is? nocd-s verzio van meg, ugyanaz az alapverzio meg minden.
esetleg van valami bûvésztrükk is?
elõre is kösz joétvágyat 😄
köszi.
Azt kell mondjam: ebben a játékban MINDEN benne van, aminek egy FPS-ben benne kell(ene) lennie, csak hát ez ugye TPS.
Kár, hogy nincs otthon netem: online játékban bitosan még csillogóbb ez az ékszer.
egyébként készül az oldal, 1-2 nap és ha minden jólmegy, linkelem is be a tesztverziót
Egyetértek. Én is összefostam magam, mikor elõször találkoztam vele. A második részben nálam eddig nem jelent meg, bár még mindig nem vagyok a végén (nagyon sok a meló mostanság, nem sok erõm van este leülni tovább tolni).
Mindenesetre nem is hiányolom a Berserkert. Egy kicsit az volt az érzésem az elsõ részben, hogy OK, most már eleget csináltátok ugyanazt, hadd jöjjön egy brutális dög.
A második rész inkább történet alapú, mint az elsõ. Másképp mûködik, de ha lehet, még jobb. Persze, szebb, nagyobb, brutálisabb. De míg az elsõ rész single kampánya tényleg nagyrészt az újszerû látványvilágra tette a hangsúlyt (remek volt, persze), addig a 2. rész sokkal összetettebb lett. Olyan az érzésed, mintha tényleg egy kegyetlen sci-fi filmet néznél, és szinte észre sem veszed, hogy ez egy játék. Teljesen beleéltem-élem magam, jobban, mint az elsõ részbe, holott az sem volt akármi.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tudna valaki mondana aktív hamachi szervert?
Köszi.
eddig úgy néz ki, hogy nem lesz :S
Egyébként még nincs konkrét információ arról, hogy kiadják-e pcre a GoW 2-õt? Jó lenne ha kiadnák. Nagyon jó lett, és a multija is állat.
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Marcus anno abban a csatában szerzett hírnevet, ezt fel is hozza az elsõ átvezetõ videóban a gépen a srác, bár nemtudom...
Egyebbkét én is csak remélni tudom, hogy kiadjak a Gow 2-t PC-re. Marha jól néz ki (elsõ részben is sem volt csúnya, kifejezetten szép), ami mondjuk csam másodlagos a játékélmény mellett.
Mindenestre, ha nem adják ki, nem hiszem, hogy veszek egy XBoxot. Akkor ne csak egy játék legyen rá, amit szívesn megveszek 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/