Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
"Az enyemnek bar 2,1 GHz a valos orajele, de megfelel egy 3,5 GHz-es procinak"

Nem éppen. Egy 3,5 GHz-es P4 fix, hogy sokkal gyorsabb nála.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Koszi, ismerem azt az oldal, le is csekkoltam csak sajna oda a minimum gepigeny volt csak megadva, ajanlott nem...

Az enyemnek bar 2,1 GHz a valos orajele, de megfelel egy 3,5 GHz-es procinak, csak ezt a fajta AMD CPU-t nemigen lehet tuningolni, legalabbis a jelenlegi alaplapommal nem...de nem is akarnam huzni, jo ez igy...

Igen, a Bioshock-ot pont ezert kedveltem nagyon mert tenyleg jol be lehetett loni a grafikat...akkor ezt is hasonloan jol be lehet allitani...neki is ugrom
<#taps>

IMYke2.0.0.0
Simán vedd meg, töltsd le hozzá a NoDVD-t és játssz!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

www.systemrequirementslab.com - explorer-rel tudot behozni az oldalt. Itt mindenféle gammához meg tudod nézni, h képes e vinni a géped.

saxicola
Hát ez szívás.

www.gportal.hu/bioshock

hát várd meg, hogy kijavítsák a dolgot szerintem
saxicola
Most akkor mi a helyzet? Én a napokban akartam megvenni a game-t. Talán ma ha lesz rá idõm, hogy elmenjek a boltba.

www.gportal.hu/bioshock

hát kinek mi a full...
Prince23
Sehogy. Nincs frissítve, alapverzión van. És teljesen müködik. most is megnéztem.

Bence94
menni fog biztos. bár nem tudom milyen intel procinak felel meg a tied?
nekem egy p4 3.2 ghz-esen szintén x1950 pro 512 mb 3gb rammal fullon ment csak nagyobb csatáknál esett le az fps.de ha most felraknám bizots nem szaggatna mert felhúztam 3.8 ghz-re 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hmm, akkor hogy oldottad meg? nekem ugyanazt irja ki mint az eredetinél. h a kod blabla, meg h rakjam ujra.
Prince23
Nekem megy. épp ma toltam egy küldit, csak annyi h elõlrõl kellett kezdjem. Pedig a 2. mapon voltam.

a hejzet, hogy nekem megvan a warez verzio is, és nemegy 😄
Egyik Epic-es topicban olvastam, hogy valaki visszaállította a rendszeridõt jan. 28-a elõttre és mûködik neki a játék.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

IMYke2.0.0.0
Én minden eredeti játékomra ráteszek egy NoDVD-t...
A gépemen még mindig fenn van a játék. Igaz, pár napja nem indítottam, este kipróbálom, teszi-e.
Holnap talán meg tudom írni a helyzetet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az Unreal 3 motorja rettentõ jól meg van írva... le/felskálázható.
Így csak rettentõen gagyi gépeken nem indul el élvezhetõen.
A tiéden jó lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a warez gondolom mûködik
inkább arra számíts h nemfog elindulni 😊

alant láthattad a linket, miszerint nemmüködnek a gow-ok. valami cd kulcsos probléma van
Köszönöm...<#vigyor0>
Gondolom azér csodára ne számítsak, bár a Bioshock ment majdnem fullon 1024*768-as felbontásban...

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok

Ezzel a konfiggal érdemes megpróbálni a játékot? :

Athlon64 3500+ 1magos
VGA Radeon X1950 PRO 512MB
2GB RAM

Elore is koszi...<#kacsint>

Nem olyan rég én is jártam ezen a részen, egy koromsötét sikátor, ahol sehol látható "fehér hordó" - pedig van. Azt hiszem balra kell egy ajtón bemenni, és kisebb sétamika után egy ablakhoz érsz, ahonnan ráláthatsz a sikátorban amúgy rejtve lévõ hordóra. Kilövöd és bámm! lõn világosság.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Szeva! Sajna már régen toltam a gamet, így nem emléxem pontosan h mi a megoldás. De mintha úgy rémlene, h az egyik épület ablakából lehet kilõni egy fehér gázpalackot, utánna meg arra kell továbbmenni. Rem vki tud konkrét választ is adni majd a problémádra.

A segitségetekre lenne szükségem act2 ben jarok a Lethal Dusk pályarészen és amikor van az az eltolhato autos jelenet ott jelennek meg elõször a denevérek utana elõretolom az autot lelövöm a baj oldali szörnyet bemegyek elõre az épületbe és oldalbalövöm a gépágyús szörnyet , utana vissza ki lelövöm a tetõrõl a mesterlövészt és jön egy telefon hogy a tölem balra lévõ sikátorba mennyek be a konténer mögött van egy fehérhordó mögé dobok egy granatot felrobban lesz fény és itt vége nemtudom hogy lehet tovab nincs több fehér hordó meg 1 ajto van de az nem nyilik ki nem tudom mivan valaki segitsen lécci elég részletesen leirtam
még régen megkérdeztem hogy is lehetne coopba játszani hamacsin keresztül. akkor kaptam 1 megoldást, jonak is tünt, kiprobáltam itthon 2 gép között, gondoltam müködni fog ugy is hogy ha a haver gépe a világ másik oldalán van 😊

szóval ez volt az hogy, elinditja haver a coopot, betölt és én lehivom a konzol az "ö" betûvel, majd beirom hogy: open és a hamacsis ip-t.
sajna mikor beirom, nemtörténik semmi, enter enter de simán kilép. kell még valami plusz is? nocd-s verzio van meg, ugyanaz az alapverzio meg minden.

esetleg van valami bûvésztrükk is?

elõre is kösz joétvágyat 😄
Faja! Köcce!

Rincewind
Nem tudom erdekel-e valakit ilyesmi, de irtam egy GoW konyvismertetot:

Itt megtekintheto
vagy ha szeretne valaki coopozni akkor vegyen fel msn-re: [email protected]
köszi szépen! , de ez sajnos tele 😞. Ha valaki tudna másik hamachi szervert kérem ossza meg velem .

köszi.
IMYke2.0.0.0
Nem árulok el nagy titkot: cole megmentéséig akkor szinte még semmit sem láttál 😊
Azt kell mondjam: ebben a játékban MINDEN benne van, aminek egy FPS-ben benne kell(ene) lennie, csak hát ez ugye TPS.
Kár, hogy nincs otthon netem: online játékban bitosan még csillogóbb ez az ékszer.
Nem vagyok kezdõ játékos, igaz, hardcore gamer sem, aki egész nap a gépet nyúzza, s így érthetõ lesz: számomra ez az igazi újrajátszható F(T)PS.>Nem vagyok kezdõ játékos, igaz, hardcore gamer sem, aki egész nap a gépet nyúzza, s így érthetõ lesz: számomra ez az igazi újrajátszható F(T)PS.>

én most tolom az elsõ részt, és még nem játszottam olyan hû de sokat( most mentettük meg colet és keressük az alpha osztagot) de már annyira magával ragadott a játék, hogy már várom, hogy mi az isten jön velem szembe, vagy éppen támad hátba 😄 ma leültem játszani, másfél óra után fel sem tûnt, hogy ennyi idõ eltelt 😄 annyira bele lehet merülni már ebbe is, hogy nemigaz, akkor komolyan mondom ahogy elolvastam mit írtál, ki kell majd próbálnom a második részt is ha az mégjobb...

egyébként készül az oldal, 1-2 nap és ha minden jólmegy, linkelem is be a tesztverziót
Voltan
"A Berserker - komolyan mondom, számomra - ijesztõbb, mint bármilyen más "normális" szörny egyes játékokban "

Egyetértek. Én is összefostam magam, mikor elõször találkoztam vele. A második részben nálam eddig nem jelent meg, bár még mindig nem vagyok a végén (nagyon sok a meló mostanság, nem sok erõm van este leülni tovább tolni).
Mindenesetre nem is hiányolom a Berserkert. Egy kicsit az volt az érzésem az elsõ részben, hogy OK, most már eleget csináltátok ugyanazt, hadd jöjjön egy brutális dög.
A második rész inkább történet alapú, mint az elsõ. Másképp mûködik, de ha lehet, még jobb. Persze, szebb, nagyobb, brutálisabb. De míg az elsõ rész single kampánya tényleg nagyrészt az újszerû látványvilágra tette a hangsúlyt (remek volt, persze), addig a 2. rész sokkal összetettebb lett. Olyan az érzésed, mintha tényleg egy kegyetlen sci-fi filmet néznél, és szinte észre sem veszed, hogy ez egy játék. Teljesen beleéltem-élem magam, jobban, mint az elsõ részbe, holott az sem volt akármi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Név: coop-network
Pass: 18+

Hy
Tudna valaki mondana aktív hamachi szervert?

Köszi.
az a címe a könyvnek

eddig úgy néz ki, hogy nem lesz :S
imark
Torrenten találtam Aspho Fields néven Gears of War ebookot.

Egyébként még nincs konkrét információ arról, hogy kiadják-e pcre a GoW 2-õt? Jó lenne ha kiadnák. Nagyon jó lett, és a multija is állat.

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Mintha vki írta volna, h a könyvben az elõ story van megírva. De lehet h rosszul emléxem.

öööö nemhiszem, akkor nem ashpo fields lenne a címe 😄
Marcus anno abban a csatában szerzett hírnevet, ezt fel is hozza az elsõ átvezetõ videóban a gépen a srác, bár nemtudom...
Ahogy kiderítettem, a regény úgy egy héttel a GoW vége után játszódik.

IMYke2.0.0.0
Nekem se gond. Nem is tudtam amúgy, hogy létezik 😊

Jim Morrison
Nahát, mindenkinek Gears of Waros logója van? 😄
Egyebbkét én is csak remélni tudom, hogy kiadjak a Gow 2-t PC-re. Marha jól néz ki (elsõ részben is sem volt csúnya, kifejezetten szép), ami mondjuk csam másodlagos a játékélmény mellett.
Mindenestre, ha nem adják ki, nem hiszem, hogy veszek egy XBoxot. Akkor ne csak egy játék legyen rá, amit szívesn megveszek 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

imark
Oké az hogy angol az nem gond nekem.

Jaja, a címe Aspho Fields.

de csak angolul...
imark
Van Gears of War könyv? 😊 Az engem is érdekelne 😄😄

na akkor este nekilátok, viszont most megyek hûtõt venni a videokártyára mert megfõzi nekem a GoW 😄DD
Hát ha van feles szabadidõd és kedved is hozzá, akkor csapj bele a lecsóba! Sztem elég sokan leszünk az oldal látogatói! A könyv az olvasottak alapján engem is érdekelne (legalább lenne egy újabb ok, amiért nekifeküdhetnék az angolnak!).

IMYke2.0.0.0
A könyv érdekelne...