6257
-
#4977 Köszönet GAMESTAR
Itt meg lehet tekinteni hogy kell csinálni ANGOL felhasználót!
Amúgy fontos hogy akkor jó ha az egész angol.
Ha Magyarul kérdez akkor nem jó! -
DORSANAX #4976 Na,sikerült regisztrálnom.
Ne oda menjél,hanem a www.xbox.com-ra és ott válasszál országot,mondjuk UK-t pl.
Azután töltsd ki ott a mezőket.Ott elfogadja a regisztrációt,a magyar nem.
Nálam működik,pedig nekem nem is volt fontos,csak kipróbáltam... -
kokos #4975 Ahogy belépek már magyar! -
kokos #4974 Fakenamegenerátor oksz!De hogy vegyem ki hogy ne legyen magyar!!!!!!!!! -
#4973 le van írva minden, ajánlom:
#4953 -
kokos #4972 Felmentem az xbox comra de kapásból Magyart ir! -
kokos #4971 Oké Oké visszaolvastam de muszáj hamacsival...?Meg honnan vegyek amcsi email cimet?Nagyon kenném már a játékot!Szerintetek sikerülni fog? -
#4970 Olvass vissza kérlek! Megtalálod a megoldást - leírtuk többször, és még ezen az oldalon van!
-
Munszu #4969 felvettelek :) -
Petike954 #4968 Valaki mondjon egy angol irányítószámot. -
kokos #4967 Tehát akkor live itthon nem működik ugye? -
#4966 Hello!
Nekem valami gond van az installerrel. Beállítom hogy az E meghajtóra telepítse, rányomok a next-re, erre kiírja hogy nincs elég hely a C-n..
Pedig betallózom rendesen hogy E:/Games-be telepítse. Mit lehet tenni? -
Petike954 #4965 Hogy kell beállítani live!-nál, hogy Nagy-Brittaniát hozza ki ne magyarországot? Mewr igy kiírja hogy rossz a régió. -
#4964 Jó látni, hogy pörög a topik. Köszönjük Em... azaz Gamestar! :)
-
#4963 Parancsikon készítésre buzdít, mégpedig a war_game.exe-re gondolhat.
Elhiheted, az nem sokat ér.
Nekem simán, a játék által Asztalra kirakott parancsikonnal bármikor elindul. Más gond van itt.
* Húzva van valami a gépedben?
* Állítsd kisebb felbontásra, kevesebb élményjavító értékre a játékot és vedd ki a V-Sync-et!
-
#4962 Clley az X-fire nevem vegyél fel ha gondolod.
Amúgy nem olyan nagy cucc az ONLINE inkább coop ban lenne izgalmas. De majd hétvégén :) -
#4961 Ki mondta hogy online akarok ? -.-
Offline se tudok mert allandoan kifagy ez a f*s ....
Ezt fordítsa le nekem valaki és megköszönném:
to fix the problem simply go into the folder where the game has installed....computer\(C;)\program files\microsoft games\gears of war\binaries. then find another link used for starting up the game it will be caalled startup. the go onto your home desk top right click on the back ground and select new, then shortcut. a screen should appear then click on browse. follow the directories above then clickon the startup application then ok. -
#4960 #4918-ban minden le van írva!
Aszerint járj el, és menni fog DVD koptatása nélkül is a játék.
A direkt letöltés a NoDVD-hez #4926-os hozzászólásban! -
#4959 Azért szép piskóták vagytok - rögtön mentek online hülyülni, miközben azt se tudjátok [tisztelet a kivételnek], hogy eszik-e vagy isszák a GoW-ot...
Ez a multiplayer-központúság már egészségtelen, szerintem.
Ráadásul, ha bunkó, vagy erősebb ellenfelek vannak, akkor az ember játékélménye nulla.
[Több évig nyomtam online party-kat, egyetemi koliból, tudom miről beszélek.] -
#4958 De ezaz ez idegesít.. minden fenn van rendesen -
Petike954 #4957 Feltelepítettem a játékot, elindítom és ezt írja ki: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. -
#4956 nyugodj meg és olvass vissza. -
#4955 Nyugodj le!
* Ellenőrizd, hogy a rendszeredre up-to-date DirectX van-e telepítve [ne 2007-es legyen pl.]
* Ellenőrizd, hogy rendesen feltetted - ha kell tedd újra - a CDProjekt-es Patch-et és a NoDVD-t.
* Ne a rendszeredhez mérten irreális minőséget állíts be a grafikánál! Légy tisztában azzal, hogy mit bír a CPU/RAM/VGA trió.
Az, hogy a "minimális" és "ajánlott" követelményeket átlépi, még nem biztosíték arra, hogy a rettentő magas beállítási értékeket bírja a géped, mondjuk 1920*1080-ban...
* Hiába optimalizálható jól az Unreal III motor (ez fut a játék alatt), ha a PC nem bírja.
-
Munszu #4954 Kabel kaphatok egy x-fire nevet?:)
mer én is jönnék majd gowozni online,és profil készitésbe,kérnék tölled lehet egy kis segitséget:).
Megvettem Gow-ot és UT3-mat is :D tiszta jó:) -
#4953 elmész xbox.comra, balra legfelül a kis földgömb mellé kattintasz, kiválasztod usát, join xbox live, sign up, megadsz egy mail címet amire nincs msn se más liveos szolgáltatás regelve még, és máris választhatsz olyan országot amit akarsz. -
#4952 Kell csinálnod OFFLINE profilt. f1 gombal teheted meg az elején.
Sikerült ONLINE profilt csinálnom :)
Na megyek is gyilkolászni :D -
Pyro82 #4951 Sziasztok!
Egyedül szeretnék jáccani, de nem menti a játékot. Hogy lehet menteni? Vagy itt Checkpoint rendszer van? -
kokos #4950 Tiszta ideg vagyok bakker!!! -
#4949 Nekem meg még mindig folyamatosan kifagy a gow.. elindul és 10-20 mp re rá megfagy minden és kilép..... PEdig eredeti verzió meg minden gépemen is simán megy... szóval rohattul nem tudom mivan.... de kezd idegesíteni -
kokos #4948 Én is megvettem a gamestart mondom gears of warsozok multiba!De bakker nem lehet!!!!Mi a rák ez!id meg a f.om meg aconut megcsinálom semmi!ÁÁÁ veszek 1 liter benzint és felgyujtom dobozostúl együtt!!!!!!!! -
#4947 Nincs misztifikálva - van akinek sehogy sem jön össze, és nem 'user error'.
-
#4946 De hiába próbálok csinálni egy normálisat ez felismeri hogy nem Angliából netezek és beírja hogy Magyarország! -
#4945 ne misztifikáljuk már agyon ezt a live regisztrációt
hungary helyett usat választasz és minden megy, egy plusz kattintás a regisztráció előtt, angolra állítsd az xbox.comot fent, ennyi, megy menüből a coop és a multiplayer, plusz vannak achievementek. -
#4944 ottvan gta4 faq-ba amit linkeltem az előbb, am weboldal :) -
DORSANAX #4943 "Publikusra mehetne az a progi - én is eltenném DVD-re. :)"
Támogatnám,ha lehet.:D -
#4942 Publikusra mehetne az a progi - én is eltenném DVD-re. :)
-
#4941 XP-nél értelemszerűen jobb lehet, hisz a kistesó már a 10. életévét tapossa. Még szép, hogy alázza.
De nekem csak akkor kerül W7 a gépemre, ha már ahhoz is kijött a Service Pack 1 és a fejlesztők leálltak az XP-re optimalizálással.
A "Vista Only" játékokat ezért sem vettem meg - pl. HALO 2.
-
#4940 nemhogy nem lehetetlen külön van hozzá fake name generátor ami csinál neked nevet címet telefonszámot, ami csak kell, mondjuk én már regeltem ezelőtt gta4 miatt szal nekem csak be kellett írni a serialt és mehet :) :) -
DORSANAX #4939 "Sikerült megcsinálni. Új Windows Live fiókot kell csinálni, mondjuk angliai címre, és azzal regelni az Xbox.comra."
Ezt írta valaki egy fórumon,de én ezzel,mint írtam ,most nem foglalkozom.Igaza van IMykének,előbb játszani kell vele,mert ki kell tapasztalni a játékot.
Aki viszont ragaszkodik hozzá,a fent idézett HSZ mutatja,hogy nem lehetetlen... -
#4938 am itt van hogy kell live-ot regelni ^^
:)