Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamjen modszer van hogy visszahozzam a mentéseket?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Egyáltalán nem indúl el a gears of war razor1911-es crack-em van és már egy cvsomót kipróbáltam! így sem! Pedigvisszaállíottam az órát s ugyan az, azt írja ki softvare update a tálcán!!!!
Ha valaki tud segíteni várom!
Köszönöm:
Zoltán SOS!!!!!!!!!!!!!!!
A GTA4: no comment.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Tudna valaki küldeni egy kódot a Gears of Warhoz. Nagyon fontos lenne.
Elõre is kösz a segítséget.<#worship>#worship>
zoli457
Ez olyan, mintha a meggyes rétesbõl akarnád kihalászni a meggyet, és csak aztán megenni a "meggyes rétest"...!
A magyar változathoz melyik trainer jó? Mert eddig egyik sem mûködött(lefagyott, nem csinált semmit, stb.)konzol üzemmódot sem sikerült elõcsalogatnom eddig a leírtak alapján.
Zoli
Egyáltalán nem indúl el így sem! Pedigvisszaállíottam az órát s ugyan az, azt írja ki softvare update a tálcán!!!!
Ha valaki tud segíteni várom!
Köszönöm:
Zoltán
Nézd meg a #4611-es hsz-t.
most tettem fel a játékot, nincs 2 perce, oylan verzióm van minehez nem kell crack vista alatt, idáig így játszottam. most el akarom indítni és azt írja hogy a " WarGame-G4WLive.exe: módosított progtamkóddal nem futtathatod a játékok. telepítsemújra!" kb 2 perce sincs hogy feltettem 😄
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Tényleg kösz!
Üdv:
zoli
Abban külön bízom, hogy ehhez nem kell lokalizált javításra várni 😊)
Amúgy sem hiszem, hogy folyamatosan a PC-d óráján nézed meg a dátumot...
A time stamp-ek meg sneki sem érdekelnek a fájlok mellett.
Úgy érted a windowa-on belül állítsam vissza az idõt vissza pl: 2007-re?
???
Zoltán
tudna nekem valaki segíteni abban, hogy 100%-os mentést hol találok?
köszi
xpsp2 és sp3-o is ugyanazt csinálta a játék.
a tálcán update villog és kész. Nem indúl a játék.
Kb. 4szer szedtem le a netrõl és nem is számoltam hány crack-el.
Nem vagyok kezdõ mert 9 éve nyomom a gameket de nem értem ezzel mi a gond.???
Segítene valaki?
A razoros verzió egyáltalán nem megy de ha valaki segítene nekem megköszönném, tényleg.
zoltán
nekem nem indúl el a játék. xpsp3-o van és amikor indítom ledobja a tálcára, hogy update!
razor1911 crack-es-et töltöttem le és nem indúl.
Valaki segítene?
Köszönöm!
Zoli
Ki volt pipálva a redszervisszaállítás a meghajtókon ! 😞
Valami tipp ?
Nekem az a problémám hogy (ez a verzióm van : Gears.of.War.HUN.CLONEDVD)
Felraktam elõször , mûködött egybõl crack segítségével amit mellékeltek vagy 3/4-nél járhatok . Vagy 2 napra rá meg egy hibaüzit ír ki amikor indítanám és azóta nem indul !
"C:\Program files\Microsoft Games\Gears of war\Binaires\Wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot . telepítsd újra a játékot ."
Újraraktam már 2-3 * és mindig ugyanezt csinálja !!!!!!!!
Valaki tud segíteni ?