Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs az offért
most h szóbajött a gta4 mentéses cucca, edig nem is tuttam h neten lehet, viszont valami módot tudtok arra hogy elõlehessen csalogatni? már a közepénél tartottam a játéknak és másik oprendszerem lett, szal értitek, elveszett minden.

valamjen modszer van hogy visszahozzam a mentéseket?
IMYke2.0.0.0
Emellett, még internet kapcsolat sem szükséges a játék végigjátszásához - ellenben az annyira istenített GTA4-el, amiben ugye még a mentések is a neten tárolódnak!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
jah

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

már most sem egertverõ az ára...
Na igen <#circling>. Én ezért is inkább nem is próbálkozok ilyen mindfuck-al, hogy GfW Live <#hehe> Majd egyszer, úgy 10 év múlva, amikor meg tudom venni a játékot....

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Sziasztok!

Egyáltalán nem indúl el a gears of war razor1911-es crack-em van és már egy cvsomót kipróbáltam! így sem! Pedigvisszaállíottam az órát s ugyan az, azt írja ki softvare update a tálcán!!!!

Ha valaki tud segíteni várom!

Köszönöm:

Zoltán SOS!!!!!!!!!!!!!!!
az a gta 4 és azzal játszik gta 4 topik nagyrésze, ha nem vetted volna észre, szerinted aki megvette a játékot, az majd neked oda fogja adni ingyen?
Akarom mondani találtam mûködõ kódot a gta 4hez.<#falbav><#falbav>
IMYke2.0.0.0
A topik 90%-nak eredeti GoW-ja van... egyikünk sem fogja odaadni a saját kódját, hogy játszhass. Fõképp, hogy nekünk is pénzbe került.
A GTA4: no comment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért lennék hülye?Már találtam mûködõ a gta 4hez kódot.<#nezze> Amúgy csak saját használatra kellene.Nem adom ki ,mert akkor letiltják.
tényleg ennyire hülye vagy?
Valaki küldjön már egyet.<#help><#worship>
Én a game for windows livehoz akarok kódot kérni , hogy tudjak multizni.
Nagyon kösz a helpet!Nem is értem, hogy ez miért nem jutott az eszembe...?!<#worship>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

bala_
Fájl típusban kiválasztot az all filest, és bemountolod ugy.

bala_
Ehh egy kicsit már unom, valahogy mostanában már nincs sok türelmem😊

Bocs a hülye kérdésért, de én csak most csomagolom ki WinRAR-al a Hun verziót és nem tudom utána bemountolni a kapott fájlokat, mivel az egyik .xmd a másik pedig .xmf kiterjesztésû.Hogyan tovább?Nem az elsõ letöltésem, de ilyennel még nem találkoztam.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

lehet, hogy telepítõkódot 😄
Muhaha! GoW-ban csítelni? 😄 Vagy milyen kódot is akarsz?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy kódot a Gears of Warhoz. Nagyon fontos lenne.
Elõre is kösz a segítséget.<#worship>
zoli457hotmail.com
akkor már rég arról beszélnénk 😄
serkov
Aha! Szóval nincs! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

IMYke2.0.0.0
Ehhez a játékhoz csalást használni?!
Ez olyan, mintha a meggyes rétesbõl akarnád kihalászni a meggyet, és csak aztán megenni a "meggyes rétest"...!

bala_
Hali!

A magyar változathoz melyik trainer jó? Mert eddig egyik sem mûködött(lefagyott, nem csinált semmit, stb.)konzol üzemmódot sem sikerült elõcsalogatnom eddig a leírtak alapján.

serkov
hali! Nincs hir a 2 pc-s megjelenésérõl? :-((

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Ha valaki tud segíteni, hogy kell elindítani a játékot kérem sgítsen!

Zoli
Szia!

Egyáltalán nem indúl el így sem! Pedigvisszaállíottam az órát s ugyan az, azt írja ki softvare update a tálcán!!!!

Ha valaki tud segíteni várom!

Köszönöm:

Zoltán
Ha visszább olvasnád a topic-ot, látnád hogy már van erre megoldás.
Nézd meg a #4611-es hsz-t.

kissadamvikt
szasztok!

most tettem fel a játékot, nincs 2 perce, oylan verzióm van minehez nem kell crack vista alatt, idáig így játszottam. most el akarom indítni és azt írja hogy a " WarGame-G4WLive.exe: módosított progtamkóddal nem futtathatod a játékok. telepítsemújra!" kb 2 perce sincs hogy feltettem 😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

IMYke2.0.0.0
A BioShock-ra nem érvényes a dolog: simán elindul.

Hát köszönöm. végre a megoldás! 😊

Tényleg kösz!

Üdv:

zoli
IMYke2.0.0.0
S mivel - vélhetõleg - a teljes Unreal 3 motoros játékarzenált érintheti a dolog, véleményem szerint, mind a fejlesztõk, mind a Microsoft Games ráfekszik majd a témára és hamarosan jön az online/offline Patch a dologra.
Abban külön bízom, hogy ehhez nem kell lokalizált javításra várni 😊)

IMYke2.0.0.0
A legszebb az egészben, hogy voltaképp elég egy hónapot visszaállítanod, és nem hal meg semmi sem tõle a gépeden.
Amúgy sem hiszem, hogy folyamatosan a PC-d óráján nézed meg a dátumot...
A time stamp-ek meg sneki sem érdekelnek a fájlok mellett.

igen!
Szia!

Úgy érted a windowa-on belül állítsam vissza az idõt vissza pl: 2007-re?

???

Zoltán
Talán DirectX-et vagy videokártya-drivert kéne frissíteni, de lehet, hogy patch-et kéne feltenned.

te nem érted, hogy én errõl beszélek -.-
hi all,
tudna nekem valaki segíteni abban, hogy 100%-os mentést hol találok?
köszi
Nem érted.

xpsp2 és sp3-o is ugyanazt csinálta a játék.

a tálcán update villog és kész. Nem indúl a játék.

Kb. 4szer szedtem le a netrõl és nem is számoltam hány crack-el.
Nem vagyok kezdõ mert 9 éve nyomom a gameket de nem értem ezzel mi a gond.???

Segítene valaki?

A razoros verzió egyáltalán nem megy de ha valaki segítene nekem megköszönném, tényleg.

zoltán
dátumot visszaállítottad?
Hûha, ettõl most valahogy elment a kedvem az SP3 feltelepítésétõl, pedig épp ma akartam <#vigyor5>

Sziasztok!

nekem nem indúl el a játék. xpsp3-o van és amikor indítom ledobja a tálcára, hogy update!

razor1911 crack-es-et töltöttem le és nem indúl.

Valaki segítene?

Köszönöm!

Zoli
^^
JAJJJ ! Sima dátum vissza állítással ment ! Köszi !
Sajna nincs korábbi dátumom a redszervisszaállításnál ! 😞

Ki volt pipálva a redszervisszaállítás a meghajtókon ! 😞

Valami tipp ?
állítsd visszább a windowsban a dátumot
Helló !
Nekem az a problémám hogy (ez a verzióm van : Gears.of.War.HUN.CLONEDVD)
Felraktam elõször , mûködött egybõl crack segítségével amit mellékeltek vagy 3/4-nél járhatok . Vagy 2 napra rá meg egy hibaüzit ír ki amikor indítanám és azóta nem indul !
"C:\Program files\Microsoft Games\Gears of war\Binaires\Wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot . telepítsd újra a játékot ."
Újraraktam már 2-3 * és mindig ugyanezt csinálja !!!!!!!!
Valaki tud segíteni ?
A datum-visszaallitos modszer tenyleg mukodik...

Hehe, az lehet hogy picit gyorsabb, de hogy hangosabb, az tuti...a regi Pentium 4-ek nem sikerultek tul jol sajna...