6257
  • MrDevil
    cdprojektesben nem megy ez a angol feliratra való átírás :(
  • TaRka0107
    XD=XP! Bocsika ha nem értetted!
  • S8DJ
    jó de milyen? XP,Vista,7?
  • TaRka0107
    Windows XD
  • S8DJ
  • davidka003
    Én mennék.
  • S8DJ
    milyen Winfosod van?
  • TaRka0107
    De nem eltűnik a kép hanem hiba jelentés küldést ír ki!
  • kabel15
    Sziasztok!

Holnap este egy COOP? 6-7 körül kezdenénk aztán amíg bírjuk.
    2. pályán járunk mert 3x kezdtük újra :D
    De ha valaki most kezdi akkor mehetünk az első külditől.
    Asszem 4 ember mehet egyszerre de nem biztos.
    Aki jönne az majd jelezze holnap SG-n.
  • S8DJ
    nyomj "ö" betűt bejön alul egy fos beírod hogy "say" és utána amit akarsz
  • TaRka0107
    Már 3szor újratettem! És úgy patcheltem meg! Akkor indítottam csak miután patcheltem! Ezért csodálkozom én is!
  • Munszu
    Citroen helish, ha eltünik a kép meg iejenk,probáljatok meg majd frisebb video kártya drivert feltenni :),lehet segitene:P:)
  • Munszu
    szoval ha jol értelmezem...
    Coop közbe behozom a konzolt,be irom hogy: say most ugrik a majom a vizbe..
    És akkor elküldi a szövegem?:)
  • S8DJ
    tedd újra a játékot de ne indísd el!! utána patcheld meg.
  • TaRka0107
    Igen! Írtam a 4993-ban!
  • S8DJ
    nem én hanem a bence vót zárás előtt
  • S8DJ
    Gamestar-ról letöltötted a patchet?
  • TaRka0107
    Így is rossz! Meg a crack nem az exe fájlt cseréli le hanem a startup-ot és gondoltam hogy ha az exe-t cserélné le akkor jó lenne mivel azzal volt baja!
  • TaRka0107
    Okay, megpróbálom!
  • kifli
    de tudsz szerintem, gta4-is megy crackel :)
  • TaRka0107
    Szerintem töltök le cracket!:D És úgy is tudok multizni mert a serial megvan:D Vagy nem tudok úgy?
  • helliSh
    Én olyan Du 3 tól non stop ezzel szenvedek... szóval ....
  • TaRka0107
    Nyugi?? Hát hogy nyugodjak meg? Jó mondjuk annyira nem érdekel mert tudom hogy el fog indulni!!:D Vagy ha nem akkor WINXP reinstall!:D Meg annyira nem is szeretem a játékot csak ki szeretném próbálni!:D
  • helliSh
    Citroen nyugi nekem is ez van... annyi külömbséggel, hogy nekem el indul csak miután beléptem menübe 20 mp mulva történik ugyanez
  • TaRka0107
    Szevasztok!Feltettem a játékot! GS-t vettem és abban volt! (szóval eredeti) Olyan gondom van hogy indítanám el és be is jön a fekete képernyő és egyszer csak kilép és hiba jelentés küldést ír! Feltettem azt a patch-t hozzá ami kellett....games for windows live is van fenn! De rossz!
  • helliSh
    Nekem még mindig összeomlik a játék olyan 20 mp után... kezdem megunni..
  • Jani21
    Itt van, hogy hogyan kell chat-elni a játékban: GoW fórum.
  • kifli
    XD

a mi voltál te? :)
  • kifli
    jaja
    live nevem tejeskifli vegyetek fel :)
    vagy email alaján is felvehettek: battadani[kukac]freemail.hu
  • S8DJ
    vegyük fel egymást Live-ra ott van chat és úgy egyszerűbb lenne megdumálni mint itt.
  • Munszu
    Na mi :D kabel-el már toltuk Coop-ba iszonyat nagy filing:D.
    Akinek kell x-firem majd irjon :P, másik dolog, nem tudjátok lehet irni egymásnak coop-ba? ,mer nekünk még nem sikerült rájönnünk
  • S8DJ
    "én voltam"

Te kaptál.

:DDDDDDDDD
  • Bence94
    Kéne egy magyar partit csinálni meg coopot is! Beszéljük majd meg !
  • S8DJ
    na akkor én is csatlakozok
  • Tatyla
    nem kell semmi extra live-hoz akinek most Magyarország van a régiónál állítsa át usa-ra és csókolom...
  • helliSh
    De nekem még akkor sem megy a Gow... és nem a grafikával meg a hardverrel van a baj elhiheted azért nem vagyok kezdő... mitöbb... Hanem egyszerűen a játék hal meg 10-20mp után... Semmi más csak ez.. És irdatlan idegesítő hogy semmi értelmes megoldás (Ha menübe vagyok akkor is 10-20 mp)
  • kifli
    nekem a 2. ölésem az volt hogy egy tagot félbevágtam XD
  • kr1szmester
    #5. Problem: “When I try to install the title update I get an error: ‘Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.’"

Information: It is likely that you are attempting to install the update on a Russian or Eastern European version of Gears of War for Windows. The information regarding the compatibility of this update with those language versions was inadvertently not posted along with the patch. While the error message is a little unclear when it appears it means that the patch did not get applied and your Gears of War for Windows installation should continue to operate correctly.

Resolution:
    1) Do not attempt to install the update on a Russian or an Eastern European language version of Gears of War for Windows. The game will continue to operate properly and there is no impact on the ability to play with any other Gears of War PC player from any region. The Eastern European versions of the game include the Polish, Czechoslovakian, and Hungarian language versions of Gears of War for Windows.

2) If you are getting this error message on a version of the game other than Russian or Eastern European it means the patch found some inconsistencies in the files that it is supposed to update so, rather than overwriting them it chooses to not install. It is possible your installation has become corrupted. A reinstall of the game should allow the update.

NOTE: Remember, you do not need to uninstall the Games for Windows – LIVE redistributable if you uninstall the game prior to a reinstallation. Doing so may cause you to lose your saved game data.
    GearsHelper is offline

ez lenne a problémám, de nemtudom mit csináljak. Gamestarhoz kaptam a GoW-ot, leszedtem onnan a CD projektes patchet(GearsPC_TU3_CD_Projekt)de nemjó. A Wargame-G4Wlive-nél írja ki hogy Old file....stb.
    Am a Live-ba nekem sikerült beregelni, akkor ha működne akkor tudnék is coopozni? (UK-ra tettem)
    mit kéne tennem a patch esetében?
  • kokos
    Oké már meg is csináltam mükszik minden .....le is öltek
  • kabel15
    Innen el lehet érni angolul!