Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Felraktam a game-t elindítom és amikor tölt kijön a fekete képernyõ aztán kilép és hibajelentés küldése erroral kidob.(A magyar verzió van meg és nem tört)A választ elõre is köszönöm

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Raktam fel 2005-t is, 2008-t is, de a hiba még mindig elõjön, én feladom.

IMYke2.0.0.0
Ilyet keress a DVD-n: "vcredist..." - az a Visual C++ 2005.
De, ha pl. a Radeon VGA-d van, akkor minden új kiadásában ott van az is...
Azt hiányolja ugyanis.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Leszedtem a patcheket, felraktam, megcrackeltem. Akarom elindítani, erre c++ hiba...leokézom, a wargam-g4wlive.exe hibát észlel ezért leáll hibaüzenet. Fogalmam sincs már mit tehetnék, már a regediteset is kipróbáltam és azzal se volt jó.

IMYke2.0.0.0
Gamecopyworld-ön a megoldás. PL változat kell a magyarhoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Puding próbája az evés... próbáld ki, mûködik-e.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Nekem is az a problémám h "Módosított programkóddal nem futtathatod a programot". Csak sajna nekem nem eredeti van, törtöt is meg lehet csinálni vhogy?

Már egyszer írtam, de azért még egyszer iderakom:

- ha elõjön a "Módosított programkóddal nem futtathatod a programot" hibaüzenet és magyar verziód van, telepítsd fel ezt: Gears of War - Certification patch
- "To play Gears of War, please double click Startup.exe" hiba esetére több megoldást is olvastam: fel kell telepíteni a GfW LIVE kliensének legfrissebb verzióját, DE olyat is láttam, hogy valaki úgy oldotta meg, hogy eltávolította a játékot és újratelepítésnél NEM az alapaértelmezett útvonal alá, hanem másik mappába (pl. C:\Gears Of War) rakta fel.
- "A(z) wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll" nevû hiba elég gyakori szokott lenni. Erre találtam egy remek megoldást (WinXP-n mûködik, Vistán nem tudom), nekem utána nem lépett ki a játék:

1. meg kell nyitni a registry-t a regedit paranccsal
2. meg kell keresni a következõt: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
3. itt a PagedPoolSize-t hexadecimális értékét át kell írni erre: FFFFFFFF
4. ezután újraindítás után már nem fog kidobni az Asztalra a GoW.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

nah ez megoldva. most már a startup.exe-vel borogat...

Helóka. nekem is az lenne a gondom, hogy leszedtem a HUN CLONEDVD verziót, feltelepítem, és nem hagyja elindítani, mert azt írja hogy a módosított kóddal nem futtathatom a játékot... namármost! próbáltam a a dátumot visszaállítani, teljesen 2008 karácsonyig, de semmi... ugyanazt írja. van vmi más mód h elinduljon? válaszokat elõre is köszönöm. hali

Hello!

Rég voltam itt az a bajom a GoW-al, hogy most amikor elakarom inditani akkor egyszerûen az intro normálisan elindul, de a fõmenü ugy kadozik hogy egyszereûn kurvára idegesítõ. :@

Mert mirre elmozditom az egeret 10mp-t kell várnom amigg elmegy az egér.A hang rendesen szól a vidikártya se rossz meg a gépem se. 😛

Nem lehet a teljesen friss driver ért anyázik?

Tatyla
coopban csak 2-en vagy 4-en is lehet tolni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hello mindenkinek!
Feltelepítettem a magyar változatot a gépre , de mivel angol a windows-m ,nem lett magyar a játék.
Hogyan lehet át állítani, hogy magyar legyen ?????(HELP)
IMYke2.0.0.0
Hamachi-n tudsz egyedül játszani.
Vagy kiköltözöl USA-ba, Nyugat Európába.

sziasztok!
Olyat lehet csinálni hogy tört szoftverrel játszani a Live! on???
ha igen akkor valaki segítsen már benne. köszönöm
A régiót azért nem engedi,mert Mo-on nem elérhetõ a LIVE. Ettõl függetlenül látre tudsz hozni profilt, és a megntéseknek is meg kellene maradniuk.

hali.
Eltüntek a chekpoinjaim a géprõl. Ez mitõ lehet. A játék eredeti, már a végénél jártam. Hogy lehet belépni a LIVE-ra, mert nekem valami olyasmit ír ki hogy nemengedi a régió miatt.
Kongy
Hellow

Leszedtem a játék. magyar verzió. Megcrackeltem RELOADED crackel, átállítottam az idõt mert be se akart indulni. Mostmár beindul, de csak a Microsoft animációjáig. Aztán kilép. Mit csináljak?? Közben kiirja h ha el akarom indítani a játékot, akkor kattintsak a startup.exere készter. De könyörgöm! Már megy a játék, aztán meg se hibaüzi se semmi visszatesz a tálcára. Mit csináljak? Plz help!

a játékhoz van elég vasam, az aláírásomban láthatjátok. XP-m van. 3-as szervízcsomag.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
<#buck><#nyes>

watto
azthiszem meg is van csak visszakellett olvasni 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
hali!
Megvettem a játékot, demikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom: " Módosíytott programkóddal nem futtathatod a játékot. "

Ez mitõl lehet? Eredeti játék:S

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Jim Morrison
Nincs mit<#wave>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

megtaláltam köszi a segítséget. A youtubon volt egy videó róla. Még 1x thx
nem már meg van dögölve a Seeder mikor oda érek. A Hazing fejezetbe van az Útban Hazafelé résznél.
Jim Morrison
ez sem az ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

köszi de itt már továbbmentem. Nemsokkal ezután lesz egy döglött Seeder és ott nem tudom hogy kell átmenni rajta.<#confused><#worship>
Jim Morrison
itt van a video végén

Nemsokkal az üvegház után! A második Berseker kiiktatása után.
Jim Morrison
Az melyik? Nem emlékszem, de keress rá youtube-on 😊

hali all!!
elakadtam azon a pályán ahol egy döglött Seeder van és nem tudok továbbmenni.Ha valaki tud segítsen. Elõre is köszi
serkov
KÖSZI!!!!!! Ez felmegy, pedig más CD projektest már próbáltam!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

serkov
Hali! Olyan javítást nem adtak ki amely a magyar verzióra (1DVD) felmegy? Ha van link pls!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

IMYke2.0.0.0
+ Gears of War Title Update 3 <2xx kb>, ami javítja a lejjebb már kitárgyalt hibát.

IMYke2.0.0.0
Csak intuícióm van, mert én bizony megvettem a játékot.

Én ezt tenném a helyedben:
1. letölt Gears of War Title Update 1 és 2
2. ezután netkábel kihúz
3. patchek telepítése
4. GoW TU2 (aka 1.2) NoDVD helyére másolása
5. netkábel visszadug
6. játék indítható.

Szia!

Nem, nem eredeti hanem razor1911-es crack-es

xp3

AMD 9850 phenom 2.2GHz
9800 GTX+ 512
És 4 giga ram

Szóval azt írja ki ha rákattintok, hogy softare update a tálcán és ennyi, szóval nem indúl el.

Segítenél?

Köszi

Zoli
IMYke2.0.0.0
Eredeti játékod van?
Mert akkor tedd fel rá a 3. Patch-et (www.cdprojekt.hu)!
Másrészt, az ég világon semmit sem írtál a géprõl, szoftver környezetrõl.

Hali!

Nem indúl a game!

Azt írja ki "software update" a tálcán!

Valaki segítene, hogyan kell elindítani ezt a játékot!!!???

Köszönöm:

Zoli
Sziasztok!

Egy barátom és én is eredeti PC-s GoW-al rendelkezünk. Mindkettõnknek van LIVE accountja is. Szeretnénk coop-ban végigtolni, de nem látjuk egymást. Mások játékait látjuk és be tudunk lépni, a miénket is látják és be tudnak lépni, de egymásét viszont nem látjuk. Ötlet, hogy miért lehet? Elõre is kösz a segítséget!

kirol
Meg az is kár, hogy nem a megfelelõ nyelvû patch -et raktam fel. A magyar már jó a magyarhoz! 😄

kirol
Csak kérnem kellett. 😄

Csak kár, hogy nem megy fel a patch, mert valami régi WarGame-G4WLive.exe kellene neki. Pedig ami van az a régi.

grebber

Next PC upgrade: 2022

kirol
Ez olvastam is, csak elfelejtettem.

Valami javítást nem adtak ki?

Köszi!

engem pl zavar, szokásom hogy megnézem a dátumot ott lent XD
IMYke2.0.0.0
Nos, úgy tûnik a Gears of War Windows-os portjának készítésekor egy "Trial" kód került a projektbe.
A megoldás az, ha visszaállítod a dátumot 2009.01.27 elõttire.
Amúgy, a Windows dátum az ég világon senkinek sem árt - a fájlok hozzáférési adatai meg senkit sem érdekelnek, úgyhogy akár 2005 is lehetne az XP/Vista alatt...

kirol
Ez mi ez?

Eddig rendesen ment. A GTA4 el frissítgettem Live -ot. Már régóta nem játszottam vele, de most meg nem indul.

Hát, valóigaz, 5000-t már megérne, de sajna már egy félévre elõre el van osztva minden fillérem...

köszi a segítséget, asszem akkor bukta, mert csak a roksztár mappát másoltam át, a rejtett cuccról nemtudtam semmi
davidka003
Nem tárolódnak neten. Ha létrehozol egy offline live profilt akkor minden a gépeden lesz.

"Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyût játék közben.

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék elõtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyû)."

Egyébként én végigszenvedtem a GTA 4-et, patch nélkül játszottam és 29 óra alatt értem a történet végére. Kegyetlen optimizálatlan, pénzt nem adnék érte. Esetleg ha majd egyszer kiadnak egy normális verziót csökkentett védelemmel akkor talán pár ezrest megérne.

lol

Bucsek: Ha ezek a fájlok törlõdtek akkor kezdheted elölrõl a játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Ezért is szar a GTA4: a netes mentéseid értelemszerûen nem a gépeden tárolódnak, hanem az online profilodon, amit létrehoztál, amikor a játékot telepítetted - eredeti játék esetén ez kifejezetten ajánlott.
Így, mondhatnánk, hogy biztonságban is vannak a mentések, de valójában ez olyan, mintha a szomszéd gépén lennének (értsd: bármi történhet vele)... az ilyesmiben én nem bíznék!