6257
  • Gascan #5057
    Megoldottam ... csak nem tudtam feltenni a CD project update-jét, mert ahogy elinditottam az install mindjárt az ASUS MB update le is állitotta és elinditotta magát helyette :)

Hogy van az hogy a GTA4emen megy a Windows Live itt meg azt irja ki, hogy a DNS nem találja a Live servert?
  • Gascan #5056
    meg tudná nekem valaki mondani, hogy kéne elinditanom a játékot? (gamestar :) )

Ezt irja ki.. ...wargame-g4wline.exe: Módositott programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepitsd újra a játékot.
  • Munszu
    Vortex én majd szivsen,csak mond el mi al ive-od,felveszlek, vagy vegyél fel enyém munszu, amugy majd versus ozni is lehetne :).
    Másik dolog Vortex egész véletlen nem WOW-ozol ?XD, ott is van egy ijen nevü ismerösöm.
    Én legközeleb onlájn, csak Vasárnap leszek,nállam van bnöm:).
    S$DJ hát igen most elég felkapot lett gow rész a forumon:).
  • S8DJ
    lol?

Népszerű témák
    1. Maffiózó
    2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
    3. Modellautók
    4. Sims 3
    5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    6. Gears Of War
    7. Euro Truck Simulator
    8. Humoros és aranyos képek, videók
    9. Team Fortress 2
    10. Terminator Salvation
  • Kongy
    Na, Gamestarból én is megszereztem. Van valakinek kedve coopozni??
  • S8DJ
    jolvan köszönjük...
  • AKLaciAK
    nem hiszem hogy bármikor is összefutnánk, mert te ugye LIVE-on játszol én meg hamachin és a gyík amiről beszélsz, gondolom General Raam-ra gondolsz ha nem tévedek
  • DarkSector
    jah hogy vegyek vissza kicsit ha összefutnánk.
    oks majd kevessebbet ugrálok meg osztok fejre.

amugy régebben én mindig a gyikkal voltam aminek a nagy palástja van.
    és a távcsöves fegyó az ász.
  • DarkSector
    még szép hogy megérdemlik.
    azé vettem meg mindkét ujságot.
    Amúgy elárulom, hogy ha 1 kiadás lett volna 4ezer, vagyis 2x ennyi akkor is mindenki megvette volna (én+haver tutira)... :D
    akkor is 8000ft a 2 példány, és nem 14ezer :D
  • AKLaciAK
    akk lehet, hogy ott még nincsenek olyan játékosok akik úgy lőnek fejbe miközben ugrassz, vagy shotgunnal 3m-ről osszák a headshotokat
  • AKLaciAK
    Majd a jövő hét folyamán biztos hogy megveszem, de csakis azért, mint amit te is írtál:"készitők, ennyit minimum megérdemelnek" és korántsem azért, hogy LIVE-on nyomjam. Én már valamivel több mint egy hónapja játszok hamachin, és ott már kialakult egy jó kis társaság pár külföldi pro játékossal akikkel nagyon élvezetes a játék és erről nem szeretnék lemondani. Mert ugyebár hamachi és LIVE nem fér meg egymás mellett. Ugyan LIVE-on még nem játszottam, így nem tudhatom, hogy milyen kvalitású játékosok vannak, de nekem a hamachi nagyon bevállt és mint mondtam nem szeretnék ezen változtatni.
  • DarkSector
    jah és dobsz egy privátot, hogy miképpen kellene rád emlékeznem? :D
  • DarkSector
    nyomj mindig a "válasz erre" feliratra, hogy tudjuk mire válaszolsz.
    nem a netkábel amire reagáltam, hanem aszonta a barátunk, hogy nem árt felkészülni a multira egy hadr fokozat végignyomásával.
    azaz a multi az nem a coop-ra vonatkozott... :D
  • Munszu
    AKLaciAK miért nem veszed meg?, most gamestarhoz eredetibe adják ugyis,és mégis jobb mint hamachin....törtel játszani,és ha már ennnyire nagy GOW fan vagy te is,akkor szerintem 2ezer forintba ,senki nem hal bele,anyagi helyzettől függetlenül..., mert ez után már csak 5k-ér kapod meg....
    Ez csak szimpla kérdés...,mer szerintem a készitök, ennyit minimum meg érdemelnek...,hogy akkor már eredetibe told,ha már majdnem ingyen megkaphatod.szerintem...
    És akkor jöhetnél velünk live-on mokázni :D
  • Munszu
    darksector, nekünk kabel-el, normalon se jelentett kifejezetten nagy kihívást neten:).MOndjuk még nem birtunk végig menni :(,mer mindig közbej ött valami,na majd vasárnap :D
  • DarkSector
    érdekes nekem easy elég volt, és ledaráltuk neten az ellent.
  • AKLaciAK
    Ja, #5038 kommentemhez még annyit hozzáfűznék, hogy aki multizni akar az előtte vigye végig a játékot a legnehezebb szinten mert az nyújt némi felkészülést és senkit nem fognak meglepetések érni.
  • bebe78
    szesz!!
    tudnátok hamachi cimet mondani ahol játszatok?thx
  • Munszu
    Tatyla téged, meg Murdert fel veszlek Live-on,én munszu vagyok , vegyetek fel.
    Másik dolog meg Helish-nek szol,nem tudom mi neked a bonyolult...,most őszintén,fel telepited,fel rakod a patch-t,itt reggelsz egy live accot->http://www.xbox.com/en-US/default.htm?lc=1033&culture=en-US
    aztán frissíted a live cuccod:),amikor kéri. utána bejelentkezel online accodal amit csináltál,megadod a cd kulcsot,és enyoy.
    Kokos, amugy csak meg kell szoknod,de nekem a Dark sector,és hasonló típusú játékok után jol megy, a láncfürész is hasznos sok embert bedaráltam vele,közelröl ajánlom a shotgunt,mer azzal 1 max 2 lövés és ha közelröl küldöd meg az embert darabokra szakítja.
    Amikor gugol az ember meg menyetek oda :P, és vagy vágjátok szét vagy tapossátok le a fejét.Szerintem a Multiba a versus és a Coop,is nagyon élvezetes,nekem itt van UT3,is a táskámba ,de nem hiszem hogy egyhamar felkerül,max annyira hogy megnézem müxik-e:).
  • AKLaciAK
    hy mindenki. Annyit elárulok nektek, hogy ne csodálkozzatok, ha multiba olyan dolgokat tapasztaltok mint kokos. Előbb tanuljatok meg játszani a játékkal, és után nyomjátok a multit. Én nem is merem hirdetni a hamachis hálómat, mert csak sírás lenne belőle. kokos, tanulj meg célozni, a lancer igenis marha jó fegyver, nem mind1 hogy hová lősz vele. És ha hálóba játszotok nem mind1, hogy aki csinálja a szerót annak milyen nete van. Mert egy fostalicska 1-2 megás nettel ne csodálkozzatok, ha laggolni fog, és agyonlőnek titeket. Csak ennyit szerettem volna mondani, mert ami itt a fórumon megy az katasztrófa.
  • rage
    Megoldódott, a lang.txt file-ból ki kellett szedni az angol nyelvi kódot, s csak a magyart kellett benne hagyni.
    Értelemszerűen, aki angolul akarja játszani, az meg hagyja benne
    ( 0409 )
  • rage
    Megvettem a Gamestarhoz adott eredeti játékot. Feltettem, patcheltem, indítom és angol nyelven fut. A BaseEngine.ini-ben a locale beállítás hun. Mit kellene tennem, hogy magyar legyen ?
  • Murder3
    Mondjuk én kb 1-2 óra után multiztam szal érthető eleinte a cod2 multival is így voltam de belejöttem.
    Időbe ebbe is belejön az ember (legalábbis remény mindig van:D)
  • kokos
    Hát ja!Na mindegy majd lesz valami!
  • Murder3
    Nme rossz ötlet lámaság az egész később belejössz bár ez engem is dühít rendesen mert a köcsögibe 3 tárat belepumpáltam az meg elsőre kilő.
  • kokos
    Tényleg nem akarok senkit megbántani..én nagyon csalodtam a multiban.A grafika jó ,hangok jók.De bakker pár órája játszok de sokan nem haltak meg tőlem.
    A fürészes fegyonak semmi értelme sincs ..egy tárat kilöhetsz a palira nem hal meg.Pl:gugolok fedezék mögött látom fut felém a pali,lövöm ezerrel..ö fut felém...méglövöm ezerrel fut felém(ő még egyet sem lő)már majdnem odaér hozzám kifogy a löszer a fegyoból.A pali meg telibevág söréttel.Most MI EZ A SZARSÁG.Valaki irja már le mi van méééééééééééééééééééééééééééééééééééé nem hal meg!!!!Vagy huzzak vissza singlézni?
  • Murder3
    Ezt én is észrevettem fel is bas.ott rendesen:(
  • Murder3
    Hali én szeretnék coopozni.
    Gondolom gametag nevet kell megadni az enyém: PMurder3DP
    Vegyetek fel
  • kokos
    Hay!Nekem elindult minden meg jó is a játék,de valamit nem értek.Megy a multi futunk páran, idebujok-odabujok, jön a pali ráküldök 4 db lövést fél méterröl a shotiból és csak gugol továbbra is az ellen.Utánna felkel és 1 lövéssel szétb.sz.Most mi ez?
  • helliSh
    én már baszok rá... jó játék de ha ilyen szinten elbaszott a telepítése akkor nem igen tud érdekelni... 2 millió fórumon reklamál ezek miatt 18 millió ember... elnézést a szavakért de én ezzel le is zártam
  • Munszu
    szentem is csak ketten lehet :s,mert amikor kabel-el szobát nyitottunk, és valaki csatizot,akkor rögtön indult a játék,és más nem tudott bejönni.
    Huuu kiprobáltam a versust, igen kemény , nagyon tetszik XD,King... nem tom mi az jó :D, terület foglalos téma.
    Ahoz képest hogy most gow-ozok elösször,egész jol apritottam a népet :).2. helyen voltam a 4-böl:),na megyek aludni,majd vasárnap leszek ujra:),joéjt , bb all
  • underclass hero
    Úgy tudom, hogy csak 2-en lehet kampányt coop-ban tolni.:S
  • Tatyla
    Live név mily meglepő: Tatyla vegyetek fel...
  • kifli
    énis mennék :)
  • MrDevil
    na a lang.txt ből is ki kell törölni az első sort és megy ! fura :D cdprojektes ember azt írta nincs benne agnol felirat :D kemények hogy a saját terméküket sem ismerik :D
  • S8DJ
    helló jó8 :D
  • TaRka0107
    Na mind1 majd baszok vele vmit holnap, vagy nem:D Na megyek TV-zni! Helósztok!
  • S8DJ
    hát nem tudom mi lehet vele...
    próbáld meg hogy leszeded a live-ot és C: re feltenni.

Nekem pl. úgy van hogy C:-n a Live D:-n a játék.
  • TaRka0107
    Hát legelőször C-re ott még nem volt fenn windows live, de patch igen! És nem indult! Aztán meg D-re, ott már volt windows live! De úgyse indult el!
  • S8DJ
    és melyik meghajtóra tetted? C vagy D? (ha 2 partíciód van)