Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes!
Bár biztosan lenne még, de merem állítani, a Mirror's Edge-n kívül nekem is minden Unreal Motoros-játék megvan , pár kivétellel , eredetiben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KaszaN
Nekem megvan minden játék ami UnrealEnge-el megy 😛 Eredetibe (GearsofWar,UT3,Mirror'sEdge...) 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nincs.
Ezért helytálló, amit beidéztem - nem véletlenül...
Az igazán profi oldalak amúgy angolul, franciául, németül segítenek a témakörben.
Amiket belinkeltem, azok segítségével döbbenetes eredményeket lehet elérni -
elég, ha ezt pár SP Endurance mapot megnézed.

KaszaN
Ezeken a videókon nem igazodok ki. Egy darabig eljutottam de aztán egy pontnál olyat csinál ami nálam nemtörténik meg. Megnyit valamit és megjelenik egy nagy képernyõ nála és kiválaszthatja a textúrát amirõl kép is van. De nálam nem igy van. Én megynitom és nemtörténik semmi. Nincs magyar tutorial hozzá mint a sandbox2-höz?

IMYke2.0.0.0
Pályakészítés, alapoktól: http://gasduck.com/ - lesz mit olvasgatnunk.

IMYke2.0.0.0
Egyszerû A.I. (Mesterséges Intelligencia) kreálás a GoW-ban - hogy az általad kreált Single Player pályán megtámadjon az ellenség.

IMYke2.0.0.0
Most mentem le az EGÉSZ oldalt egy progival... <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Iszonyatosan profi oktató anyag, az Unreal Közösség hozta össze egy profi U3-as segítségével: http://www.avld.org/

KaszaN
Je ez a exe-s bigyó mûködik 😄 köszi!

IMYke2.0.0.0
Nos, valószínûleg nem láttad a települését, de elérheted:

1. Telepítéskor volt egy almenû, melyben ki lehetett választani az Editor telepítését (Install Editor)

2. Ha nem vagy biztos a dolgodban, illetve, tudod, hogy fenn van a gépeden:
- GoW könyvtár - Binaries - Startup.exe-n jobb klikk - Küldés Asztalra.

- Jobb klikk a parancsikonon - Tulajdonságok - Cél-nál a játékod exe-jének útvonala mögé írd be: editor

Pl.: "D:\Gears of War\Binaries\Startup.exe" editor

Ennyi.

KaszaN
hát nemtudom nekem nincs a startmenübe nekem ott csak egy gears of war exe van. Gondolom nemtelepítette fel mert megsem kérdezte fel e tegye szal. És má mindenhol megnéztem. Valahol az instalja a dvd-n kell lennie. Holvan?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Oktatófilmet kerestem a témában. Fehér alapon ezt kaptam az arcomba:

"Veoh is no longer available in HUNGARY. If you are not in HUNGARY or think you have received this message in error, please go to veoh.com and report the issue."

Elbaszott egy helyen élünk!

IMYke2.0.0.0
A telepítéskor felkerült Editor eloindításával baj van?
Akkor ezt kell bemásolni a Parancsikonba:

"*INSTALLPATH*\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\Startup.exe" editor -cookededitor -installed

* = értelemszerûen más/vagy módosítandó

IMYke2.0.0.0
Ez a srác nagyon elkapta a MOD készítés lényegét:

"Ok, is there anything for complete noobs? I have no idea what you guys are talking about but Im dyeing to create a MP level in GoW PC. I have read tutorials and watched videos, but I just dont get it. It always seems like the people who create this stuff have other resources and programs and they start talking about importing and exporting, blah blah blah. I want to use the GoW editor to make a level. Im a noob. Is there anyone who can help me out????"

Azaz:
Mindenki csak pofázik a tutoriáljában, hogy "és akkor importáljuk ide, exportáljuk oda", de õ nem ért és nem tud ilyeneket, egyszerûen pályát akar készíteni...
Sajnos, a játékokhoz mellékelt Editorok túlnyomó többsége ilyen - azaz, külsõ program nélkül (3D SM, Photoshop, Gimp és társaik) kakit sem ér.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
ALAPESETBEN:
Vista = Games - jobbklikk a GoW-on - Editor
XP = Start - Minden program - Microsoft Games - GoW - Editor

Jim Morrison
Alapból azt is felrakja tudtommal, úgyhogy a winchesteren keresgélj 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

KaszaN
Nekem az autórunban csak a játék, eltávolítás, weblab, és a kilépés van. Ezért akartam tudni holvan a szerkesztõ telepítõje a dvd-n. 😞

Jim Morrison
újra kellett telepítenem a gépem, de majd újra felrakom és megmondom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Berakod a DVD-t, akkor elindul a DVD-n az autorun.exe, és ott játék helyett kiválasztod a pályaszerkesztõt.

KaszaN
Megtudja valaki hogy holvan a pályaszerkesztõ a dvd-n? A borítón az áll van hozzá szerkesztõ de én nemtalálom. Vagycsak olyan néven van a setupja amirõl nemtudom hogy az az? Tehát holvan?

KaszaN
Nekem olyan sem volt XD pedig 2szer raktam fel (de elötte letöröltem) de nemvolt semmi ilyen csak: DVD ok, telepítés, aztán felhasználási feltételek 2 is, aztán egy menü ahol csak egy továb-ra lehet kattintani, és utána már is telepíteni kezdi.

Jim Morrison
telepítést*

Jim Morrison
Válaszd az egyéni telepitést

KaszaN
Eredeti. Úgy vettem boltba. Egy ilyen gamet megéri 😛. De végülis fut meg minden csak tudni akartam hogy miértnem kérdezi meg dehát ugylátszik nálam nemstimmel. Na de most az a kérdésem hogy van-e valami leírás vagy útmutató a pályaszerkesztõhöz? Magyarul?

IMYke2.0.0.0
Warez verzsön?
Mert eredeti Setup-os rákérdez mindenre.

KaszaN
Na ez az érdekes. Megse kérdezte hovategye sõt kise írta hova fogja tenni. Csak a továbra mentem és elkezdte rakni.

IMYke2.0.0.0
Ez csak azért érdekes, mert én simán telepítettem a D meghajtómra - a telepítõben be lehetett állítani.

KaszaN
Szevasztok azt szeretném kérdezni hogy a játék mért települ autómatikusan a c meghajtóra és ezen miért nemlehet változtatni?

Hali tugya esetleg valaki ha ujrateszem az xp-t akor hogy tudom folytatni a játékot mert hiába ileszegetem be a játékmentést a dokumentumba nem ismeri fel. HELP

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

gibson9
De azóta már kijött hozzá a patch is, ami orvosolja ezt a hibát.
Magyar és angol verzióhoz is külön

Ez egy hiba, ami az eredeti játékoknál is kijött. Azt hiszem január 28 után írja ki ezeket. Állítsd át a rendszerdátumot pl: január 10-re és menni fog!(nekem is így mûködött)<#nyes>
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy mitõl lehet az, hogy feltelepítettem a gémet, megkrekkeltem, és utána ezt írja ki: you cannot run the game with modified executable code. please reinstall-_-
tiburon26
valaki egyszer azt mondta nekem:"ne vitatkozz hulyekkel mert legyoznek a rutinjukkal"
-most latom csak mekkora nagy igazsag...

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

jujuj 😄 nehogy mar en legyek a hibas, a te inkompetenciad miatt 😄

elkezdesz taknyosozni?

remelem tudod hogy ilyen hozzaallassal lofaszra se fogsz jutni az eletben :d

amugy ezzel tokeletesen egyetertek, hisz 10eve -iskolaskoromban- en is boven csinaltam : "ha warezolsz, tanulj is meg annak hibáival is megküzdeni!" ezt nagoyn jól leírta a kolléga!

anti hero

Jim Morrison
nyissál topikot

tiburon26
neked kellet volna moderalnod magad taknyos,mikor a munkaddal,penzeddel hencegtel.
a gow-nak nincs kulon off,warez topikja tehat ide irtam.ahogy te is itt offolsz.
vedd le a polcrol az eredeti jatekod es addig nyomjad amig en szolok!
ha nem tudsz segiteni ne okoskodj.a kutya nem kivancsi ra hogy mijen ugyes dolgos ember vagy.

moderald magad kisfiu, kk?

anti hero

tiburon26
te is bekaphatod.csak alj sorba

IMYke2.0.0.0
Mindegyikünknek van warez cucca - egyeseknek még az XP/Vista/Seven is az.
Nekem is van, bõven warezem. S mivel munkám sem (otthon, fordításból szerzek némi pénzt az éhbér szoc mellé), 150 ezres fizetésem sincs, nem vagyok álszent, amikor azt mondom: van olyan játék, amiért hajlandó vagyok fizetni. Így volt ez az elmúlt egy évben nagyon sok játékkal!
A Gears of War 4.990 Ft. Magyar feliratos. Tökéletes játék. Megéri.

A warezpistiskedéssel pedig mindenki magát égeti - ha warezolsz, tanulj is meg annak hibáival is megküzdeni!
Ja, és használd azt a rohadt Google-t!

Jim Morrison
Csatlakozom

tiburon26
itt a masik nagyokos.vagytok meg?

nem en irtam, de szivesen...

komolyan, 5000HUF es sztem eleg jo jatek, hogy megvegye az ember, megha regi is...

nincs 5000HUFod? dolgozni kéne, akkor leszarnád -.-

na uff

/off.

anti hero

tiburon26
kosz a gyors valaszt!
sokat segitettel...tenyleg

IMYke2.0.0.0
Eredetivel már rég 2x végigjátszhattad volna... <#banplz>

tiburon26
udv!
letoltottem ezt a verziot:Gears of war dvd5& coop by Jimbo 4.36GB
talan ismeros valakinek.agondom az vele hogy mar a menuben annyira szaggat hogy kb 10perc mire odajutok hogy elindittom.de jatszhatatlan annyira szaggat.visszavettem mindent minimumra de igy se valtozott semmi.
regebben megvolt egy masik verzio es az majdnem max-on ment.a gepem nem valtozott azota.a hozzaszolasokbol kiderult hogy jo a verzio,masok nem panaszkodtak hasonlo problemara.<#help>

Hali nekem a clonedvd-s verzió van meg nemtugya valaki azt hogyan lehet elindítani mer crack et nem találtam hozá. Köszi

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Bokafix2
Nekem is kiírta ezt a módosított programkódos izét de nekem ment dátumvisszaállítással. Csak annyi hogy én nem karácsony elõttre, hanem jan. 28 elõttre álítottam egy-két nappal.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"