Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Többi résznek viszont nagyon tudnék örülni... .)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Ha valakinek esetleg fent van a gépén a játék és fel tudná tölteni a WarWeapon.ini jét valamelyik filemegosztóra (rapidshare tippyshare data.hu vagy bármi egyébre) nagyon megköszönném. A filet a c:\\dokumentumok\felhasználóneved\mygames\Gears of War\Wargame\Config mappában találjátok.
Ha valaki tudna nekem segíteni meg köszönném! 😊
Amit "AKLaciAK" írt hogy hogyan kell meg csinálni a coop módott, nem lehet letölteni a rapidshare-rõl ezt a fájlt (http://rs54.rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP) és akinek megvan az írjon már rám privátba és megadok egy skype nevet vagy email címet és ott elküldhetné.
elõre is köszönöm a segítséget!!!!
Lenne valakinek valami ötlete, hogy a most Livera beregisztrált GoW miért váltott teljesen angolra?
Vagy hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
Eredetileg természetesen magyar nyelvet is tartalmaz.
Azt hiszem xpadder vagy ilyesmi a progi neve.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Annyi lenne a kérdésem, hogy LAN-ba hogyan lehet megoldani a Coop-ot? Megvan eredetiben a játék, a CD-Projektes Gyémánt ki adás, le is van szedve a Patch hozzá. De DVD nélkül nem megy, tudtok valamilyen cracket ajánlani amivel tudunk online játszani?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok mindent!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem értem. Megvettem eredetiben, feltelepitettem, plussz rá azt a patchet hogy elinduljon, és utána a no dvd cracket, mert nem akarom sem az olvasót sem a dvd meghajtót kinyirni. Bejön a menü, mihlyest belépek a video beállitáshoz vissza onnantól nem lehet, az escre nem reagál. A menüben hiába nyomok f1-et nem jönnek elõ a profilok. Ilyenkor mi a teendõ?????
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Felhasználót milyen címra lehet létrehozni? Valamilyen windows live ID-t kér. Próbálkoztam az msn címemmel de nem fogadta el.
Valaki nem tudna segíteni?
Megkaptam a játékot(eredetibe) feltelepítettem és amikor indítom a play gombra nyomva ezt írja::
E:/GOW/Binaris/wargame-g4wlilve.exe:Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
azt honnan tudom megszerezni?
nekem licenc hibát ír ki az indításnál..
de már mindent próbáltam.. most ott járok én is, hogy azt írja ki, hogy a Microsoft visual-al van valami baja..
tud valaki segíteni?
valaki megoldást tudna?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem van amúgy egy bontatlan elsõ kiadású GoW-om (CD Projekt-es), de 3k alatt nem válok meg tõle.
Nem tudjátok mért van az,hogy szinte sehol nem kapni PC-re az elsõ részt?A gyémánt kiadásosból találtam egy helyet,de a megagames verzióból sehol nincs.
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Angol nyelv átállítás:
Menj be a Gears of War mappájába, ott találsz egy options.bat nevû fájlt. Arra katt, és azon belül válaszd az 1-es menüpontot, hogy angol legyen az options leírása. Majd utána az 5.-et válaszd, és akkor angol lett a szöveg + hang. ; )
De ha az a verzió van neked is, amire én gondolok, akkor a képfájlon kell lennie egy magyarításnak is. : )
Viszont ami fontosabb, hogy hogyan tudtad elindítani a játékot???
Nekem is csak egy képet ad ki a Startup elindítása után, Play felirat nélkül... : / : (
Elõre is köszönöm a segítséget!
a gépem: pentium E6600 3,06Ghz dual core 2gb ram radeon hd4650 ddr2 512
elõre is köszi a választ
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Nem rég kedvet kaptam a GOW-hoz. Felraktam de sehogy nem akar elindulni. Ez ügyben kérem a segítségeteket. Leírom miket tettem.
1. Nem indult ezzel a hibaüzenettel: "You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game."
Letöltöttem hozzá a patchet: GearsPC_TU3_CD_Projekt
2. Következõ hiba. Patch nem megy végig, hibaüzenet: "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match"
Mert kelet európai a játékom és a patch az amerikaihoz való. Ok, beszereztem a hozzá valót: gow_12_czplhu
3. A játék még mindig nem indul el, hiba: Microsoft Visual C++ library runtime error
Probáltam az Msconfig-ban letiltottam mindent nem ütközik e egyikkel. Nem.
Frissitettem az összes Microsoft Visual C++-t. Az sem jó
Ha valaki tud vmit írja meg köszönöm. Már egy napja ezzel szórakozok.
Bocs ha offoltam😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szeretném a segítségeteket kérni a játékkal kapcsolatban : lenne egy olyan problémám, hogy egy bizonyos pályánál megfagy a játék. Frissítettem a DirectX-em a videokártya driverem a játékot is újra raktam már és semmi... Ugyan annál a résznél megfagy . Próbálkoztam sokat hátha sikerül elég gyorsan megcsinálnom és elérni a következõ chekpointot mielõtt kifagy, aztán a 3. nap sikerült továbbjutni, játszottam vele egy-két órát és ismét elõjött ugyan az a probléma ... A játék eredeti, már egyszer végigjátszottam és nem volt semmi gond vele.
Elõre is köszönöm !
Hadeesz