Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
<#worship>

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jim Morrison
még ha patch formájában le lehetne tölteni, de nem hiszem hogy első részt ezért megint megvenném 😊
Többi résznek viszont nagyon tudnék örülni... .)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Ez csak az első rész, igaz? Hát az nem nagyon hoz már lázba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
grebber

Next PC upgrade: 2022

Empty
Mi az oka, hogy nem lehet játszani vele W7 alatt? Valami executable hibát ír. Sehogy sem indul! Nem bolti verzió! Kösz!

Üdv,

Ha valakinek esetleg fent van a gépén a játék és fel tudná tölteni a WarWeapon.ini jét valamelyik filemegosztóra (rapidshare tippyshare data.hu vagy bármi egyébre) nagyon megköszönném. A filet a c:\\dokumentumok\felhasználóneved\mygames\Gears of War\Wargame\Config mappában találjátok.
Sziasztok!

Ha valaki tudna nekem segíteni meg köszönném! 😊

Amit "AKLaciAK" írt hogy hogyan kell meg csinálni a coop módott, nem lehet letölteni a rapidshare-rõl ezt a fájlt (http://rs54.rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP) és akinek megvan az írjon már rám privátba és megadok egy skype nevet vagy email címet és ott elküldhetné.

elõre is köszönöm a segítséget!!!!
blackcalibra
Üdv.
Lenne valakinek valami ötlete, hogy a most Livera beregisztrált GoW miért váltott teljesen angolra?
Vagy hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
Eredetileg természetesen magyar nyelvet is tartalmaz.
The Protector
Szia.Bármilyen gamepaddal megy ha egy progival emulálod a box kontrollerét.
Azt hiszem xpadder vagy ilyesmi a progi neve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Savaran
Sziasztok! A Gears of War PC-n milyen gamepadokat támogat? Csak xbox gamepaddal megy?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy LAN-ba hogyan lehet megoldani a Coop-ot? Megvan eredetiben a játék, a CD-Projektes Gyémánt ki adás, le is van szedve a Patch hozzá. De DVD nélkül nem megy, tudtok valamilyen cracket ajánlani amivel tudunk online játszani?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Tower Guard
Értem! Hát akkor nem lett valami hosszú. Mondjuk a multira is nagyon kíváncsi lennék.
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok mindent!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

egy hosszabb délután le lehet nyomni egy az egyben is a játékot folyamatában, így nem érdekes hogy tudsz e menteni. profil nélkül nem lehet menteni, de ennyi...

Sirch
Én a helyedben legelõször kizárnám a hibás crack illetve annak kompatibilitási problémáinak lehetõségét. Szóval ha a játék a szabályos telepítés, patchelés, illetve az esetleges Games For Windows Live-on keresztül leszedett update-ek után rendesen elindul, akkor nekiállhatsz mûködõ no dvd cracket keresni.

Tower Guard
Valaki segitsen plz!
Nem értem. Megvettem eredetiben, feltelepitettem, plussz rá azt a patchet hogy elinduljon, és utána a no dvd cracket, mert nem akarom sem az olvasót sem a dvd meghajtót kinyirni. Bejön a menü, mihlyest belépek a video beállitáshoz vissza onnantól nem lehet, az escre nem reagál. A menüben hiába nyomok f1-et nem jönnek elõ a profilok. Ilyenkor mi a teendõ?????

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

csináltam Amerikai címre LIVE ID-t de nem fogadja el.
megoldódott a problémám, csak visszakellet álítani az gép belsõ óráját 2007-re.
Felhasználót milyen címra lehet létrehozni? Valamilyen windows live ID-t kér. Próbálkoztam az msn címemmel de nem fogadta el.
nem kell peccs. tökéletes anélkül is

Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni?
Megkaptam a játékot(eredetibe) feltelepítettem és amikor indítom a play gombra nyomva ezt írja::
E:/GOW/Binaris/wargame-g4wlilve.exe:Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot.
DarkSl4yer
Itt még van belõle bár én kicsit sokallom az árát, 3 éve vettem ennyiért.
Krisztiam
576-nál látok 999-ért, de nincs belõle... :/

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
szerintem akkor biztos nem!
azt honnan tudom megszerezni?

DarkSl4yer
A magyar CD Projektes verziód van? Mert ha nem akkor ne csodálkozz,h nem megy fel.
Krisztiam
ezt nem engedi nekem felrakni.. 77%-nál megáll és hibát ír ki..

DarkSl4yer
Krisztiam
sziasztok
nekem licenc hibát ír ki az indításnál..
de már mindent próbáltam.. most ott járok én is, hogy azt írja ki, hogy a Microsoft visual-al van valami baja..
tud valaki segíteni?

DarkSl4yer
Nem használsz véletlenül online armort?

ha igen ,akkor ott tedd a kivételek közé a játékot.
Mi okozhatja azt, hogy fps laggom van iszonyatosan zavaróan? Régen nem volt, és tudom h volt rá valami megoldás, de a F.A.Q. nem mûködik, és borzasztó így. a gépem bõven elvisz még durvább gépigényû játékokat, és ez még csak nem is mondható annak.
valaki megoldást tudna?
BoneDragon
Ezt csak spoilerbe merem írni... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is letöltöttem minap egy sufnituning verziót és az lenne vele a problémám, hogy windows live profil bejelentkezés nélkül nem tudok játék állást menteni. Ha meg bejelentkezek akkor cd kulcsot kér. Erre van valami megoldás?

Doom 4
asszem hamachi

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

mûködik így valahogy egyáltalán?
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni nekem, hogy felraktam egy feltört verziót és szeretnék Co-op ban (multiban) játszani vele... Hogyan lehetne ezt megoldani neten? Nem lan kábellel...
De ha jól értem, neki a megagames verzió kellene...

Nekem van amúgy egy bontatlan elsõ kiadású GoW-om (CD Projekt-es), de 3k alatt nem válok meg tõle.

Szeva! Megnyugtatlak, hogy sehonnan nem szerzel már be "alap" Gears of War-t, csak a Gyémánt kiadást 😊 Ez van.... Vagy ha találsz egy olyat aki el akarja adni...
mooo
Hali!
Nem tudjátok mért van az,hogy szinte sehol nem kapni PC-re az elsõ részt?A gyémánt kiadásosból találtam egy helyet,de a megagames verzióból sehol nincs.
Hali!Meg kérdezhetem hogy oldottad meg?Nekem is ez van nem indul,és lövésem sincs mit kéne tenni.Ja törölni nem lehet a progit csak vírusirtóval,mert marad két exe kiterjesztés amikhez nem lehet hozzáférni se átnevezni,se semmit<#bdead>

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

@ rumosbill

Angol nyelv átállítás:

Menj be a Gears of War mappájába, ott találsz egy options.bat nevû fájlt. Arra katt, és azon belül válaszd az 1-es menüpontot, hogy angol legyen az options leírása. Majd utána az 5.-et válaszd, és akkor angol lett a szöveg + hang. ; )
De ha az a verzió van neked is, amire én gondolok, akkor a képfájlon kell lennie egy magyarításnak is. : )

Viszont ami fontosabb, hogy hogyan tudtad elindítani a játékot???
Nekem is csak egy képet ad ki a Startup elindítása után, Play felirat nélkül... : / : (

Elõre is köszönöm a segítséget!
arra tudtok valamit hogy tunngle on szeretnék játszani de mikor csatlakozik egy fél perc után kidob h kapcsolat megszakadt
ááááááá ez már nem megy. spanyol a játékom amit leszedtem értem a menüket mert megjegyeztem de a küldiket nem és ha a lang ot átírom 0409 re az angolra exe hibát ír ki és nem megy erre tudtok valamit?
megoldottam 😄
http://kep.psharing.com/546728.jpg ez jön be csak
leszedtem gow ot és mikor elindítom a startup ot akkor bejön az ablak de nincs rajta semmi pedig láttam képeken h van rajta play meg 2 szöveg de nálam semmi. crackelt a jéták. ötlet?
a gépem: pentium E6600 3,06Ghz dual core 2gb ram radeon hd4650 ddr2 512
elõre is köszi a választ
FSpofon
cliffy elszólta magát gt e3 streamen, lehet hogy jön a 3. rész pcre 😊

Arab money

Doom 4
Azt hiszem megvan, de ezt a hibát dobja: Code 80154002

Doom 4
Hali! Mi is volt az a z odlal ahol össze voltak gyüjtve a felhasználó neveink? Csak mert elfelejetettem az accomat :S

Sziasztok!

Nem rég kedvet kaptam a GOW-hoz. Felraktam de sehogy nem akar elindulni. Ez ügyben kérem a segítségeteket. Leírom miket tettem.

1. Nem indult ezzel a hibaüzenettel: "You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game."

Letöltöttem hozzá a patchet: GearsPC_TU3_CD_Projekt

2. Következõ hiba. Patch nem megy végig, hibaüzenet: "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match"

Mert kelet európai a játékom és a patch az amerikaihoz való. Ok, beszereztem a hozzá valót: gow_12_czplhu

3. A játék még mindig nem indul el, hiba: Microsoft Visual C++ library runtime error

Probáltam az Msconfig-ban letiltottam mindent nem ütközik e egyikkel. Nem.
Frissitettem az összes Microsoft Visual C++-t. Az sem jó

Ha valaki tud vmit írja meg köszönöm. Már egy napja ezzel szórakozok.
TaRka0107
Szevasztok! Gears of War Eredeti Eladó! Érdeklõdni PM-ben.
Bocs ha offoltam😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sziasztok !
Szeretném a segítségeteket kérni a játékkal kapcsolatban : lenne egy olyan problémám, hogy egy bizonyos pályánál megfagy a játék. Frissítettem a DirectX-em a videokártya driverem a játékot is újra raktam már és semmi... Ugyan annál a résznél megfagy . Próbálkoztam sokat hátha sikerül elég gyorsan megcsinálnom és elérni a következõ chekpointot mielõtt kifagy, aztán a 3. nap sikerült továbbjutni, játszottam vele egy-két órát és ismét elõjött ugyan az a probléma ... A játék eredeti, már egyszer végigjátszottam és nem volt semmi gond vele.
Elõre is köszönöm !
Hadeesz
Na tegnap este nagy nehezen rájöttem hogy kell a windows regbõl kitörölni a megmaradt fájlokat. Felnyomtam az eredetit, mostmár mûködik rendesen. Jó a játék, csak a fegyverhangok lehetnének kicsit jobbak.