6257
-
Viruz mark #5337 Szevasztok!
Köszönöm sikerült de... még mindig rosz belépek a profillistára és aztán acountolok a live-ra ez mind szép és AZTÁN...Kiirja hogy freissiteni szeretné és ha igent választok akkor 99%-nál megáll ls ha nyomok egy Esc
vagy Spacet és kilép.
Ha nemet nem csinál semmit.Valami letölthető pachet tudna ajánlani internetről letöltve.... -
#5336 Ha várakozás van és te is vársz az emberekkel együtt, akkor már felcsatlakoztál a szerverre. A "kézreállításra" javaslom a kézikönyvet, game indulás meg akkor van, mikor a többség jelzi, hogy ő készen áll.
Írni meg úgy kell ahogy írod, csak az első szónak mindig "say"-nek kell lennie. -
mamb4 #5335 Hy!
Megint én. Na sikerült a regelés. Viszont az lenne a kérdésem, hogy tudok csatlakozni 1 szerverre? Addig eljutok hogy már találok szerót, látok ott embereket , de várakozás van. Hogy tudom magam kézreállítani, és mikor indul a game? Ja és hogy tudok írni? Azt tom, h ö-betű hozza elő a konzolt. Írok enter és semmi. -
mamb4 #5334 Sziasztok!
Hogy tudom átállítani a mozillat ,h angol windos live oldalon tudjak regelni?Pls -
#5333 bár már végig vittem a játékot:D szóval (elég idegesítő volt állandóan állítgatni) -
Cyrus666 #5332 Hmm, hát érdekes, pláne h mamb4-nek is ez a gondja. Lehe, h egy újrarakással orvosolható a probléma. Jobb ötletem sajna nincs. -
#5331 te ..... -
mamb4 #5330 Ha nincs élő Windos Live Id- akkor singelebe sem tudok gamelni?
Mert elkezdtem a gamet az elejéről, aztán kiléptem akrom folytatni és 1 mentésem sincs. CSak az elejéről enged kezdeni újra. Ilyenkor mi van?
Teljesen kész vayok ettől a szarakodástól. Pls valaki legyen türelemes és magyarázza elérthetően a dolgokat-teendőket. De ne csak 1-2 sorba. Hnem érthetően- Msnm: [email protected] -
#5329 A hivatalos fórumon is voltak találgatások, hogy talán most bejelentik, sajnos nem történt meg, de a remény hal meg utoljára... -
#5328 IP cím alapján azonosítanak és postán küldik majd a csekket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ingyenes amúgy -
mamb4 #5327 Sziasztok!
Megint én lennék. 1 igen fontos dolgot szeretnék kérdezni(pls ne nézzetek hülyének:)Onlinba ha sikerül regelni akkor pénzért lehet játszani vagy sem? A gamem eredeti. -
mamb4 #5326 Hali!
Segítséget szeretnék kérni. Ha megcsináltam a profilom xboxlive-on utánna a játékban hogyan tovább? Hogy kell élesíteni a profilt a gambe?
De nem tom h, egyáltalán jó -e lett a profilom mert ott angliát jelöltem ki ottani irányítószámmal, de ha bejelentkezek a profillal az xbox livbe ott már magyarként lát. Ez most mi?
Az lenne az igazi ha valaki lenne olyan rendes és megsegítene 1 tuti jó accountal, nagyon szépen megköszönném. Már annyit küzdöttem vele. Pls help!
Előre is köszi. Hello -
#5325 Epic, ezt miből veszed, szerintem ez csak egy simán xboxos konferencia lesz, de én is örülnék gow2nek PCn :D -
#5324 EREDETI bezony!
PATCH is fent van:D -
Cyrus666 #5323 Eredeti a gammád? Mert a tört játékoknál volt ezzel probléma, az eredetieknél profil létrehozás után nemtok arról, h ilyen jellegű probléma előfordult volna. -
#5322 van mind2 :D de attól függetlenül nem ment.. -
#5321 csinálj off vagy online live accot! -
#5320 szóval megkérdem hátha tudja valaki a problémám okát és javítását.
a játék nem menti el a BEÁLLÍTÁSAIMAT...szóval bármikor indítom a játékot mindig az alapértelmezett beállításokkal indul.. -
#5319 -
#5318 Nagy bejelentésre készül a Microfos és az Epic lehet, hogy a jön a GoW 2 PC-re? másfél óra és megtudjuk. jaj de jó lenne :D -
#5317 elég ha kijelöli régiónak pl. USA-t nem kell semmi cím meg más nekem sincs megadva semmi... -
#5316 nm
kis bogaram...:D remélek kúl nevet csináltam...:D kis kílerbój :D
jó játékot. -
Mlaci14 #5315 Télleg kössz DarkSector,angyal vagy! XD XD XD -
fallenhun #5314 Az volt a trükk, hogy még az ablakból kell felrobbantani, és akkor kinyjlik az ajtó. Én mindig szemből dobtam áta gránátot a konténeren, úgy meg zárva maradt, és betörni sem lehetett. No mindegy, +1 bág. -
#5313 két profilom is van online és offline is! és a menűben külön elkell menteni a beállításokat? -
Mlaci14 #5312 Hogy tudom megnyitni a leveleimet? :D -
Mlaci14 #5311 Köszönöm! -
#5310 igen nekemis volt ien.
kell profilt csinálni, és utána elmenti.
menüben allol a profiles szóra kattints? -
#5309 mivel a FAQ-ban semmit nem találtam meg úgy a neten sehol... szóval megkérdem hátha tudja valaki a problémám okát és javítását.
a játék nem menti el a BEÁLLÍTÁSAIMAT...szóval bármikor indítom a játékot mindig az alapértelmezett beállításokkal indul.. -
#5308 nézd a privátot -
#5307 nah csinálok neked 1-et lásd mennyire rendes vaok...:D
megasztán kb fél percig tartott...:D -
SL #5306 Live Messenger -
#5305 mi az a msn? -
Mlaci14 #5304 Felvennél MSN-re ?
Mert nem sikerült. -
#5303 jah arra gondoltam hogy valami cimmel töltse ki, mivel magyart ugysem fogad el, ezért nem irtam külön oda... -
#5302 Ezzel csak annyit ér el, hogy lesz egy nem működő accountja.
Külföldi címet kell megadni. pl itt generálhat egy fake címet:
link
Itt meg a segítség: link
-
#5301 zöld ablakban ird be a "Sing Up"-hoz a hotmail-es címedet.
A többi már csak összevissza kitöltheted. És ennyi.
Xbox.com -
Mlaci14 #5300 Sziasztok!
Tudnátok segiteni a windows-live-ben nem tudok regizni pls vegyetek fel aki tud segíteni! MSN:[email protected]
Előre is köszönöm! -
#5299 Az árnyékban VAN még egy palack.
-
fallenhun #5298 Lehet, hogy már kérdezték, de szerintem nem fogok visszaolvasni 5200 hozzászólást: van az a pálya, ahol megyek a kuksáautóért, kimegyek a házból, tolhatom a lerobbant kocsit a beépített géppuskás felé, közben a sötét részben jönnek azok a repülő szarok. Kilövök mindenkit, elmegyek balra, felrobbantom a szemetes konti mögötti gázpalackot, van lent egy ajtó a sötétben, de nem tudok vele micsinálni. Hogy tudok onnan továbbjutni-e?
Kösze.