6257
  • Viruz mark
    Szevasztok!

Köszönöm sikerült de... még mindig rosz belépek a profillistára és aztán acountolok a live-ra ez mind szép és AZTÁN...Kiirja hogy freissiteni szeretné és ha igent választok akkor 99%-nál megáll ls ha nyomok egy Esc
    vagy Spacet és kilép.
    Ha nemet nem csinál semmit.Valami letölthető pachet tudna ajánlani internetről letöltve....
  • fery02
    Ha várakozás van és te is vársz az emberekkel együtt, akkor már felcsatlakoztál a szerverre. A "kézreállításra" javaslom a kézikönyvet, game indulás meg akkor van, mikor a többség jelzi, hogy ő készen áll.
    Írni meg úgy kell ahogy írod, csak az első szónak mindig "say"-nek kell lennie.
  • mamb4
    Hy!
    Megint én. Na sikerült a regelés. Viszont az lenne a kérdésem, hogy tudok csatlakozni 1 szerverre? Addig eljutok hogy már találok szerót, látok ott embereket , de várakozás van. Hogy tudom magam kézreállítani, és mikor indul a game? Ja és hogy tudok írni? Azt tom, h ö-betű hozza elő a konzolt. Írok enter és semmi.
  • mamb4
    Sziasztok!
    Hogy tudom átállítani a mozillat ,h angol windos live oldalon tudjak regelni?Pls
  • nonicks
    bár már végig vittem a játékot:D szóval (elég idegesítő volt állandóan állítgatni)
  • Cyrus666
    Hmm, hát érdekes, pláne h mamb4-nek is ez a gondja. Lehe, h egy újrarakással orvosolható a probléma. Jobb ötletem sajna nincs.
  • DarkSector
    te .....
  • mamb4
    Ha nincs élő Windos Live Id- akkor singelebe sem tudok gamelni?
    Mert elkezdtem a gamet az elejéről, aztán kiléptem akrom folytatni és 1 mentésem sincs. CSak az elejéről enged kezdeni újra. Ilyenkor mi van?
    Teljesen kész vayok ettől a szarakodástól. Pls valaki legyen türelemes és magyarázza elérthetően a dolgokat-teendőket. De ne csak 1-2 sorba. Hnem érthetően- Msnm: [email protected]
  • balee4
    A hivatalos fórumon is voltak találgatások, hogy talán most bejelentik, sajnos nem történt meg, de a remény hal meg utoljára...
  • davidka003
    IP cím alapján azonosítanak és postán küldik majd a csekket.

• mamb4
    Sziasztok!
    Megint én lennék. 1 igen fontos dolgot szeretnék kérdezni(pls ne nézzetek hülyének:)Onlinba ha sikerül regelni akkor pénzért lehet játszani vagy sem? A gamem eredeti.
  • mamb4
    Hali!
    Segítséget szeretnék kérni. Ha megcsináltam a profilom xboxlive-on utánna a játékban hogyan tovább? Hogy kell élesíteni a profilt a gambe?
    De nem tom h, egyáltalán jó -e lett a profilom mert ott angliát jelöltem ki ottani irányítószámmal, de ha bejelentkezek a profillal az xbox livbe ott már magyarként lát. Ez most mi?
    Az lenne az igazi ha valaki lenne olyan rendes és megsegítene 1 tuti jó accountal, nagyon szépen megköszönném. Már annyit küzdöttem vele. Pls help!
    Előre is köszi. Hello
  • tototto
    Epic, ezt miből veszed, szerintem ez csak egy simán xboxos konferencia lesz, de én is örülnék gow2nek PCn :D
  • nonicks
    EREDETI bezony!
    PATCH is fent van:D
  • Cyrus666
    Eredeti a gammád? Mert a tört játékoknál volt ezzel probléma, az eredetieknél profil létrehozás után nemtok arról, h ilyen jellegű probléma előfordult volna.
  • nonicks
    van mind2 :D de attól függetlenül nem ment..
  • Tatyla
    csinálj off vagy online live accot!
  • nonicks
    szóval megkérdem hátha tudja valaki a problémám okát és javítását.
    a játék nem menti el a BEÁLLÍTÁSAIMAT...szóval bármikor indítom a játékot mindig az alapértelmezett beállításokkal indul..
  • Solid Snake
  • balee4
    Nagy bejelentésre készül a Microfos és az Epic lehet, hogy a jön a GoW 2 PC-re? másfél óra és megtudjuk. jaj de jó lenne :D
  • Tatyla
    elég ha kijelöli régiónak pl. USA-t nem kell semmi cím meg más nekem sincs megadva semmi...
  • DarkSector
    nm
    kis bogaram...:D remélek kúl nevet csináltam...:D kis kílerbój :D

jó játékot.
  • Mlaci14
    Télleg kössz DarkSector,angyal vagy! XD XD XD
  • fallenhun
    Az volt a trükk, hogy még az ablakból kell felrobbantani, és akkor kinyjlik az ajtó. Én mindig szemből dobtam áta gránátot a konténeren, úgy meg zárva maradt, és betörni sem lehetett. No mindegy, +1 bág.
  • nonicks
    két profilom is van online és offline is! és a menűben külön elkell menteni a beállításokat?
  • Mlaci14
    Hogy tudom megnyitni a leveleimet? :D
  • Mlaci14
    Köszönöm!
  • DarkSector
    igen nekemis volt ien.
    kell profilt csinálni, és utána elmenti.
    menüben allol a profiles szóra kattints?
  • nonicks
    mivel a FAQ-ban semmit nem találtam meg úgy a neten sehol... szóval megkérdem hátha tudja valaki a problémám okát és javítását.
    a játék nem menti el a BEÁLLÍTÁSAIMAT...szóval bármikor indítom a játékot mindig az alapértelmezett beállításokkal indul..
  • DarkSector
    nézd a privátot
  • DarkSector
    nah csinálok neked 1-et lásd mennyire rendes vaok...:D
    megasztán kb fél percig tartott...:D
  • SL
    Live Messenger
  • DarkSector
    mi az a msn?
  • Mlaci14
    Felvennél MSN-re ?
    Mert nem sikerült.
  • DarkSector
    jah arra gondoltam hogy valami cimmel töltse ki, mivel magyart ugysem fogad el, ezért nem irtam külön oda...
  • davidka003
    Ezzel csak annyit ér el, hogy lesz egy nem működő accountja.
    Külföldi címet kell megadni. pl itt generálhat egy fake címet:
    link
    Itt meg a segítség: link
  • DarkSector
    zöld ablakban ird be a "Sing Up"-hoz a hotmail-es címedet.
    A többi már csak összevissza kitöltheted. És ennyi.
    Xbox.com
  • Mlaci14
    Sziasztok!

Tudnátok segiteni a windows-live-ben nem tudok regizni pls vegyetek fel aki tud segíteni! MSN:[email protected]
    Előre is köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    Az árnyékban VAN még egy palack.
  • fallenhun
    Lehet, hogy már kérdezték, de szerintem nem fogok visszaolvasni 5200 hozzászólást: van az a pálya, ahol megyek a kuksáautóért, kimegyek a házból, tolhatom a lerobbant kocsit a beépített géppuskás felé, közben a sötét részben jönnek azok a repülő szarok. Kilövök mindenkit, elmegyek balra, felrobbantom a szemetes konti mögötti gázpalackot, van lent egy ajtó a sötétben, de nem tudok vele micsinálni. Hogy tudok onnan továbbjutni-e?
    Kösze.