Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy van az hogy a GTA4emen megy a Windows Live itt meg azt irja ki, hogy a DNS nem találja a Live servert?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ezt irja ki.. ...wargame-g4wline.exe: Módositott programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepitsd újra a játékot.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Másik dolog Vortex egész véletlen nem WOW-ozol ?XD, ott is van egy ijen nevü ismerösöm.
Én legközeleb onlájn, csak Vasárnap leszek,nállam van bnöm😊.
S$DJ hát igen most elég felkapot lett gow rész a forumon😊.
Népszerû témák
1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Modellautók
4. Sims 3
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Gears Of War
7. Euro Truck Simulator
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Team Fortress 2
10. Terminator Salvation
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
oks majd kevessebbet ugrálok meg osztok fejre.
amugy régebben én mindig a gyikkal voltam aminek a nagy palástja van.
és a távcsöves fegyó az ász.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azé vettem meg mindkét ujságot.
Amúgy elárulom, hogy ha 1 kiadás lett volna 4ezer, vagyis 2x ennyi akkor is mindenki megvette volna (én+haver tutira)... 😄
akkor is 8000ft a 2 példány, és nem 14ezer 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem a netkábel amire reagáltam, hanem aszonta a barátunk, hogy nem árt felkészülni a multira egy hadr fokozat végignyomásával.
azaz a multi az nem a coop-ra vonatkozott... 😄
Ez csak szimpla kérdés...,mer szerintem a készitök, ennyit minimum meg érdemelnek...,hogy akkor már eredetibe told,ha már majdnem ingyen megkaphatod.szerintem...
És akkor jöhetnél velünk live-on mokázni 😄
tudnátok hamachi cimet mondani ahol játszatok?thx
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Másik dolog meg Helish-nek szol,nem tudom mi neked a bonyolult...,most õszintén,fel telepited,fel rakod a patch-t,itt reggelsz egy live accot->http://www.xbox.com/en-US/default.htm?lc=1033&culture=en-US
aztán frissíted a live cuccod😊,amikor kéri. utána bejelentkezel online accodal amit csináltál,megadod a cd kulcsot,és enyoy.
Kokos, amugy csak meg kell szoknod,de nekem a Dark sector,és hasonló típusú játékok után jol megy, a láncfürész is hasznos sok embert bedaráltam vele,közelröl ajánlom a shotgunt,mer azzal 1 max 2 lövés és ha közelröl küldöd meg az embert darabokra szakítja.
Amikor gugol az ember meg menyetek oda 😛, és vagy vágjátok szét vagy tapossátok le a fejét.Szerintem a Multiba a versus és a Coop,is nagyon élvezetes,nekem itt van UT3,is a táskámba ,de nem hiszem hogy egyhamar felkerül,max annyira hogy megnézem müxik-e😊.
Értelemszerûen, aki angolul akarja játszani, az meg hagyja benne
( 0409 )
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Idõbe ebbe is belejön az ember (legalábbis remény mindig van😄)
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A fürészes fegyonak semmi értelme sincs ..egy tárat kilöhetsz a palira nem hal meg.Pl:gugolok fedezék mögött látom fut felém a pali,lövöm ezerrel..ö fut felém...méglövöm ezerrel fut felém(õ még egyet sem lõ)már majdnem odaér hozzám kifogy a löszer a fegyoból.A pali meg telibevág söréttel.Most MI EZ A SZARSÁG.Valaki irja már le mi van méééééééééééééééééééééééééééééééééééé nem hal meg!!!!Vagy huzzak vissza singlézni?<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
Gondolom gametag nevet kell megadni az enyém: PMurder3DP
Vegyetek fel
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Huuu kiprobáltam a versust, igen kemény , nagyon tetszik XD,King... nem tom mi az jó 😄, terület foglalos téma.
Ahoz képest hogy most gow-ozok elösször,egész jol apritottam a népet 😊.2. helyen voltam a 4-böl😊,na megyek aludni,majd vasárnap leszek ujra😊,joéjt , bb all
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
próbáld meg hogy leszeded a live-ot és C: re feltenni.
Nekem pl. úgy van hogy C:-n a Live D:-n a játék.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Holnap este egy COOP? 6-7 körül kezdenénk aztán amíg bírjuk.
2. pályán járunk mert 3x kezdtük újra 😄
De ha valaki most kezdi akkor mehetünk az elsõ külditõl.
Asszem 4 ember mehet egyszerre de nem biztos.
Aki jönne az majd jelezze holnap SG-n.
BattleTag: kabel15#2672