6257
  • The Protector
    Sziasztok.Esetleg vki tudna adni vagy linkelni mentést ahol meg van nyitva a legnehezebb nehézségi szint?Asszem magyarul őrületes a neve.
  • fery02
    Kicsit zavaró a játék menete technológiai szempontból. Mert én arra megyek, hogy a dögcédulákat, lehetőleg mindet felszedjem, így a pálya minden szegletét, ha van mód, igyekszek megvizsgálni...legalábbis szeretném sok esetben, mert sokszor van olyan, hogy egy nagyon nagy nyílt terepre érve nekem esnek egyből a Sáskák. Méghozzá olyan túlerőben, hogy képtelen vagyok dögcédula keresgetéssel foglalkozni, harcolnom kell. Aztán, ha a legutolsót is kinyírtam, videó jön (ilyenkor már előre szoktam anyázni), ugyanis szinte biztos, hogy a videók után egy új helyszínen vagyok, mögöttem egy zárt ajtóval. Annyira jó játék lenne pedig :S
  • Tatyla
    jaja nekem sincs semmi gond vele...
  • fery02
    Ha van bedugva valami kontroller, dugd ki!
  • skiller777
    hali! az lenne a problem, hogy amikor szeretnék játszani, akkor egyszerűen nem tudok, mert folyamatosan körbeforog a karakter, így pedig játszhatatlan a játék. Az lenne a kérdésem h mitől lehet ez?

• Jim Morrison
    Régen játszottam a GoW al, most újra játszanék ha jó lenne :D
  • SL
    tavaly óta ilyen :D
  • Jim Morrison
    legalábbis régebben olyan volt, hogy középen van a szürke téglalap, most meg teljesen más. Lehet hogy régebb óta.
  • Jim Morrison
    Be akarok jelentkezni, de kiírja hogy ez a régió nem támogatja a LIVE ot. Pedig az xbox.com ra kamu amcsi címet írtam be :S
  • fery02
    Új LIVE van? Még ma nem néztem.
  • Jim Morrison
    Most nekem se. Mindenesetre jól néz ki az új live :D csak még valami baj van...
  • SL
    ez minek? nekem is Win7-em van és nem fagy le.
  • Jim Morrison
    windows 7eseknek
  • Jim Morrison
    Megint feltelepítettem a GoWot, majd mikor a profilnál rámegyek a Use Profilra vagy mire, és egy idő után mindig lefagy. Még bejelentkezni se tudok. Csak a CD Projectes Patchet raktam fel.
  • SL
    regisztrálnod kell egy Live accountot [ itt ]
  • Munszu
    Ajánlom figyelmedbe ezt a honlapot->http://gamestar.hu/gears-of-war-infok-patchek-hasznos-linkek.html
    Itt van egy video is.. hogy regisztrálj Live acountot...
    Amugy meg azér írja ki azt neked, hogy nem vagy be jelentkezve,mer offline acountal lépsz be.
    Másik dolog itt regisztrálj,az ANGOL honlapon... -->http://www.xbox.com/en-US/default.htm?lc=1033&culture=en-US
    A video segítségével minden menni fog...
  • Viruz mark
    Sziasztok megvettem a gamestar ujságot amiben adták a gears of wart és bejelentkeztem meg minden de..amint bemegyek egy koop-ba és Live-játékot választok azt írja hogy nem vagyok bejelentkezve a live rendszerébe.
    hameg helyi hálozatra megyek akko nem taléál 1 szervert se!!
    Regizni kell vagy mi???Ha igen akkorhol???Előre is kösz a segítséget!!
  • Steve Q
    Lassan nem ártana ezt is betenni a FAQ-ba :)
    A megoldás erre - mint azt hsz-ek egész sorában benne foglaltatik - a CD PROJEKT féle GoW patch, feltéve hogy magyar verziód van.
  • kifli
    sry *trainer :)
  • KOVU
    köszi most már jó ^^
  • Munszu
    Meg, azér kérdeztem probálta-e az ujra telepítést XD,mer azt írta a hiba üzibe.
    Amugy nem találkoztam még ezzel az üzenettel,de jaja ahogy te montad,tegye fel a patch-t, ha nem tetted volna fel(Kovu) ->http://letoltes.gamestar.hu/letoltes/7803/gears_of_war_tu3_cd_projekt_patch_/freeware/windows/?lista=tema&order=3
    Öm ezt a cd project adta ki,lehet eztse árt fel tenned,ha nem teted volna fel:).
  • SL
    megnézted egyáltalán a képet amit belinkelt?
  • Munszu
    Játék újra telepítést próbáltál?
    És a játék dvd-jén levő DX-et tedd fel!:)
  • SL
    tedd fel az 1.3-as patchet
  • KOVU
    szijjasztok
    valaki tudna segiteni? O.o
    hiába teszek fel másik directx et drivert vagy teszem ura a játékot akkor is ezt kapom.
    http://kepfeltolto.hu/i/?246686
    elörre is köszi ^^
    (sry hogy igy linkeltem ^^')
  • kifli
    háhá lebuktál szal te trailereket keresel?
  • AKLaciAK
    ezeket már tudtam
  • Subakka
    jaja már megvan de azért kösz
  • IMYke2.0.0.0
    Az nem trükk. Benne van a játékban, sőt fel is hívja a figyelmedet rá.
  • Munszu
    Ja ez az erőseb sebzés célja, amugy meg ha a lábát lövöd az ellenfélnek térde fog rogyni^^.
    Másik dolog,én csiterekkel nem találkoztam még:)
  • Munszu
    Van egy trükk,amit ha megcsinálsz,többet sebez a fegyvered:)
  • Munszu
    ö betü, -> say jajde szép ez a nap
    :) a say-t be kell írni a mondatok előtt:)
  • IMYke2.0.0.0
    Szűrni nem nagyon lehet - a PunkBuster-t is simán át lehet verni az EA-s játékok alatt pl. és állítólag...
    A legjobb megoldás, ha megbízható játékostárs által indított meccsre csatlakozol.
  • IMYke2.0.0.0
    A Trainer-ek közül - és hál' istennek - csak 1 (!) működött az v1.2-es verzióig.
    Az 1.3-assal pedig még egyik sem. Olvastam egy béta trainer-ről, de linket nem találtam rá.

[Kérdést megelőzendő: Kedvenc játékaimhoz mindent be szoktam gyűjteni, és ha valakinek át akarom passzolni az adott játékot, akkor - kérésre - tudok ilyesmit is adni neki.]
  • AKLaciAK
    tévedés ne essék, még véletlenül sem használok és nem is szeretnék, csak az előbb talákoztam egy olyannal, hogy telibeszedtem egy gyereket, de úgy igazán fél méterről és nem morelt meg. tuti, hogy letaláltam, mert célkereszttel lőttem. és olvastam neten, hogy van olyan trainer, amivel meglehet növelni az életet, vagy nem sebeznek annyira, vagy vmi ilyesmi, és csak azért kérdeztem
    a tegnapi meccseken nem volt ilyen, azért csodálkoztam.
    ti találkoztatok már ilyennel? nem lehet vhogy szűrni az ilyen játékosokat?
  • IMYke2.0.0.0
    Angol területi beállításod van - szerintem.
    Vezérlőpult - Területi és nyelvi beállítások...
  • Subakka
    jaaaah értem köszi :)
  • Tatyla
    elé kell mindig írni hogy say...
  • szaharin
    Szerintetek miert lehet az, hogy a magyar verzioban az ekezetes betuk helyett valami furcsa jeleket latok? hosszu ő, ú-t egyaltalan nem jeleniti meg..
  • Tatyla
    miért használnánk? ja hát ha béna vagy persze használj nehogy sokkot kapj mert nem bírsz átvinni egy szakaszt...