6257
-
#5377 Játszottam valakivel de kilépet.
Akar jönni valaki más? -
#5376 Na én elkezdtem játszani!
Clley15 vagyok ha gondoljátok csatlakozzatok! -
#5375 Most már énis. -
#5374 Szerintem jöhettek 3-an is de én még az elején vagyok sajna :S -
#5373 :D ha fery nem megy megyek én:D -
#5372 Nekem jó. -
#5371 A k*rva életbe! Ugye említettem múltkor, hogy befagyott a játék és elszarta az egyetlen elmentésemet (miért csak egy elmentést csinál a játék??!!!!). Ma kezdtem volna új játékot megint legnehezebb szinten és meglepően tapasztalom, hogy nem elérhető. De ez nem elég, mert elvette az összes dögcédulámat is, amiket nagynehezen összegyűjtöttem mind.
Mintha tökre amnézia ment volna a játékon keresztül. Nem elég, hogy az szar az élet, még ilyen szintű borzalmat is át kell élnem :/ -
#5370 18:00 körűl? -
#5369 Mond mikor! -
SL #5368 portolni fogják X360-ról PC-re :D -
#5367 Jön valaki ma COOP ozni? -
#5366 Várok én. Türelmem annyi mint a tenger. És azt a patchet honnan szedhetem le amitől eltud indulni a GoW? Lejebb találtam linket de az nemjött be. -
#5365 várjá, várjá, várjá... -
#5364 Még nem "csinálják PC-re", de reméljük majd, egyszer, igen.
-
#5363 Hi
A Gears of War 2-t csinálják pc-re? Ha igen mikor lesz kész? -
#5362 Köszi, előbbre jutottam! -
#5361 én eddig nem találkoztam ien gonddal, szerintem egyéni hiba lehet, vagyis csekély mértékben előforduló bug.
Én pc-n nem emlékszem nagyon bugokra.
Most meg játszok xbox-on a 2. résszel, és ott se találkoztam eddig semmien hibával... -
#5360 Olyan gondom van, hogy amennyire imádtam a játékot, annál inkább megutálom lassan. Ugyanis sikeresen végigjátszottam könnyű, és közepes fokozaton, közben egyre jobban kezdtem élvezni. De gyakran csinál a játék olyat, hogy "beragad" random módra, tehát megáll a kép játék közbe, de pár másodperc múlva folytatódik a játék. Ha valamilyen átvezető közbe van ugyanez a jelenség, akkor többnyire fagyást eredményez a dolog, így be kell zárnom a játékot. Így még csak egyszer jártam: ma, mikor elkezdtem Insane szinten a játékot. El is jutottam a 2. Act-ig, mikoris megtörtént az eset, viszont legközelebb indítva a játékot nem akarja folytatni a hadjáratot, ugyanis gondolom megsérült a mentés. Kérdésem: hogyan folytathatnám én mégis? :P -
#5359 Mondom BOLTI verzió.
amit amugy a boltban megvennél 4990ft-ért.
CD-Project-es...
vagyis nem a polcról kell levenned, hanem berakták neked az ujság mellé egy nájlonba.
full ugyanaz .... BOLTI verzió. -
Viruz mark #5358 #5357:
Bu!
XD XD XD
Gyertek fel multizzunk!;) -
#5357 #5338-ra nem tud mondani nekem senki semmit? -
#5356 Szívesen, ember!
-
dezsolti78 #5355 Kösz, ember!
-
#5354 Nem kell szenvedned:
Itt mindig frisseket találsz.
-
dezsolti78 #5353 sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Tudom nem ide tartozik,de látom itt sok gs-es van. Nem tudtam megvenni a májusi game star-t és kéne a nod32 havi kódja.
A segítségetekért előre is nagy köszönet, -
#5352 Annyira, hogy pontosan ugyanabban a dobozban árulják, teszik bele az újság zacsijába, mint a boltokban!
-
Madmano #5351 Tehát ez egy komplett,teljes értékű verzió,igaz? -
#5350 GameStar ujsághoz adták a bolti Gow illetve UT3 játékokat!!!
1995ft egy ujság, és ehhez adták a bolti verziós játékot.
erre gondolt a barátunk. -
#5349 gamestarban az újságárusoknál, van Unreal Tournament 3 verziós GS is mindkettő kötelező vétel :D -
Madmano #5348 2K?Hol?A CD-Galaxisban 4és fél-ért ajánlják.... -
AKLaciAK #5347 Hogy milyen a multi? Atttom jóóó. Főleg LIVE-on. Én egy hónap hamachi után álltam át LIVE-ra és marhára tetszik a dolog, nagy csatákat vívok és marha élvezetes a játék. -
AKLaciAK #5346 mi az hogy nincs benne multi, már hogy a fenébe ne lenne (versus=multi)
csak kell hozzá LIVE account -
#5345 király,amióta kijött így a 2k-ért rácuppantunk páran... -
Zozo21 #5344 Hellotok valaki tudna adni linket a multiról? Megvan eredetibe de nincs benne multi. Elöre is köszönön a segitséget! -
Madmano #5343 Szevasztok.Megvolt nem eredetiben.De már lement az ára rendesen.Érdekelne a véleményetek:milyen a multi? -
Viruz mark #5342 Ezaz győzött a türelem!elindult!!! -
Viruz mark #5341 Oks megprobálom
-
#5340 hagyd ott és várjál pár percet -
Viruz mark #5339 PLZ Fontos lenne vaaki segítsen! -
#5338 valaki elmondaná hogy pont versenynél mi az elfogás és azt hogy kell?
a másik dolog csak arany live-al tudok versus indításhoz mindent beállítani mondjuk hogy a space-re lehessen éledni stb?