Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
angol live lapon reggeljen ujra 😊 és kész^^.
Neoncsoves felveszlek ma.
Másik dolgo: Valaki nem tudja hogy live-ba hogy lehet privát cset ablakot nyitni?pl Tatyla téged akartalak invelni tegnap de, nem vgom hogy müxik,csak ojan send mesage van?, az szentem nem a legjobb^^,na sebaj.
a live ID-m: realeeh
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
valaki tudna 100%-s mentést a magyar verzióhoz?
elöre is thx
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Magyar Windowsra nyilván magyarul fog települni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És szerintem itt ezt a 'szar'mert valamit elbénáztam és nem magyar...dolgot hanyagoljuk,zárjuk le a témát,és inkább beszélgessünk másrol,azon ami már megtörtént felesleges 'vergõdni'.
nekem magyarul tette fel ti szartatok el valamit és ezen mit kell vergõdni?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
de lószart nem jelent.
a Multi iszonyat más....
a single-t tökmindegy hányszor, és mien fokozaton küldöd le.
a multi az akkor is meg fog lepni az elején. a játékstílus iszonyat eltérõ.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Viszont tényleg ajánlott elõbb a single-t ha nem is kijátszani de...
Amúgy a tárazás nem bonyolult a legfehérrebb részt kel eltalálni és akkor lesz tökéletes gondolom😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Megoldottam.
Ien sorrendben kell:
1.Feltelepít a játék. (meg hozzá dx9+physx stb.)
2.Map Pack feltelepít
3.Live for Windows feltelepít
4.CD-Project Patch feltelepít
5.Magyarositáshoz fájlok átirása
6.Indítás a Startup.exe-vel
Ezekután mennie kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DarkSector:
Azért van, akinek magyar alapból. Sajnos sokaknak van technikai zûr a játékkal, engem korábban ez tartott vissza a megvásárlásától. Nekem szerencsére nem volt semmi gondom vele.
A C:\...\Gears of War\WarGame\Localization....mappában van 2 mappa.
Az eredetileg a játék álltal beolvasott INT mappa és egy potya HUN mappa.
Na most a mappákban ugye a kiterjesztésük is megegyezik az adott mappa nevével.
Vagyis az INT mappában vannak az .int fájlok (ezek az angol fájlok), ezek az alapértelmezett fájlok.
És a HUN mappában a .hun fájlok (ezek a magyar fájlok), ezeket a faszomsetudja miért vannak így itt.....
No mindegy !!!
Egyszerûen.
az INT mappát irjátok át valami más nevüre. Majd a HUN mappát INT mappára, és a benne lévõ fájlok kiterjesztését meg .hun-ról .int-re.
És valami kibaszottkurva véletlen folytán ezután a magyar felirat lesz beolvasva alapértelmezettként...LOL
Jól kiadták ezt a magyar pc-s verziót....<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha jól bekocokulsz multiba akkor nem kell a single, egy idõ után úgyis kitapasztalod.
elbaszták, akkor irány nertõl lehúzom a magyarosítást.
Vicces.
Eredeti magyar feliratos, és magyarosítani kell.... LOL
Unreal 3 meg faxán megy.
Multi nagyon cool. max pc-n lehetnek gondok...de asszem ha ien szarul fogy menni a játék, akkor még egy hiba, és betonba öntöm a lemezt a tokkal együtt, miután uninstalláltam a játékot...
És mellesleg itt látszik, ahhogy ujra benéztem a single-be, hogy mekkora eltérés van ez és a GoW 2 között...😄
Fényév távolság ..... 😄
sajnos nem
A grafikával nincs bajom az tuti jó!
Valószinü szoknom kell(nem lesz egyszerû)
Én is probáltam multit, és nekem nagyon bjeön, voltak mappok amikre azt mondtam ,hogy ez már vmi^^.
Coop-ban is fain tolni.
MOst megyek is GOW-ozok 22:30ig max,valaki szeretne coop-ozni,irjon rám live-on(munszu).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Összegezném a játékot,hogy szerintem mi a helyzet:
Tehát ez egy nagyon jó játék(singlében).Viszont multiba nagyon gyenge szerintem.Kicsik a pályák,egyetlen egy fegyónak van értelme az a sörétes!Egy ilyen jó játékban ez szégyen!
Kérdésem...miért nem lehet lelõni az ellent a fürészes puskával 2db tár se elég...ez gáz!Ezt a multi készitõje nagyon elperecezte!Semmi értelme a fedezéknek....fut az ellen feléd te lövöd ...semmi...odaér söréttel telibevág...szevasz!Oké rá lehet fogni a játékosra hogy kezdõ!De azért nem lehetek annyira láma ,hogy nem tudom lelõni!Volt olyan a csávó legugolt lövöm,lövöm,felál és pafff már végem is ...mi ez?..gagyiság szerintem!
A másik ,egyszerüen nemtalálok szervereket elvétve egy-kettõ.Hol vannak a szerók.
Mégegy:van-e hozzá patch?..nem a cdprojektes hanem a játékhoz!Játék közben ,hogy tudok beirni,válaszolni.Valaki válaszoljon tegye helyre a dolgokat..mert megvettem és jó lenne játszani normálisan!Hali
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
1x felraktam de tegnap le kellett formatálni a rendszer partíciót és utánn nem akart már elindulni. most próbálom megint kiír valami telpítés érvényesítése szöveget majd a meghajtó listát
már a regeditbe is átállítóttam a program files helyét de nem jó sehogy
mi a gond?
és amugy magyar neked?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
De végülis megoldottam, csináltam parancsikont az editornak és a játéknak is. 😊
Látom te nem halottad hogy kell egy javítás mert a nélkül nem indul el! Hogy lásd milyen rendes vagyok belinkelem neked.<#buck>#buck>Ezt az egy javítást töltsd le hozzá!!Semmi más nem kell.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Valaki segítsen pls