Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL
persze

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

IMYke2.0.0.0
Még egyszer, utoljára leírom: amikor multiban egy ellenfélbe 22 tárat lõsz és nem fekszik: a játékos CSAL! Értsd: az angol 1.2-eshez "kiadott" trainer-t használ szerver oldalról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
na vki nem tudja?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

reggeljen ujjat, live regnél ugyse kell megadni cd kulcsot...
angol live lapon reggeljen ujra 😊 és kész^^.
Neoncsoves felveszlek ma.
Másik dolgo: Valaki nem tudja hogy live-ba hogy lehet privát cset ablakot nyitni?pl Tatyla téged akartalak invelni tegnap de, nem vgom hogy müxik,csak ojan send mesage van?, az szentem nem a legjobb^^,na sebaj.
vettem 1 GS-t, csak emiatt a game miatt. simán jól jártam. 😊
a live ID-m: realeeh

Bence94
nem kötõdik egy live profilhoz a kulcs!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tatyla
ugyan azzal a cd kulccsal,vagy hogy?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SL
TÉK

SL
regelhet újat.

Tatyla
egy kollégám elrontotta a live id-nél hogy hungaryra reggelt nem más egyébre ihat rá hideg vizet vagy kilehet javítani USA-ra például valahogy?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

balee4
ezt megtaláltam, de itt nincsenek checkpointok, átmásoltam a Vista-s mappát az XP-s My Games-be, de elölrõl kell kezdeni a kampányt😞( nem tud vki olyan mentést adni, amelyben elölrõl kezdhetem a 2. fejezetet?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Solid Snake
xp-documents and settings-user-dokumentumok-my games
nem tudjátok vajon miért nem tudom feltelepíteni ?
balee4
nem tudjátok, hol tárolja a game a mentéseket?, kerestem de nem találtam õket, sajnos Vista-n lefagy a játék a 2. fejezet elején, szal meg kéne néznem XP-n.

Solid Snake
Jó a multija és kész, a hangok a grafika,a hangulat az tuti 😊 Gyors, pörgõs, fedezékbebujkálós, onnan lövöldözõs, taktikussan összebeszélõs. Egy biztos hogy szokni kell, ne adja fel senki, egy kis gyakorlás után megjön a sikerélmény. Egy játék sem tökéletes ez sem de egyedi hangulata van. <#nezze><#worship>
hali!
valaki tudna 100%-s mentést a magyar verzióhoz?
elöre is thx

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

davidka003
Ha a Windows angol nyelvû akkor a játék is az lesz.
Magyar Windowsra nyilván magyarul fog települni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egyet értek,nekem is magyarul tette fel...
És szerintem itt ezt a 'szar'mert valamit elbénáztam és nem magyar...dolgot hanyagoljuk,zárjuk le a témát,és inkább beszélgessünk másrol,azon ami már megtörtént felesleges 'vergõdni'.
SL
miért vagy ilyen biztos hogy senkinek nem magyar?
nekem magyarul tette fel ti szartatok el valamit és ezen mit kell vergõdni?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

DarkSector
Nem arról volt szó, legelõször, hogy a single-ben kezdjen az aki multizni akar, hanem azt mondta az egyik srác, hogy kemény fokon 1x nyomja le az a játékot, aki fel akar készülni a multira.
de lószart nem jelent.
a Multi iszonyat más....
a single-t tökmindegy hányszor, és mien fokozaton küldöd le.
a multi az akkor is meg fog lepni az elején. a játékstílus iszonyat eltérõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Murder3
Nemem sem volt vele semmi bajom alapból magyar feliratos volt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Igazad van én eggyetértek veled jóval könnyeb a singlen belerázódni csak az nem helyes hogy mindenképp kellene hozzá.

Viszont tényleg ajánlott elõbb a single-t ha nem is kijátszani de...

Amúgy a tárazás nem bonyolult a legfehérrebb részt kel eltalálni és akkor lesz tökéletes gondolom😄

kifli
nekem is magyar
kifli
használ a játék physy-et?
Nem tudom honnan veszed hogy senkinél sem Magyar feliratos! Nálam is és az öcsémnél is magyar nyelvû a játék. Még a telepítésnél kérdezte hogy milyen nyelvet kívánok választani.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Oké most megint nyomtam egy kicsit, most már jobban megy mint eddig már 18 megvolt egy kör alatt!Csak az elöbb-lövöm és én halok meg már uncsi de majd<#violent><#violent><#violent><#violent>
DarkSector
mostmár nekem sem.
Megoldottam.

Ien sorrendben kell:

1.Feltelepít a játék. (meg hozzá dx9+physx stb.)
2.Map Pack feltelepít
3.Live for Windows feltelepít
4.CD-Project Patch feltelepít
5.Magyarositáshoz fájlok átirása
6.Indítás a Startup.exe-vel

Ezekután mennie kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jani21
Nem azt mondtam, hogy multi alatt ne lehetne belerázódni, de azért sok kellemetlen pillanattól megkíméli magát az, aki elõször a single-ben tapasztalja ki a dolgokat.

DarkSector:
Azért van, akinek magyar alapból. Sajnos sokaknak van technikai zûr a játékkal, engem korábban ez tartott vissza a megvásárlásától. Nekem szerencsére nem volt semmi gondom vele.

DarkSector
Akinek az a kurva eredeti magyar feliratos játék nem magyar feliratos a telepítés után...(vagyis mindenkinek!!!)[/szin]

A C:\...\Gears of War\WarGame\Localization....mappában van 2 mappa.
Az eredetileg a játék álltal beolvasott INT mappa és egy potya HUN mappa.
Na most a mappákban ugye a kiterjesztésük is megegyezik az adott mappa nevével.
Vagyis az INT mappában vannak az .int fájlok (ezek az angol fájlok), ezek az alapértelmezett fájlok.
És a HUN mappában a .hun fájlok (ezek a magyar fájlok), ezeket a faszomsetudja miért vannak így itt.....
No mindegy !!!

Egyszerûen.
az INT mappát irjátok át valami más nevüre. Majd a HUN mappát INT mappára, és a benne lévõ fájlok kiterjesztését meg .hun-ról .int-re.

És valami kibaszottkurva véletlen folytán ezután a magyar felirat lesz beolvasva alapértelmezettként...LOL

Jól kiadták ezt a magyar pc-s verziót....<#idiota><#idiota>

Murder3
Ez így nem igaz nem kell a single.
Ha jól bekocokulsz multiba akkor nem kell a single, egy idõ után úgyis kitapasztalod.

Jani21
Elsõre nekem is fura volt a multija, "sima" fps-ek után a fedezékrendszert (és az ebbõl adódó játékmenetet), meg a kameranézetet kell megszokni. Legelõször sikerült is olyan szerverre mennem, amin eléggé gyakorlott emberek voltak. Azt se tudtam mi a cél, csak úgy kaptam a fejeseket <#buck>. Volt olyan szerver, ahol a játék létrehozója kikötötte milyen fegyvereket, hogyan szabad használni. Na az sokkal jobb volt, csak néha azt se tudtam melyik fegyvert lehet használni (ezzel nem voltam egyedül), aztán kirúgtak a játékból <#vigyor2>. A multihoz minden egyes trükkre szükség van, amit az egyjátékos mód alatt megtanul az ember. A co-op az nagy élmény, sokkal könnyebb játszani úgy, hogy nem egy gép a társad. Kár, hogy csak ketten lehet játszani, miközben 4 fõs a csapat.

DarkSector
SAemmi baj nem fogok baszakodni ienekkel.
elbaszták, akkor irány nertõl lehúzom a magyarosítást.
Vicces.
Eredeti magyar feliratos, és magyarosítani kell.... LOL

Unreal 3 meg faxán megy.

Multi nagyon cool. max pc-n lehetnek gondok...de asszem ha ien szarul fogy menni a játék, akkor még egy hiba, és betonba öntöm a lemezt a tokkal együtt, miután uninstalláltam a játékot...

És mellesleg itt látszik, ahhogy ujra benéztem a single-be, hogy mekkora eltérés van ez és a GoW 2 között...😄
Fényév távolság ..... 😄

DarkSector
😄
sajnos nem

3x kijátszottam!A legnehezebben is 2x!A kettõ teljesen más(szingli-multi)
A grafikával nincs bajom az tuti jó!
Valószinü szoknom kell(nem lesz egyszerû)
Ö betüvel tudsz írni, és vannak dolgok, amit írtak is lejjeb,hogy ha kijátszod a játékot, akkor tudod meg, hogy tud többet sebezni a fegyvered, melyikel hova löjj, a hatásosab sebzésért,stb..
Én is probáltam multit, és nekem nagyon bjeön, voltak mappok amikre azt mondtam ,hogy ez már vmi^^.
Coop-ban is fain tolni.
MOst megyek is GOW-ozok 22:30ig max,valaki szeretne coop-ozni,irjon rám live-on(munszu).
davidka003
Én még a multiját nem próbáltam de Gamestaron is mindenki fikázza, hogy nagyon szar a multi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szevasztok!!!

Összegezném a játékot,hogy szerintem mi a helyzet:
Tehát ez egy nagyon jó játék(singlében).Viszont multiba nagyon gyenge szerintem.Kicsik a pályák,egyetlen egy fegyónak van értelme az a sörétes!Egy ilyen jó játékban ez szégyen!
Kérdésem...miért nem lehet lelõni az ellent a fürészes puskával 2db tár se elég...ez gáz!Ezt a multi készitõje nagyon elperecezte!Semmi értelme a fedezéknek....fut az ellen feléd te lövöd ...semmi...odaér söréttel telibevág...szevasz!Oké rá lehet fogni a játékosra hogy kezdõ!De azért nem lehetek annyira láma ,hogy nem tudom lelõni!Volt olyan a csávó legugolt lövöm,lövöm,felál és pafff már végem is ...mi ez?..gagyiság szerintem!
A másik ,egyszerüen nemtalálok szervereket elvétve egy-kettõ.Hol vannak a szerók.
Mégegy:van-e hozzá patch?..nem a cdprojektes hanem a játékhoz!Játék közben ,hogy tudok beirni,válaszolni.Valaki válaszoljon tegye helyre a dolgokat..mert megvettem és jó lenne játszani normálisan!Hali
jAsOn VoOrHeEs
Nálad sem lett magyar feliratos? Win 7-et használsz?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nem tudom felrakni a GS verziót
1x felraktam de tegnap le kellett formatálni a rendszer partíciót és utánn nem akart már elindulni. most próbálom megint kiír valami telpítés érvényesítése szöveget majd a meghajtó listát
már a regeditbe is átállítóttam a program files helyét de nem jó sehogy
mi a gond?
davidka003
Azt én még ki sem próbáltam amit vettem de amit a havernál néztünk az angol feliratos volt. Lehet, hogy valamit állítani kell rajta.

DarkSector
THX.
és amugy magyar neked?

Doom 4
felvettelek.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Na jovan már semmi megoldottam. Csak ugye automatikusan bejelentkezik azt persze hogy nem tud ha már be vagyok jelentkezve. <#banplz><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Doom 4
Hát ilyen nincs, tudok neten játszani de külön nem tudtam belépni LIVE profilomba hogy felvegyek akárkitis meg néztem az irja hogy hungary pedig direkt angol-t reggeltem.

DayWalker
Nekem még a "Microsoft Games" sincs ott, de a telepítésnél bejelöltem, hogy tegye fel az editor-t is.
De végülis megoldottam, csináltam parancsikont az editornak és a játéknak is. 😊

Szevasztok!
Látom te nem halottad hogy kell egy javítás mert a nélkül nem indul el! Hogy lásd milyen rendes vagyok belinkelem neked.<#buck>Ezt az egy javítást töltsd le hozzá!!Semmi más nem kell.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

djjeges
Már 3x telepítettem újra de akkoris ezt írja

djjeges
sziasztok!Amikor elindítom a játékot, akkor azt írja,h "módosított programértékkel nem futtathatod a játékot!Telepítsd újra a játékot!"
Valaki segítsen pls

Tatyla
azt néztem elõször,nincs benne...

SL
Games for Windows - Live: SentineL H
benne van az aláírásomban

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;