6257
-
#5417 lehet valakinek nem jön be.
de nem probléma...mindenkinek más az izlése...
monnyuk azért őszintén multiba énis inkább cod4-be megyek többet...:D -
AKLaciAK #5416 Nem tudom mi bajotok a multival sztem marha jó. -
Indigo #5415 Nagyon jó dolog multiban játszani, de csak akkor, ha vannak olyan ismerősök (akár csak netes ismerősök), akik normálisak és megbízhatóak. Na akkor nagyon jó móka tud lenni a multis játék. Ellenkező esetben, ha felmegyek egy public szerverre totál idegen emberekkel játszani, csak kevés esetben tudok valóban jól szórakozni, mert mindenhol hemzsegnek az agyhalott kretén állatok, akik elrontják az ember szórakozását (akár szándékosan, akár csak azért mert balfaszok). Éppen ezért vallom én is újabban, hogy túl van értékelve a multi. Sokkal jobban el lehet mélyülni egy jó kis single player játékban, ahol nincsenek csíterek, teamkiller-ek, fairplay-t nem ismerő, tetű emberek, van viszont játékélmény és nagybetűs HANGULAT... Arról nem is beszélve, hogy az általam legnagyobbra tartott játékokat el sem tudnám képzelni multiban...
A GoW-ra viszont kíváncsi lennék multiban, leginkább co-op módban, csak sajna kevés hely van a vinyómon, meg lusta is vagyok most feltelepíteni :) -
#5414 emulátorok soha nem muzsikálnak fényesen :) -
#5413 Iszonyat helyszínek vannak!!!
De ha választani kellene, akkor azt mondanám, hogy ami a világon a legszebb ingame jelenet amit eddig láttam, az a barlangszerüségben....ahol az a sok színes főleg kék világító növény van vagy mi...
háát az valami eszméletlen látvány!!!
És megjegyezném hogy ha ezt a részét nézzük, akkor brutális dolog arra gondolni, hogy ezzel párhuzamossan a GoW1-ben egy sima csupasz lávás barlangot kaptunk csak...Itt meg nemhogy a háttér brutális, de még élőlények is vannak...LOL
Ezt a videót találtam, ahol aránylag jo minőségben láthatóak a mappok!!! -
#5412 Csak ahhoz gondolom ilyen kell. :/ -
#5411 :O -
#5410 második része 5x jobb ettől.
Bakker aszittem beszarok...
csak ha néhány ujdonságoktól eltekintek (közelharc, fegyverek, karakterek, fizika) ami azért nem semmi, csak megemlítenék 2 dolgot.
Vagyis 2 dolog van amit kiemelnék a 2. részben.
1., a pályák!!!!
döbbenetes, hogy ennyire durva és változatos helyszíneket tudtak elkészíteni, és futtatni a kis dobozon.
2., a "járművek" nem a holdjárókra gondolok, hanem valami eszméletlen amikor a végén olyan "járműveket" lovagolhatunk meg, amiket az első részben már ismerhettünk és még csak eszembe sem jutottak volna, hogy ezt képessek lesznek megoldani...
De sikerült....és minden tekintetben lenyomja az első részt.
Jó lenne egy emulátor pc-re, mert ezt mindenkinek ki kellene próbálni....!!!! -
#5409 Sokan istenítik az első részt de a második részhez képest elég gagyi. :D
Már az első sem volt rossz de a 2. rész sokkal sokkal jobb és nagyon durva helyszínek vannak benne. pl van egy olyan mikor lenyel minket egy kukac ami eszi a városokat és abban kell mászkálni és a szívét kivágni.
Sajnálhatjuk, hogy nem jön PC-re. -
#5408 Ez valami isten játék! Mielőtt el nem csesződött volna a mentésem, kijátszottam előtte kettőször, az első kettő fokozaton. Az Insane szintet pedig csak el tudtam kezdeni, mert ugye aközben csesződött el a mentésem. Szóval ahhoz, hogy újra unlock-olhassam, ki kellett játszanom előtte megint valamelyik szinten. A legkönnyebb szinten játszottam ki újra, hogy minél előbb kezdhessem újra Insane szinten. :P
El is kezdtem hétvégén. Fagyogatott ugyan, de játék közbe folyamatosan Alt+Tab-oztam, hogy backup-oljam a mentéseket. De úgy tűnt, hogy nálam csak az első kettő Act-ok fagyogatósak, azután már normális volt minden.
Kicsit féltem, mert első végigjátszásnál még legkönnyebb szinten is vért izzadtam, de odafigyeléssel, gyakorlással könnyen kitapasztalható az egész játék és csodálkozásomra Insane szinten már, okosabban megválogatva a fegyvereket, sok helyen immár elsőnek végigjutottam. Pl hatalmas előny a Boomerek ellen az íj fegyver, ugyanis egy fejestől szétrobbannak, míg pl mesterlövészből is jó sok fejest bírnak.
Am valami hihetetlen hangulata van ilyen nehézségi szinten a játéknak, sokszor szó szerint féltem kinézni a fedezékből (ez attól is lehet, mert elég sokáig tölt, ha véletlenül meghalunk), főleg ha olyan helyzet van, hogy izzik a hangulat szó szerint: pl egyszerre van jelen 2 Boomer, pár mesterlövész, meg melléjük jónéhány gépfegyveres, söréteses (főleg, hogy Boomerek esetében elég kockázatos egyhelyben maradni, még fedezék mögött is). Sokszor csak vaktában lövöldözök.
Nem tudom létezik-e más legalább ennyire pörgős tps, mert az biztos, hogy ez nem semmi.
Most vagyok a vonaton, de nem tudom, hogy a főellenséget hogyan fogom legyőzni Insane-n, mikor még legkönnyebb szinten is temérdeknyi fejlövés kell neki. Még azt sem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e rá tartalékolni íjfegyvert, mert ahhoz ugye onnantól lőszert már nem tudunk felvenni, meg nem tudom, hogy lepattan-e vajon a testéről az íj.
A "hangulat fokozó" párbeszédek is nagyon kemények. Olyan dumákat le tudnak vágni, hogy harc közbe néha azért hibázok, mert röhögök. :D
Pl kérdi Dom: "Hallottad?", erre mi: "Ez csak a szél", majd Dom: "Ja, persze. Mikor mondta neked a szél utoljára, hogy: "Ellenségek"?". :D
Aztán közbe próbálkoztam multiba is, ha már ilyen keménynek érzem magam, hogy Insane-n darálok, de inkább engem daráltak. Totál más a multi. Úgy tapasztaltam, hogy, (legalábbis azok akikkel eddig játszottam) nem szabad olyan szinten használni a fedezékrendszert, mint single-ben, mert egyszerűen odasétálnak sörétessel és fedezék mögött ilyenkor tehetetlenül menthetetlenül leszednek.
#5398: Az nem baj, ha a sok idióta csak nyomul előre, legalább valamennyire sikerélmény így, hogy le tudjuk őket szedni.
Persze csak ha nem a mi csapatunkba csinálják -
#5407 mi nem jött be a single vagy a multi...? -
Neoncsoves #5406 na, akkor mégse adom el a GoWomat! hátha több játékos lesz -
#5405 Elfogyott de amiket nem adtak el az országban azok visszakerülnek a hónap végén a Gamestarhoz és akkor újra lesz GOW-os Gamestar. -
Neoncsoves #5404 Elfogyott a GoWos gamestar úgy tudom... ha nem, akkor bocsánat^^ -
#5403 bárki megrendelheti még újsággal együtt 2600,személyes átvétellel meg 2k... -
Neoncsoves #5402 Hát, nem jött be a GoW. El is adom... min. ár 2500Ft -
Madmano #5401 Köszönöm a válaszokat. -
#5400 A taktikára kiélezett játékoknál is simán előfordulnak baklövések, tudom. De a balfaszkodások is dettó.
Ezért tartom értelmesnek azt az embert, aki nem csak egy multiplayer opció miatt rohan a boltba, hogy a CoD, MoHAA, HL/2-CS típusú játékot vegyen... hanem otthon, a maga módján, türelmesen, minden élménycseppet megízlelve szeretné az adott játékot végigjátszani.
Sajna, manapság már mindent a Muliplayer meglétével mérnek a játékos geek-ek.
Elég megnézni attól a naptól ennek a fórumnak a hozzászólásait, amikor megjelent a GS-GoW.
-
#5399 A "barom" szót használják a filmcímben a magyarországi terjesztők, de azért annyira nem akartam kétértelmű lenni.
Tudom, így is meg fogsz sértődni...
-
#5398 "Ne légy hülye" (filmcím)
Simán megér 4500 Ft-ot. Az ember NEM csak multi miatt vesz játékot.
A multiplayer túl van értékelve.
Az ember alapvetően társas lény. Elliot Aronson óta mindenki tudja.
De! A társágban történő szórakozást - bocs a vulgaritásért, akik ismernek, tudják, nem szoktam - sok balfasz gyökér idióta el is tudja szúrni.
Már pedig, a Muliplayer játékok 99%-a az idiótázásokról szól.
Cheat-használóktól kezdve, a Team Killereken át, a küldetéssel nem foglalkozó idiótákon át, akik, azt hiszik, a "mindent tégy meg a zászló megszerzéséért" azt jelenti, hogy NO TACTICS, NO DEFENSE és rombol előre a mapon...
-
#5397 azért 4500ftot nem igazán ér a multiplayere, ezért már kapsz egy új valve játékot, vagy cod cdkulcsot, amik enyhén emelkedettebb szintűek, és nem csak 3 server van belőlük esténként :) -
#5396 Kb 10 perc csinálni egy account-ot és utána simán megy a multi.
Sok a balfasz a Gamestar fórumán nem kell foglalkozni velük. Nyugodtan vedd meg és ha gond van segítünk. -
#5395 Ne higgy a hazug szóknak!
Kis hamissággal (értsd: angol, hamis névvel - Gamestar.hu-n írják is hogyan kell) simán készíthetsz magadnak Live Accountot!
A játék Single Player része is tökéletes, és nem kis kihívást jelenthet, amennyiben még nem játszottad ki Insane fokozaton. :)
A Beginner-t felejtsük...
-
Madmano #5394 Sziasztok.Szóval a nagy helyzet az,hogy későn ébredtem:a Gamestar-os újságot illetően.Azon gondolkodom,megrendelem a CD-Galaxis-tól 4500-ért.De picit bizonytalan vagyok.Pont a Gamestar oldalán írták a hozzászólásokban,hogy nem akar menni a multi.Hogy nehéz account-ot csinálni a LIVE-ra,ami működik is normálisan.És ugye én is főleg amiatt venném meg.Emiatt nem tudom,mi legyen. -
#5393 Köszi szépen!
Még nem próbáltam arany játékba csatlakozni, ugyanis én egy fillért se fizetek a LIVE-ért. Nincs boxom, PC-n LIVE-ozok. -
#5392 Szerverek esetén normális, hogy nincs egy se. Hiszen itt nincsen dedikált szerver, ami éjjel nappal fut, akkor van játék, ha valaki játszik és indít egyet. A listás játék én szerintem azt jelenti, hogy azok nemcsak "játékból" mennek, hanem ott az elért eredmény beleszámít valami ranglistába. Legalábbis én így gondolom, lehet hogy tévedek. Azt, hogy csak az általad meghívottak játszhassanak a szerveren privát játékot kell indítani. Az arany rész a Gold előfizetőkre vonatkozik, akik előfizetnek a Games For Windows Live-on. Gondolom ezzel a kapcsolóval azt lehetne elérni, hogy csak ilyen előfizetők csatlakozhassanak. -
elaca #5391 ha érdekelnek az alapok az editorba vegyél fel msn-re [email protected] -
#5390 Normális, hogy gyakran semmi találat sem jelenik meg szerver kereséskor? Így nehezen fognak gyűlni a multis achievementek.
A másik meg, hogy coop módban van olyan opció, hogy LIVE meg, hogy LIVE listás játék. Csak az a különbség, hogy előbbi esetben csak barátaiddal játszhatsz a másikban meg bárkivel?
Meg ezeken belül az Arany rész mit jelent? Mert ennél van vagy Igen, vagy Nem lehetőség.
Meg bocsi, hogy tegnap nem értem rá coopozni. :/ -
belick #5389 Sziasztok. Akinek van kedve versust tolni vegyen fel Belick1980 -
#5388 Valaki nemtudna megtanítani az editor használatara aki ért hozzá és van olyan kedves? Nagyon jó lenne! Nemkellene sok mindent csak az alapokat. Nagyon megköszönném ha valaki megtenné :D. -
#5387 Ö betű és aztán "say láma vagy" -
mamb4 #5386 H4li!
Csak azt szeretném kérdezni, tudja valaki, h kell online gambe beszélni a szervereken? (melyik gomb v. hogyan?)
Előre is köszi!
-
#5385 Bárhonnan futtatható a patch. Igazából nálad azért lehet csak a játék könyvtárából, mert - ahogy a hibaüzenet is mondja - a registry-ben nem találja a játékot, így nem tudja hova telepítetted. Egy újratelepítés megoldhatja a gondot, de ha a te módszered is bevált, akkor felesleges. -
#5384 Oké ez a hibaüzenet lényegtelen volt és onnan kellett futtatni a patchet ahol a játék exe-je van. Bocsánat a tripla postért. -
#5383 Missin or Invalid Registry/INI entry -
#5382 Attól még fel kéne mennie a patchnek ha a játék nem a C hanem a D meghajtón van? -
#5381 Például a kiadó honlapjáról. Direkt megint legelőre tették a hírek között: kiadó honlapja -
#5380 Honnan szedhetem le azt a patch izét amitől elindul a GoW??? -
#5379 Ha jól tudom ez a PhysX-hez tartozó dll. Innen letöltheted: PhysX -
#5378 Sziasztok tudja valaki miért írja ki nekem, hogy a nvcuda.dll nem található. Ez fontos dolog vagy hadjam?