6257
-
elaca #5457 Tök mindegy hogy jön e pc-re a GOW2 aki akar játszani vegyen 360-at én is emiatt az egy játék miatt vettem boxot (bár ezenkívül lett még 70 db game)bár a lehetősége nem mindenkinek engedi meg a box vételét. -
#5456 Hogy elejet vegyuk a tovabbi talalgatasoknak: a Microsoft HIVATALOSAN cafolta a jatek PC portjat egy sajtokozlemenyben tegnap. Nem lesz tehat PC valtozat!
Update: Microsoft got back to us with the expected response. "Gears of War" is a great franchise first and foremost for Xbox 360, and therefore we're focusing on that platform for "Gears of War 2." We have decided to not create a PC version of "Gears of War 2."
kotaku -
#5455 azért mert kiadnak egy dlc-t ingyenessen meg cd-kulcs, bla-bla-bla, attól még ne bízd el magad.
Istenem meg mien ingyen beregelhető UT3-as cd-key bameg????
Hogy jön ez ide????Ne fárassz le légyszíves korán reggel...
Ez gears of war nem pedig UT3....és a kulcsot azután irhatod be, hogy megvettted a játékot, vagyis ez minden játék esetén így van...ezzel ők nem mégegy pééldányt szolgáűltatnak a rendelkezésedre, hanem csak doboz nélkül viheted a játékot ide-oda....ennyi.
warezolós köcsög, abba meg te is ugyanúgy beletartozol.
-
#5454 "sok warezoló köcsög miatt akiknek nincs 2 játék a polcán köszönhetjük hogy nincs PCre" - EZ ÍGY VAN.
TÉK :] -
#5453 igen ez a kiadott nyilatkozat, de ha szarnának a pcsekre nem érték volna el a valvel hogy ingyen beregelhető legyen a steamre a bolti UT3as cd kulcs és nem adták volna ki teljesen ingyenesen a Titan pakkot, szal erős túlzás hogy szarnának a pcre, a sok warezoló köcsög miatt akiknek nincs 2 játék a polcán köszönhetjük hogy nincs PCre, mert mint tudjuk nincs ingyen vacsora, de ezért nehogy már az Epic legyen a hibás.. -
#5452 jo
star wars force unleashed, prg4, forza 2, To Human, Fracture, ....monnyam még? -
#5451 ezek playstation nem xbox játékok... -
#5450 Nem tévedsz.
ők mondták az első rész után, hogy annyian warezolták pc-re, hogy nem éri meg nekik leportolni...ennyi... -
#5449 gt is üzleti kérdés , black is üzleti kérdés, killzone is üzleti kérdés, metal gear solid is üzleti kérdés...mégsincs máigsem pc változat... -
#5448 Pontosabban mondva itt javították át. -
#5447 Már átjavították. Szemetek. -
#5446 eddig minden játékuk kijött pcre kivéve a gow2t szal nem mondanám hogy szopatják a pcseket, és szerintem a gow esetében sem ők nem akarják hogy kijöjjön hanem a microsoft fizetett nekik rendesen hogy xbox exklusive legyen -
#5445 Ja azok mert én csak így hívom őket amiért szopatják a pc-seket!
Ha ők minket tolvajoknak neveznek meg húzzák a szájukat a pc-s kiadás miatt gondoltam csak szimplán legyökerezem őket. -
#5444 de pedig ez üzleti kérdés,előbb utóbb lesz... -
#5443 Esetleg valaki? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1115973955&no=5436]#5436[/URL] -
#5442 gyökerek? -
#5441 nem hinném. -
#5440 Fogyoban a gyökerek pénze??? Avagy lehetsége a Gow 2 pc-re! -
#5439 Bocsi, topikot tévesztettem.
Am nem tudom, nem használtam még. -
#5438 igen -
#5437 Szóval ez Az editor? -
#5436 Hello
Lenne egy kérdésem az editorral kapcsolatban aki tudja rá a választ az mondja el mert má nemtalálok megoldást. Az lenne hogy megfogok egy tárgyat akármi is az és megjelennek ugye a mozgatási ányányok és mozgatnám de csak a nyilakat húzom el a tárgy az ottmarad a hején. Valaki help. -
AKLaciAK #5435 ezt a registryben találod: Start->Futtatás->beírod hogy "regedit" és ott megkeresed ez az elérési útvonalat és átírod az átírni valót -
bboy nono #5434 ok ez is nagy segitseg de mit jelent ez:HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion -
AKLaciAK #5433 F.A.Q. ott van benne, mi lenne ha 1x elolvasnád, és után kérdeznél -
bboy nono #5432 nah valaki segitene?????
-
ricsa008 #5431 de én még mindig azt mondanám a rendező bácsiknak hogy ha olyan izomagyakra van szükség mint jelenesetben akkor
pl Fenix -
ricsa008 #5430 jah de én most az itt felsorolt emberkékből néztem
DJ: ahhoz azért eléggé elkellene maszkírozni -
#5429 Bruce Willis jó lenne Marcus Fenix-nek. -
bboy nono #5428 ja es Razor1911
-
#5427 Dominic Purcell-re rettentően nem illene a szerep. Kis töpszli emberke.
Akkor már inkább The Rock!
-
bboy nono #5426 segitsetek man kerlek szepen!!!! az a problemam h telepiteskor hiaba valasztom ki hogy a D-be masolja mert ott van hejem o akkor is a C-be teszi!!!!! ha valaki tudja a problemara a megoldast az segitsen.....mar masodjara jarok igy ezzel a jatekkal. Elore is kosz
-
AKLaciAK #5425 igen a második részben van benne -
AKLaciAK #5424 GOW film szereplő jelöltjeim:
Marcus Fenix - Dominic Purcell (sztem nagy siker lenne ha a Szökés után itt ebben a filmben is szerepelne)
Dominic Santiago - Antonio Banderas (Desperado-ban nagyon jó volt sztem)
Augustus Cole - Lester Speigt (ez sztem teljesen 1értelmű)
Damon Baird - Dennis Quaid
Lt Kim - Ken Watanabe
Sgt Hoffman - R. Lee Ermey
Anya - Scarlett Johansson v. Jessica Biel
Maria - Roselyn Sánchez
Sztem elég ütős kis csapat lenne a filmben ez az összeállítás. Már várom a filmet nagyon, remélem tényleg elkészül és nem lesz olyan csapnivaló mint más játékok mozis adaptációja. -
#5423 Maria Santiago a második részben szerepel? Csak mert az első részből nem ismerős. -
HBK #5422 sziasztok szeretne valaki co-op multizni? -
ricsa008 #5421 ha szavazni lehetne:
Marcus Fenix - Dominic Purcell
Dominic Santiago - John Leguizamo
Augustus Cole - Lester Speight v. Terry Crews
Damon Baird - Neal McDonough (ez nehéz volt de sztem as másik 2 már koros ehhez)
Mihn Young Kim - Yun-Fat Chow (nem tom Hiro hogy kerül ide :D)
Victor Hoffman - R. Lee Ermey
Anya Stroud - Selma Blair
Maria Santiago - Paz Vega
bár én szivem szerint a WWE témakörbe gondolkodnák 1-2 szereplő ügyében :D
-
#5420 GoW szereplő jelöltek a filmhez -
#5419 ez nem így müködik.
gondold végig mi volt metal gear-el, final fantasy-val....stb.
a warez van xbox-on is rendessen.
de pl én megvettem eredetiben, ahhogy az összes nagy játékot.
DE pc-re őszintén énsem venném meg. -
#5418 inkább portolják végre át PC-re, már rég bejött az ára a konzolos eladásokból, sztem annyit meg biztos eladnak belőle, mint az első részből.