Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nah csinálok neked 1-et lásd mennyire rendes vaok...😄
megasztán kb fél percig tartott...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SL
Live Messenger

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

DarkSector
mi az a msn?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Felvennél MSN-re ?
Mert nem sikerült.
DarkSector
jah arra gondoltam hogy valami cimmel töltse ki, mivel magyart ugysem fogad el, ezért nem irtam külön oda...

davidka003
Ezzel csak annyit ér el, hogy lesz egy nem mûködõ accountja.
Külföldi címet kell megadni. pl itt generálhat egy fake címet:
link
Itt meg a segítség: link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
zöld ablakban ird be a "Sing Up"-hoz a hotmail-es címedet.
A többi már csak összevissza kitöltheted. És ennyi.
Xbox.com

Sziasztok!

Tudnátok segiteni a windows-live-ben nem tudok regizni pls vegyetek fel aki tud segíteni! MSN:[email protected]
Elõre is köszönöm!
IMYke2.0.0.0
Az árnyékban VAN még egy palack.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet, hogy már kérdezték, de szerintem nem fogok visszaolvasni 5200 hozzászólást: van az a pálya, ahol megyek a kuksáautóért, kimegyek a házból, tolhatom a lerobbant kocsit a beépített géppuskás felé, közben a sötét részben jönnek azok a repülõ szarok. Kilövök mindenkit, elmegyek balra, felrobbantom a szemetes konti mögötti gázpalackot, van lent egy ajtó a sötétben, de nem tudok vele micsinálni. Hogy tudok onnan továbbjutni-e?
Kösze.
The Protector
Sziasztok.Esetleg vki tudna adni vagy linkelni mentést ahol meg van nyitva a legnehezebb nehézségi szint?Asszem magyarul õrületes a neve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Kicsit zavaró a játék menete technológiai szempontból. Mert én arra megyek, hogy a dögcédulákat, lehetõleg mindet felszedjem, így a pálya minden szegletét, ha van mód, igyekszek megvizsgálni...legalábbis szeretném sok esetben, mert sokszor van olyan, hogy egy nagyon nagy nyílt terepre érve nekem esnek egybõl a Sáskák. Méghozzá olyan túlerõben, hogy képtelen vagyok dögcédula keresgetéssel foglalkozni, harcolnom kell. Aztán, ha a legutolsót is kinyírtam, videó jön (ilyenkor már elõre szoktam anyázni), ugyanis szinte biztos, hogy a videók után egy új helyszínen vagyok, mögöttem egy zárt ajtóval. Annyira jó játék lenne pedig :S

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tatyla
jaja nekem sincs semmi gond vele...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fery02
Ha van bedugva valami kontroller, dugd ki!

hali! az lenne a problem, hogy amikor szeretnék játszani, akkor egyszerûen nem tudok, mert folyamatosan körbeforog a karakter, így pedig játszhatatlan a játék. Az lenne a kérdésem h mitõl lehet ez?

Jim Morrison
Régen játszottam a GoW al, most újra játszanék ha jó lenne 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SL
tavaly óta ilyen 😄

Jim Morrison
legalábbis régebben olyan volt, hogy középen van a szürke téglalap, most meg teljesen más. Lehet hogy régebb óta.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Be akarok jelentkezni, de kiírja hogy ez a régió nem támogatja a LIVE ot. Pedig az xbox.com ra kamu amcsi címet írtam be :S

fery02
Új LIVE van? Még ma nem néztem.

Jim Morrison
Most nekem se. Mindenesetre jól néz ki az új live 😄 csak még valami baj van...

SL
ez minek? nekem is Win7-em van és nem fagy le.

Jim Morrison

Jim Morrison
Megint feltelepítettem a GoWot, majd mikor a profilnál rámegyek a Use Profilra vagy mire, és egy idõ után mindig lefagy. Még bejelentkezni se tudok. Csak a CD Projectes Patchet raktam fel. <#help>

SL
regisztrálnod kell egy Live accountot [ itt ]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Ajánlom figyelmedbe ezt a honlapot->http://gamestar.hu/gears-of-war-infok-patchek-hasznos-linkek.html
Itt van egy video is.. hogy regisztrálj Live acountot...
Amugy meg azér írja ki azt neked, hogy nem vagy be jelentkezve,mer offline acountal lépsz be.
Másik dolog itt regisztrálj,az ANGOL honlapon... -->http://www.xbox.com/en-US/default.htm?lc=1033&culture=en-US
A video segítségével minden menni fog...
Sziasztok megvettem a gamestar ujságot amiben adták a gears of wart és bejelentkeztem meg minden de..amint bemegyek egy koop-ba és Live-játékot választok azt írja hogy nem vagyok bejelentkezve a live rendszerébe.
hameg helyi hálozatra megyek akko nem taléál 1 szervert se!!
Regizni kell vagy mi???Ha igen akkorhol???Elõre is kösz a segítséget!!<#email><#falbav><#banplz><#conf><#nezze><#felkialtas><#shakehead><#help><#banplz>
Lassan nem ártana ezt is betenni a FAQ-ba 😊
A megoldás erre - mint azt hsz-ek egész sorában benne foglaltatik - a CD PROJEKT féle GoW patch, feltéve hogy magyar verziód van.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

kifli
sry *trainer 😊
köszi most már jó ^^ <#puszi>
Meg, azér kérdeztem probálta-e az ujra telepítést XD,mer azt írta a hiba üzibe.
Amugy nem találkoztam még ezzel az üzenettel,de jaja ahogy te montad,tegye fel a patch-t, ha nem tetted volna fel(Kovu) ->http://letoltes.gamestar.hu/letoltes/7803/gears_of_war_tu3_cd_projekt_patch_/freeware/windows/?lista=tema&order=3
Öm ezt a cd project adta ki,lehet eztse árt fel tenned,ha nem teted volna fel😊.
SL
megnézted egyáltalán a képet amit belinkelt?

Játék újra telepítést próbáltál?
És a játék dvd-jén levõ DX-et tedd fel!😊
SL
tedd fel az 1.3-as patchet

szijjasztok
valaki tudna segiteni? O.o
hiába teszek fel másik directx et drivert vagy teszem ura a játékot akkor is ezt kapom.
http://kepfeltolto.hu/i/?246686
elörre is köszi ^^
(sry hogy igy linkeltem ^^')
kifli
háhá lebuktál szal te trailereket keresel? <#crazya>
ezeket már tudtam

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

Subakka
jaja már megvan de azért kösz

&#3232;_&#3232;

IMYke2.0.0.0
Az nem trükk. Benne van a játékban, sõt fel is hívja a figyelmedet rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja ez az erõseb sebzés célja, amugy meg ha a lábát lövöd az ellenfélnek térde fog rogyni^^.
Másik dolog,én csiterekkel nem találkoztam még😊
Van egy trükk,amit ha megcsinálsz,többet sebez a fegyvered😊
ö betü, -> say jajde szép ez a nap
😊 a say-t be kell írni a mondatok elõtt😊
IMYke2.0.0.0
Szûrni nem nagyon lehet - a PunkBuster-t is simán át lehet verni az EA-s játékok alatt pl. és állítólag...
A legjobb megoldás, ha megbízható játékostárs által indított meccsre csatlakozol.

IMYke2.0.0.0
A Trainer-ek közül - és hál' istennek - csak 1 (!) mûködött az v1.2-es verzióig.
Az 1.3-assal pedig még egyik sem. Olvastam egy béta trainer-rõl, de linket nem találtam rá.

tévedés ne essék, még véletlenül sem használok és nem is szeretnék, csak az elõbb talákoztam egy olyannal, hogy telibeszedtem egy gyereket, de úgy igazán fél méterrõl és nem morelt meg. tuti, hogy letaláltam, mert célkereszttel lõttem. és olvastam neten, hogy van olyan trainer, amivel meglehet növelni az életet, vagy nem sebeznek annyira, vagy vmi ilyesmi, és csak azért kérdeztem
a tegnapi meccseken nem volt ilyen, azért csodálkoztam.
ti találkoztatok már ilyennel? nem lehet vhogy szûrni az ilyen játékosokat?

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

IMYke2.0.0.0
Angol területi beállításod van - szerintem.
Vezérlõpult - Területi és nyelvi beállítások...

Subakka
jaaaah értem köszi 😊

&#3232;_&#3232;

Tatyla
elé kell mindig írni hogy say...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szerintetek miert lehet az, hogy a magyar verzioban az ekezetes betuk helyett valami furcsa jeleket latok? hosszu õ, ú-t egyaltalan nem jeleniti meg..

Tatyla
miért használnánk? ja hát ha béna vagy persze használj nehogy sokkot kapj mert nem bírsz átvinni egy szakaszt...