6257
-
AKLaciAK #5497 remek, akk talán 1szer összefutunk LIVE-on -
#5496 Hát...összebaszkodtam mindent.Nem kérdezett semmi postal codot meg stb....Regeltem.Nem hittem h sikerül de megy és multiztam is 1et.Nem volt rossz.egész jól, ment. -
AKLaciAK #5495 hát nagy valószínűséggel biztos eltoltál vmit, #5480 komment videója alapján csináltad a reget? -
AKLaciAK #5494 nem tetted fel a patch-et azért írja ki neked ezt a hibaüzenetet -
#5493 Feltettem a játékot és azt írta h módosított programkóddal nem futtathatom a játékot.Ez most mi a faszommm???????? -
#5492 Hy.REgisztráltam erre a fosra de vmit tuti h elbasztam.Semmit sem kérdezett.Csak a születési időmet meg kér egy e-mail címet.Nem kellett mást beőötyögni úgyhogy tuti elbasztam.Vki segítsen.
Reg után ide jukadtam ki. -
Bence12233 #5491 kösz mindenkinek -
#5490 Ez esetben bocs.Nem tudtam.Az szívás neki az biztos. -
#5489 nem tudja törölni manuálisan se ugyanis beépült a systembe regedit sem segít ezért kell full win reinstall ha játszani akar... -
#5488 Tatyla az írta h töröld az egész oprendszert.Format c:(jól hangzik de a nagy résza az embereknek aki ezzel fittizik azt sem tudja hova kell beírni)=formázza a winchestered.De ha neked az a bajod h nem akarja letörölni a gépedről a játékot akkor töröld manuálisan. -
Bence12233 #5487 magyarul?? -
#5486 format c más megoldás nincs... -
Bence12233 #5485 légyszi valaki mondja el mit kel csinálni -
#5484 Én direkt a mai napra tartogattam a fontosabb topikjaimat, tudván, hogy majd ma lesz időm nyugodtan átnézni a több száznyi hozzászólást.
Tudni kell alkalmazkodni. :P -
Bence12233 #5483 hello mindenkinek azt szeretném kérdezni hogy mi vayn hogyha nem akarja eltávolitani mert azt irja ki hogy hiányzik a FirewallInstallHelper.dll
-
#5482 Buzi kurva annyát a microfosnak h kibasz velem -
Csokis #5481 Ma sehogy nem fogsz multizni, mivel a mai nap karbantartás van a Live-on. Majd holnap. -
#5480 link -
#5479 Úgy látom, hogy a szervercsere miatt most leállt a Gamestar Online, így hiába adnám a linket. Kitalált adatokat itt generálhatsz, amelyek szükségesek a regisztrációhoz. Ezen az oldalon található linkről (Join Now) juthatsz el a regisztrációig, azért ezt a linket adom meg, mert a tényleges regisztrációt bonyolító szerver is halott most (legalábbis nálam). Aztán ezen az oldalon regisztrálhatsz, fontos, hogy vagy az angol (United Kingdom) vagy az amerikai oldalt válaszd ki a fejlécen az international szóra kattintva. -
#5478 Hy.Ma megvettem a GOw-ot a gamestarosat.Szeretnék multizni de nem tudom h kell accountot csinálni ami müxik is.Tudom h van egy gamestaros link h hogyan kéne beállítani de nem találom.Vki linkelné vagy leírná nekem? -
#5477 Off
Már kilenc
On -
AKLaciAK #5476 grat a 8 off hozzászóláshoz -
#5475 Párszor még drágább a steam-en egy játék mint a boltban. Pár hete volt valami akció, hogy a Far Cry 1 le volt árazva 3 ezer Ft-ra.
Én meg a boltban megvettem egy ezresért. -
#5474 OFF:
Szerintem a Steam-ről csak akkor érdemes játékot vásárolni, ha jóval olcsóbb, mint a dobozos változata, valamint, ha a dobozos változat nem sok extrát nyújt. Pl. A Valve játékok dobozai: csak egy darab papír van benne a kóddal, valamint szimpla egylemezes DVD tokban van az egész még akkor is, hogyha 2 lemezes. A második lemez csak egy papírtokban van. Komolyan mint valami EVM kiadás.
ON. -
#5473 -
#5472 szerintem pont hogy bonyolultabb, amit írsz. -
#5471 amugy meg izlések és pofonok kinek melyik megoldás tetszik jobban a lényeg hogy vásároljon mindenki a pénztárcájához képest lehető legtöbb játékot, és ne legyen rá büszke hogy letölti, mert azt vettem észre hogy már azt nézik hülyének aki fizet a játékokért, pedig anélkül a warezoloknak se lenne mit letölteni :)
meg ha valakinek 4 magos procija van meg 100ezres videokarija ne mondja nekem hogy havonta nem tud rászánni pár ezer forintot játékra is -
#5470 igen csak tudod steamen eredeti és ha letöltöd nem kell ujra telepiteni ha a wined összeomlik, automatikusan patcheli magát a játék azzal se kell foglalkozni, a steam cloudnak megfelelően egyre több játéknál a mentések is megmaradnak meg a beállitások
amennyi játékkal én játszok azt pikkpakk letöltöm, 8gigát 2-3 óra max, nem ülök egésznap a gép előtt szal amig elmész bevásárolni addig lent is van, ha meg kiakarod irni akkor van backup funkció benne és utánna csak felmásolod lemezről, nem pedig egy telepítési cikluson szarakodsz vele ami sokkal hosszabb mint felmásolni egy állományt a gépre
szal igenis sokkal kényelmesebb -
#5469 "sokkal kényelmesebb steamről telepíteni a játékot mint cdkkel szarakodni,"
Ez aztán nagyon kényelmesebb. Tényleg jobb letölteni a steamről 8 gigát mint elővenni a DVD-t a polcról és pár perc alatt feltelepíteni. Nincsenek még a lakásokba 100 Mbites netek ezért a steamnek én semmi előnyét nem látom. Letöltésért meg amúgy sem fizetnék. Ha veszek játékot akkor csak dobozosan. Letölteni ingyen is lelehet. -
#5468 A GTA 4-ről az a véleményem, hogy nem érdemes megvenni PC-re. Rakás szar az optimizálás, plusz a sok hülye védelem is elég kellemetlen. De Xbox 360-ra 100%-osan megéri az árát, mert nagyon jó játék.
Torrent oldalakat meg nem lehet letiltani. Ha lehetne akkor már nem lennének torrent oldalak.
Ha nem lenne warez akkor nekem nem lenne eredeti játékom se. Nem fogok látatlanba játékot venni. Warezba letöltöm és ha jó akkor megveszem. Így van 62 eredeti játékom. -
#5467 A gyémánt kiadásban nincs kézikönyv azt hallottam. Végül is a cdgalaxis-nál ugyanannyiba kerül a sima meg a gyémánt kiadás is. Érdemes a simát venni. -
Indigo #5466 Én úgy tudom, hogy semmi különbség nincs. Olyasmi, mikor kifutóban van az "alap" kiadás, és úgymond "zsebpénzbarát" kategóriába kerül a játék, mint a "Cool", "100%" és egyéb sorozatok. De szerencsére ez legalább egy igényes sorozat. Lényegében ugyanaz minden, csak kapott egy "Gyémánt kiadás" logót a doboz (meg a borító is?)... -
Drape #5465 Ciao!
Valaki segítsen már. Mi különbség van a Gears of War "normál" és a boltokban most kapható Gyémánt kiadás között? Egyáltalán van valami különbség?
Előre is köszi a választ! -
#5464 jah én tudtam, de a többiek nem akarnak hinni a fejlesztőknek sem...:D -
#5463 megént sértő hozzászólásnak tünhet, de nem az...
Viszont hidd el, hogy végletekig naív vagy ha ezt te komolyan gondolod!!!!!!!! -
#5462 nem személyeskedtem...csak felhivtam korrekt modon a figyelmedet, hogy kiket köcsögözöl le warezosok néven...ennyi.
Bocs ha rosszul esett, de azért finoman a jelzőkkel thx. -
#5461 Ezt nemhiszem el...most azért nemcsinálnak pc-s gow2-t mert a sok hülye lewarezolta? Nemkelett volna warezt kitalálni. Ha meg már késő lelehet tiltani a torrent oldalakat és kész. Ha letiltanák meglenne oldva. Én is a gta4re már mióta várok hogy lemennyen az ára de nemtöltömle. Hihetetlen hogy egyesek ezt nembírják ki. -
#5460 hát igen néha letöltök egy egy játékot hogy kipróbáljam és ami tetszik képzeld neked biztos új de meg is veszem, nem vagyok az a tipus mint az átlag 12 éves internet hooligánok hogy leszedek mindent ami kijön aztán fikázom hogy igy szar ugy szar, szar a gépigény kevés a pálya, ronda a grafika, de hogy egy fillért is áldozzon rá azt már nem, persze elvárja hogy kijöjjön a játék pcre is mert a ps3on persze nem lehet warezolni, xboxra meg sajnálja a DL dvdt szal marad a pc mert itt még ki se kell irni mehet a daemonba
és ha valami nem jön pcre jön a sírás, szánalmas, amugymeg az egyik legprofibb játékfejlesztő csapat az epic games nem adnak ki szart
az UT3 meg ugy jön ide hogy ők fejlesztik és nem szartak a fejedre pcs létedre mint egy átlagos játék esetében hogy csak konzolra jönnek ki a dlck.
sokkal kényelmesebb steamről telepíteni a játékot mint cdkkel szarakodni, de ha csak warezol az ember akkor biztos nem használja, ezért nem is értékeli ezt az akciót
a gow1ből is ha megvette volna 1.000.000 ember a pcset akkor jött volna a 2. rész is pcre hidd csak el, nem ez a hobbija a gonosz csunya epiceseknek hogy direkt kiszurnak a pcsekkel, hanem nem éri meg.
azt meg nem mondhatja senki hogy szar lett a gow1 pc portja és azért nem vették, sajnos ilyen képet fest a pcs játék helyzet, és nem kell meglepődni ha egyre több fejlesztő fog távol maradni ettől a platformtól, mert irreálisan nagy a különbség eladásokban a konzolok javára
remélem mostmár felébredtél és nem fárasztalak igy délután fele, ha válaszolsz akkor a személyeskedést mellőzd én is megpróbáltam -
elaca #5459 ennyit az xbox360-ról -
elaca #5458 megint megkaptam a három piros ledet