6257
-
#1457 mi az a hamachi?:D -
mikiking #1456 Ezt a 2.at nem látom :D lehet hüje vok,linkeld már please -
#1455 Nem teljesen mert már a játék végén vagyok:D -
#1454 Elõször meg kéne oldanom, hogy a játék futva maradjon 2 percnél tovább... :) utána jöhet a hamachi.
Olyant csinál nálatok, hogy mikor elindítjátok, kb. 3 percig nem csinál SEMMIT? Ott a process task managerben, de nem történik semmi v. 3 percig, és csak utána hajlandó konkrétan elindulni a játék, splash screen, és a többi. -
#1453 Kell net a játékhoz? -
#1452 Most hogy mondod, én is frissítem az amd driverem ^^ -
#1451 -AMD Dual-Core Optimizer
-AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 -
mikiking #1450 egy kérdés.ott az amd lapján,ott van vagy 15 dolog,amit le lehet tölteni,abbol mit töltsek le ? -
#1449 szerencsére a játék mappájában benne van 35 checkpoint save, de nem tőrténik semmi ha átmásolom mydoc részlegbe, és olvastam is más angol fórumon h account alapu ugye a save. Én próbáltam letiltott nettel gow-ot és akkor állandóan elvesztek savek, most feloldottam és megvannak kop-kop, remélem mig végigjátszom meg is lesznek :) -
#1448 Mondjuk nekem nincs ilyen gondom,..vagyis mentés :)
-
neptum #1447 már megint a kedvenc dögömbe botlotam abba a nyomorult vak dögbe és ennél csak vagy 30 mp-ig bírtam életbe maradni lassan végzek a játékal igaz van még hátra 1 act meg a 4. acton belűl pár pálya és eddig nagyon bejön a játék és már a tártöltési rendszrti is megszoktam -
#1446 Sztem ez lehet mentés:
C:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\E000009547C2794D\FFFE07D1\00010000\E000009547C2794D_MountPt\
Jól el van dugva de van benne vmi gears of war. -
#1445 jaj, akarom mondani vegyél fel msn-en -
#1444 Vegyél fel hamachin és akkor kipróbáljuk: [email protected]
a FAQ-nak köszönhetően megoldódott az akadás, thx! -
#1443 annyira nem jó hír a wareznak, ...csak megtalálják az igazi ellenszert a kiadók,...:/ -
MrAndree #1442 Esetleg probálkozhatnátok abban a mappában ahova a játékot telepítettétek. A dokumentumok checkpoints mappájában nekem sincs semmi. -
#1441 ÁÁÁÁÁ ezt utálom,minek kell minden egyes buzi játékhoz net,most nem fogom tudni tolni az otthoni gépen. -
#1440 Az lenne a kérdésem hogy a játék telepítéséhez kell netkapcsolat?Mint a bioshocknak? -
#1439 Érdekes...ott a pont a mikrofosnak -
#1438 szal, ha nincs net, akkor ne is próbálj meg continue-t nyomni :D -
#1437 na megvan, a saveket live servereken tárolja a game, ha mentés kell akkor irj microsoft magyarországi képviseletnek -
#1436 Elvileg a Dokumentumok/My Games mappában. Ott van is checkpoint mappa, az egyetlen gond hogy ha belemész akkor nem látszik semmi:) -
#1435 Nem, még nem. Ez is egy hibaforrás?
A két company intrót lejátssza gond nélkül (a gond az, hogy nem lehet elléptetni), meg a menübõl is csak úgy simán kilép, magától is, bármiféle ide-oda kattingtatás, változtatás, vagy konrét esemény nem szükséges, hogy kiprovokálja belõle. De majd teszek ezzel is egy próbát.
Más: akik esetleg már próbalták hamachi-n, pontosan mi történik? Csak nem látja az egyik a másikon hostolt játékot, és itt van vége? Vagy látni, csak utána jön közbe valami? -
#1434 ha megtalálod hogy hogy tárolja a saveket, akkor isten vagy, mert még nem láttam sehol hogy bárki tudta volna :) -
#1433 Lucky bastard:);-) -
#1432 kitörölted a bik file-okat? -
csoola #1431 a mentésedet elküldenéd nekem?:S [email protected] az msn, nagyon jo lenne ha tudnám onann folytatni ahol abbahagytam -
#1430 Arra nem gondoltál hogy talán azért hogy nem eredeti a játék,mert nem tudom mi lehet a baja. -
#1429 Nem azt mondtam, hogy konzol direktport. Biztos nem az, csak azért elég komoly bajai vannak elég sok embernél, és kicsit olyan érzésem van, hogy a TDU-hoz hasonlóan, tessék-lássék módon rakták össze a PC verziót, szinte nulla teszteléssel. TDU-val is pont ez volt (majdnem), fél évvel a konzol után, volt akinek gond nélkül ment, volt, akinek kisebb gondokkal, de elment, meg volt akinek csak gondja volt vele, és játszhatatlan volt.
Itt is pont ugyanezt látom.
Nekem is Razor verzió. Magát a játékot még nem is láttam, annyi ideig nem marad futva, hogy new game, és be tudjon töltõdni az elsõ pálya. Biztos az a baj, hogy kigyilkoltam Windowsból az Error Reportingot, így nem ugrik fel a send-dontsend, hanem csak rögtön becsukja magát, és nem lesz hova vissza Alt-Tabolnom... de azért hogy egy játékkal így kelljen játszani... -
#1428 Igen konzol átirat,de nem negatív értelemben vett "konzolátirat":D.Biztos vagyok benne ,annak ellenére hogy nem játszottam még a pc-s verzióval,hogy magasan kiemelkedik a többi átirat közül,meg amúgy is bónusz tartalom is van a pcseknek.Azt az egy évet meg biztos javítgatással is töltötték. -
#1427 Ez konzol átirat ,amiröl te beszélsz azt portolásnak hivják. -
#1426 off: resident evil legújabb részére utalsz? :D -
#1425 Ez biza így van! -
#1424 ez nem konzol átírat
1 évvel később jön ki pc-re
célozni sem billentyűzettel kell hanem egérrel -
MrAndree #1423 Jó kérdés. De szerintem a játékkal semmi baj, kb 6 órányi játék után egyszer sem fagyott le, adott hibaüzenetet vagy lépett ki. Savek is megvannak, mennek rendesen. Szóval nem a játékkal van gond. Razor verzió. -
#1422 Konzol után PC-re kipréselt játék... ezekbõl bármit kinézek, azért kérdeztem. Marhára kíváncsi vagyok, hogy a crack ennyire rossz, vagy maga a játék. -
neptum #1421 én majd karira szerzem be az eredetit hogy tudjak neten játszani vele -
#1420 htx -
#1419 Jó a logod! -
#1418 szép is lenne ha ilyen problémák lennének eredetivel