Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Szeritenm azért se adtak ki demo-t, mert 360ra már kiadták a teljeset és akit annyira érdekelt, az megvette arra. Ezt én is várom, a 360om egy ideje tönkrement, azt játszanék ezzel a játékkal. Irányításra kíváncsi vagyok.

Töltsük le az internetet!

kirol
3 napra már minek.

Pretorian
Azért egy demó jó lenne...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kirol
Hát az elég közel van. 3 nap.

ja

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

kirol
November 6-án jön a teljes?

Alwares
Itt egy kis videó a PC-s editorról:
http://www.ggmania.com/?smsid=24456

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DarkSector
Háát remélem semmi, mert énnekem Dx9 van fent, és nem szeretnék a kedvenc játékom miatt sem telepíteni VISTA-t...
Persze azé tegyük hozzá, hogy a vista esetében még az alapról beszélünk..
Az SP1-es már lehet jó, de ez még sántít.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Mondjuk a buherált DX10et én is láttam. Ez a DX10 tényleg nagy kérdés. Majd akkor látszik ez meg, ha lesznek már full DX10es játékok vagy nem is tudom. Sok kamu van még ilyen téren. Fene se tudja. Amúgy GoWban mi lesz DX10?

DarkSector
De nem árt, ha elgondolkodunk rajta, hogy a DX10-es fájlok, azok mire vannak?
És honnan biztos az, hogy az miatt vannak az effectek?
Mert Vista alatt lehet aktíválni a DX10-es opciókat a menüben?
Háát ez programozás kérdése.
Az is megeshet tán esetleg, hogy átbaszás képpen úgy van megoldva, hogy nem DX10-rõl van szó, hanem ha Vista van, akkor engedi az opciót, ha XP akkor nem...
Semmit nem lehet tudni, én a szememnek hiszek.
Szerintem pl a Crysis-ban ugyanaz.
Jah és láttam buherált DX10-et XP-re..
Nah ez akkor hogyan van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Ez egaz, Vista meg a játékok, mint tûz és víz. Viszont biztos nem DX10 effektek. Ha belegondolunk, talán azért, mert a DX10hez nem árt, ha fent van a DX10, XPre viszont csak DX9van.

DarkSector
nem ugyanaz lehet, de majdnem ugyanaz, csak 20fps-el több az XP-n.

Brolly28
xp egyáltalán nem támogatja a dx10et lehet h 1-2 effekt hasonlít de nem az

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

lololol
DX 10 Features in Windows XP - http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=11837.0#msg203789

lololol
be lehet kapcsolni elég könnyen a dx10 extrákat xp-n a crysissal

Brolly28
khm XP nem támogatja a DX10 ne kamuzz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

kirol
Aha biztos. XP alatt sok dx10-es effekt van.

DarkSector
Jah a tegnapi videók után nem csodálom.

Mért ne futna ? Ne nézd le,mert a crysist is highon nyomom xp-én egy húzott 8600 gt-vel.... és dx 10 effectekkel.....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Miért érdekes??Nem hogy csak fut,maxon fog futni szerintem mert ut3 és medal of honor airborne is úgy ment és ha jól tudom ugyanaz a motor!Csak nincs sok különbség...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

DarkSector
Ez érdekes hogy 8600GT-n fut.
Friss videók.

KILLER2
Szerintem jó. Nem mintha életszerû lenne, de szerintem hangulatilag illik ebbe a játékba.

grebber
Elég okádék a vér efekt!

Next PC upgrade: 2022

crazyclone
ez meg honnan szedi hogy ezzela konfiggal van nyomva mármint ne nézzetek lámának de biztosan ven neki egy demoja vagy ezis valami szerencsés ujságiró???
video

KILLER2
Hát az nem árt xD

Csak gépileg birja 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

KILLER2
Krájziszozzál, annak van demója.

rastaman
kár hogy nem lesz demó pedig már nagyon játékos kedvemben vagyok...

KILLER2
Utólsó mondat: Mostanában ez nem szokás.

KILLER2
Én már 360on végigtoltam, de most PCn se hagyom ki, fõleg a multi és a plusz pályák miatt. Kíváncsi vagyok, hogy PCn milyen lesz a hangulata, mert konzolon nagyon fasza, bár akkor kicsit úgy tûnt, hogy ez konzolon jó. Meglátjuk milyen lesz PCn. Meg hogy nem lesz-e valami elcseszett irányítása. Monjuk az mostanában nem csoda.

Jaja,már várom ezerrel!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Bence94
amint kint lesz pörögni fog a topik ezerrel

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

elég nagy kár.pedig már nincs messze a kiadás 😄

Bence94
nincs semmi róla

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ilyen játéknak a topicja nem hallhatott igy ki 😞

DarkSector
Ez is rossz hely...

Üdv.
Nekem van egy Project Gotham Racing 4 eredeti játékom tökéletes állapotban, elcserélném Bioshockra, vagy Gears of War eredeti játékra. Akit érdekel, írjon. [email protected] vagy küldjetek PM-et.
igen,és igen

spidey91
Az igaz hogy magyarul jön ki a CD Projecttõl??
És akkor is november 9én lesz a boltokba?

Gépem ati X1900 4200

KILLER2
Ja bocs, most bettem csak észere a "nem" szót xD

grebber
Azért nem is említettem.Sok másnak is felkerült de ezek pont hogy kellenenek nagyon.

KILLER2
MoH Airborne magyar fájljai is fent vannak.

grebber
Bizzunk benne.

Pár game csak említésképpen illetve a magyar fájlok amik nem kerültek fel netre: (Anno 1701,Paraworld,Overlord,Port Royale 2,Tortuga: Two Treasures) Nagyhirtelen ezeket tudom!

Azért ekkora (és ehhez hasonló) nagyobb nevek csak felkerülnek 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
Sajnos sok magyar nyelven kiadott game vagy a magyar fájljaik nemkerülnek fel 😞

manapság mi nem kerül fel a netre? 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

KILLER2
Remélem fent lesz a neten.

watto
dájó!
remélem bírja majd a gépem😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

grebber
Na magyarítások.hun olvastam hogy Unreal Torunament 3 mellett a Gears of War is magyar felirattal fog megjelenni nálunk a CD Project jóvoltából.

KILLER2
Kicsit olyan, de van, akinek nem. Aki joy-on nõtt fel, az nem hiszem, hogy ne tudna mit kezdeni egér ellen. De majd csak megoldják. Aztán nem tudom, hogy ez olyan lesz-e. Engem valahogy sose vonzott annyira konzolosok ellen a multi, így most se érdekel, hogy lesz-e benne.