6257
-
neptum #1497 már most félek tőle de nem baj leverem és kész hisz én vagyok Marcus a hős :D de Cole nagyon durva ember a szövegén sokat nevetek :D -
#1496 srácok nálam még mindig nem megy a játékocska. tudom h soxor beírtam már de eddig nem naon segitett senki. -
#1495 Igen, Act 5-ben lesz, és látod is majd nem keveset:D -
csoola #1494 akkor alapbol annyira szé pa játék h nem tünik felXD -
neptum #1493 azt probáltam de bele futotam az egyik ronadaságba a láncfűrész meg nem mükődöt úgy hogy jó van majd még meg probálom meg még egy kérdés. az a nagy dög ami van a videokba arra gondolok aminek a kezein 2 bazi nagy gépfegyvervan meg a hátánis van valami az majd az act 5-be lesz ? -
#1492 Egyik sem, Thermo:) Spanyol, de megy az eng felirat:) -
#1491 Reloded es vagy razoros a te verziód? -
#1490 OK,köszönöm,hála istennek. -
#1489 Megy net nélkül. -
#1488 RELOADED&Thermo => spanyol
Razor => Eng -
#1487 Mondja már meg valaki legyen szíves a kérdésemre a választ. -
#1486 Most nézem a faq-ot nekem a razoros van meg de az angol szerintem a reloados a spanyol ha minden igaz. -
#1485 Ott fuss át mindenkin:) De a rakétást azért még lődd ki;-) -
neptum #1484 kicsit nem értem a játékot most vagyok az act 4 végén és kapok 44mp-t hogy eljusak az APC-hez de mellé kapok vagy 10 ellent meg még 1 rakétásat kicsit nehéz már a játék de a hangulat még mindig jó -
Chris16 #1483 Nem tudom, ki írta a FAQ-ot, de megkérem, hogy akiktől kimásolta, annak a neveiket illessze be a megoldás után! :D (Enyém például az utolsó razor-os) -
#1482 Már nem sok kell hogy végigtoljam:P -
Callisto #1481 nem lehetséges, hivatalisan sincsen és még a review oldalak is írják. sőt, tegnapig még senkinek sem sikerült bekapcsolnia xp alatt... -
csoola #1480 ? van benne XP-n is, 100 %, kényes a szemem a durva élekre és egyáltalán nem olyan a játék... 4x amugy az élsimitás, bár jopár helyen röcög, mert eléggé felturtam a beállitásokat:P most ujra nekiálltam, de sok helyen sznvedtem ezelött is, sztem nem nagyon fogom igy tolni:S majd ha lesz vhol mentés, vagy majd ha vki végignyomta, és tényleg ugy van h account menti el, akkor adja majd kölcsön az accját:D de sztem gépen ment, my games-ben lévö helyre -
#1479 Akinek megy a játék vagy ért hozzá az elmondhatná hogy megy e vagy nem mert kaptam olyan visszajelzést hogy megy meg olyat h nem. -
Sund #1478 MEgőrülök. Kérem segítsen vki. Hogy a fenébe kell ezt a hülye gamer profile-t megcsinálni?? Hiába kattintok a menüben a "guide" gombra, nem történik semmi... -
#1477 de a mentésed is megvan mertmagyarázott brolly vmi olyasmit hogy kell vmi accountot csinálni. -
#1476 a faq nál a q után is kell pont -
Madmano #1475 Megy.Legalábbis nálam... -
#1474 Megy vagy nem megy a játék net nélkül? megmondhatná vki! -
#1473 ÁÁáááhh nem hiszem el, hogy ilyennel b@sszák el a játékot, hogy 2 tár kell egy ellenbe, és még a fejébe is fél tárat kell ereszteni.
Nem vagyok az a kötekedős fajta, és nem flame a szándékom, de azért ilyet...
Sőt azért idegesít ez ennyire, mert amugy nagyon jó játék lenne, és még az én gépemen is szép és jól is fut. Áhh. -
Callisto #1472 Akkor valahol nem mondasz igazat :) -
#1471 Én meg nem tudom h kell e net a játékhoz -
#1470 Nem csak neked nem megy.
Én asszem hagyom is. Biztos nagyon mókás játék, de hogy ennyit kelljen vacakolni vele, öreg vagyok már ehhez. -
gabr #1469 Már fél órája installálódik a drága... szegény vinyoim. :( -
#1468 de... -
#1467 Nem tudja valami nagyágyú kirakni a FAQ-ot a banner alá mint a többi fórumban? -
csoola #1466 nekem most nincs vistám, még nem volt kedvem ujra feltenni, megvagyok XP-vel is:) -
Callisto #1465 Ja Vista alatt 10 fps-sel kevesebbért... -
csoola #1464 a my games-es mappádban mik vannak? ottani save-em hiányzik, amugy meg netes profillal, bejelentkezve játszottam, és 3. napra eltüntek a save-ek, szal azért elküldhetnéd azokat amiket a my games-es checkpointsban tárol a cucc, vagy feltölthetnéd vhova... msn-em már párszor leirtam, még mindig [email protected] -
csoola #1463 nekem menüböl is bekapcsolja -
#1462 dejo h mindenkinek sikerül minden csak nekem nem. picsába már... -
Callisto #1461 Ha valakit érdekel sikerült antialiast bnekapcsolnom a játékban. Talán még HDR is van, ha jól látom. Használjátok az nHancer-t! -
#1460 alulról második volt, de mind1 :) link -
#1459 nem, a laptop beépített cam -el -
#1458 hóeséses kandurex :->
am tükörből fényképezted?