6257
  • Scooby87
    vagy átosonsz a másik odlarla és a fegyverel lelővőm?....vki aki már kivégezte raamot az megmondhatná...
  • MrAndree
    Nekem még bugos is a drága, az előbb elakadt az egyik fedezékben és ott ragadt. Akármilyen közel mentem madarat azt nem küldött, nem is mozdult, viszont folyamatosan kaszált. Zseniális. Így hogy öljem meg?
  • Gunner
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na most csináltam meg végét, Raam halott, de semmi videó h elpusztultak volna Locust-ok... fuck...

Na, Raam-ot úgy kell leölni, hogy végig fejére lősz, próbálsz bónuszokat szerezni jó töltéssel, és amikor körbeveszik madarak akkor torchue bow-al adni neki. Nekem igy még mozdulni sem kellett. Ültem annak a résznek az elején, lőttem a fejét, végül benyomták matrix effekt, és credits rögtön
  • Scooby87
    sztem akkor kell lönni amikor a varjakat rámküldi....én akkor sorozom is amit a tár bír...ezt megcsináltam 2-3xor,de csak nem halt meg...
  • MrAndree
    Üdv a klubban. :) Mondjuk azt se értem igazán, hogy ha én nem tudok belőni a kis madárkái közé akkor ő hogy a francba tud kilőni közülük...
  • Scooby87
    Spoiler féle!!

Raamot hogy kell megölni???Arra rájöttem,hogy ha jönnek a varjak fénybe kell lennem...lővőm is mint állat...de amikor közelebb jön akkor egy két lővéssel kicsinál...
  • IgH
    Az Act4 elején h kell ott továbbmenni,ami után kettéválunk a csapattal,legyilkolok mindenkit,és egy udvaron van egy olyan nagy böszme robbanó cuccokat köpködő dolog,amit csak azzal a hammer of vmivel lehet elintézni. Namost nálam nincs olyan fegyver,mert az első Act után lecseréltem,és így nemtom kinyírni. Minden ajtó zárva,a velem lévő társam nem mozdul,a másik két emberem meg egy házból lövi azokat a szarokat amiket köpköd,de én oda nemtom feljutni,mert nem azt az utat válaszottam.
  • Radian
    Üdv! Kipróbáltam a játékot a gépemen:AMD 2400+,1GB RAM,Ati 9600 Pro. És FUT!! Igaz ablakban minden minimumon kevés fps el de fut,és talán még játszható maradt. Töben érdeklődtek hogy fut e 9600 ason ezért írtam be.

• neptum
    nekem mozdul de ha fényben vagyok akor is a madárkái végeznek ki és nem tom hogy hogyan meg Dom az csah fut és fut :S
  • MrAndree
    Ja én is épp vele szívok. Az még oké, hogy csak akkor lehet sebezni amikor nincsenek körülötte a kis madárkái. Csak éppen most ugy vagyok, hogy fedezék mögé szorultam. Ugyanis csak ott áll egy helyben és nem mozdul, ha kibukkanok akkor azonnal darálni kezd a géppuskájával de a madárkákat nem küldi rám szoval sebezni nem tudom. De mozdulni azt nem mozdul. Szoval már lassan 15 perce nem tudok semmit kezdeni vele.
  • neptum
    vagy video kari probléma vagy monitor mert nekem is volt ilyen más játéknál de mivel most nekem új video karimvan meg monitrom így nem tom melyik volt a probléma
  • matrix5
    léci segitsetek mert már nagyon szeretnék vele játszani de amikor el inditom valamiért kikapcsol a monitor de a játék megy tovább hallom a hangját:S
    pls valami megoldást mondjatok
  • neptum
    nem azért de RAAM-ra lassan atom bombátis dombhatok de semmi baja nem lenne egyszerüen nem tok megölni lővöm mindenel amim van de semmi már vagy 50 tárat bele ersztetem gépfegyverel 10 snipper lővedéket 4 gránátot meg még az íjal is probálkoztam de semmi hatása ellene
  • Gunner
    Ennek a Raam-nak kurva vastag a pofája, nagyon utálom, mindig is utáltam az ilyen boss-okat, pfúj! :)
  • Gebe7636
    jah és ezt mind a hostnak mind a csatlakozónak meg kell csinálnia

ha akar vi nyomni egyet még mindig lehet jönni!
    név: Gears of War HUN Lan ReloNe
    jelszó: gowhun
  • Gebe7636
    Pontosan :D
  • Gunner
    pontosabban mondva, letiltod a hálozati kapcsolatoknál mindent ami nem hamachi :)
  • DarkSector
    KÖCCE!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Nyugi kisgyerek.
  • gyuri12
    ne köccézzél,24 évesen rájöhetnél már,hogy nem menő
  • Gebe7636
    1.elindítod a hamachit
    2.kikapcsolod a netedet meg a lant
    3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
    4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
    5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
    és kész is
  • DarkSector
    Akkor sajnos
    Mondjuknem volna rossz ha tudnánk, hogy hol menti a profilt?
  • Mitisz
    Azt csináltam , egy ideig mentett is , majd ma kiírta hogy nem talált mentett állást , és kezdhettem előlről :/ Profilt csináltam , nem az a baj , egyszerűen elvesztek a mentéseim .... Valami megoldás ?
  • DarkSector
    Profilt kell csinálni.
  • Mitisz
    Azt írja ki hogy elvesztek a mentéseim ... Ilyenkor mit lehet csinálni hogy ezt megelőzzem , ha mégegyszer elveszik ? Köszi előre is a segítséget :)
  • DarkSector
    Köcce nagyon.
    És magyarul?
  • Gunner
    AAAAAAAAA, nekem is ez volt ^^
    Sok sikert hozzá :)
  • cuccok
    Sajna nem lép vissza sehogy, vártam 10 percet de nem reagál :S
    kb 4-szer raktam újra a game-et, de nem jó :(
  • neptum
    én meg pont RAAM-al szevedek de nem jön össze se hogy se
  • Gebe7636
    Beszoptam. Pont RAAM jött volna... én meg megnyomtam a New Campaign-t...
  • Gunner
    Király, majd kipróbáljuk, csak végigviszem gamet, nem akarom megint újrakezdeni :D
  • jeti00
    először leszedtem, úgy gondok voltak, aztán elkértem az eredetit és úgy is :P
  • Gebe7636
    MŰKÖDIK HAMACHIVAL:
    1: start hamachi
    2: disable network adapter for internet, and lan
    3: start game, hamachi will be trying to reconnect but wont shut down.
    4: game will choose hamachi adapter ip, since its the only one active, let game load main menu
    5: swap out, enable adapters again, swap back.
    done =)
  • matrix5
    hello
    nekem lenne egy olyan problémám hogy amikor el inditoma játékot akkor ki kapcsolt a monitor de a játék megy tovább mert hallom a hangot
    tudtok valahogy segiteni??
  • retek683
    Én mikor elsőnek feltettem akkor mindig kiirta a visual blbla-s errort a berzerkeres résznél! Utána meguntam s ujraraktam és vittem tovább s nem fagyott ki aztán most me megint csinálja ugyhogy sztem mégiscsak egy reinstalll lesz belőle:S
  • gyuri12
    eredeti?
  • Gunner
    Próbálkozzatok reinstall-al, mert nekem első installra nem volt semmi gond, csak a második install után jöttek ki a gebaszok :)
  • retek683
    Engem viszadob de nem tudok rákattintani semmire!kattintok de nem reaglál!
  • jeti00
    ennyi hibát egy játékba.. egy ft-ot sem ér.
    Cuccok nekem sem engedett visszalépni, sajna nem mindnekinél működik. Nekem egy restart megoldotta a hibaüzenetek gondot.
  • HunnernesKonge
    Az másra vonatkozik igen, de elvileg alt+tab kombóval vissza kellene hogy tudj lépni. (alttab után picit várni kell mire visszadob)